Jump to content

Lucretious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Lucretious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σήμερα με πήραν και εμένα - και μάλιστα πριν λίγο - και επέμειναν πολύ ότι είναι απαραίτητο να το κάνω, αλλιώς η μηναια τιμή θα πάει στα 45 νομίζω. Έχει έξι μήνες που υπέγραψα διετές συμβόλαιο, τι πρέπει να κάνω αν δεν θέλω να γίνει η αναβάθμιση;
  2. Μια ερώτηση. Πως είναι το battery drain στη mad os? Το στοκ τρώει περίπου 5% ανα ώρα ακομη και σε airplane mode, καί με το ζόρι φτάνει 2 ωρες screen on time.
  3. Οχι. Μετρια ως κακη καμερα, μετρια μπαταρία, καμία σχεδόν υποστήριξη, bugs σε hardware και software. Καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και παρε ενα xiaomi, lenovo, ή huawei που τουλάχιστον δεν κοροϊδεύουν τοσο ξεδιάντροπα τον κοσμο.
  4. Στο XDA αναφέρονται αρκετά bugs για την 7.1.2. Υπομονή μέχρι να διορθωθούν σε update
  5. Αν είχες εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το device manager της google ίσως θα μπορούσες να δεις την τοποθεσία του αν ο κλέφτης δεν το έκλεισε ή το φορμάρισε. Από την εταιρία μην περιμένεις τίποτα
  6. Τα παλικάρια της M.A.D. team έβγαλαν την πρωτη 7.1.1 rom για το Apollo lite. Εχει ακόμη καποιες παιδικές ασθένειες αλλά είναι ενα καλό πρωτο βήμα για την περίπτωση που η vernee μας κρεμασει. Βρείτε την εδω
  7. Τα ίδια μου έκανε το gearbest και με το apollo lite. Και καλά το είχαν διαθεσιμο για αποστολή αλλά μετά απο τρεις αβδομαδες αναμονη το ακύρωσα και το πήρα από αλλού. Μακρυά απο presale όσο καλή και αν ακουγεται η προσφορά.
  8. Επειδη στην δουλειά το χρησιμοποιώ μόνο ως τηλέφωνο ή μουσική ή λίγο για το gps φτάνω στο σπίτι με τουλάχιστον 80%, οπότε φορτίζω μόνο μια φορά το βράδυ. Από φορτιστές, ο original είναι εδώ αλλά ακριβός. Αυτό είναι μάλλον συμβατο με το pump express της mediateck.
  9. Λιγο-πολύ ναι, αν και δεν νομίζω οτι δέχεται paypal
  10. Καλοδούλευτο! Η θήκη που ψάχνεις είναι εδώ σε ένα σκασμό χρώματα. Την πήρε η ανιψιά μου σε κόκκινο και είναι η τυπική φασόν θήκη.
  11. Λαθος μου. εδω είναι το σωστό.
  12. Εχω αυτή που είναι σκληρό πλαστικό με ωραία ματ αίσθηση που καλύπτει και τα πλαϊνά και υψώνεται ελαφρά πανω απο το γυαλί για να μην χαράζεται οταν ακουμπά σε επιφάνειες με την οθονη κατω. Μεχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
  13. Themes όχι, δεν υπάρχουν και φαντάζομαι δεν θα υπάρξουν εκτός και αν βγουν roms από cyanogen. Από ότι θυμάμαι μόνο η μία σιμ είναι 4g (όχι αυτή που λειτουργεί και ως microsd card slot). Όσο για το app permission νομίζω το notification βγαινει μόνο όταν τρέχει και όχι το αντίθετο. Ο μόνος τρόπος να το κρύβεις χωρίς root είναι να το απενεργοποίησεις
  14. Σχετικά με το πληκτρολόγιο: settings > language and input > android keyboard > preferences > vibrate on keypress (Θεωρω δεδομένο ότι χρησιμοποιεις το μανισιο aosp keyboard)
  15. Όχι καθόλου. δεν θυμάμαι τι τιμή είχαν δηλώσει αλλά ήταν λιγότερο από 50 ευρώ
×
×
  • Create New...