hotgr Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πάλι καλά γιατί εγώ έχω Redmi note 3 χρυσό και ήθελα για αλλαγή μαύρο, άντε με γεια !!! Ευχαριστώ πολύ, όσο για την ρομ έχει αυτή που έχει και του zipperant οπότε έχει σίγουρα αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Τι έγινε ρε Παιδια το πρωί το κοιτούσα το χρυσό στο Banggood στα 172 και τώρα που μπήκαν τα λεφτά στην κάρτα θα την αγορά το βλέπω στα 192 και κάτι. Στο kiv όμως εξακολουθεί να είναι στα 169€. Γνωρίζει κανένας κανένα κουπόνι για την αγορά του ή κάποιο τρόπο άλλο για να το πάρω στα 170+ ευρώ... Ήταν σε προσφορά ώς σήμερα από ότι θυμάμαι. Κοίτα και στο geekbuying, το χρυσό είναι στα 180 € περίπου το 3/64 για 1-2 μέρες ακόμα. -------------------------------------------- Edit: Το ξαναέβαλε η Banggood στην ίδια τιμή το χρυσό 180 $ και το μαύρο στα 190 $ ως και την 10 Δεκ Edited December 3, 2016 by Yannis_004 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ, όσο για την ρομ έχει αυτή που έχει και του zipperant οπότε έχει σίγουρα αλλαγή Οκ ευχαριστώ, οπότε θες πες μας δύο λόγια για το πώς σου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Για να κανω αίτηση για να ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει πρωτα να βάλω κινέζικη developer? Φοραει την ανεπίσημη με ελληνικά που βάζουν τα κινεζομαγαζα Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ήταν σε προσφορά ώς σήμερα από ότι θυμάμαι. Κοίτα και στο geekbuying, το χρυσό είναι στα 180 € περίπου το 3/64 για 1-2 μέρες ακόμα. Μόλις είδα ότι το γύρισε στα 171€ ευρώ και πάλι. Το τσιμπαω χαλαρά τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι από Banggood, ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει για να δω. Πάντως σε χρυσό τα σπάει και δεν το κρύβω πως είχα ενδοιασμούς, αλλά από κοντά καμμιά σχέση με τις φωτό, είναι πολύ πιο ωραίο. Φίλε μου λόγου ότι σήμερα θα το βάλω στο καλάθι, είχε τίποτα από θήκη μέσα το δέμα? Ξέρεις μιλάω για την απλή διαφανές σιλικόνης θήκη (σε όλα τα κινητά αυτήν εχω). Την βοήθεια σας μόνο ποια προστασία να πάρω για την οθόνη (λόγου δουλειάς έχω πολλά ατυχηματα) ώστε να την κάνω γορίλα 9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το Banggood μάλλον έκανε restock το ασήμι γιατί λέει ότι το στέλνουν σε μία μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μόλις είδα ότι το γύρισε στα 171€ ευρώ και πάλι. Το τσιμπαω χαλαρά τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου λόγου ότι σήμερα θα το βάλω στο καλάθι, είχε τίποτα από θήκη μέσα το δέμα? Ξέρεις μιλάω για την απλή διαφανές σιλικόνης θήκη (σε όλα τα κινητά αυτήν εχω). Την βοήθεια σας μόνο ποια προστασία να πάρω για την οθόνη (λόγου δουλειάς έχω πολλά ατυχηματα) ώστε να την κάνω γορίλα 9 :) Καλημέρα όχι φίλε μου σκέτο το τηλέφωνο πήρα και έβαλα έξτρα αυτή την προστασία http://m.banggood.com/Tempered-Glass-9H-2_5D-Film-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Pro-p-1087318.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να κανω αίτηση για να ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει πρωτα να βάλω κινέζικη developer? Φοραει την ανεπίσημη με ελληνικά που βάζουν τα κινεζομαγαζα Sent from my Le X820 using Tapatalk Έκανες το check και είναι κλειδωμένος? Ρωταω γιατί έχω την ίδια ρομ και το δικό μου είναι ξεκλείδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 είχε τίποτα από θήκη μέσα το δέμα? Ξέρεις μιλάω για την απλή διαφανές σιλικόνης θήκη (σε όλα τα κινητά αυτήν εχω). Την βοήθεια σας μόνο ποια προστασία να πάρω για την οθόνη (λόγου δουλειάς έχω πολλά ατυχηματα) ώστε να την κάνω γορίλα 9 :) Από κάτι unboxing που έχω δει δεν έχει κάτι στη συσκευασία οπότε δες αυτή http://m.banggood.com/Ultra-Thin-Soft-Skin-Transparent-Clear-TPU-Case-For-Xiaomi-Redmi-Pro-p-1095329.html , για tempered glass πριν τρεις μέρες που παρήγγειλα εγώ ήταν όλα out of stock οπότε θα πρέπει να δεις προς eBay μεριά εκτός και αν έκαναν restock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 είχε τίποτα από θήκη μέσα το δέμα? Ξέρεις μιλάω για την απλή διαφανές σιλικόνης θήκη (σε όλα τα κινητά αυτήν εχω). Την βοήθεια σας μόνο ποια προστασία να πάρω για την οθόνη (λόγου δουλειάς έχω πολλά ατυχηματα) ώστε να την κάνω γορίλα 9 :) Έχω δοκιμάσει αρκετά..το μόνο που εφάπτεται τέλεια. Είναι αυτό http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-pro-full-coverage-tempered-glass-screen-protector-film-with-clean-wipe-easy-iinstalled.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετά..το μόνο που εφάπτεται τέλεια. Είναι αυτό http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-pro-full-coverage-tempered-glass-screen-protector-film-with-clean-wipe-easy-iinstalled.html Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για της απαντήσεις σας. Αυτήν φίλε μου έχει πάνω κάτω αλουμινιο (η τι άλλο υλικό είναι το κινητο) γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλημέρα όχι φίλε μου σκέτο το τηλέφωνο πήρα και έβαλα έξτρα αυτή την προστασία http://m.banggood.com/Tempered-Glass-9H-2_5D-Film-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Pro-p-1087318.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες το check και είναι κλειδωμένος? Ρωταω γιατί έχω την ίδια ρομ και το δικό μου είναι ξεκλείδωτο. Κάπου διάβασα οτι και ξεκλειδωτος να ειναι θέλει να βαλεις πρώτα official και μετα να τον ξεκλειδωσεις; Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για της απαντήσεις σας. Αυτήν φίλε μου έχει πάνω κάτω αλουμινιο (η τι άλλο υλικό είναι το κινητο) γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... πάνω κ'ατω είναι tempered glass,απλά είναι βαμμένο και το κινητό φενεται σαν να μη φοραει τπτ...εδω σε αυτην την σελιδα έκανα ενα mini review και φένεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438856&page=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μετά από κάποιες ώρες ωφειλω να ομολογήσω πως το τηλέφωνο τα σπάει. Όλα δουλεύουν μία χαρά και πέρασα την 6.11.17/dev. eu. Το μόνο που μου την έδωσε είναι πως το tempered glass που πήρα δεν το καλύπτει όλο και μάλλον θα πάρω αυτό που λέει ο συνφορουμιτης πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μόλις έκανα και εγώ τελικά την παραγγελία μου από Banggood το χρυσό 3/64 στα 171€ + 2 θήκες σιλικόνης. Θα κοιτάξω και κάπου αλλού τώρα για το γυαλί αφού έχω τα μικρό ατυχήματα συχνά. Τώρα δεν ξέρω με τι έκδοση θα έρθει επάνω αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά ,να ερχονται άμεσα ή ειδοποιήσεις και γενικά να μην έχω χαζό κολλήματα. Επίσης θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο ποιο ευκολος τρόπος να ρουταρουμε το κινητό αφού ή περισσότερες εφαρμογές μου είναι για ρουτ.... Κάτι διαβάζω για ξεκλειδωματα κλπ τι είναι αυτά ρε παιδιά? Καλώς σας βρήκα και καλή υπομονή μέχρι να φτάσει στα χέρια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Έχω όπως είπα την 6.11.17 αλλά δεν μπορώ να κάνω root. Έχω δοκιμάσει και το zip που δίνουν στην eu. Και αυτό από την ελληνική κοινότητα αλλά δεν γίνεται ξέρει κανείς τον λόγο? Διαδικασία από twrp η εγκατάσταση ανοίγει αλλά πουθενά το εικονίδιο του της εφαρμογής su. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Αμα παρω αυτο το κινητο σε χρυσο χρωμα θα μοιαζει πολυ κοριτσιστικο? Μπορει να μου πει καποιος που το χει? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Αμα παρω αυτο το κινητο σε χρυσο χρωμα θα μοιαζει πολυ κοριτσιστικο? Μπορει να μου πει καποιος που το χει? Είναι λίγο πιο έντονο από το redmi note 3 pro άμα το έχεις δει. Γενικά είναι αρκετά ροζουλί :D Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Αμα παρω αυτο το κινητο σε χρυσο χρωμα θα μοιαζει πολυ κοριτσιστικο? Μπορει να μου πει καποιος που το χει? Να το πάρεις του πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) χαχα ευχαριστω. Μηπως ξερει κανεις και τι δεικτη sar εχει? Edited December 4, 2016 by haris2121 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 χαχα ευχαριστω. Μηπως ξερει κανεις και τι δεικτη sar εχει? Αυγό πάντως δεν ψήνει! :lol::lol: Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετά..το μόνο που εφάπτεται τέλεια. Είναι αυτό http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-pro-full-coverage-tempered-glass-screen-protector-film-with-clean-wipe-easy-iinstalled.html Με ποια θήκη το εχεις; Γιατί πολλές φορές τα τζάμια δεν κάθονται καλά με όλες τις θήκες Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα έγινε κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως προείπα προσπαθώ να κάνω root με την 6.11.17 και δεν γίνεται με τίποτα, τώρα προσπαθώ να κάνω wipe εκτός της sd card και το τηλέφωνο ξεκινάει κανονικά και είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα ενώ κάνει όλη την διαδικασία. Πάντως βλέποντας το twrp την ώρα που την κάνει βλέπω με κόκκινα γράμματα failed to unmount data, failed to unmount internal, failed to unmount system. στο redmi note 2 δεν είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα οπότε αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει να βγάλω άκρη ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το σαββατο παραγγελια το κινητο μαζι με δυο θηκες απο banggood ,την κυριακη εστειλαν μονο της θηκες και το κινητο σε αναμονη (το χρυσο με αποστολη σε μια ημερα οπως αναφερουν) Αρχισαν και αυτοι τα κολπα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα έγινε κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως προείπα προσπαθώ να κάνω root με την 6.11.17 και δεν γίνεται με τίποτα, τώρα προσπαθώ να κάνω wipe εκτός της sd card και το τηλέφωνο ξεκινάει κανονικά και είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα ενώ κάνει όλη την διαδικασία. Πάντως βλέποντας το twrp την ώρα που την κάνει βλέπω με κόκκινα γράμματα failed to unmount data, failed to unmount internal, failed to unmount system. στο redmi note 2 δεν είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα οπότε αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει να βγάλω άκρη ευχαριστώ. Από το PC σου γραψε πρώτα fastboot format userdata και μετά πέρνα την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Όποτε θέλω να κάνω wipe καθε φορά θα πρέπει να κάνω το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts