cirith Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το TWRP είναι custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Με το recovery θα περάσεις και το zip αρχειο του ρουτ για να γίνεις ρουτ. Αλλάζεις την εικόνα του recovery για να μπορέσεις να φλασαρεις. Sent from my thor using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το TWRP είναι custom recovery. ωραια.Επειτα ροοταρεται κανονικα με supersu?Ειναι ο μονος τροπος για να το ροοταρουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το recovery θα περάσεις και το zip αρχειο του ρουτ για να γίνεις ρουτ. Αλλάζεις την εικόνα του recovery για να μπορέσεις να φλασαρεις. Sent from my thor using Tapatalk ααα οκ..Κατανοητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160523/d3bb90f6464a7ecc28b67c2027ea3515.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160523/d7d0d9e0cc7c8462c32fcf00f4cb007d.jpg Τι είναι αυτά παιδιά (και ειδικά το δεύτερο) έχουν όντως κάποια χρησιμότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το tethering δουλεύει κανονικά ; Το σκέφτομαι να το πάρω για ένα συγγενικό πρόσωπο... μετάβαση από coolpad f1. Τι λέτε; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 δεν ειχα ποτέ το coolpad f1 οπότε δεν ξέρω να σου πω συγκριτικά. Αυτο που ξλερω να σου πώ είναι ότι το Θωρ είναι μια πολύ τίμια συσκευή, και δουλεύει μια χαρά out of the box χωρίς bloat. Βέβαια δεν της λείπουν τα μικροπροβλήματα που έχουμε αναφέρει πιο πίσω αλλά τα θεωρώ ότι είναι σε ανεχτά πλαίσια ειδικά αν σκεφτείς πως είναι το πρώτο της τηλέφωνο. Και σίγουρα ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ησυχία έχει... Sent from my thor using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alezou Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπερα και απο μενα! Το περιμενω και γω απο μερα σε μερα. Διαβασα οτι δεν εχει notification led ομως και απογοητευτηκα καθως ειναι πολυ χρησιμο. Υπαρχει κανενα κολπο εστω με καποιο led στην οθονη μεσω εφαρμογης?? Δηλαδη δεν εχει καποια ενδειξη φορτισης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπερα και απο μενα! Το περιμενω και γω απο μερα σε μερα. Διαβασα οτι δεν εχει notification led ομως και απογοητευτηκα καθως ειναι πολυ χρησιμο. Υπαρχει κανενα κολπο εστω με καποιο led στην οθονη μεσω εφαρμογης?? Δηλαδη δεν εχει καποια ενδειξη φορτισης?? Acdisplay https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay (ή καποια παρομοια εφαρμογη). Επισης ισως καποιο Flash Notification κανει μερικως τη δουλεια που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η κάποιο glance screen Στάλθηκε από το thor μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παρέλαβα χθες, σήμερα το δουλεύω. Ωραίο "πιάσιμο", ωραία αίσθηση, καλή οθόνη, σβέλτο, "εχμ" κάμερα, "διακοσμητικός" αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ικανοποιητικότατη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ησυχία έχει... Sent from my thor using Tapatalk Περιμένουμε νέα των κατόχων και εκείνων που παραλαμβάνουν! :p Ψήνομαι να το παραγγείλω για συγγενικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή έχει το coolpad, όπως είπα και πιο πριν, και σύντομα θα το αποχωριστεί... Περισσότερο απ' όλα τον νοιάζει να είναι σβέλτο, να δουλεύει το tethering και να βγάζει κάμια φωτογραφία της προκοπής, όχι κανένα πίνακα ζωγραφικής, αλλά να βλέπεται :lol: Από tempered glass υπάρχει κάτι ; Στο f1 τον έσωσε πολλές φορές...:cool: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Περιμένουμε νέα των κατόχων και εκείνων που παραλαμβάνουν! :p Ψήνομαι να το παραγγείλω για συγγενικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή έχει το coolpad, όπως είπα και πιο πριν, και σύντομα θα το αποχωριστεί... Περισσότερο απ' όλα τον νοιάζει να είναι σβέλτο, να δουλεύει το tethering και να βγάζει κάμια φωτογραφία της προκοπής, όχι κανένα πίνακα ζωγραφικής, αλλά να βλέπεται :lol: Από tempered glass υπάρχει κάτι ; Στο f1 τον έσωσε πολλές φορές...:cool: Διάβασε το νήμα θα μάθεις πολλά και εδώ είμαστε.... Στάλθηκε από το thor μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Περιμένουμε νέα των κατόχων και εκείνων που παραλαμβάνουν! :p Ψήνομαι να το παραγγείλω για συγγενικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή έχει το coolpad, όπως είπα και πιο πριν, και σύντομα θα το αποχωριστεί... Περισσότερο απ' όλα τον νοιάζει να είναι σβέλτο, να δουλεύει το tethering και να βγάζει κάμια φωτογραφία της προκοπής, όχι κανένα πίνακα ζωγραφικής, αλλά να βλέπεται :lol: Από tempered glass υπάρχει κάτι ; Στο f1 τον έσωσε πολλές φορές...:cool: Προσεχε μην εκτεθεις γιατι το F1 εχει μια απο τις καλυτερες οθονες ανεξαρτητου τιμης και εξαιρετικη καμερα.Μην σε βριζει υστερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Προσεχε μην εκτεθεις γιατι το F1 εχει μια απο τις καλυτερες οθονες ανεξαρτητου τιμης και εξαιρετικη καμερα.Μην σε βριζει υστερα :lol: Ισχύει! Κινητό από τα λίγα, αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού... Την οθόνη του thor δεν τη φοβάμαι και τόσο γιατί ακούγονται καλά πράγματα, την κάμερα όμως... Και θέλει 5" γιατί δε θα τον βολέψει μεγαλύτερο, είμαι σίγουρος. :O Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ισχύει! Κινητό από τα λίγα, αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού... Την οθόνη του thor δεν τη φοβάμαι και τόσο γιατί ακούγονται καλά πράγματα, την κάμερα όμως... Και θέλει 5" γιατί δε θα τον βολέψει μεγαλύτερο, είμαι σίγουρος. :O H κάμερα την μέρα είναι αρκετά καλή δεδομένου της τιμής του. Το βράδυ όμως δείχνει την κινέζικη προέλευση του. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι δουλευει out of the box. Ούτε φλασαρίσματα ούτε τίποτα έχει τα ελληνικά του και όλα κυλάνε ομαλά. Αρκετά σβέλτο και καλή μπαταρία αλλα και όμορφο για μένα και με ανδροιδ 6. Το hand on του myphone είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ζητούμενο η συσκεύη να αντέξει στο χρόνο και απο suport και ποιοτικά σαν κατασκευή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Να και ένα review από το Gizmochina: Vernee Thor Review – Simple But Fast Και όπως πήγαινα να κάνω copy το URL του, έπεσε το μάτι μου και σε αυτό: Bluboo Xtouch vs Vernee Thor Hands-on Comparison (το παραθέτω όπως το βρήκα μόλις, δεν ξέρω αν έχει κάποιο ενδιαφέρον...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagondas1 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ισχύει! Κινητό από τα λίγα, αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού... Την οθόνη του thor δεν τη φοβάμαι και τόσο γιατί ακούγονται καλά πράγματα, την κάμερα όμως... Και θέλει 5" γιατί δε θα τον βολέψει μεγαλύτερο, είμαι σίγουρος. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σκεφτομαι να το χτυπησω για δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 εγώ το χτύπησα και το περιμένω...ελπίζω να βγει κάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 http://bbs.vernee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=281&fromguid=hot&extra=&mobile=2 http://www.needrom.com/download/vernee-thor-twrp/ Από εδώ...την πρώτη φορά που θα μπεις recovery πατά το set read only..γα κάπως έτσι Με το recovery θα περάσεις και το zip αρχειο του ρουτ για να γίνεις ρουτ. Αλλάζεις την εικόνα του recovery για να μπορέσεις να φλασαρεις. Καλημέρα. Ωραία το φλάσαρα με το FlashTool. To zip αρχείο του ρουτ πώς φλασάρω δεν έχω καταλάβει. Πώς μπαίνει σε recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα. Ωραία το φλάσαρα με το FlashTool. To zip αρχείο του ρουτ πώς φλασάρω δεν έχω καταλάβει. Πώς μπαίνει σε recovery mode? power + vol up(την πάνω πλευρά) και μετά power ή vol down, δεν θυμάμαι, για επιλέξεις με το βέλος για να μπεις σε recovery απο εκεί και αφού πρώτα έχεις σώσει το ζιπ αρχείο του root στο τηλέφωνο πατάς Install και επιλέγεις το αρχείο ζιπ που προανέφερα. Νομίζω μετά σου ζητάει να κάνεις wipe cache kai dalvic cache και είσαι έτοιμος ρουταρισμένος.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω παίδες το δωσα σε ένα φίλο δώρο γιατί του είχα μια υποχρέωση τεσπα. Δεύτερη φορά που του έκανε freeze η οθόνη δεν άκουγε καθόλου το touch , μπορεί να ήταν τυχαίο βέβαια αλλά τι να πώ..... ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ευχαριστώ. Είναι Power + Volume Down. Μετά Power + Volume Up και μπαίνει στο recovery. Αυτό το read only δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ευχαριστώ. Είναι Power + Volume Down. Μετά Power + Volume Up και μπαίνει στο recovery. Αυτό το read only δεν βρίσκω. Είναι ακριβως πάνω απο το swipe που λέει στην αρχική οθόνη του recovery όταν πρωτομπαίνεις αλλιώς απο το mount ...δεν το έχω μπροστά μου συγγνώμη αλλά να σε βοηθήσω θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δυστυχώς στο recovery μου βγάζει το γνωστό εικονίδιο: http://www.android.gs/wp-content/uploads/2013/08/CRgew.jpg Κάτι δεν κάνω σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts