MitsosDaBest13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Μια γνωστή μου και πρώην συμμαθητρια μου, ψάχνει για ένα καλό κινητό μέχρι 200€, ίσως και λίγο παραπάνω. Σκέφτομαι να της προτείνω αυτό. Όσοι την έχετε δουλέψει αρκετά, μπορείτε να μου πείτε τα αρνητικά που έχει η συσκευή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Τόσο περίπου ναι θα το βγάζει άνετα αφού το p8(όχι το lite) με όλα τέρμα και 4g με χαμηλό σήμα (η απόλυτη δοκιμή της παραλίας δλδ) βγάζει 3 ώρες και κάτι (και μένει ένα 10% να σου πω την αληθεια ηθελα P8 αλλα δεν το βρηκα,ασε που ειχε 299 ενω εγω το πηρα το p9 lite 245. ΤΕσπα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αψογο για τα λεφτα του. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Μια γνωστή μου και πρώην συμμαθητρια μου, ψάχνει για ένα καλό κινητό μέχρι 200€, ίσως και λίγο παραπάνω. Σκέφτομαι να της προτείνω αυτό. Όσοι την έχετε δουλέψει αρκετά, μπορείτε να μου πείτε τα αρνητικά που έχει η συσκευή; Ευχαριστώ. Εγώ που το έχω 2 μέρες Δεν έχω βρει κάτι- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Εγώ που το έχω 2 μέρες Δεν έχω βρει κάτι- Υπάρχει και μάλιστα πολύ σημαντικό για κάποιους!!! ακομι δεν έφτασε σε βαθμό το όνομα να μετράει στο τραπεζάκι στην καφετερία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Υπάρχει και μάλιστα πολύ σημαντικό για κάποιους!!! ακομι δεν έφτασε σε βαθμό το όνομα να μετράει στο τραπεζάκι στην καφετερία Μπα μη το λες... Έχει αρχίσει να παίζει δυνατά το όνομα... Φαντάσου φίλος που είχε το p9 τον ρωτάει ο διπλανος :Αυτό που διαφημίζει η Σκαρλετ είναι; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Μπα μη το λες... Έχει αρχίσει να παίζει δυνατά το όνομα... Φαντάσου φίλος που είχε το p9 τον ρωτάει ο διπλανος :Αυτό που διαφημίζει η Σκαρλετ είναι; ουτε καν στην καφετερία μετράνε μόνο iphone και samsung αλλιώς απλά δεν σε κοιτάνε (νόμος της καφετερίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 ουτε καν στην καφετερία μετράνε μόνο iphone και samsung αλλιώς απλά δεν σε κοιτάνε (νόμος της καφετερίας) Ευτυχώς που δεν έχω νοσησει ποτέ από αυτό το σύνδρομο Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Με ενδιαφέρει πολυ πως τα πάει η οθόνη του κάτω από τον ήλιο,βλέπεις ή είναι σαν το P8 lite που ακόμα και με τερμα φωτεινοτητα σε ζορίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Tιποτα τελικα το εβαλα το αρχειο στην καρτα μολις παει να το φορτωσει μου βγαζει σφαλμα.Απο εδω το βρηκα αν μπορει καποιος αλλος να δοκιμασει καλως http://huaweifirmware.com/8-firmware/16-huawei-p9-lite-vns-l21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Υπάρχει και μάλιστα πολύ σημαντικό για κάποιους!!! ακομι δεν έφτασε σε βαθμό το όνομα να μετράει στο τραπεζάκι στην καφετερία Μπα μη το λες... Έχει αρχίσει να παίζει δυνατά το όνομα... Φαντάσου φίλος που είχε το p9 τον ρωτάει ο διπλανος :Αυτό που διαφημίζει η Σκαρλετ είναι; Χαχαχα...μετράει και παραμετραει πλέον. Γιατί οσον αφορα το Ρ9, δεν λενε ότι έχουν huawei, αλλά καμερα της leica. Ξερω άτομα που το πήραν μόνο και μόνο γι αυτο, δεν ήξεραν ούτε να προφέρουν το όνομα huawei. Πιο ψωνιο είναι για μερικούς να λένε leica παρα iPhone. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Με ενδιαφέρει πολυ πως τα πάει η οθόνη του κάτω από τον ήλιο,βλέπεις ή είναι σαν το P8 lite που ακόμα και με τερμα φωτεινοτητα σε ζορίζει. Βλέπεις μια χαρά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπάρχει και μάλιστα πολύ σημαντικό για κάποιους!!! ακομι δεν έφτασε σε βαθμό το όνομα να μετράει στο τραπεζάκι στην καφετερία Μακάρι αυτό να είναι το μόνο αρνητικό. :lol: Θα της το προτείνω και θα δει. Πιστεύω να μην έχει κόλλημα με τις μάρκες, δεν τη ρώτησα. Άλλωστε, η Huawei δεν είναι άγνωστη πια στην Ελλάδα. Αν σας πω ότι εγώ δεν έχω ιδέα για το ποια είναι η "κυρία" Leica, θα με πιστέψτε;; :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV3DCX Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Tιποτα τελικα το εβαλα το αρχειο στην καρτα μολις παει να το φορτωσει μου βγαζει σφαλμα.Απο εδω το βρηκα αν μπορει καποιος αλλος να δοκιμασει καλως http://huaweifirmware.com/8-firmware/16-huawei-p9-lite-vns-l21 Δούλεψε μια χαρά σε μονόκαρτο branded Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δούλεψε μια χαρά σε μονόκαρτο branded Cosmote Δουλεύει και σαν δικαρτο πλέον; Επίσης πρέπει να βρούμε τρόπο να πάρουμε back up και τη branded έκδοση, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει στο σέρβις Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δουλεύει και σαν δικαρτο πλέον; Επίσης πρέπει να βρούμε τρόπο να πάρουμε back up και τη branded έκδοση, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει στο σέρβις Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο μόνος τρόπος να πάρεις backup την branded είναι με cwm και cwm = unlocked bl = no warranty Το μόνο καλό μέχρι τώρα είναι ότι huawei δεν χαλανε και τόσο συχνά... Α ναι και μια σημείωση μέχρι τώρα τουλάχιστον branded εκδόσεις δεν της δεχόταν καν η arvato για εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δούλεψε μια χαρά σε μονόκαρτο branded Cosmote Γιατί Δεν δουλεύει σε vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ο μόνος τρόπος να πάρεις backup την branded είναι με cwm και cwm = unlocked bl = no warranty Το μόνο καλό μέχρι τώρα είναι ότι huawei δεν χαλανε και τόσο συχνά... Α ναι και μια σημείωση μέχρι τώρα τουλάχιστον branded εκδόσεις δεν της δεχόταν καν η arvato για εγγύηση Η απλά ελπίζουμε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει και το branded firmware. Όσο για το τι κάνει η arvato, λίγο με απασχολεί, γιατί αν συμβεί κάτι είναι υπολογη η κοσμοτε που το αγόρασα. Ας βγάλουν αυτοί την άκρη Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδια καλημέρα, Αγόρασα μια συσκευή από τον Γερμανό και ενώ δέχεται δεύτερη κάρτα nano-sim, δεν την αναγνωρίζει το κινητό. (οπότε είναι μονόκαρτο ενώ το χρειάζομαι δίκαρτο). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και ήθελα να σας ρωτήσω εάν περάσω ένα άλλο firmware, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν δίκαρτο. Γνωρίζει κανένας? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV3DCX Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δουλεύει και σαν δικαρτο πλέον; Επίσης πρέπει να βρούμε τρόπο να πάρουμε back up και τη branded έκδοση, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει στο σέρβις Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δεν έγινε δίκαρτο, παραμένει μονόκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδια καλημέρα, Αγόρασα μια συσκευή από τον Γερμανό και ενώ δέχεται δεύτερη κάρτα nano-sim, δεν την αναγνωρίζει το κινητό. (οπότε είναι μονόκαρτο ενώ το χρειάζομαι δίκαρτο). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και ήθελα να σας ρωτήσω εάν περάσω ένα άλλο firmware, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν δίκαρτο. Γνωρίζει κανένας? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Γιατί δεν το πας κατευθείαν στον Γερμανό που το πήρες; Εφόσον είναι δίκαρτο υποχρεούνται να το κάνουν να λειτουργεί ως τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γιατί δεν το πας κατευθείαν στον Γερμανό που το πήρες; Εφόσον είναι δίκαρτο υποχρεούνται να το κάνουν να λειτουργεί ως τέτοιο. Πλέον δεν αναφέρει στο site του Γερμανού τίποτα για Dual sim (όπως γινόταν πριν λίγο καιρό). Προφανώς φέρνουν το ίδιο branded που πουλάνε και στην cosmote. Οπότε εφόσον πουλάνε μονοκαρτο, δεν μπορεί να πάει να τους πει τίποτα. Εκτός αν του είπε κάτι αντίθετο ο πωλητής Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πλέον δεν αναφέρει στο site του Γερμανού τίποτα για Dual sim (όπως γινόταν πριν λίγο καιρό). Προφανώς φέρνουν το ίδιο branded που πουλάνε και στην cosmote. Οπότε εφόσον πουλάνε μονοκαρτο, δεν μπορεί να πάει να τους πει τίποτα. Εκτός αν του είπε κάτι αντίθετο ο πωλητής Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο φίλος γράφει ότι δέχεται δεύτερη nano sim. Αν δεν κάνω λάθος το μονόκαρτο δεν έχει θέση για 2η nanosim αλλά για micro sd μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ο φίλος γράφει ότι δέχεται δεύτερη nano sim. Αν δεν κάνω λάθος το μονόκαρτο δεν έχει θέση για 2η nanosim αλλά για micro sd μονο. Εγώ που είχα στα χέρια μου branded της vodafone δεχόταν κανονικά δεύτερη sim στην θέση της SD αλλά δεν υπήρχε καν μενού για δεύτερη κάρτα. Οπότε είναι θέμα λογισμικού! Νομίζω ότι οι branded συσκευές είναι όλες μονόκαρτες γιατί δεν θέλουν οι πάροχοι να βάλεις άλλη κάρτα=άλλη εταιρεία.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε όλες τις εκδόσεις υπάρχει η υποδοχή για τη δεύτερη σιμ και την κάρτα μνήμης, απλά δεν την αναγνωρίζουν και φυσικά δεν υπάρχει το αντίστοιχο μενού που αφορά την δεύτερη κάρτα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ο φίλος γράφει ότι δέχεται δεύτερη nano sim. Αν δεν κάνω λάθος το μονόκαρτο δεν έχει θέση για 2η nanosim αλλά για micro sd μονο. Η ίδια θήκη είναι για τη SIM και την sd. Όταν δουλεύει με δύο κάρτες δεν έχεις sd και το αντίθετο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts