stxio Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Οχι δεν ειναι αστερι, δεν υπηρχε τιποτα σε εκεινο το σημειο Μονο σε μακρα εκθεση το ειδα. Tην ασπρη τελεια την εχω δει και σε auto. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorge_nt Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Στο Firmwate Finder εμφανίζει καινούργιο update FRD-L09C432B381 με το παρακάτω changelog Aυτή η ενημέρωση θα βελτιώσει την απόδοση και τη σταθερότητα του συστήματος. [Βελτιστοποιήσεις] Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας για μεγαλύτερο χρόνο χρήσης. Βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα του συστήματος για ομαλότερες λειτουργίες. Ενοποιεί ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας της Google για βελτιωμένη ασφάλεια συστήματος. Δοκίμασα να την κάνω αλλά όταν το κατέβασα μου είπε ότι το αρχείο δεν είναι αυθεντικό και δεν με άφησε να το εγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Σήμερα διάβασα ότι το Honor 8 έχει το υψηλότερο SAR σε σχέση με όλες τις συσκευές. Τι παίζει με αυτό; Ισχύει ότι πιάνει υψηλές τιμές μόνο όταν δεν έχει καλο σήμα ή θα μας κάνει τον εγκέφαλο ψητό και να πάμε σε κανένα Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Σήμερα διάβασα ότι το Honor 8 έχει το υψηλότερο SAR σε σχέση με όλες τις συσκευές. Τι παίζει με αυτό; Ισχύει ότι πιάνει υψηλές τιμές μόνο όταν δεν έχει καλο σήμα ή θα μας κάνει τον εγκέφαλο ψητό και να πάμε σε κανένα Samsung; το υψηλότερο σαρ το έχουν τα iphone από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τους αλλά ποιος νοιάζεται όλα αυτα τα χρόνια ειναι apple είναι iphone Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επίσης το sar είναι τόσο υψηλό γιατί το κινητό είναι dual active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επίσης το sar είναι τόσο υψηλό γιατί το κινητό είναι dual active Dual stand by ειναι......Αλλα πολυ ψηλο Sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Dual stand by ειναι......Αλλα πολυ ψηλο Sar. Το κινητό είναι DUAL ACTIVE, μου έχει τύχει αρκετές φορές να μιλάω στη μία γραμμή και να με καλούν στην άλλη. Κλείνω την πρώτη συνομιλία και απαντώ στην δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το κινητό είναι DUAL ACTIVE, μου έχει τύχει αρκετές φορές να μιλάω στη μία γραμμή και να με καλούν στην άλλη. Κλείνω την πρώτη συνομιλία και απαντώ στην δεύτερη. Παιδια το κινητο ειναι dual active και εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες να το προσεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Glitch :mad: Αυτο το μπλε πραμα αριστερα απ το φεγγαρι δεν ειναι ουφο, μου χαλασε αρκετες φωτο σημερα. Σε μερικες φωτο εσωτερικου χωρου εμφανιζεται ως ασπρη τελεια, ειχε αναφερθει σε παλιοτερο ποστ, αλλα εδω ειναι ακρως ενοχλητικο. Στην 2η φωτο πηγε προς τα κατω. Τι διαολο ειναι? Χωρίς να έχω δει και άλλες λήψεις, έχω την εντύπωση ότι είναι αντανάκλαση του φακού και τίποτε άλλο, αν σου βγάζει και σε άλλες που δεν είναι κόντρα ατο φως μπορεί να είναι πρόβλημα αισθητήρα, αλλά έτσι όπως τις παρατηρώ μάλλον για αντανάκλαση το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το κινητό είναι DUAL ACTIVE, μου έχει τύχει αρκετές φορές να μιλάω στη μία γραμμή και να με καλούν στην άλλη. Κλείνω την πρώτη συνομιλία και απαντώ στην δεύτερη. Το κινητό είναι Dual stand by παίδες ,το μόνο dual active είναι το Mate 8 !Δοκιμάστε να μιλάτε στην μία sim και με την άλλη να σερφαρετε στο internet ,απλά δεν θα μπορείτε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 αντανάκλαση ειναι παιδιά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το κινητό είναι Dual stand by παίδες ,το μόνο dual active είναι το Mate 8 !Δοκιμάστε να μιλάτε στην μία sim και με την άλλη να σερφαρετε στο internet ,απλά δεν θα μπορείτε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk το κινητό όπως ήδη γράφτηκε είναι DUAL ACTIVE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Το κινητό είναι Dual stand by παίδες ,το μόνο dual active είναι το Mate 8 !Δοκιμάστε να μιλάτε στην μία sim και με την άλλη να σερφαρετε στο internet ,απλά δεν θα μπορείτε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dual_SIM Σύμφωνα με το παραπάνω, Dual Active σημαίνει να λειτουργούν και οι δυο sim ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει μόνο αν η συσκευή διαθέτει δύο δέκτες, κάτι που ισχύει στο Honor 8. Δεν αναφέρεται οτι η Dual Active λειτουργία αφορά κλήσεις και σερφάρισμα την ίδια στιγμή. Edit, μόλις το δοκίμασα και κατάφερα να μιλήσω στη μία γραμμή ( έκανα δοκιμή καλώντας τη σύζυγο, η οποία με κοιτούσε απορημένη) και να σερφάρω με δεδομένα με την δεύτερη sim. Οπότε, Full Super Extra Τεζα Dual Active! Edited April 12, 2017 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τοτε ειναι και πολυ λογικη η τιμη Sar που εχει η συσκευη...Παντος ειναι ο μονος λογος να μην την επιλεξω αν και μου αρεσει πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητο εδω και λιγες μερες. Θα ηθελα να μου προτειναι μερικες θηκες γιατι ειμαι και λιγο απροσεχτος. Εγω καταστρεψει ενα S4 και ενα Redmi Note 3 PRO σε διαστημα 1,5 χρονων. Να παρω temporary glass ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το κινητό είναι Dual stand by παίδες ,το μόνο dual active είναι το Mate 8 !Δοκιμάστε να μιλάτε στην μία sim και με την άλλη να σερφαρετε στο internet ,απλά δεν θα μπορείτε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το κινητό είναι dual active. Και αν δεν σου ακούγεται σωστό πάρε τηλέφωνο την δεύτερη σου κάρτα απο την πρώτη, αν χτυπήσει ελα να τα ξανά πούμε. Αν οχι σου δίνω το δικό μου που αυτο-καλείτε... Dual stand by ειναι......Αλλα πολυ ψηλο Sar. Το Επίσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητο εδω και λιγες μερες. Θα ηθελα να μου προτειναι μερικες θηκες γιατι ειμαι και λιγο απροσεχτος. Εγω καταστρεψει ενα S4 και ενα Redmi Note 3 PRO σε διαστημα 1,5 χρονων. Να παρω temporary glass ? Τempered glass οπωσδήποτε. Απο θήκες κοιτα προς Spigen μεριά για πιο ενισχυμένες. Αλλιώς μία θηκουλα τύπου flip θεωρώ οτι προστατεύει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Όσοι παρακολουθείτε καιρό την τιμολογιακή πολιτική της Huawei, πότε βλέπετε να υπάρξει καμιά σοβαρή μείωση τιμής; Έξω μετά την κυκλοφορία του Honor 8 Pro παίξανε μειώσεις 20-30 ευρώ... Εδώ να περιμένουμε πρώτα το honor 9; :p Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Όσοι παρακολουθείτε καιρό την τιμολογιακή πολιτική της Huawei, πότε βλέπετε να υπάρξει καμιά σοβαρή μείωση τιμής; Έξω μετά την κυκλοφορία του Honor 8 Pro παίξανε μειώσεις 20-30 ευρώ... Εδώ να περιμένουμε πρώτα το honor 9; :p ε ναι καλό καλοκαίρι και δεν κάνω πλάκα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Όσοι παρακολουθείτε καιρό την τιμολογιακή πολιτική της Huawei, πότε βλέπετε να υπάρξει καμιά σοβαρή μείωση τιμής; Έξω μετά την κυκλοφορία του Honor 8 Pro παίξανε μειώσεις 20-30 ευρώ... Εδώ να περιμένουμε πρώτα το honor 9; :p Εγώ που το παρακολουθώ καθημερινά τελευταία, όχι μόνο δε μειώθηκε, αλλά πήρε κι ένα 13άρι ευρώ αύξηση. Το Α5 2017 για παράδειγμα κάθε μέρα πέφτει κι ένα ευρώ. Το Honor παίρνει τα πάνω του. Κι εκτός αυτού, όλο κάτι πιστεύουν τα μαγαζιά που το διαθέτουν και το μπλε δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Εγώ που το παρακολουθώ καθημερινά τελευταία, όχι μόνο δε μειώθηκε, αλλά πήρε κι ένα 13άρι ευρώ αύξηση. Το Α5 2017 για παράδειγμα κάθε μέρα πέφτει κι ένα ευρώ. Το Honor παίρνει τα πάνω του. Κι εκτός αυτού, όλο κάτι πιστεύουν τα μαγαζιά που το διαθέτουν και το μπλε δεν υπάρχει πουθενά. Και εγω το παρατηρησα αυτο αν και πιστευω οτι η τιμη θα ξαναρχισει να πεφτει σε μια βδομαδα....Κατα το τελος Απριλη θα πεσει κατω απο τα 300€.... Τωρα για το μπλε ισως υπαρχει ελειψη,αν και σαν χρωμα ειναι ιδιαιτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Και εγω το παρατηρησα αυτο αν και πιστευω οτι η τιμη θα ξαναρχισει να πεφτει σε μια βδομαδα....Κατα το τελος Απριλη θα πεσει κατω απο τα 300€.... Τωρα για το μπλε ισως υπαρχει ελειψη,αν και σαν χρωμα ειναι ιδιαιτερο.... φιλε εγω το βρηκα μπλε απο Ελλαδα μου το φερανε Αγγλια σε μπλε χρωμα απο το kaizer που υπαρχει και στο skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τempered glass οπωσδήποτε. Απο θήκες κοιτα προς Spigen μεριά για πιο ενισχυμένες. Αλλιώς μία θηκουλα τύπου flip θεωρώ οτι προστατεύει αρκετά. ευχαριστω φιλε να σε καλα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το Α5 2017 για παράδειγμα κάθε μέρα πέφτει κι ένα ευρώ. Το Honor παίρνει τα πάνω του. Κι εκτός αυτού, όλο κάτι πιστεύουν τα μαγαζιά που το διαθέτουν και το μπλε δεν υπάρχει πουθενά. Ναι αλλά στα 300€ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο κινητό απο το Honor :) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλημέρα χρόνια πολλά,λίγο άκυρο το ποστ που κάνω αλλά καίγομαι για άμεση απάντηση, και το ερώτημα είναι honor 8 η p9 lite είναι για την γυναίκα μου παιδιά, με βάση την κάμερα για νύχτα πιο πολύ μέρα καλά θα είναι και τα δυο,ευχαριστώ πολύ και sorry για το άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το 8 είναι σαφώς καλύτερο αλλά πιστεύω και με το lite η σύζυγος σου δεν θα έχει παράπονο. Η δική μου τουλάχιστον δεν έχει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts