andoda Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Εμένα εφτασε κυριακη Αθηνα και σήμερα το βραδυ αναχωρησε απο σταθμο Αθηνων οποτε μαλλον ανεβαινει Θεσσαλονικη . Την Τριτη ειχε ξεκινησει με παραδοση στις 31/8 οπως γραφουν ..7 μερες δηλαδη μεDhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 dhl εγγύηση, μιάμιση μέρα για να κάνει απόσταση 1 ώρας.γιατί στην γερμανία δουλεύουν όλα καμπάνα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 dhl εγγύηση, μιάμιση μέρα για να κάνει απόσταση 1 ώρας.γιατί στην γερμανία δουλεύουν όλα καμπάνα. οπως ξανα ανεφερα,την πρωτη φορα απο mailboxde εκανε για αθηνα 1 εβδομαδα,με ups σε 4 ημερες ηταν αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ε ναι ας βάλω μυαλό για την επόμενη που ήθελα και dhl.απλά τραγικοί.η μόνη περίπτωση να έρθει σε 4 μέρες που λένε είναι να έρθει αεροπορικός αλλιώς δεν παίζει.οδικώς θα έρθει τέλος της επόμενης. Μου έλεγαν πολλοί για τα γερμανικά ταχυδρομεία οτι είναι τα χειρότερα αλλά ήθελα να τα δοκιμασω..... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ε ναι ας βάλω μυαλό για την επόμενη που ήθελα και dhl.απλά τραγικοί.η μόνη περίπτωση να έρθει σε 4 μέρες που λένε είναι να έρθει αεροπορικός αλλιώς δεν παίζει.οδικώς θα έρθει τέλος της επόμενης. Μου έλεγαν πολλοί για τα γερμανικά ταχυδρομεία οτι είναι τα χειρότερα αλλά ήθελα να τα δοκιμασω..... Ακριβως,οδικως ερχεται κ θελει 5-7 εργασιμες για ελλαδα. dhl express ειναι αεροπορικος,το δικο σου ειναι απλο γερμανικο ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ την άλλη εβδομάδα αν έρθει οδικώς, με καμία παναγία.4 μέρες κάνει βουδαπέστη αθήνα για να φτάσει.από νυρεμβέργη θέλει 2-3 έξτρα σιγουρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Να έχετε το νου σας όσοι βάζετε express delivery! Αρχές Ιουλίου είχα πληρώσει express DHL, το πακέτο στάλθηκε σαν απλό και από την oneplus, μετά από πολλά μπινελίκια με το αισχρό customer support, πήρα τα λεφτά μου μετά από 40μερες. Τραγική αντιμετώπιση για ένα απλό πρόβλημα που προέκυψε από μέρους τους. Απλά το γράφω μη την πατήσει κάποιος. Sent from my OP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά πότε ανοίγουν οι παραγγελίες?Μόλις ανοίξουν να παραγγείλω αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 12/9 ανοίγουν και θα μπορείς αμέσως να παραγγείλεις. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Απλά σκέφτομαι μήπως υπάρξουν τίποτα προβλήματα ποιότητας. ... Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μπα δεν νομίζω να υπάρξει τέτοιο θέμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα φθηνά ακουστικά της oneplus; Προσπαθώ να τα παραγγείλω από αρχές Αυγούστου και είναι συνεχώς out of stock Εντωμεταξύ η άλλη λύση είναι αυτά με 49,99!!! που είναι άμεσα διαθέσιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα φθηνά ακουστικά της oneplus; Προσπαθώ να τα παραγγείλω από αρχές Αυγούστου και είναι συνεχώς out of stock Εντωμεταξύ η άλλη λύση είναι αυτά με 49,99!!! που είναι άμεσα διαθέσιμα Μπορεί να ευθύνεται το ότι βγήκαν τα καινούργια. Κάνε υπομονή, λογικά σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα.. https://oneplus.net/gr/oneplus-bullets-v2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 ωραίος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Μόλις έλαβα mail ότι το oneplus 3 είναι διαθέσιμο για παραγγελία... Η φάση είναι ότι περιμένοντας να λάβω την ειδοποίηση τόσες μέρες, αναβάθμισα το honor 6 μου σε android 5.1.1 και πάει σφαίρα χωρίς κανένα κόλλημα, οπότε αναβάλλω την αγορά για αργότερα , όταν τα παίξει το honor... :rolleyes: Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αν παραγγειλω σημερα το λευκο, σε ποσο καιρο θα το εχω στα χερια μου αν πληρωσω παραπανω για να ερθει με το express? Ειμαι Ν. Φλωρινας, και αν φτασει Θεσσαλονικη μετα θελει 1 εργασιμη για να ερθει. Θα ειμαι ομως μεχρι 6/10 εκει, για αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 το απλό κάνει μια βδομάδα, με εξπρες δεν πιστεύω να κάνει πάνω από 2-3 μέρες.με προϋπόθεση ότι υπάρχει στοκ και θα φύγει την επόμενη ας πουμε. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 το απλό κάνει μια βδομάδα, με εξπρες δεν πιστεύω να κάνει πάνω από 2-3 μέρες.με προϋπόθεση ότι υπάρχει στοκ και θα φύγει την επόμενη ας πουμε. Με express λεει οτι θα το εχω στα χερια μου 6/10, οριακα δηλαδη. Οποτε να την ριξω την παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 όχι, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις για να το έχεις 6/10, βάλε το απλό να δεις πότε σου βγάζει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 όχι, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις για να το έχεις 6/10, βάλε το απλό να δεις πότε σου βγάζει. Μου το βγαζει 10/10. Anyway, ειναι μια στην θεσ/νικη που πουλαει αλλα θα εχει διαθεσιμα 28 Σεπτ. Ισως το παρω και απο εκει αν στελνει αντικαταβολη, αλλιως επισημο και θα βαλω την διευθυνση που θα ειμαι μετα. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αν παραγγειλω σημερα το λευκο, σε ποσο καιρο θα το εχω στα χερια μου αν πληρωσω παραπανω για να ερθει με το express? Ειμαι Ν. Φλωρινας, και αν φτασει Θεσσαλονικη μετα θελει 1 εργασιμη για να ερθει. Θα ειμαι ομως μεχρι 6/10 εκει, για αυτο ρωταω. Αν έχουν απόθεμα που λογικά από σήμερα θα έχουν. Το express θέλουν δύο μέρες από την ώρα που θα φύγει για εκτός Αττικής. Οπότε αν το βάλεις σήμερα. Παίζει να το έχεις μέσα στη βδομάδα. Στη χειρότερη την επόμενη. Εμένα ήρθε μισό μήνα πριν την ημερκ που έλεγε. Και ήταν και τότε που δεν είχαν στοκ. ΔΕ νομίζω να μην έχουν στοκ και τώρα. Από τη στιγμή που άνοιξαν οι πωλήσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ τελικά .22/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Το παρήγγειλα και εγώ τελικά .22/09 Τελικα εριξα παραγγελια με express και λεει οτι θα φυγει απο αυτους μεχρι και τις 5/10. Υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο πολυ? :/ Αποστολη λεει με priorityGB Edited September 12, 2016 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλύτερα γιατί αυτή στη Θεσ/κη αν λέμε την ίδια φέρνει κινέζικη έκδοση,οχι ευρωπαϊκή και η μια μπαντα του 4G δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το παρηγγειλα και γω χτες 11:30 το πρωί και μου έγραψε 20/9 παραλαβή για Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts