naxioths197 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 δεν ξερω αλλα πιστευω οταν βγαλεις με το καλό τη MIUI θα παμε ολοι τρεχοντας.....καλες γιορτες να έχεις Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 crisbal.. Μαγειρεύεις;;;; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 crisbal.. Μαγειρεύεις;;;; Ναι.. Βαρέθηκα την miui 6.11.27 και πήγα στην 6.12.3 την τελευταία κατευθείαν... :lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Με το πλαίσιο στην 20GR έβγαλες κάτι; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 καπου εδω σας αποχαιρετω και παω για το letv 3 που βρηκα 299 ευρω 64/4gb και ελπιζω να ναι οπως το λεει ο πωλητης του ali Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Με το πλαίσιο στην 20GR έβγαλες κάτι; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Φταίνε οι υπηρεσίες Google που μετακίνησα ως user apps και 7 tweaks για brightness and battery saver. Δηλαδή πρέπει να ξαναστησω την rom από την αρχή. Το τσέκαρα με την miui που έκανα τα ίδια tweaks και αναγκαστικά έβαλα play services με force installation. :wacko: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για να το παραγγείλω και που να έχει σχετικά μικρό χρόνο παράδοσης?.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για να το παραγγείλω και που να έχει σχετικά μικρό χρόνο παράδοσης?.Ευχαριστω. Τσέκαρε ΕΥρωπαική αποθήκη του Gearbest, γενικά τις ευρωπαικές αποθήκες. Από Κίνα άσε το πόσο θα περιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ναι. Φταίνε οι υπηρεσίες Google που μετακίνησα ως user apps και 7 tweaks για brightness and battery saver. Δηλαδή πρέπει να ξαναστησω την rom από την αρχή. Το τσέκαρα με την miui που έκανα τα ίδια tweaks και αναγκαστικά έβαλα play services με force installation. :wacko: Επειδή είμαι άσχετος να περιμένουμε fix ή αλλάζουμε rom (όσους τους ενοχλεί); Συγγνώμη για το πρήξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Λοιπόν σήμερα ήρθα επισήμως στην παρέα, παρέλαβα το lemax2 μου από GearBest , εννοείται ότι πετάει.. όμως νομίζω ότι έχει την multilanguage ROM ,αύριο μεσημερι θα ασχολείται να φλασαρω ρομ , η 20 του Chris έχει τα θεματακια της βλέπω , η official παλεύετε; Ή απλά να περιμένω την 20 του chrisbal , official είχα στο x800 και ούτε καν ελληνικά και μένα zenui ήμουν οκ , ακούω τις γνώμες σας.. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Εγω αδερφε εχω βαλει την πρωτη του Cris την 19s με τα fix και ειμαι απολύτως ικανοποιημενος! Απο gearbest και εγω και απτην πρώτη μερα την ρομ του Cris! Αψογο σε ολα μετα απο 15 μερες λειτουργίας περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Λοιπόν σήμερα ήρθα επισήμως στην παρέα, παρέλαβα το lemax2 μου από GearBest , εννοείται ότι πετάει.. όμως νομίζω ότι έχει την multilanguage ROM ,αύριο μεσημερι θα ασχολείται να φλασαρω ρομ , η 20 του Chris έχει τα θεματακια της βλέπω , η official παλεύετε; Ή απλά να περιμένω την 20 του chrisbal , official είχα στο x800 και ούτε καν ελληνικά και μένα zenui ήμουν οκ , ακούω τις γνώμες σας.. Sent from my Le X820 using Tapatalk Αν δε σε ενοχλεί το θέμα με τα μαύρα παράθυρα διαλόγου βάλε την 20. Καταπληκτική δουλειά. Το κινητό πάει αισθητά πιο γρήγορα από τη 19 και με καλύτερη μπαταρία και πολλά άλλα που δε βλέπουμε, αλλά τα αναφέρει το changelog της 20. ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Αν δε σε ενοχλεί το θέμα με τα μαύρα παράθυρα διαλόγου βάλε την 20. Καταπληκτική δουλειά. Το κινητό πάει αισθητά πιο γρήγορα από τη 19 και με καλύτερη μπαταρία και πολλά άλλα που δε βλέπουμε, αλλά τα αναφέρει το changelog της 20. ;) Μαλλον για 19s παω αλλιως περιμενω το ξαναγραψιμο της 20s απο τον ChrisBal γιατι αν καταλαβα καλα μονο αν την ξαναγραψει θα φυγει το σκηνικο με τα μαυρα παραθυρα διαλογου. ευχαριστω για τις απαντησεις . αυριο εις τα επομενα... Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημέρα.Μηπως έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου πει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι πρέπει να κάνω για να μου έρχονται ειδοποιήσεις inbox(gmail) viber facebook etc.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να το ρυθμίσω με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ROM 20GR by crisbal. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημέρα.Μηπως έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου πει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι πρέπει να κάνω για να μου έρχονται ειδοποιήσεις inbox(gmail) viber facebook etc.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να το ρυθμίσω με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ROM 20GR by crisbal. Με stock launcher κλέιδωμα των εφαρμογών να είναι ενεργές, απομάκρυνση από την διαχείριση μπαταρίας να τις απενεργοποιεί και άδειες notifications. Mε nougat play>nougat notifier.. Μαλλον για 19s παω αλλιως περιμενω το ξαναγραψιμο της 20s απο τον ChrisBal γιατι αν καταλαβα καλα μονο αν την ξαναγραψει θα φυγει το σκηνικο με τα μαυρα παραθυρα διαλογου. ευχαριστω για τις απαντησεις . αυριο εις τα επομενα... Ναι..πήγαινε σε 19s που είναι εργοστασιακή με γλώσσα... Λοιπόν σήμερα ήρθα επισήμως στην παρέα, παρέλαβα το lemax2 μου από GearBest , εννοείται ότι πετάει.. όμως νομίζω ότι έχει την multilanguage ROM ,αύριο μεσημερι θα ασχολείται να φλασαρω ρομ , η 20 του Chris έχει τα θεματακια της βλέπω , η official παλεύετε; Ή απλά να περιμένω την 20 του chrisbal , official είχα στο x800 και ούτε καν ελληνικά και μένα zenui ήμουν οκ , ακούω τις γνώμες σας.. Βάλε την 19s που είναι η stock, unencrypted και με Ελληνικά..;) Εκτός κι αν δεν σε ενοχλούν τα "black windows".....:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μόλις χθες έγινε η αυτόματη ανανέωση στο κινητό μου από επισημη κινεζική 18s σε επίσημη κινεζική 20s (Stable Version 5.9.020S Release Time:16/12/2016 Package Size:572M*Saved traffic:1351M) Τώρα αν με ρωτήσετε τι αλλαγές υπάρχουν δεν μπορώ να πω γιατί ακόμα δεν το έχω ψαξει Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μόλις χθες έγινε η αυτόματη ανανέωση στο κινητό μου από επισημη κινεζική 18s σε επίσημη κινεζική 20s (Stable Version 5.9.020S Release Time:16/12/2016 Package Size:572M*Saved traffic:1351M) Τώρα αν με ρωτήσετε τι αλλαγές υπάρχουν δεν μπορώ να πω γιατί ακόμα δεν το έχω ψαξει Sent from my Le X820 using Tapatalk Baseband. Baseband. Tell us :lol: Settings->About Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Με nova prime? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Baseband. Baseband. Tell us :lol: Settings->About Baseband version: MPSS.TH.2.0.c1.9-00033-M8996FAAAANAZM-1 Τι σου λέει αυτό? Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μόλις χθες έγινε η αυτόματη ανανέωση στο κινητό μου από επισημη κινεζική 18s σε επίσημη κινεζική 20s (Stable Version 5.9.020S Release Time:16/12/2016 Package Size:572M*Saved traffic:1351M) Τώρα αν με ρωτήσετε τι αλλαγές υπάρχουν δεν μπορώ να πω γιατί ακόμα δεν το έχω ψαξει Sent from my Le X820 using Tapatalk Και εγώ το δικό μου, official το έχω με China region αλλά δεν μου έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Και εγώ το δικό μου, official το έχω με China region αλλά δεν μου έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση.. Εγώ το region το έχω other countries or region αν σου λέει κάτι αυτό, αν και δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο ως προς τις αυτόματες αναβαθμίσεις. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Baseband version: MPSS.TH.2.0.c1.9-00033-M8996FAAAANAZM-1 Τι σου λέει αυτό? Sent from my Le X820 using Tapatalk Ότι θα περιμένω την 21s :D Το περίμενα να πω την αλήθεια. Λογικά πήρατε όλα τα καλούδια του Χ821 με την 19, δηλαδή καλύτερη μπαταρία και δικτυακή λειτουργία κτλ. Κάθε αναβάθμιση καλοδεχούμενη παιδιά!!! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ότι θα περιμένω την 21s :D Το περίμενα να πω την αλήθεια. Λογικά πήρατε όλα τα καλούδια του Χ821 με την 19, δηλαδή καλύτερη μπαταρία και δικτυακή λειτουργία κτλ. Κάθε αναβάθμιση καλοδεχούμενη παιδιά!!! :) Και πολύ καλά θα κάνεις. Ίδια baseband άρα καμιά ουσιαστική αλλαγή...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ChrisBal συνονόματε, η 19s σου που λέμε είναι αυτή που είναι στην αρχή η Indian ; Θα διαβάσω διαδικασία τώρα και ξεκινάω .. (noob εδώ) Απλά μην κατεβάσω ότι να ναι.. Sent From My LeEco LeMax2 using TapaTalk.. Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) ChrisBal συνονόματε, η 19s σου που λέμε είναι αυτή που είναι στην αρχή η Indian ; Θα διαβάσω διαδικασία τώρα και ξεκινάω .. (noob εδώ) Απλά μην κατεβάσω ότι να ναι.. Sent From My LeEco LeMax2 using TapaTalk.. Καλό μεσημέρι... Όχι... Εδώ >>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6996793#post6996793 είναι stock και είναι σταθερή.. EDIT Ναι η ίδια είναι... Την ξαναέβαλε ο @athanaso77 γιατί είχε αφαιρεθεί μετά την 20GRs. Edited December 20, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts