Jump to content

Vernee Apollo Lite


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως περα απο τη πρωτη μερα που ειδα τη τιμη αλλα δε τη προλαβα,τις επομενες δυο δεν την εβγαλε καν.

Αρα μαλλον οτι εδωσαν τοτε.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 613
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής, αξίζει η αγορά της συσκευής ή καλύτερα να στραφω σε λύσεις τύπου Xiaomi;
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Πες μου ακόμα κάτι, μιας και το ενδιαφέρον είναι για κοπέλα...η μπροστινή κάμερα είναι το ίδιο μετριοτατη; Θα ακούω γκρίνια για τις σελφι;

 

Η μπαταρία του πόσο κρατάει με wifi/gps ανοιχτά εντός σπιτιού κι αντίστοιχα δεδομένα/gps εκτός;

 

Αν στα 170 είναι οκ, ααααν το πετύχω 100$, μαλλον θα είναι καλό deal.

 

Νομίζω οτι όλες οι περισσότερες selfie κάμερες είναι ψιλμέτριες και το apollo δεν ξεφευγει. αν θες μπορώ να ανεβάσω δείγμα.

Η μπαταρία με δεδομένα και wifi/gps μου βγάζει άνετα μια μέρα με 30-40 % υπολοιπο

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

Προσπαθω να μπώ με το team viewer qs η με το Host και μου λεει "δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει"Πως μπορει να διορθωθει?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα της γραμματοσειράς των εικονιδίων στην αρχική οθόνη και μενού γιατί με την ταπετσαρία δεν φαίνονται τα άσπρα γράμματα καλά.
Link to comment
Share on other sites

@ sofimar. Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. Ίσως έχει κάποιο άλλο θέμα;

 

@ ceed: ποιον launcher χρησιμοποιεις; Ο nova ξέρω ότι σε αφήνει να διαλέξεις χρώμα γραμματοσειράς, για τον μαμισιο δεν είμαι σίγουρος.

Link to comment
Share on other sites

@ sofimar. Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. Ίσως έχει κάποιο άλλο θέμα;

 

@ ceed: ποιον launcher χρησιμοποιεις; Ο nova ξέρω ότι σε αφήνει να διαλέξεις χρώμα γραμματοσειράς, για τον μαμισιο δεν είμαι σίγουρος.

 

Τον στοκ αναγκαστηκα γιατί τη συσκευή την έχει η γυναίκα μου και πλιν των αναβαθμίσεων δε θέλει πολλές αλλαγές

Link to comment
Share on other sites

Τοτε ή θα την πεισεις να αλλαξη launcher ή ταπετσαρία

 

Το πέτυχες τώρα. Γυναίκα και να της αλλάξεις γνώμη δύσκολα.:lol:

 

Αν βάλω nova launcher θα δουλεύουν double tap;

Edited by ceed777
Link to comment
Share on other sites

Εχει διάφορα gestures. Εγω το εχω ρυθμίσει ωστε με double tap να κλείνει η οθονη αλλα πρακτικα μπορείς να αντιστοιχίσεις οποιαδήποτε λειτουργία
Link to comment
Share on other sites

Εχει διάφορα gestures. Εγω το εχω ρυθμίσει ωστε με double tap να κλείνει η οθονη αλλα πρακτικα μπορείς να αντιστοιχίσεις οποιαδήποτε λειτουργία

 

Δηλαδή δουλεύουν και ας μην υπάρχουν gestures στον μανισιο launcher;Φαντάζομαι στην πληρωμένη έκδοση ισχύει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτό ισχύει μόνο στη nova launcher prime. Πάντως σήμερα έκαναν διαθέσιμο τον κώδικα. δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στο λειτουργικό από τους ανεξάρτητους προγραμματιστές-αν ασχοληθεί κανείς δηλαδή με μία κινέζικα χωρίς μεγάλη βάση χρηστών.
Link to comment
Share on other sites

Οι νεότεροι κάτοχοι πως τα πάνε με τα ραγισματα; Είχαμε κρούσματα ή το διόρθωσαν;
Link to comment
Share on other sites

Οι νεότεροι κάτοχοι πως τα πάνε με τα ραγισματα; Είχαμε κρούσματα ή το διόρθωσαν;

 

Καλημέρα...Εγώ δεν είμαι από τους νεότερους κατόχους αλλά απο τους παλιους.Μάλιστα το κινητό το πήρα απο μελος του forum σε κατάσταση σφραγισμενου.Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα με ραγισματα δεν εχω τουλάχιστον μέχρι Και αυτή την στιγμή που γράφω αλλά ούτε και κάποιο άλλο πρόβλημα.Και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το κινητό.Και αν με το επόμενο update η εταιρεία λύσει ίσως και κάποια.προβληματάκια που για μένα αυτη την στιγμή είναι το να.ξαναδώσει το 4k εγγραφή video θα είναι από τις καλύτερες αγορές vfm κινητού που έχω κάνει.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω. Ειλικρινά τώρα και να έχει βίντεο 4Κ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? Ο φακός του κινητού και κάθε κινητού είναι γελοίος. Οι υπολογιστές των απλών χρηστών της πλάκας. Αν έχετε"βαρβάτο" υπολογιστή και θέλετε να κινηματογραφήσετε 4Κ και να το κάνετε επεξεργασία χρειάζεστε ένα σώμα 6000 ευρώ και ένα φακό 2000 ευρώ Το 4Κ είναι για κινηματογραφιστές. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα του 4Κ . Τέλος πόσοι από εσάς που έχετε το κινητό κατέχετε τηλεόραση η monitor 4K για να μπορέσετε να δείτε το βίντεο σε native resolution 4K? Ε? Πως το είπες αυτό? Μην ψαρώνετε με εμπορικά τρικ της πλάκας. Επίσης οι οθόνες 2Κ σε κινητό είναι εμπορικό τρικ. Ειναι overkill, είναι άχρηστες. Δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο αλλά καταναλώνουν μπαταρία και βουλιάζουν την GPU του τηλεφώνου.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός....

Πρακτικά το τηλέφωνο επειδή ανήκει στο οικοσύστημα android που είναι ελευθέρου κώδικα κάνεις ότι θέλεις.

Θες gestures? Αλλάζεις launcher.

Δεν παίζει matroska ? Αλλάζεις player.

Δεν έχει καλή ποιότητα η φωτογραφία? Αλλάζεις app και βελτιώνεται μέχρι ένα 25% .

Το τηλέφωνο έχει 165 ευρώ. Είναι πιο γρήγορο και από s7 . Δε σκάει η μπαταρία του μέσα στα χέρια σου λες και είναι μολότωφ όπως του samsung Note, έχει vanilla android marshmallow και μπορείς να περάσεις εσύ στα αλήθεια ότι εφαρμογή χρειάζεσαι και όχι ότι θέλει ο Κινέζος της Xiomi & της Leco (LeTv). Επιπλέον δεν ραγίζει. Εχει εκπληκτικό δέκτη gps , πολή καλή οθόνη, άψογο ηχειάκι, (ΟΚ δεν είναι ALCATEL με JBL) και κοστίζει 165 ευρώ... Kαι διυλίζεται τον κόνοπα. να το πάρω, να μην το πάρω, να το πάρω να μην το πάρω.

Τι να αγοράσεις με 165 ευρώ?

Τι αγόραζες όχι πριν ένα χρόνο αλλά πριν 2 μήνες με 165 ευρω?

Τι πουλάνε οι 5 επώνυμοι με 165 ευρώ? Επώνυμοι=sony, samsung HTC, Alcatel, LG,

Ακούω για θήκες σιλικόνης ότι δεν υπάρχουν ακού ότι η κάμερα είναι μέτρια (λες και τα sony έχουν καλή κάμερα...) ακούω, ακούω, ακούω.

Για το value for money δεν ακούω.... Τίποτα! Ή μήπως απέκτησα πρόβλημα ακοής??

Τα πράγματα είναι απλά είναι το καλύτερο value for money τηλέφωνο που κυκλοφόρησε από την ημέρα που κατασκευάστηκε το πρώτο κινητό.

Είναι τσάμπα, γρήγορο, ίσως το τρίτο γρηγορότερο android αυτή τη στιγμή παραγωγής, πανάλαφρο, όμορφο και είναι τσάμπα.

Ενα τηλέφωνο best buy, που δεν θυσιάζει τίποτα ως προς την ταχύτητα, τη λειτουργικότητα, αλλά θυσιάζει κάτι ως προς την ποιότητα κατασκευής. Αλλά το αγοράζεις 165. Το πουλάς σε ένα χρόνο 80-90 ευρώ και αγοράζεις το νεο vernee σε ένα χρόνο που θα είναι δύο φορέ πιο γρήγορο συμπληρώνομτας το πολύ 100 ευρώ.

Αν αγοράσεις iPhone που κοστίζει 1000-1200 ευρώ είναι λογικό να το βλεπεις ως μικρή "επένδυση" σε βάθος χρόνου δε σκέφτεσαι καν να το πουλήσεις στο χρόνο κτλ. Αλλά με 165 ευρώ πιστεύω ότι αυτές οι συζητήσεις είναι ανάξιες λόγου.

Το να ρωρήσουμε πως μπορώ για παράδειγμα να τοποθετήσω gesture ειναι ένα καλό τοπικ συζήτησης.

Το να ρωτάω αξίζει να δώσω 165 ευρώ να το αγοράσω ε νομίζω χάνετε το μέτρο....

Ξαναγράφω:

 

1. Είναι πιο γρήγορο και από s7 .

2. Δε σκάει η μπαταρία του μέσα στα χέρια σου λες και είναι μολότωφ όπως του samsung Note

3.Εχει vanilla android marshmallow και μπορείς να περάσεις εσύ στα αλήθεια ότι εφαρμογή χρειάζεσαι και όχι ότι θέλει ο Κινέζος της Xiomi & της Leco (LeTv).

4. Δεν ραγίζει (πλεον).

5.Εχει εκπληκτικό δέκτη gps

6. Έχει πολή καλή οθόνη

7. Εχει άψογο ηχειάκι, (ΟΚ δεν είναι ALCATEL με JBL)

8. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 165 ευρώ

9.Τι άλλο να αγοράσεις με 165 ευρώ?

10. Τι αγόραζες όχι πριν ένα χρόνο αλλά πριν 2 μήνες με 165 ευρω?

11.Τι πουλάνε οι 5 επώνυμοι με 165 ευρώ? Επώνυμοι=sony, samsung HTC, Alcatel, LG,

Δεν θελω να ανάψω φωτιές με κάθε σεβασμό προς όλους αλλά θεωρώ ξαναγράφω ότι με 165 ευρώ κλέβεις τη vernne ή αν το θέλετε και αλλιώς σε κλέβουν oi Apple, Motorola, LG, Samsung, Google και οι υπόλοιποι επώνυμοι. (Τέλος οι google δεν έχει επώνυμα τηλέφωνα αλλά πλέον απευθύνετε σε Κινέζους για να υλοποιήσει τα τηλέφωνα της. Και να μη διαβάσω ότι η Huαwaei είναι κολοσσός γιατί και η LeTV κολοσσός είναι (ήταν) και χρεοκόπησε. Κολοσσός και Κινέζος = Μίια τρίχα από τα φρύδια Γιαπωνέζου και Κορεάτη κατασκευαστή.

Περιμένω τις απαντήσεις να κάνουμε μία συζήτηση σωστή και τεκμηριωμένη. π.χ. Θέλω 4Κ γιατί είμαι επαγγελματίας και θέλω να τραβήξω γαμήλια μυστήρια.

Έχω τηλεόραση 4Κ και θέλω να βλέπω τα βίντεο των παιδιών μου σε 4Κ. Συγκεκριμμένα πράγματα.

Όχι είναι μεν ΤΣΑΜΠΑ με 165 ευρώ, αλλά επειδή δεν έχει 4Κ είναι σοβαρή έλλειψη. Για το 95% των χρηστών είναι καλύτερα που δεν έχει. Γιατί τους είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και γιατί γεμίζεις τις κάρτες μνήμης στο πιτς φυτίλι. Τα βίντεο 4Κ ελάχιστης διλαρκειας καταλαμβάνουν τεράστιο αποθηκευτικό χώρο που εκ προοιμίου σε ένα τηλέφωνο είναι περιορισμένος. Το τηλέφωνο δεν έχει σκληρό δίσκο 2ΤΒ . Ούτε θεωρώ ότι για το snapchat & instagram θέλετε ή θέλω 4Κ....

Καταλαβετε το ότι τα τηλέφωνα βγάζουν άχρηστες φωτογραφίες και άσχημα βίντεο διότι οι φακοί τους είναι της πλάκας . Και είναι της πλάκας λόγω περιορισμένου πάχους υλοποίησης του φακού. Ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει σε ένα σασί με πάχος το πολύ 10 χιλιοστά ένα οπτικό φακό και να έχει ποιότητα. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! Μη πετάτε τα λεφτά σας σε πανάκριβα τηλεφωνα με διπλή καμρα που κοστίζουν 1200 ευρώ και σας τάζουν ποιοτικές φωτό. . Αγοράστε μία μηχανή dSLR , μία mirrorless και μυηθείτε στο μαγικό κόσμο της τέχνης και της φωτογραφίας. Τα κινητά είναι για φωτογραφίες της πλάκας για να τις σηκώνεις στα social. Δεν είναι για να καλύψεις το γαμήλιο ταξίδι σου στη Νέα Υόρκη, ούτε να βιντεοσκοπήσεις το πάρτυ του παιδιού σου!!!

To Apollo Lite είναι ένας γεννημένος νικητής. Είναι tο καλύτερο φθηνότερο τηλέφωνο του κ΄σομου και εν γένει πολύ καλό τηλέφωνο. Eίναι το μεγαλύτερο best buy τηλέφωνο όλων των εποχών Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Σιγουρα ΔΕΝ είναι το καλύτερο τηλέφωνο του κόσμου.

I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules!
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω. Ειλικρινά τώρα και να έχει βίντεο 4Κ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? Ο φακός του κινητού και κάθε κινητού είναι γελοίος. Οι υπολογιστές των απλών χρηστών της πλάκας. Αν έχετε"βαρβάτο" υπολογιστή και θέλετε να κινηματογραφήσετε 4Κ και να το κάνετε επεξεργασία χρειάζεστε ένα σώμα 6000 ευρώ και ένα φακό 2000 ευρώ Το 4Κ είναι για κινηματογραφιστές. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα του 4Κ . Τέλος πόσοι από εσάς που έχετε το κινητό κατέχετε τηλεόραση η monitor 4K για να μπορέσετε να δείτε το βίντεο σε native resolution 4K? Ε? Πως το είπες αυτό? Μην ψαρώνετε με εμπορικά τρικ της πλάκας. Επίσης οι οθόνες 2Κ σε κινητό είναι εμπορικό τρικ. Ειναι overkill, είναι άχρηστες. Δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο αλλά καταναλώνουν μπαταρία και βουλιάζουν την GPU του τηλεφώνου.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός....

Πρακτικά το τηλέφωνο επειδή ανήκει στο οικοσύστημα android που είναι ελευθέρου κώδικα κάνεις ότι θέλεις.

Θες gestures? Αλλάζεις launcher.

Δεν παίζει matroska ? Αλλάζεις player.

Δεν έχει καλή ποιότητα η φωτογραφία? Αλλάζεις app και βελτιώνεται μέχρι ένα 25% .

Το τηλέφωνο έχει 165 ευρώ. Είναι πιο γρήγορο και από s7 . Δε σκάει η μπαταρία του μέσα στα χέρια σου λες και είναι μολότωφ όπως του samsung Note, έχει vanilla android marshmallow και μπορείς να περάσεις εσύ στα αλήθεια ότι εφαρμογή χρειάζεσαι και όχι ότι θέλει ο Κινέζος της Xiomi & της Leco (LeTv). Επιπλέον δεν ραγίζει. Εχει εκπληκτικό δέκτη gps , πολή καλή οθόνη, άψογο ηχειάκι, (ΟΚ δεν είναι ALCATEL με JBL) και κοστίζει 165 ευρώ... Kαι διυλίζεται τον κόνοπα. να το πάρω, να μην το πάρω, να το πάρω να μην το πάρω.

Τι να αγοράσεις με 165 ευρώ?

Τι αγόραζες όχι πριν ένα χρόνο αλλά πριν 2 μήνες με 165 ευρω?

Τι πουλάνε οι 5 επώνυμοι με 165 ευρώ? Επώνυμοι=sony, samsung HTC, Alcatel, LG,

Ακούω για θήκες σιλικόνης ότι δεν υπάρχουν ακού ότι η κάμερα είναι μέτρια (λες και τα sony έχουν καλή κάμερα...) ακούω, ακούω, ακούω.

Για το value for money δεν ακούω.... Τίποτα! Ή μήπως απέκτησα πρόβλημα ακοής??

Τα πράγματα είναι απλά είναι το καλύτερο value for money τηλέφωνο που κυκλοφόρησε από την ημέρα που κατασκευάστηκε το πρώτο κινητό.

Είναι τσάμπα, γρήγορο, ίσως το τρίτο γρηγορότερο android αυτή τη στιγμή παραγωγής, πανάλαφρο, όμορφο και είναι τσάμπα.

Ενα τηλέφωνο best buy, που δεν θυσιάζει τίποτα ως προς την ταχύτητα, τη λειτουργικότητα, αλλά θυσιάζει κάτι ως προς την ποιότητα κατασκευής. Αλλά το αγοράζεις 165. Το πουλάς σε ένα χρόνο 80-90 ευρώ και αγοράζεις το νεο vernee σε ένα χρόνο που θα είναι δύο φορέ πιο γρήγορο συμπληρώνομτας το πολύ 100 ευρώ.

Αν αγοράσεις iPhone που κοστίζει 1000-1200 ευρώ είναι λογικό να το βλεπεις ως μικρή "επένδυση" σε βάθος χρόνου δε σκέφτεσαι καν να το πουλήσεις στο χρόνο κτλ. Αλλά με 165 ευρώ πιστεύω ότι αυτές οι συζητήσεις είναι ανάξιες λόγου.

Το να ρωρήσουμε πως μπορώ για παράδειγμα να τοποθετήσω gesture ειναι ένα καλό τοπικ συζήτησης.

Το να ρωτάω αξίζει να δώσω 165 ευρώ να το αγοράσω ε νομίζω χάνετε το μέτρο....

Ξαναγράφω:

 

1. Είναι πιο γρήγορο και από s7 .

2. Δε σκάει η μπαταρία του μέσα στα χέρια σου λες και είναι μολότωφ όπως του samsung Note

3.Εχει vanilla android marshmallow και μπορείς να περάσεις εσύ στα αλήθεια ότι εφαρμογή χρειάζεσαι και όχι ότι θέλει ο Κινέζος της Xiomi & της Leco (LeTv).

4. Δεν ραγίζει (πλεον).

5.Εχει εκπληκτικό δέκτη gps

6. Έχει πολή καλή οθόνη

7. Εχει άψογο ηχειάκι, (ΟΚ δεν είναι ALCATEL με JBL)

8. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 165 ευρώ

9.Τι άλλο να αγοράσεις με 165 ευρώ?

10. Τι αγόραζες όχι πριν ένα χρόνο αλλά πριν 2 μήνες με 165 ευρω?

11.Τι πουλάνε οι 5 επώνυμοι με 165 ευρώ? Επώνυμοι=sony, samsung HTC, Alcatel, LG,

Δεν θελω να ανάψω φωτιές με κάθε σεβασμό προς όλους αλλά θεωρώ ξαναγράφω ότι με 165 ευρώ κλέβεις τη vernne ή αν το θέλετε και αλλιώς σε κλέβουν oi Apple, Motorola, LG, Samsung, Google και οι υπόλοιποι επώνυμοι. (Τέλος οι google δεν έχει επώνυμα τηλέφωνα αλλά πλέον απευθύνετε σε Κινέζους για να υλοποιήσει τα τηλέφωνα της. Και να μη διαβάσω ότι η Huαwaei είναι κολοσσός γιατί και η LeTV κολοσσός είναι (ήταν) και χρεοκόπησε. Κολοσσός και Κινέζος = Μίια τρίχα από τα φρύδια Γιαπωνέζου και Κορεάτη κατασκευαστή.

Περιμένω τις απαντήσεις να κάνουμε μία συζήτηση σωστή και τεκμηριωμένη. π.χ. Θέλω 4Κ γιατί είμαι επαγγελματίας και θέλω να τραβήξω γαμήλια μυστήρια.

Έχω τηλεόραση 4Κ και θέλω να βλέπω τα βίντεο των παιδιών μου σε 4Κ. Συγκεκριμμένα πράγματα.

Όχι είναι μεν ΤΣΑΜΠΑ με 165 ευρώ, αλλά επειδή δεν έχει 4Κ είναι σοβαρή έλλειψη. Για το 95% των χρηστών είναι καλύτερα που δεν έχει. Γιατί τους είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και γιατί γεμίζεις τις κάρτες μνήμης στο πιτς φυτίλι. Τα βίντεο 4Κ ελάχιστης διλαρκειας καταλαμβάνουν τεράστιο αποθηκευτικό χώρο που εκ προοιμίου σε ένα τηλέφωνο είναι περιορισμένος. Το τηλέφωνο δεν έχει σκληρό δίσκο 2ΤΒ . Ούτε θεωρώ ότι για το snapchat & instagram θέλετε ή θέλω 4Κ....

Καταλαβετε το ότι τα τηλέφωνα βγάζουν άχρηστες φωτογραφίες και άσχημα βίντεο διότι οι φακοί τους είναι της πλάκας . Και είναι της πλάκας λόγω περιορισμένου πάχους υλοποίησης του φακού. Ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει σε ένα σασί με πάχος το πολύ 10 χιλιοστά ένα οπτικό φακό και να έχει ποιότητα. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! Μη πετάτε τα λεφτά σας σε πανάκριβα τηλεφωνα με διπλή καμρα που κοστίζουν 1200 ευρώ και σας τάζουν ποιοτικές φωτό. . Αγοράστε μία μηχανή dSLR , μία mirrorless και μυηθείτε στο μαγικό κόσμο της τέχνης και της φωτογραφίας. Τα κινητά είναι για φωτογραφίες της πλάκας για να τις σηκώνεις στα social. Δεν είναι για να καλύψεις το γαμήλιο ταξίδι σου στη Νέα Υόρκη, ούτε να βιντεοσκοπήσεις το πάρτυ του παιδιού σου!!!

To Apollo Lite είναι ένας γεννημένος νικητής. Είναι tο καλύτερο φθηνότερο τηλέφωνο του κ΄σομου και εν γένει πολύ καλό τηλέφωνο. Eίναι το μεγαλύτερο best buy τηλέφωνο όλων των εποχών Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Σιγουρα ΔΕΝ είναι το καλύτερο τηλέφωνο του κόσμου.

 

Φίλε μου Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μενα για το κινητό και για το 4Κ επειδή ποσταρα πιο πάνω αλλά αν θα προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι γράφω ότι για μένα προσωπικά είναι ότι καλύτερο σε vfm συσκευή έχω πάρει και χωρίς προβλήματα.Όσον αφορά το 4k δεν με τρελαίνει κιόλας ούτε το θεωρώ πρόβλημα αν και εχω τηλεόραση 4Κ οπότε δεν θα με χαλούσε καθόλου να βλέπω τα βιντεάκια που έχω τραβήξει σε ανάλυση 4Κ.Ούτε και φυσικά αυτή την στιγμή το βρίσκω λόγο σοβαρό για να μην πάρει κάποιος το κινητο το οποίο απο προσωπική εμπειρία το συνιστώ και ανεπιφύλακτα!Το κινητό είναι πραγματικά τούμπανο σε πολύ δελεαστική τιμή γι αυτά που προσφέρει.Δύο μήνες το εχω στα χέρια μου σαν κυρία συσκευή, της έχω αλλάξει τον αδοξαστο αν μου επιτρεπεται η έκφραση και το κινητό μεχρι τώρα με έχει αφήσει αφωνο από το πόσο υποδειγματικά λειτουργεί!!Μαλλον λάθος η έκφραση που αναφέρω ως πρόβλημα το 4Κ που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή.Εδώ έχεις δίκιο.Θα μπορούσα να γράψω...καλο θα ήταν να είχε και 4Κ και εξηγησα προσωπικά για μενα για ποιον λόγο.Τώρα πίστεψε με,εγω είμαι από τους θαυμαστές της συγκεκριμένης συσκευής και μπράβο στην vernee.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6
Link to comment
Share on other sites

KostasSTi εγω μεχρις στιγμης ολα οκ...τζετ λειτουργει το κινητο, ραγισματα δεν βλεπω και η μπαταρια... 'νταξει δεν κανω παρα πολλα τηλεφωνα, και δεν ανοιγω το 3G/4G , αλλα...με wifi και bluetooth παντα ανοιχτα: η μπαταρια ειναι περιπου 8%-10% στο μεσημερι της τριτης μερας!

Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω και η δικη μου χρηση, αλλα εγω μεχρις στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά. Μπήκα στον πειρασμό και παρήγγειλα από igogo και εγώ σήμερα στα 155€. Σαν κάτοχος ενός Sony Xperia Z Ultra διαβάζοντας τα σχόλια του theoprofil πείστηκα

Sony Xperia Z Ultra

Cubot X17 3/32

Lenovo A588t

Vernee Apollo Lite 4/32

Xiaomi Redmi Note 5 4/64

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω. Ειλικρινά τώρα και να έχει βίντεο 4Κ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? Ο φακός του κινητού και κάθε κινητού είναι γελοίος. Οι υπολογιστές των απλών χρηστών της πλάκας. Αν έχετε"βαρβάτο" υπολογιστή και θέλετε να κινηματογραφήσετε 4Κ και να το κάνετε επεξεργασία χρειάζεστε ένα σώμα 6000 ευρώ και ένα φακό 2000 ευρώ Το 4Κ είναι για κινηματογραφιστές. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα του 4Κ .

 

...

 

To Apollo Lite είναι ένας γεννημένος νικητής. Είναι tο καλύτερο φθηνότερο τηλέφωνο του κ΄σομου και εν γένει πολύ καλό τηλέφωνο. Eίναι το μεγαλύτερο best buy τηλέφωνο όλων των εποχών Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Σιγουρα ΔΕΝ είναι το καλύτερο τηλέφωνο του κόσμου.

 

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Σχόλια σαν & αυτό επαναφέρουν στην πραγματικότητα

τη συζήτηση για το κόστος / απόδοση των κινητών.

 

Μια παρατήρηση μόνο.

Σύμφωνα με το AnTuTu... το Samsung Galaxy s7 πετυχαίνει περίπου 129.000, το Galaxy s6 περίπου 77.000 ενώ το Apollo Lite στο hands-on του Mythozz έφτασε τις 87.591.

Ναι, το τηλέφωνο της Vernee είναι πιο γρήγορο από το Galaxy αλλά το s6, όχι το s7.

.

Link to comment
Share on other sites

@theoprofil

 

Συμφωνω σχεδον σε ολα με 2 εξαιρεσεις:

 

Πολυ καλες οι dslr/mirrorless κτλ αλλα δεν χωρανε στην τσεπη. Και ολοι ξερουμε οτι καλυτερη φωτογραφικη ειναι αυτη που εχεις μαζι σου και αυτη που μπορει ΑΜΕΣΑ να χρησιμοποιηθει (οχι περιμενετε να αλλαξω φακο, να ρυθμισω κτλ). Δεν αναφερομαι στον επαγγελματια, τρελαμενο ή χομπιστα φωτογραφο που οπου και να παει την εχει παραμασχαλα. Με τους περιορισμους που ανεφερες για το παχος και τους φακους των κινητων, για να γινει καλυτερη η καμερα εστω και λιγο απαιτειται δυσαναλογο κοστος. Με λιγα λογια ναι ειναι ετη φωτος καλυτερη η καμερα μιας dslr των 800 ευρω αλλα πολλες φορες θα προτιμουσα να παρω οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα απο ενα κινητο(πχ με ενα s7 ή αντιστοιχο) θυσιαζοντας την ποιοτητα για την φορητοτητα. Το apollo lite ομως εχει απαραδεκτη καμερα, useless εκτος ιδανικων συνθηκων, ακομα και για την τιμη.

Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλο εως κορυφαιο.

 

Ειναι τυπικο και ηθικο το θεμα(και νομικο) . Διαφημιζεις 4Κ (και aperture f2. 0), πρεπει να το δινεις, τελος. Αλλο θεμα αν ειναι χρησιμο ή οχι στην πραγματικοτητα. Δεν ξερω, δεν δοκιμασα να κανω paypal dispute για αυτο, πιθανως να το κερδιζα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά. Μπήκα στον πειρασμό και παρήγγειλα από igogo και εγώ σήμερα στα 155€. Σαν κάτοχος ενός Sony Xperia Z Ultra διαβάζοντας τα σχόλια του theoprofil πείστηκα

 

To igogo το ξέρεις σαν κατάστημα; Πολύ καλή η τιμή για το λευκό, αλλά είναι αξιόπιστοι;

Link to comment
Share on other sites

To igogo το ξέρεις σαν κατάστημα; Πολύ καλή η τιμή για το λευκό, αλλά είναι αξιόπιστοι;

 

Δεν ακουγονται και τα καλυτερα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.
Link to comment
Share on other sites

@theoprofil

 

Συμφωνω σχεδον σε ολα με 2 εξαιρεσεις:

 

Πολυ καλες οι dslr/mirrorless κτλ αλλα δεν χωρανε στην τσεπη. Και ολοι ξερουμε οτι καλυτερη φωτογραφικη ειναι αυτη που εχεις μαζι σου και αυτη που μπορει ΑΜΕΣΑ να χρησιμοποιηθει (οχι περιμενετε να αλλαξω φακο, να ρυθμισω κτλ). Δεν αναφερομαι στον επαγγελματια, τρελαμενο ή χομπιστα φωτογραφο που οπου και να παει την εχει παραμασχαλα. Με τους περιορισμους που ανεφερες για το παχος και τους φακους των κινητων, για να γινει καλυτερη η καμερα εστω και λιγο απαιτειται δυσαναλογο κοστος. Με λιγα λογια ναι ειναι ετη φωτος καλυτερη η καμερα μιας dslr των 800 ευρω αλλα πολλες φορες θα προτιμουσα να παρω οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα απο ενα κινητο(πχ με ενα s7 ή αντιστοιχο) θυσιαζοντας την ποιοτητα για την φορητοτητα. Το apollo lite ομως εχει απαραδεκτη καμερα, useless εκτος ιδανικων συνθηκων, ακομα και για την τιμη.

Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλο εως κορυφαιο.

 

Ειναι τυπικο και ηθικο το θεμα(και νομικο) . Διαφημιζεις 4Κ (και aperture f2. 0), πρεπει να το δινεις, τελος. Αλλο θεμα αν ειναι χρησιμο ή οχι στην πραγματικοτητα. Δεν ξερω, δεν δοκιμασα να κανω paypal dispute για αυτο, πιθανως να το κερδιζα.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Όταν και εγώ το παρήγγειλα έβλεπα αυτές τις προδιαγραφές. Δεν περίμενα κάτι τρομερό αλλά όχι αυτο το χάλι της κάμερας που επιπρόσθετα της αφαίρεσαν και μια λειτουργία. Όταν πληρώνεις κάτι πόσο μάλλον ενα προϊόν περιμένεις να ανταποκρίνεται και σε ο,τι διαφημίζει και έχει ως προδιαγραφές. Δε σου κάνει χάρη η εταιρία αντιθέτως. Εμείς πληρώσαμε κάτι ασχέτως τιμής και αυτά τα vfm τα ακούω βερεσέ, έπρεπε η εταιρία να τιμήσει την εμπιστοσύνη που της δείξαμε. Κυρίως μια καινούργια που προσπαθεί να κάνει όνομα. Λογικές του τύπου Ε μωρέ και τι έγινε είναι πολυ καλο για τα λεφτά του εμένα με εκνευρίζουν. Δε λέω πολυ καλή η συσκευή αλλά πάσχει απο κάμερα που δε θα έπρεπε, υποστήριξη και λειτουργίες λόγω λειτουργικού εταιρίας και σε κάποιους ποιοτικά. Αυτά επίσης είναι μέσα στην τιμή για να μη ξεχνιόμαστε.

Link to comment
Share on other sites

To Apollo Lite είναι ένας γεννημένος νικητής. Είναι tο καλύτερο φθηνότερο τηλέφωνο του κ΄σομου και εν γένει πολύ καλό τηλέφωνο. Eίναι το μεγαλύτερο best buy τηλέφωνο όλων των εποχών Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Σιγουρα ΔΕΝ είναι το καλύτερο τηλέφωνο του κόσμου.

 

Γιατί θεωρείς οτι είναι καλύτερο από τις υπόλοιπες κινέζικες προτάσεις? redmi 3/4 και pro και leeco cool1? Είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις καθαρο νικητή και εξαρτάται πάρα πολύ από τις προτιμήσεις του καθένα.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:
Link to comment
Share on other sites

Το δικό μου ήρθε απο το igogo. Είδα ένα θέμα με το tracking number (μου έδωσαν λάθος αριθμό δύο φορές και χρειάστηκε πρηξιμο για να το παραδεχτούν) αλλά ήρθε σε 20 εργασιμες. (Όταν μου έδωσαν τον σωστό αριθμό ήταν ήδη στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...