Jump to content

efsevi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About efsevi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

efsevi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν, αποφάσισες? Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να βοηθήσεις κι εμάς τους αναποφάσιστους :lol:
  2. efsevi

    iPhone X

    Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων.
  3. Αχ τι διαβάζω και με πονάνε τα ματάκια μου!..., Αν αποφάσισες να πάρεις iphone, φυσικά και θα πας ασυζητητί στο 8 που έχει βεβαίως αρκετές διαφορές με το 7 (τώρα αν κάποιοι μένοντας με το 7 νομίζουν ότι έχουν το 8 no problem).
  4. Άλλη φιλοσοφία το ένα άλλη το άλλο, επίσης το ένα 16:9 το άλλο 18:9 Δες τα από κοντά πριν αποφασίσεις. Εγώ προτείνω iphone 8 plus μιας και το δούλεψα λίγο από συνάδελφο, αν φυσικά δε μπορείς να περιμένεις την παρουσίαση του mate 10.
  5. Σε όσα έχουν ήδη καταβληθεί τελωνειακά τέλη (από τη χώρα αποστολής), φυσικά και δεν επιβαρύνονται εκ νέου, μιας και φέρουν τα σχετικά έγγραφα/σφραγίδες που το αποδεικνύουν.
  6. Έχει ήδη συσταθεί νέα ομάδα στο ΚΑΤ ΕΛ.ΒΕΛ, η οποία κάνει τη διαλογή / συλλογή όλων ανεξαιρέτως των δεμάτων-αποστολών από κράτη εκτός ΕΕ, τα οποία περνάνε τελωνείο για να καταβληθούν οι δασμοί που τους αναλογούν. Για το λόγο αυτό πιθανότατα θα έχετε παρατηρήσει ότι προκύπτουν τεράστιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
  7. Εντελώς απαράδεκτη στάση από τον κατασκευαστή φυσικά, και όχι από το μεταπωλητή. Είναι αδιανόητο να σου απαντάνε αρνητικά! Με την καθοδήγηση ενός οικείου με παρόμοιες υποθέσεις δικηγόρο, και με το φωτογραφικό υλικό που διαθέτεις, "παίρνεις ΚΑΙ αποζημίωση". Μην ξεκινάς ποστάροντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα βέβαια, αλλά στέλνοντας ένα email στον κατασκευαστή, το οποίο θα έχει συνταχθεί από δικηγόρο...
  8. efsevi

    Huawei Mate 9

    Dual active σημαίνει να μιλάς στη μια γραμμή, και να σερφάρεις ταυτόχρονα στην άλλη.
  9. Εγώ θεωρώ το S6 πιο αξιόπιστο σε βάθος χρόνου πάντως μιας και το δούλεψα περίπου 3 μήνες, και το μόνο μείον θα έλεγα ότι είναι 1.5 χρόνο πίσω σαν μοντέλο.
  10. Στη Β553 μέσω ΟΤΑ για 2 μέρες, και πολύ ευχαριστημένος ως τώρα!
  11. Ρε φιλαράκι εσύ με το υποτιθέμενο 4/128 που είσαι???
  12. Αφού μπορείς και με το ένα χέρι να το δουλέψεις, στη λειτουργία οθόνης 4.7" Προσωπικά θα παραμείνω πολύ καιρό στο 6άιντσο
  13. Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου με αγορά από ebay? δε θα έρθει αρκετά φθηνότερα?
  14. Αν και έχω ακούσει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν έτυχε να κάνω αγορά, ωστόσο έκδοση 3/16 πιστεύω δεν υπάρχει, και καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους να είσαι 100% σίγουρος.
×
×
  • Create New...