RAVER Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Πέρασα iOS 11 Αρχικά παρατηρώ το πολύ αργό εφέ που υπάρχει στο άνοιξε κλείσε εφαρμογών και στην εναλλαγή εφαρμογών Κάποια μικρό lag κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής και σε κάποια αλλά σημεία Βάρυνε η συσκευή και φαίνεται από αυτήν την καθυστέρηση των εφέ Το σήμα δεν ξέρω αλλά φαίνεται βελτιωμένο ίσως είναι η ιδέα μου Εμφανισιακά έχει κάποιες μικρές ωραίες πινελιές Πολύ ωραία η αναβάθμιση. Σαν να πήρα iPhone 5s με 4,7" οθόνη και αδιάβροχο Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην εταιρεία που κάθε φορά μας εκπλήσσει με τον χειρότερο τρόπο εγω φιλε κραταω με νυχια και με δοντια οπως λεει η λαικη εκφραση το κινητο στην 10.3 αν δεν βγει κατι ποιο ουσιαστικο και καλο λειτουργικο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να δωσω την συσκευη.συνιθιζω στον χρονο πανω ναλλαζω τις συσκευες για καλη μεταπωληση. περιμενω το iphone X να βγει και να δουμε πως τα παει.αλλιως με βλεπω να την ψαχνω για android ναυαρχιδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 εγω φιλε κραταω με νυχια και με δοντια οπως λεει η λαικη εκφραση το κινητο στην 10.3 αν δεν βγει κατι ποιο ουσιαστικο και καλο λειτουργικο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να δωσω την συσκευη.συνιθιζω στον χρονο πανω ναλλαζω τις συσκευες για καλη μεταπωληση. περιμενω το iphone X να βγει και να δουμε πως τα παει.αλλιως με βλεπω να την ψαχνω για android ναυαρχιδα Κάθε φορά με τις αναβαθμίσεις το ίδιο συμβαίνει Υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Κάθε φορά με τις αναβαθμίσεις το ίδιο συμβαίνει Υπομονή υπομονη...αλλα εδω μιλαμε οτι το 90% των χρηστων ειναι πληρως απογοητευμενος με το Ios 11 αντε λεμε να φτιαξει..και το καθε update ειναι πιο απογοητευτικο.μακαρι να στρωσει και να παραμεινω στο υπαρχον κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 εγω φιλε κραταω με νυχια και με δοντια οπως λεει η λαικη εκφραση το κινητο στην 10.3 αν δεν βγει κατι ποιο ουσιαστικο και καλο λειτουργικο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να δωσω την συσκευη.συνιθιζω στον χρονο πανω ναλλαζω τις συσκευες για καλη μεταπωληση. περιμενω το iphone X να βγει και να δουμε πως τα παει.αλλιως με βλεπω να την ψαχνω για android ναυαρχιδα Ως κατοχος ενος iPhone 5s,που πλεον εχει 4 χρονια που κυκλοφορει και το αγοραζει κοσμος συμφωνω μαζι σου με τη σταθεροτητα. Εβαλα την 11 και γυρισα στην 10. Ασχετα που ειναι παλια συσκευη και καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για το ios 11 δεν μου αρεσε. Το οτι για να σβησεις νουμερα το εβαλαν δεξια κατω απο το κουμπι της κλησης.Στην 10 ηταν στην ακρη εκει που εγραφες τον αριθμο. Η Bold γραμματοσειρα,ειναι πραγματικα ασχημη. Επισης,εχει παρα πολλα θεματα και γενικως φανηκε και απο τα ποσοστα.Περυσι τετοια εποχη αναβαθμισε το 50% των χρηστων iOS.Φετος μολις το 38%. Εκτος αυτου,με τις τιμες που εχει η Apple στο iPhone 8/8 Plus και X απογοητευσε τους κατοχους iphone και δεν προκειται να δωσουν 1.200€ για συσκευη. Εγω θα το κρατησω με καθε τροπο στην 10,μεχρι τελους. Και ενω κοιτουσα να παρω νεοτερο iPhone,δεν προκειται να το κανω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Έβαλα πριν 3 ωρες την 11.0.2 με shift+restore ipsw (όλο το image δλδ) και στη συνέχεια πέρασα το backup μου. Η συσκευή πάει βούτυρο από άποψη ταχύτητας και animations. Κανένα ψεγάδι κυριολεκτικά. Όσον αφορά την αυτονομία, θα γράψω σε 2-3 ημέρες που θα έχω καλύτερη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Έβαλα πριν 3 ωρες την 11.0.2 με shift+restore ipsw (όλο το image δλδ) και στη συνέχεια πέρασα το backup μου. Η συσκευή πάει βούτυρο από άποψη ταχύτητας και animations. Κανένα ψεγάδι κυριολεκτικά. Όσον αφορά την αυτονομία, θα γράψω σε 2-3 ημέρες που θα έχω καλύτερη εικόνα. Έχω με απλή αναβάθμιση έχω ένα κακό χαμό από lags Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Έχω με απλή αναβάθμιση έχω ένα κακό χαμό από lags Κατεβασε το ipsw και κανε shift+restore με set up as new ή βαλε εστω το back up σου.Θα δεις διαφορα.Εγω ετσι εκανα στην 10.3.1 οταν ειχα θεματα και εστρωσε η συσκευη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Κατεβασε το ipsw και κανε shift+restore με set up as new ή βαλε εστω το back up σου.Θα δεις διαφορα.Εγω ετσι εκανα στην 10.3.1 οταν ειχα θεματα και εστρωσε η συσκευη. Αποκλείεται Σιγανά μην το ξανά φτιάχνω από την αρχή Να το φτιάξουν αυτοί που τους δώσαμε τα ωραία λεφτουδακια μας για να μας αναβαθμίσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αποκλείεται Σιγανά μην το ξανά φτιάχνω από την αρχή Να το φτιάξουν αυτοί που τους δώσαμε τα ωραία λεφτουδακια μας για να μας αναβαθμίσουν Εγώ πάντως ένα από τέτοιο όπως είπε ο φίλος με backup μετά θα το έκανα, έχω δει διαφορά στη μπαταρία, set up as new όμως με τίποτα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εγώ πάντως ένα από τέτοιο όπως είπε ο φίλος με backup μετά θα το έκανα, έχω δει διαφορά στη μπαταρία, set up as new όμως με τίποτα Sent from my iPad using Tapatalk Τα γνωρίζω αυτά παιδιά πολύ καλά Δεν μπαίνω όμως στην διαδικασία Θα τα διορθώσουν που θα πάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Τα γνωρίζω αυτά παιδιά πολύ καλά Δεν μπαίνω όμως στην διαδικασία Θα τα διορθώσουν που θα πάει Η λογική σου πάντως είναι η πιο σωστή, ας τα φτιάξουν αυτοί.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Η λογική σου πάντως είναι η πιο σωστή, ας τα φτιάξουν αυτοί.. Sent from my iPad using Tapatalk Έτσι θα έπρεπε να είναι Αυτή είναι η λογική του Αναβαθμιζω Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν πως γίνεται επαναφορά. Ούτε θα έπρεπε. Γι αυτό έχουμε Apple. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Τασο σχετικα με το σημα του κινητου και εγω παρατηρησα με την 11 οτι ειναι καλυτερο. Σε μερη που με την 10 ειχα με 1 με 2 νταμακια τωρα εχω 2 με 3. Ισως αυξησαν την ισχυ του chipset της Intel που ειναι υπευθυνο για το σημα και για αυτο εχουμε χειροτερη μπαταρια με 11. Μακαρι να ειχαμε το μοντελο με το Snapdragon modem που ειναι στα 14nm αντι για τα 20 ή 28nm που ειναι της Intel γιατι εχει και καλυτερο σημα και καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια. Αλλα με τη διαμαχη της Apple με την Qualcomm θα πρεπει να περιμενουμε την Intel να φτιαξει modem της προκοπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Τασο σχετικα με το σημα του κινητου και εγω παρατηρησα με την 11 οτι ειναι καλυτερο. Σε μερη που με την 10 ειχα με 1 με 2 νταμακια τωρα εχω 2 με 3. Ισως αυξησαν την ισχυ του chipset της Intel που ειναι υπευθυνο για το σημα και για αυτο εχουμε χειροτερη μπαταρια με 11. Μακαρι να ειχαμε το μοντελο με το Snapdragon modem που ειναι στα 14nm αντι για τα 20 ή 28nm που ειναι της Intel γιατι εχει και καλυτερο σημα και καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια. Αλλα με τη διαμαχη της Apple με την Qualcomm θα πρεπει να περιμενουμε την Intel να φτιαξει modem της προκοπης... Ίσως είναι η ιδέα μας γιατί πριν είχε 5 γραμμές ένδειξη ενώ τώρα 4 όποτε μάλλον μας φαίνεται ότι έχει καλύτερο ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Επίσης όταν σηκώνεις την συσκευή ανάβει η οθόνη χωρίς κάτι να πατήσεις Αν είναι ενεργοποιημένο είναι πολύ βολικό αρκετές φορές για να δεις αν έχεις κάποια ειδοποίηση Αυτό που ανάβει η οθόνη με το που το που το σηκώνεις πάνε ρυθμίσεις>>οθόνη και φωτεινότητα και κλείσε το σήκωνα για αφύπνιση Επίσης παιδιά σχετικά με τα λαγκαρισματα και τα stutter με τα animations μην τρελένεστε είναι πρόβλημα του iOS 11 καθώς το έχω δει και σε iPhone 8 και 8 plus,που εδώ είναι ότι πιο απαράδεκτο να το κάνει ! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 9, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Αυτό που ανάβει η οθόνη με το που το που το σηκώνεις πάνε ρυθμίσεις>>οθόνη και φωτεινότητα και κλείσε το σήκωνα για αφύπνιση Επίσης παιδιά σχετικά με τα λαγκαρισματα και τα stutter με τα animations μην τρελένεστε είναι πρόβλημα του iOS 11 καθώς το έχω δει και σε iPhone 8 και 8 plus,που εδώ είναι ότι πιο απαράδεκτο να το κάνει ! Sent from my iPhone using Tapatalk Και εγώ έκανα μια γύρα σε μαγαζιά για να δω και εκεί λαγκαραν χειρότερα . Όποτε υπομονή . Βέβαια καθότι καινούργιος σε Apple. Το. Note 8 να δείτε λαγκαρισμα .και εκεί κατάλαβα μεγάλη διαφορά μεταξύ Android και iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Κατι παραξενο εγινε σημερα... πανω αριστερα που αναγραφει το ονομα του παροχεα αντι αυτου εγραφε αριθμους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Έβαλα 11.0.3 Μια από τα ίδια ψιλό χάλια διακρίνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Έβαλα 11.0.3 Μια από τα ίδια ψιλό χάλια διακρίνω Λαγκαρίσματα και τραυλίσματα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Λαγκαρίσματα και τραυλίσματα ;;; Την έβαλα και εγώ την 11.0.3 νομίζω ότι τα lags και τα stutters στην κύλιση οθονών βελτιώθηκε αρκετά αλλά θα φανεί με την χρήση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Κάθε νέα επαφή που καταχωρούσα είχε ρυθμιστεί και συγχρονιζόταν με το gmail Παρόλο που δεν έχει αλλάξει τίποτα σρις ρυθμίσεις σταμάτησαν να ενημερώνονται οι νέες επαφές στις επαφές του gmail Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συγχρονιστούν πάλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σάρωσε και φέτος η μηλιά ... https://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-7-tops-the-list-as-the-most-purchased-phone-globally-in-the-first-half-of-2017_id98738 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το κινητό δεν πρόκειται να ξαναγίνει σφαίρα όπως με 10.3! Ίσως να γίνουν πιο smooth τα animations αλλά μέχρι εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το κινητό δεν πρόκειται να ξαναγίνει σφαίρα όπως με 10.3! Ίσως να γίνουν πιο smooth τα animations αλλά μέχρι εκεί Μην το μελετάς και το βάλουμε αγγελία από αύριο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Μην το μελετάς και το βάλουμε αγγελία από αύριοΘα γίνει όπως πρέπει Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts