MIKU Δημ. October 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Κάνε το εδώ:https://www.whatsup.gr/student/eggrafi δωρεάν είναι η φορητότητα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Κάνε το εδώ:https://www.whatsup.gr/student/eggrafi δωρεάν είναι η φορητότητα. απο αλλη εταιρια λεει... οτι καινουργιο. Το κοστος ειναι 5 ευρω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 ειδικη προσφορα να το παρουμε χωρις να ειμαστε φοιτητες δεν παιζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μόνο αν άλλος φοιτητής σου δώσει το πασο του. Αλλιώς δεν γίνεται. Είναι πολύ αυστηρή η Cosmote σε αυτό το θέμα . Κυκλοφορήσαν στο παρελθόν πακέτα ειδικής προσφοράς μόνο με νέα αριθμοδότηση , τα οποία πλέον μόνο μέσω αγγελιών βρίσκονται και σε τσουχτερή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Προσωπικά τους είχα στείλει παλιότερα mail που τους το ζήταγα (ωραία συνταγμενο με παρακαλι αλλά και ψιλοαπειλές ότι θα φύγω) κι μου το δώσανε κατ εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Κάνε το εδώ:https://www.whatsup.gr/student/eggrafi δωρεάν είναι η φορητότητα. Δύο προσπάθειες για φορητότητα σε φοιτητικό γούατσ απ,από κατάστημα κ από το σάιτ κ έφαγα άκυρο κ στις δύο.δεν υπάρχουν σιμ λένε.σε νέο αριθμό....μπορούν να βρουν...!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 "Φοιτητή μου, πάρε 3GB δωρεάν και κάψου ελεύθερα μέσα σε 3 ημέρες. Μπες στο WHAT’S UP Application και πάρε ΤΩΡΑ το δώρο σου." 3 GB δώρο για 3 μέρες σε όσα Whats up είναι φοιτητικα!Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει μέχρι και την Δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Να και το οπτικό του πράγματος που χτυπά καλύτερα στο μάτι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Να και το οπτικό του πράγματος που χτυπά καλύτερα στο μάτι. Πολύ σωστός,εγώ δεν έχω μάθει ακόμα να ανεβάζω φωτογραφίες οπότε θέλω δεν θέλω κάνω copy paste :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Άμα ξέρετε κανέναν να θέλει να κάνει το νούμερο του φοιτητικό και δε θέλετε να το εκμεταλλευτήτε εσείς ας στείλετε το νούμερο του σε pm μπας και κερδίσουμε κάνα Gb από την προσφορά που λέει αν προτείνεις κάποιον για φοιτητικό νούμερο και γίνει παίρνεις για 3 μήνες κάποια Gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δύο προσπάθειες για φορητότητα σε φοιτητικό γούατσ απ,από κατάστημα κ από το σάιτ κ έφαγα άκυρο κ στις δύο.δεν υπάρχουν σιμ λένε.σε νέο αριθμό....μπορούν να βρουν...!!! καλησπερα τα ιδια μου ειπαν και εμενα που εκανα ονλινε .μου ειπαν να παω σε καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Άμα ξέρετε κανέναν να θέλει να κάνει το νούμερο του φοιτητικό και δε θέλετε να το εκμεταλλευτήτε εσείς ας στείλετε το νούμερο του σε pm μπας και κερδίσουμε κάνα Gb από την προσφορά που λέει αν προτείνεις κάποιον για φοιτητικό νούμερο και γίνει παίρνεις για 3 μήνες κάποια Gb. εγω εννοειται θελω να κανω το νουμερο μου φοιτητικο αλλα δεν ειμαι φοιτητης.... θελουν στοιχεια πασο και τα σχετικα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 εγω εννοειται θελω να κανω το νουμερο μου φοιτητικο αλλα δεν ειμαι φοιτητης.... θελουν στοιχεια πασο και τα σχετικα ε? Λογικά ναι. Αν και εγώ είχα την προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων και τους έστειλα μέιλ και μου δώσανε κατ εξαίρεση το φοιτητικό (ενώ δεν είμαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλημέρα, έχω μια ερώτηση Έχω μια σύνδεση what's up στο όνομα μου και η σύζυγος σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει φοιτητικό πάσο. Μπορώ να κάνω το δικό μου whats up φοιτητικό με το πάσο της; Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλημέρα, έχω μια ερώτηση Έχω μια σύνδεση what's up στο όνομα μου και η σύζυγος σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει φοιτητικό πάσο. Μπορώ να κάνω το δικό μου whats up φοιτητικό με το πάσο της; Ευχαριστώ Η κοσμοτέ κάνει ένα νούμερο μόνο φοιτητικό. Μπορείς βέβαια να κάνει η γυναίκα σου φοιτητικό το νουμερό της και εσύ με το πάσο της γυναίκας σου να κάνεις φορητότητα σε βονταφον ή γουιντ και να κάνεις το αντίστοιχο φοιτητικό εκεί με στοιχεία της γυναίκας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Η γυναίκα μου θα πάρει φοιτητικό στην Vodafone με το πάσο της. Μπορούμε μετά να πάμε cosmote να κάνουμε το δικό μου whats up φοιτητικό με το πάσο της; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Η γυναίκα μου θα πάρει φοιτητικό στην Vodafone με το πάσο της. Μπορούμε μετά να πάμε cosmote να κάνουμε το δικό μου whats up φοιτητικό με το πάσο της; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μπορείτε! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Βέβαια φαντάζομαι θα χρειαστεί να μεταφερθεί και ο αριθμός στο όνομά της. (δεν παίρνω και όρκο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Βέβαια φαντάζομαι θα χρειαστεί να μεταφερθεί και ο αριθμός στο όνομά της. (δεν παίρνω και όρκο) Όχι δεν χρειάζεται! Μην παραπληροφορείς! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κοσμοτέ κάνει ένα νούμερο μόνο φοιτητικό. Μπορείς βέβαια να κάνει η γυναίκα σου φοιτητικό το νουμερό της και εσύ με το πάσο της γυναίκας σου να κάνεις φορητότητα σε βονταφον ή γουιντ και να κάνεις το αντίστοιχο φοιτητικό εκεί με στοιχεία της γυναίκας σου. Στο φοιτητικο της wind δεν γίνεται φορητότητα, συνεχίζεις να παραπληροφορεις::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Όχι δεν χρειάζεται! Μην παραπληροφορείς! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο φοιτητικο της wind δεν γίνεται φορητότητα, συνεχίζεις να παραπληροφορεις::mad: Καλά χαλάρωσε λίγο, διάβασε καλά τι γράφω και πες μετά. Στο πρώτο είπα την λέξη "μάλλον" που σημαίνει ότι δε ξέρω 100%, άρα δε παραπληροφορώ, εκφέρω την γνώμη μου. Βέβαια δε το θεωρώ και παράλογο να χρειάζεται να αντιστοιχούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του νούμερου με αυτού του πάσου, γι αυτό και το λέω. Το σωστό αυτό θα ήταν. Αλλιώς ο καθένας θα δήλωνε ότι ήθελε. Στο δεύτερο, όταν ο κάθε φίλος εδώ μέσα έχει νούμερο σε μια εταιρία και θέλει να πάει σε άλλη πχ από κοσμοτέ σε γουιντ, τι είναι αυτό; Δεν είναι φορητότητα; Μετά την φορητότητα το κάνει φοιτητικό. Αυτά είπα. Καλό απόγευμα! Edited October 21, 2018 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τυπικά θα πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή ο αριθμός. Αν το κάνουν χαριστικά με το πάσο σε άλλο όνομα είναι άλλο θέμα. Πληροφοριακά, φοιτητικό wind που μεταβιβάστηκε σε άλλο όνομα προ 8μηνου ακόμη λειτουργεί κανονικά ως φοιτητικό. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Καλά χαλάρωσε λίγο, διάβασε καλά τι γράφω και πες μετά. Στο πρώτο είπα την λέξη "μάλλον" που σημαίνει ότι δε ξέρω 100%, άρα δε παραπληροφορώ, εκφέρω την γνώμη μου. Βέβαια δε το θεωρώ και παράλογο να χρειάζεται να αντιστοιχούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του νούμερου με αυτού του πάσου, γι αυτό και το λέω. Το σωστό αυτό θα ήταν. Αλλιώς ο καθένας θα δήλωνε ότι ήθελε. Στο δεύτερο, όταν ο κάθε φίλος εδώ μέσα έχει νούμερο σε μια εταιρία και θέλει να πάει σε άλλη πχ από κοσμοτέ σε γουιντ, τι είναι αυτό; Δεν είναι φορητότητα; Μετά την φορητότητα το κάνει φοιτητικό. Αυτά είπα. Καλό απόγευμα! Αυτό σου εξηγώ επειδή δεν τα ξέρεις και μπερδεύεις άθελα σου. Στο wats up γίνεται να μπει το φοιτητικο σε νούμερο με διαφορετικά στοιχεία του πάσο και το λέω 100% γιατί το έχω κάνει κι εγω και φίλοι μου και μου έχει δώσει και επίσημη απάντηση το wats up ότι επιτρέπεται κανονικά! Ορίστε και απάντηση τους στο μήνυμα: Για την επιτυχή εγγραφή στην φοιτητική προσφορά τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας και του πάσο θα πρέπει να είναι ίδια. Δεν μας επηρεάζει σε ποια στοιχεία είναι δηλωμένος ο αριθμός του κινητού. Τώρα όσον αφορά το φοιτητικο της wind δεν σου είπα ότι δεν δέχεται οι wind φορητότητα αριθμού αλλά ότι τα φοιτητικά της αφορούν μόνο νέα νούμερα και δεν μπαίνει σε υπάρχοντα είτε αυτά είναι wind είτε COSMOTE είτε Vodafone! Φιλικά :) Edited October 21, 2018 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παίδες χαιρετώ. Πρόσφατα με πήραν στο ΕΠΠΑΙΚ (Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης) της ΑΣΠΑΙΤΕ. Η ΑΣΠΑΙΤΕ θεωρείται ΤΕΙ από όσο ξέρω, στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές δίνει κανονικά πάσο, επιδόματα, φοιτητικά email και τα λοιπά. Το ΕΠΠΑΙΚ όμως δεν το κατηγοροποιεί σαν μεταπτυχιακό όμως. Σε αυτή τη περίπτωση ξέρουμε τι παίζει; Η Cosmote το δέχεται ότι είμαστε σπουδαστές; Να σημειώσω ότι έχω λάβει από τη γραμματεία του τμήματος μια "Βεβαίωση Σπουδών" στην οποία αναφέρεται ότι είμαι σπουδαστής στο τμήμα το τρέχων ακαδημαϊκό έτος, για χρήση στα ΚΤΕΛ ώστε να έχω μειωμένο εισιτήριο επειδή θα πηγαινοέρχομαι από το χωριό. Μπορεί να μας κατατοπίσει κάποιος που να ήταν παλιότερα σπουδαστής στο ΕΠΠΑΙΚ και που να το είχε ψάξει το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Λογικά γίνεται. Είναι παρόμοια βεβαίωση με αυτή που δίνουν τα ΙΕΚ. Και με του ΙΕΚ γίνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts