walkera82 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Όταν θα το δώσεις εδώ είμαι:D Χαχαχα. Το κινητό στην έκδοση (exclusive) είναι πραγματικά τέλειο για τη κατηγορία του πάντα και θα ήταν πολύ καλύτερο εάν η xiaomi δε το άφηνε στη τύχη του ελέω mediatek επεξεργαστή. Κρίμα, πολύ κρίμα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Αυτό έψαχνα και εγώ αλλά δεν το έβρισκα και πήρα την έκδοση 3-32.βεβαια το κινητό είναι απίστευτο για τα λεφτά του αλλά θα το ήθελα σε μαύρο όπως το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλημέρα ψάχνω να βρω το Google camera στο playstore για να δω αν υπάρχει διαφορά στην κάμερα αλλά δεν το βρίσκω υπάρχει ή σταμάτησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλημέρα ψάχνω να βρω το Google camera στο playstore για να δω αν υπάρχει διαφορά στην κάμερα αλλά δεν το βρίσκω υπάρχει ή σταμάτησε? Υπάρχει στο playstore κανονικά αλλά δυστυχώς η τελευταία έκδοση, δεν είναι συμβατή. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Υπάρχει στο playstore κανονικά αλλά δυστυχώς η τελευταία έκδοση, δεν είναι συμβατή. Και έφαγα τον τόπο να την βρω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Έχω ένα θέμα με την εφαρμογή cerberus και το εν λόγω κινητό... Έχω την εντύπωση πως δεν το εντοπίζω όταν έχει κανονικό σήμα gsm πάρα μόνο όταν είναι συνδεόμενο σε WiFi! Όσο και αν έψαξα τα σχετικά που εμαθα κατι με τα περμισιονς και επειδή δεν βρήκα ακριβώς το μενού του PRO ώστε να το ρυθμίσω 100% στο τέλος απενεργοποιησα τελείως τα περμισιονς με την ελπίδα ότι θα είναι όλα χύμα και θα το αφήνει να συνδεθεί....δεν τα κατάφερα. Δώστε τα φώτα σας παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Το miui 9 ποτέ θα το πάρουμε γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ελπίζω αυτήν την Παρασκευή να το δώσουν επιτέλους, για πια ρομ αναφέρεσαι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ευρωπαϊκες Dev rom φοράω αλλά ίσως να το γυρίσω σε stable αν κ δεν είχα ποτέ προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Αν το γυρίσεις σε stable miui 9 καλά Χριστούγεννα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Μάλλον έφτασε η ώρα του αποχωρισμού.θες ο φόβος της οθόνης θες ότι έκλεισε 8μηνο κάπου εδώ σας αποχαιρετω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redmipro Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου, δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτό που διάβασα πιο πίσω, αλλά είναι σαν να έχουν «καει» κάποια πίξελς. Συγκεκριμένα φαίνονται δύο μπάρες τέρμα επάνω και τέρμα κάτω στην οθόνη που είναι αυτές του Instagram. Δεν φαίνεται με την, είναι κάπως «αχνά». Δεν ξέρω η τι να κανω και πως εγινε, όχι όμως ότι είναι μεγάλο προβλημα... Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Burn in λέγεται και είναι συνηθισμένο στις oled οθόνες. Την έπαθα και εγώ με την πάνω μπάρα στην αρχή και μετά με αποτυπώματα σε ολόκληρη την οθόνη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι από εδώ και πέρα η ζημιά έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ πρόλαβα και το έδωσα πάνω που άρχιζε να μου αφήνει αποτυπωμα από τα εικονίδια των εφαρμογών (στην μπάρα σήματος έχει αφήσει στίγμα προ πολλού)πολύ καλό κινητό αλλά η οθόνη του μάλλον σκάρτη.και να φανταστείς το είχα σε χαμηλή φωτεινότητα και πάντα με μαύρο φόντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ ευτυχώς από τον Φεβρουάριο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μπορεί να φοράνε και οθόνες διαφορετικής ποιότητα τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα σας, κατοχος Redmi 3 Pro. Γνωρίζει κανείς πότε θα βγεί το update για MIUI 9?? Έχω την Stable 8.2.2.0. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Σε λάθος θέμα γράφεις φίλος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Βγήκε επιτέλους καινούργια ρομ την κατεβάζω για να δούμε πως θα πάει. Μπήκε με επιτυχία η καινούργια άρωμα ρομ, μέχρι στιγμής πάει τρένο το τηλέφωνο έχω την αίσθηση ότι είναι πιο σβέλτο , αύριο θα έχω και εικόνα από την μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 13, 2017 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Φοράω από εψές την XTRV_7.10.12. Πιο ζωηρό το κινητό, απλά είναι πάλι Marshmallow, οπότε καμιά άλλη διαφορά προς το παρόν.. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πέρασα κι εγώ την 7.10.12 μικρές διαφορές περιμένουμε nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Νομίζω ότι όντως έγινε ακόμα πιο αεράτο με την 9. Μικρή διαφορά, στο vibrate on κάνει πλέον flip to silence. Δεν μου βγάζει όμως πλέον στο bluetooth το εικονίδιο σύνδεσης ψηλά στην μπάρα, .οπως πριν. Επίσης δεν έχει πάλι knock off και βάζω πάλι app για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 παιδια επειδη μ ενδιαφερει οι offcial rom εχουν ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 παιδια επειδη μ ενδιαφερει οι offcial rom εχουν ελληνικα?Εδώ και πολύ καιρό. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εδώ και πολύ καιρό. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και οι stable και οι developer? ποια ειναι καλυτερη ? η τελευτεα developer? θελω να τη βλαω σε φιλο μου εχει μια 8.0.7.0 stable αλλα δεν του βγαζει αναβαθμιση. ειναι μαιμου ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Σορρυ φίλε μου μπέρδεψα τα θέματα, το redmi pro δεν βγαίνει με global rom οπότε οι official rom είναι μόνο αγγλικά κινέζικα. Οι καλύτερη ρομ που απογειώνει το τηλέφωνο είναι η τελευταία ελληνική development miui 9. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και ρομ xiaomi.eu και globe rom έχουν ελληνικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts