madman099 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Όντος αλλά δεν ξέρω και το mi MIX εν είναι καλύτερο συν ότι φοβάμαι αν δεν έρθει καθόλου Ελλάδα συν ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ xiaomi Επίσημα μπορεί να μην έρθει όπως και όλα τα μοντέλα της Xiaomi αλλά πολλά καταστήματα φέρνουν συσκευές της. Το Mi mix είναι ένα από αυτά αλλά η τιμή του...ζαλιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Νομιζω οτι εθεσε ορο ο φιλος araditsas τις 6 ιντσες και τα 800 καλυψη. Οποτε το Mi Mix nano δεν τον καλυπτει..... Δεν εννοούσα αυτο αλλα το οτι θα πάρει συσκευη με 6.4 ιντσες σε μέγεθος συσκευης 5.5 ιντσες και δεν εννουσα το mi mix μιας και δεν εχει 800 μπαντα...αλλα πολλα ακούγονται και για αλλες εταιρειες που ετοιμάζουν απο πισω οπως η meizu....οποτε για την ωρα Huawei mate 9....εγω για την ωρα μερα απο 2 Note 7 duos ειμαι παρεα πολυ χαρούμενος με το LG V20 dual sim...αλλα ειναι μονο 5.7 ιντσες Edited November 22, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μου έχει βγει τόσο μα τόσο πολύ καλό το ΜΑΤΕ8 που έχω τώρα, που πραγματικά δεν μπορώ να μην ξαναπάω σε Huawei. Το μόνο κακό στο 9αρι κατεμε θα ήθελα καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία για να ισοφάρισει τους τρελούς χρόνους που είχε ο προκάτοχός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Όσο αυτο για την κενη οθονη αν με τα δυο δαχτυμα κλεισεις την οθονη σαν να βγαζεις ζοομ δηλαδη δεν μπορεις να την σβησεις απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μου έχει βγει τόσο μα τόσο πολύ καλό το ΜΑΤΕ8 που έχω τώρα, που πραγματικά δεν μπορώ να μην ξαναπάω σε Huawei. Το μόνο κακό στο 9αρι κατεμε θα ήθελα καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία για να ισοφάρισει τους τρελούς χρόνους που είχε ο προκάτοχός του. Παντως η οθονη εχει ενα προτερημα ακομα στο 9. Εχει σημαντικα καλυτερη φωτεινοτητα που πιστευω για αρκετους ειναι σημαντικο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το fingerprint στην εφαρμογη της winbank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όχι δεν δουλεύει σε mate8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Huawei Mate 9 Leica Dual Camera Review https://www.youtube.com/watch?v=g3Ho-K4zf2s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ξερουμε κανα ευρωπαικο eshop να αγορασουμε ευρωπαικη dual sim εκδοση; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Να προσθέσω και εγώ ότι με βάση το παρακάτω thread από xda, το Mate 9 δεν είναι πλέον dual sim full active, αλλά dual sim standby. http://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/huawei-mate-9-support-dual-sim-active-t3502677 Ποια ειναι η διαφορα του dual sim full active με το dual sim standby. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ποια ειναι η διαφορα του dual sim full active με το dual sim standby. Η βασικότερη διαφορά είναι ότι σε full active μπορείς να δεχτείς ταυτόχρονα κλήση και στην δεύτερη sim όταν είσαι σε κλήση με την πρώτη sim. Απλά με stand by θα σου έρθει ειδοποίηση αργότερα σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σε καλέσει στην δεύτερη sim αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ποιο χρωμα προτείνετε ?? Και καλυτερα να ζητησω την multi ή thn official rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ποιο χρωμα προτείνετε ?? Και καλυτερα να ζητησω την multi ή thn official rom ? Γιατί έχεις βρει μαγαζί να ζητήσεις κάτι για δώσε κάνα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Η βασικότερη διαφορά είναι ότι σε full active μπορείς να δεχτείς ταυτόχρονα κλήση και στην δεύτερη sim όταν είσαι σε κλήση με την πρώτη sim. Απλά με stand by θα σου έρθει ειδοποίηση αργότερα σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σε καλέσει στην δεύτερη sim αν δεν κάνω λάθος. Dual active σημαίνει να μιλάς στη μια γραμμή, και να σερφάρεις ταυτόχρονα στην άλλη. Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλημέρα σε όλους σας και καλό μήνα. Ήρθε το πολυπόθητο update που διορθώνει πολλά πράγματα όπως: πλέον τα notifications εμφανίζονται με εικονίδια και όχι αριθμημένα με αύξοντα αριθμό. Σημαντικές βελτιώσεις και στην κάμερα ιδίως στις φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, και γενικώς καλύτερη πιστότητα χρωμάτων. Τέλος, πρόσθετη επιλογή για 6x hybrid zoom. Με κάθε επιφύλαξη, η συσκευή αναμένεται να έρθει στην χώρα μας από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά με τιμή στα 699 ευρώ. http://www.phonearena.com/news/Huawei-Mate-9-receives-huge-software-update-official-launch-in-the-US-incoming_id88457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Βρεθηκε λυση για το playstore σε κινεζικη συσκευη 6g 128g και μαλιστα με την υπογραφη της Huawei...με την εφαρμογη GSMinstaler οποτε οποίος ενδιαφέρεται προχωράει σε αγορά... http://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/analysis-huaweis-gms-installer-t3510554 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θα μπορούσε να ενημερώσει κάποιος τι παίζει με την 800 μπαντα που δεν υποστηρίζει??επηρεάζει κάτι εδώ Ελλάδα και αν ναι σε τι επηρεάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θα μπορούσε να ενημερώσει κάποιος τι παίζει με την 800 μπαντα που δεν υποστηρίζει??επηρεάζει κάτι εδώ Ελλάδα και αν ναι σε τι επηρεάζει? Κατσε ειχε το 8 την 800αρα κ το 9 δεν την εχει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θα μπορούσε να ενημερώσει κάποιος τι παίζει με την 800 μπαντα που δεν υποστηρίζει??επηρεάζει κάτι εδώ Ελλάδα και αν ναι σε τι επηρεάζει? Πάντως οι εκδόσεις που είδα σε ένα- δύο κινεζομάγαζα υποστήριζαν όλες τις μπάντες κανονικά όπως και το 8 φυσικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Συγνωμη το Mate 9 δεν ειναι full active; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θα μπορούσε να ενημερώσει κάποιος τι παίζει με την 800 μπαντα που δεν υποστηρίζει??επηρεάζει κάτι εδώ Ελλάδα και αν ναι σε τι επηρεάζει? Το Mate 9 ειτε Ευρωπαϊκό ειτε International ειτε κινεζικό υποστοιριζει καμια 20 μπαντες και σιγουρα και την 800(20) μπαντα χωρις αμφιβολία και ολες οι εκδοσεις που προαναφερα... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη το Mate 9 δεν ειναι full active; Οχι Δυστυχώς...δεν ειναι full active πλεον αλλα dual standby..και αυτο για να μπορει να υποστηρίζει και στις 2 σιμ ταυτόχρονα 3g δυκτια εστω και αν τα δεδομενα μπορουν να λειτουργούν μονο στην μια απο τις 2 σιμ καθε φορά...δηλαδη αν εχεις την σιμ ενα δεδομενα με 4g ή 3g η δευτερη σιμ (που δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσει δια δεδομενα εφοσον τα εχεις στην σιμ 1) μπορει να εχει σημα 3g και οχι μονο σκετο gsm... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Οχι Δυστυχώς...δεν ειναι full active πλεον αλλα dual standby..και αυτο για να μπορει να υποστηρίζει και στις 2 σιμ ταυτόχρονα 3g δυκτια εστω και αν τα δεδομενα μπορουν να λειτουργούν μονο στην μια απο τις 2 σιμ καθε φορά...δηλαδη αν εχεις την σιμ ενα δεδομενα με 4g ή 3g η δευτερη σιμ (που δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσει δια δεδομενα εφοσον τα εχεις στην σιμ 1) μπορει να εχει σημα 3g και οχι μονο σκετο gsm... Φίλε tsiglas μόλις καταστράφηκε το όνειρο μου και το δώρο μου για τα Χριστούγεννα.Τι τούβλο ήταν αυτό που πέταξες φίλε μου.Δεν θα χω ταυτόχρονα ενεργές για κλήσεις και τις δύο γραμμές; :cry: Γιατί μου το κάνες αυτό άκαρδεεεεε; :lol: Τι θα κάνω εγώ τώρα μου λες;:wacko: Τι με μοιάζουν εάν έχει 4G η μία και 3G η δεύτερη sim; Κι ας είναι πρωτοποριακό κάτι τέτοιο; Με βλέπω να μένω με το Mate 8 :D Edited December 3, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Φίλε tsiglas μόλις καταστράφηκε το όνειρο μου και το δώρο μου για τα Χριστούγεννα.Τι τούβλο ήταν αυτό που πέταξες φίλε μου.Δεν θα χω ταυτόχρονα ενεργές για κλήσεις και τις δύο γραμμές; :cry: Γιατί μου το κάνες αυτό άκαρδεεεεε; :lol: Τι θα κάνω εγώ τώρα μου λες;:wacko: Τι με μοιάζουν εάν έχει 4G η μία και 3G η δεύτερη sim; Κι ας είναι πρωτοποριακό κάτι τέτοιο; Με βλέπω να μένω με το Mate 8 :D Καλα ενταξει εισαι ομως λιγο υπερβολικός...απλα ενεργοποιεις την λειτουργια προώθησης και δεν χανεις κληση...και εγω βέβαια θα το ηθελα οπως ηταν ΟΛΑ τα Mate DSDA αλλα τι να κανουμε... Στην αναμονη προς το παρον...περιμενω το 6g 128g mocka gold απο κινα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Καλα ενταξει εισαι ομως λιγο υπερβολικός...απλα ενεργοποιεις την λειτουργια προώθησης και δεν χανεις κληση...και εγω βέβαια θα το ηθελα οπως ηταν ΟΛΑ τα Mate DSDA αλλα τι να κανουμε... Στην αναμονη προς το παρον...περιμενω το 6g 128g mocka gold απο κινα... ΓΙα μένα είναι απαραίτητο το full active, δυστυχώς εκεί δεν μπορώ να κάνω πίσω.:cry: Άντε με το καλό να σου έρθει και Καλομίλητο να ναι. 6-128gb ; Έδωσες 780€ ρε φίλε; Edited December 3, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλα ενταξει εισαι ομως λιγο υπερβολικός...απλα ενεργοποιεις την λειτουργια προώθησης και δεν χανεις κληση...και εγω βέβαια θα το ηθελα οπως ηταν ΟΛΑ τα Mate DSDA αλλα τι να κανουμε... Στην αναμονη προς το παρον...περιμενω το 6g 128g mocka gold απο κινα... Αν θες ενα λινκ απο που μπορουμε να το παρουμε. Ειναι εμπιστωσηνης? Δεν φοβασε τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts