eirrr Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 5,30 €, (όσο και για το 60) για 28 μέρες Και το 60 στο 12000 5.3€ το χρεώνει; Γιατί είχα δει κάπου στο φορουμ ότι είχε 4,44€ και έδινε 1GB τι ισχύει; Γενικά υπάρχει πακέτο κάτω από 5€ για ιντερνετ εκτός από προσφορές; Γιατί είναι να μου λήξουν 4,63€ μην πάνε χαμένα... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΓΕΝΙΚΑ οι προσφορές είτε σου έρχονται με sms στο κινητό είτε με δωράκι στην εφαρμογή του F2G, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόνο τότε μπορείς να τις ενεργοποιήσεις ΕΙΔΙΚΑ: Για δεδομένα για όλους υπάρχουν οι επιλογές, 1 GB με 4,44 € -> δωρεάν sms 60 στο 12410 (για ένα μήνα) 2 GB με 5,30 € -> δωρεάν sms 60 στο 12000 (και 400 λεπτά προς Ρουμανία για 4 εβδομάδες) 2 GB με 5,30 € -> δωρεάν sms 61 στο 12000 (και 400 λεπτά προς Βουλγαρία για 4 εβδομάδες) Για χρόνο ομιλίας προς όλους (εντός Ελλάδος) δεν υπάρχει κάτι μόνιμο από όσο ξέρω. Πιο κάτω ένας πίνακας που είχε φτάξει παλαιότερα ένας συμφορουμίτης. Και το 60 στο 12000 5.3€ το χρεώνει; Γιατί είχα δει κάπου στο φορουμ ότι είχε 4,44€ και έδινε 1GB τι ισχύει; Γενικά υπάρχει πακέτο κάτω από 5€ για ιντερνετ εκτός από προσφορές; Γιατί είναι να μου λήξουν 4,63€ μην πάνε χαμένα... ΟΚ το βρήκα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Και το 60 στο 12000 5.3€ το χρεώνει; Γιατί είχα δει κάπου στο φορουμ ότι είχε 4,44€ και έδινε 1GB τι ισχύει; Γενικά υπάρχει πακέτο κάτω από 5€ για ιντερνετ εκτός από προσφορές; Γιατί είναι να μου λήξουν 4,63€ μην πάνε χαμένα... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ το βρήκα:O Όταν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο , θα σου μηδενίσει και ότι έχεις από πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Όταν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο , θα σου μηδενίσει και ότι έχεις από πακέτα. Ναι το ξέρω για το δεύτερο μήνα μετά την ανανέωση αναφέρομαι και όχι από 2 μήνες και μετά από την τελευταία ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 300' προς όλους για 7 ημέρες με 2€ 46 @ 12410 Είναι σαν τμηματικό προνομιακό (χωρίς το internet) Αν το ενεργοποιείς κάθε 6 ημέρες, θα πάρεις συνολικά 5*300' σε διάστημα 30 ημερών με 10€ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Σε μένα παίζει πολύ το παρακάτω και βλέπω ότι αυτόν το μήνα ήρθε και σε άλλα κινητά της οικογένειας που διαχειρίζομαι.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Σε μένα παίζει πολύ το παρακάτω και βλέπω ότι αυτόν το μήνα ήρθε και σε άλλα κινητά της οικογένειας που διαχειρίζομαι.... Το ενεργοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά, ΤΕΛΕΙΟ ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Τυχερούληδες ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Σε μένα παίζει πολύ το παρακάτω και βλέπω ότι αυτόν το μήνα ήρθε και σε άλλα κινητά της οικογένειας που διαχειρίζομαι.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δυστυχώς παρ' όλο που είμαι παλιός συνδρομητής (F2G2) και κάνω ανανέωση πάντα ανά δίμηνο, τους τελευταίους μήνες η WIND δεν μου εμφανίζει ούτε την συγκεκριμένη αλλά ούτε κι άλλες προσφορές. Μηδέν εις το πηλίκον...:X:blink::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 έκανα κι εγω κάτι κλικ.... και μου ήρθε η ίδια προσφορά στο προφίλ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Πες και σε μας με π.μ. αν μπορείς ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 γενικά τελευταία δεν έρχονται προσφορές ,κάτι άσχετες έρχονται όπως αυτή 1500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ & 2GB ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 95 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ https://tinyurl.com/ybgojyqq EΩΣ KAI 23/7! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-epikoinonia Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 έκανα κι εγω κάτι κλικ.... και μου ήρθε η ίδια προσφορά στο προφίλ Ας στείλεις και σ' εμένα λεπτομέρειες αν θέλεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 (edited) Για πείτε ρε παιδιά και εδω. Edited July 22, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 έκανα κι εγω κάτι κλικ.... και μου ήρθε η ίδια προσφορά στο προφίλ Πες και σε εμάς τι έκανες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Προφανως στις ρυθμισεις του προφιλ πηγε,στην εφαρμογή ή στο site, και το ρύθμισε να έρχονται προσφορές απο τη wind. Το γνωστό που έχει αναφερθεί πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι αυτό έκανα και εμφανίστηκε η προσφορά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι αυτό έκανα και εμφανίστηκε η προσφοράΘέμα τύχης ότι εμφανίστηκε η ίδια προσφορά. Θα μπορούσε να εμφανιστεί οποιαδήποτε η και καμιά... Δεν έχει να κάνει αυτό... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 (edited) Ας δοκιμάσει κάποιος που έχει υπόλοιπο κάτω από 12 ευρώ σε f2g να στείλει την εντολή <<1500>> στο 1264 να δούμε τι απάντηση θα λάβει.Αν απαντήσει ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο σημαίνει ότι μπορεί να το ενεργοποιήσει. Δίνει 1500 προς όλους+2.5 gb για 25 μέρες με 12 ευρώ.Εγώ έχω το είδικό πακέτο και μέχρι τώρα έστελνα την εντολή <<1000>> στο 1264 για 1500 λεπτά + 2 gb με 10.40.Ίσως το παραπάνω να ισχύει για όλους . Edited September 1, 2020 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πράγματι.. Δοκίμασα και για τα δυο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Πράγματι.. Δοκίμασα και για τα δυο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί να είναι διαθέσιμη η προσφορά, σε αυτούς που έχουν την άλλη με τα 10,40 ευρώ. Λέτε να είναι στην πραγματικότητα για όλους τους συνδρομητές f2g? Μακάρι να είναι έτσι. Ώστε να ενημερώσουμε κόσμο ότι μπορεί να την ενεργοποιήσει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Μπα το δοκιμασα δεν το δεχεται σε εμενα που δεν εχω την προσφορα με τα 10.40 Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Παιδιά εγώ έχω νούμερο ειδικής προσφοράς και σχεδόν παντα μου δε μου φτάνουν τα mb . Τι πακέτο θα μπορούσα να αγοράσω έξτρα για mb ? Είδα το 60 και 61 στο 12000 που δίνει 2gb και 400 λεπτά προς Βουλγαρία ή Ρουμανία αντίστοιχα .. Κάπου διάβασα από έναν συμφορουμιτη το 71 στο 12410 2gb με 3€ .. Ισχύει αυτό για όλους ; Κάτι άλλο που προτείνετε ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 αυτα του 12000 παιζουν για ολους. Υπηρχε και το 60 στο 12410 που δινει 1 γιγα με κατι λιγοτερο απο 5 ευρω. Τα αλλα είναι προσωπικες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Καλησπέρα, στο πινακάκι που είχε φτιάξει ενα παιδι απο παλιά γράφει για όλους το 55 για 5gb ιντερνετ με 5 ευρωπουλα στο 12410. Ισχύει ακομα αυτό ? ομοίως το 100 για 10 gb & το 150 για 15 gb. Για έξτρα ιντερνετ σε f2g τι άλλο υπάρχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 ειναι προσωπικες προσφορες,αν δεν σου ερθουν στο δωρακι της εφαρμογης ή με μήνυμα,δεν σου τις δινει. Ασφαλης τροπος για να δοκιμασεις να εχεις μικροτερο απο το απαιτουμενο υπολοιπο,κι αν λαβεις μηνυμα οτι δεν φτανει τοτε βαζεις λεφτα και τις ενεργοποιεις. Αλλιως θα σου λέει μη διαθεσιμες. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για εξτρα ιντερνετ κοιτα λιγο πιο πανω ειχαμε γραψει παλιοτερα κατι. Τωρα εχει αυξηθει το κοστος του λιγο,δεν θυμαμαι ποσο πηγε (μιλαω για το πακετο του 12000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts