nikos154 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μόλις έβαλα έχει καμία ώρα και εγώ την μεμβράνη από media markt ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν, δεν πιάνει καλά το touch θα βελτιωθεί σε λίγες μέρες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μόλις έβαλα έχει καμία ώρα και εγώ την μεμβράνη από media markt ήθελα να ρωτήσω όσους την έχουν, δεν πιάνει καλά το touch θα βελτιωθεί σε λίγες μέρες ?? Εμενα αν εξαιρεσεις ισως την πρωτη ωρα που απλα δεν γλυστραει καλα επειδη ειναι καινουρια η μεμβρανη,απο εκει και επειτα το touch λειτουργει κανονικα σαν να μην υπαρχει η μεμβρανη. Ποια εβαλες?την ακριβη η την φθηνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Εμενα αν εξαιρεσεις ισως την πρωτη ωρα που απλα δεν γλυστραει καλα επειδη ειναι καινουρια η μεμβρανη,απο εκει και επειτα το touch λειτουργει κανονικα σαν να μην υπαρχει η μεμβρανη. Ποια εβαλες?την ακριβη η την φθηνη? Κατάλαβα περιμενω να στεγνωσει καλα γιατι λιγο στην πληκτρολογήση δεν πιανει ακομα και τοσο καλά, Δεν με είπε κάτι για φθηνή ακριβή 15 ευρώ έδωσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 την ακριβη εβαλες κανονικα επρεπε να περιμενεις καποιες ωρες χωρις να πατας πανω στην οθονη αλλα δεν πειραζει λογικο ειναι να μην πιανει καλα γιατι ακομα το υγρο που εβαλε δεν στεγνωσε οτι φουσκαλες εχει θα φυγουν σιγα σιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Φιλε την rugged armor εχω και εγω και δε την αλλαζω με τπτ αλλο , ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.S7 edge εχω Spigen rugged armor κι εγώ στο απλό S7, φοβερή θήκη με άριστη εφαρμογή και πανέμορφη οπτικά. Παιδιά από που έχετε πάρει την συγκεκριμένη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) την ακριβη εβαλες κανονικα επρεπε να περιμενεις καποιες ωρες χωρις να πατας πανω στην οθονη αλλα δεν πειραζει λογικο ειναι να μην πιανει καλα γιατι ακομα το υγρο που εβαλε δεν στεγνωσε οτι φουσκαλες εχει θα φυγουν σιγα σιγα Ξέρει κανείς τελικά αν η μεμβράνη αυτή κάθεται καλά με θήκες σαν την sview ή μόνο με θήκες πλάτης; Αφού κανείς δεν ξέρει όπως φαίνεται,πήγα και την έβαλα,μια και σήμερα παίζει ρεπό. 15 ευρώ το κόστος,δεν είπαν τίποτα για 12. Πολύ φουσκάλα τώρα στην αρχή η οποία ευελπιστώ να εξαφανιστεί. Στα θετικά η 3μηνη εγγύηση. Edited June 15, 2017 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 καλησπερα σε ολους. ψαχνω για τζαμι στο S7 που να καθεται σωστα με την θηκη Spigen Rugged Armor. (https://www.skroutz.gr/s/9507937/Spigen-Rugged-Armor-Black-Galaxy-S7.html) εχουμς καποια προταση που αποδεδειγμενα να μην εχει προβληματα με ξεκοληματα κτλ κτλ? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous29 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω το γνήσιο καλώδιο φόρτισης για'τι αυτό που πήρα από ένα κατάστημα του skroutz ήταν μαϊμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, μπορεί να μου δώσει κάποιος το link για τις original ζελατίνες της Samsung για το edge? Νομίζω ότι έχει 2 μέσα στο πακέτο Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, μπορεί να μου δώσει κάποιος το link για τις original ζελατίνες της Samsung για το edge? Νομίζω ότι έχει 2 μέσα στο πακέτο Συγγνώμη, να μην θεωρηθεί διαφήμιση, απλά από εκεί ψώνισα εγώ. https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-et-fg935ctegww-galaxy-s7-edge-sm-g935f-curved-full-face-original-2-tmx S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω το γνήσιο καλώδιο φόρτισης για'τι αυτό που πήρα από ένα κατάστημα του skroutz ήταν μαϊμού. Smartec, Χαϊδάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ή είμαι τέρμα ατσούμπαλος ή παίρνω σκάρτες προστασίες! Έχω πετάξει 3 τζαμάκια και έχω χαλάσει 2 ζελατίνε και τίποτα δεν κάθεται καλά στο κινητό (edge). Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να τοποθετεί υπεύθυνα τζαμάκι ή ζελατίνα (Αττική, ιδανικά θα ήταν Βόρεια προάστια αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας). Τι γνώμη έχετε για την νανοτεχνολογία που κάνει η mediamarkt για προστασία, αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Την θήκη Samsung Clear View Cover Black (Galaxy S7 Edge) την εχει δοκιμάσει κανένας γιατι λεω να την αγορασω και να την εχω χωρις προστασια οθόνης επείδη δεν βρισκεις ακρη με αυτές? Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Συγγνώμη, να μην θεωρηθεί διαφήμιση, απλά από εκεί ψώνισα εγώ. https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-et-fg935ctegww-galaxy-s7-edge-sm-g935f-curved-full-face-original-2-tmx S7 Edge Ευχαριστω πολύ! Στην τοποθετήσανε κιόλας; γενικά έχεις μείνει ευχαριστημένος από τη ζελατίνα; ξεκολλάει; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Ευχαριστω πολύ! Στην τοποθετήσανε κιόλας; γενικά έχεις μείνει ευχαριστημένος από τη ζελατίνα; ξεκολλάει; Δεν τους ρώτησα γιατί ήθελα να την βάλω μόνος. Σε άλλον όμως επίσης με edge -είχε γράψει σε πολύ παλιό post- πως του την τοποθέτησαν εκείνοι. Υπάρχει όμως άλλο κατάστημα στο Αιγάλεω, ο φιλικότατος και εξυπηρετικός Νίκος, όπου την τοποθετεί άψογα χωρίς καν να ρωτήσει, η ζελατίνα όμως είναι Forcell σιλικόνης. S7 Edge Edited June 17, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημερα, Κοιταζοντας θηκες για το νεο μου S7 Edge, μου γυαλισαν οι Spigen. Επειδη εχω το μπλε, κοιταω κυριως τις Neo Hybrid, την κλασικη Coral Blue αλλα και την αντιστοιχη Cystal Clear, Η Crystal θα αφηνει το ωραιο χρωμα του κινητου να φαινεται, αλλα δεν εχει την ιδια προστασια οσο η κλασικη. Εχει κανεις γνωμη για τη συγκριση αυτων των δυο? Ειναι σιγουρο οτι η διαφανη θα κιτρινισει σε λιγους μηνες?? Επισης απο microSD ποιες προτεινετε ως πιο συμβατες? Τις Samsung EVO+? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Ποια booklet case προτεινετε? Εχει καποιος τη spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλημέρα. Μπορεί να μου κάποιος που μπορώ να βρω την αυθεντική μεμβράνη Samsung για το s7 flat;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα, Πήγα και πήρα tempered glass και η εμπειρία μου δεν είναι καλή.... Το τοποθέτησαν στο κατάστημα και αρχικά έδειχνε μια χαρά, μετά παρατήρησα του κηλίδες ουράνιου τόξου στο κέντρο (Newton rings), καθώς πατάς στο σημείο αυτό παραμορφώνονται ανάλογα με το πάτημα του δακτύλου. Επίσης με πιο προσεκτική παρατήρηση, φαίνονται τα pixels!!! οκ πολύ μικρά αλλά νομίζω ότι είναι λόγο του glass... και το πήρα και ακριβό 25e, μου το πούλησε για τοπ ποιότητα.... !!!! :ooch: :ooch: :ooch: Απόκριση όμως έχει καλή ακόμα και στο πλάι... ποιες είναι οι εμπειρίες σας από tempered glass ? Βασικά θα του βάλω την Unicorn Beetle Pro θήκη η οποία δεν πετά το τζαμάκι/ ζελατίνη , καθώς κουμπώνει... https://www.supcase.com/unicorn-beetle-pro-cases-for-smartphones-tablets.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Καλησπέρα, Πήγα και πήρα tempered glass και η εμπειρία μου δεν είναι καλή.... Το τοποθέτησαν στο κατάστημα και αρχικά έδειχνε μια χαρά, μετά παρατήρησα του κηλίδες ουράνιου τόξου στο κέντρο (Newton rings), καθώς πατάς στο σημείο αυτό παραμορφώνονται ανάλογα με το πάτημα του δακτύλου. Επίσης με πιο προσεκτική παρατήρηση, φαίνονται τα pixels!!! οκ πολύ μικρά αλλά νομίζω ότι είναι λόγο του glass... και το πήρα και ακριβό 25e, μου το πούλησε για τοπ ποιότητα.... !!!! :ooch: :ooch: :ooch: Απόκριση όμως έχει καλή ακόμα και στο πλάι... ποιες είναι οι εμπειρίες σας από tempered glass ? Βασικά θα του βάλω την Unicorn Beetle Pro θήκη η οποία δεν πετά το τζαμάκι/ ζελατίνη , καθώς κουμπώνει... https://www.supcase.com/unicorn-beetle-pro-cases-for-smartphones-tablets.html Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα ότι τα tempered glass για το s7/s7 edge είναι πεταμένα λεφτά. Κανένα δε κάθεται απόλυτα σωστά ή/και δεν είναι συμβατά με θήκες. Το "ουράνιο τόξο" που παρατηρείς είναι επειδή το tempered κολλάει μόνο στις edge άκρες της συσκευής και όχι στο κέντρο, άρα ουσιαστικά είναι λίγο....Στον αέρα! Αν αυτή η θήκη που θες να πάρεις κλείνει και μπροστά από ότι είδα στα πεταχτά, δε χρειάζεται να βάλεις και προστασία. Αν όχι βάζεις μια προστασία οθόνης σε ζελατίνα να αποφύγεις μόνο τις γρατζουνιές. Edited June 18, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Καλημέρα. Μπορεί να μου κάποιος που μπορώ να βρω την αυθεντική μεμβράνη Samsung για το s7 flat;;; ΕυχαριστώΚοίταξε το post #5164 και πάτα στη παράθεση(link). S7 Edge Edited June 18, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εάν κάποιος, α, γνωρίζει και μπορεί ας μου πεί. Θα πάω ταξίδι και θέλω να τραβήξω βίντεο 4Κ, το ερώτημά μου είναι πως ρυθμίζουμε να είναι 4Κ, πόση ώρα μπορείς να τραβάς βίντεο συνεχόμενα, και τέλος πόσο χρόνο μπορεί να τραβήξει κάποιος σε σχέση με την χωρητικότητα της κάρτας, πχ. με 64 γίγα πόσο χρόνο τραβάς. Εάν έχω κάνει λάθος στην ενότητα ζητάω συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous29 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εάν κάποιος, α, γνωρίζει και μπορεί ας μου πεί. Θα πάω ταξίδι και θέλω να τραβήξω βίντεο 4Κ, το ερώτημά μου είναι πως ρυθμίζουμε να είναι 4Κ, πόση ώρα μπορείς να τραβάς βίντεο συνεχόμενα, και τέλος πόσο χρόνο μπορεί να τραβήξει κάποιος σε σχέση με την χωρητικότητα της κάρτας, πχ. με 64 γίγα πόσο χρόνο τραβάς. Εάν έχω κάνει λάθος στην ενότητα ζητάω συγνώμη. 2 ώρες και 20 λεπτά περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) (ακυρο post) Edited June 19, 2017 by asteras84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κοίταξε το post #5164 και πάτα στη παράθεση(link). S7 Edge ειναι για το σ7 edge ,εγω ενδιαφερομαι για το απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts