antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πλακα κανεις???? Που την βρηκες? Την Galaxy note FE η αλλη 9?Είναι η base(android 9) του galaxy note fe Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είναι η base(android 9) του galaxy note fe Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς την πέρασες φίλε; Μπορείς να βάλεις Link με οδηγείες; Βλέπω πως ακόμα το προσπαθούν στο XDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Απορίες σχετικά με επισκευή. Στο ύψος που βρίσκεται το αριστερό touch button πρέπει να έχει ξεκολήσει το τζαμακι από την οθόνη(κάνει μέσα φυσαλλίδες όπως κάνανε τα αυτοκόλλητα προστασίας οθόνης).γνωρίζει κανένας διαδικασία (και αν αξίζει βέβαια) για επισκευή;ίσως γίνει και αντικατάσταση μπαταρίας.Ισως είναι και κάτω από δύο χρόνων συσκευή.παιζει ρόλο; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είναι η base(android 9) του galaxy note fe Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου μπορείς να μας πεις η όποιος άλλος γνωρίζει πως να την περάσουμε κι εμείς και αν είναι σταθερή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Φίλε μου μπορείς να μας πεις η όποιος άλλος γνωρίζει πως να την περάσουμε κι εμείς και αν είναι σταθερή?https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/blackdiamondfesmooth-fastv1-0-t3915483/post79204532#post79204532 Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/blackdiamondfesmooth-fastv1-0-t3915483/post79204532#post79204532 Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως την βλέπεις, έχει κάποιο πρόβλημα η είναι εντάξει? Η κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 πως την βλέπεις, έχει κάποιο πρόβλημα η είναι εντάξει? Η κάμερα?Η καμερα δουλεύουν ολα εκτός από το εφέ πανόραμα κ φαγητό. Κ για να ενεργοποιηθεί το bluetooth πρέπει να έχεις κλειστό το wifi. Αφού ανοίξεις το bl μπορείς να ανοίξεις κ το wifi Μετά .ολα αυτά τουλάχιστον σε μένα. Άλλοι δεν έχουν θέμα σε κανένα από τα παραπάνω που ανέφερα Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πολλά τα προβλήματα είναι πολύ πρώιμη η Rom για να την περάσετε παιδιά. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Η καμερα δουλεύουν ολα εκτός από το εφέ πανόραμα κ φαγητό. Κ για να ενεργοποιηθεί το bluetooth πρέπει να έχεις κλειστό το wifi. Αφού ανοίξεις το bl μπορείς να ανοίξεις κ το wifi Μετά .ολα αυτά τουλάχιστον σε μένα. Άλλοι δεν έχουν θέμα σε κανένα από τα παραπάνω που ανέφερα Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μολις την δουλέψεις, δώσε μας και στοιχεία καταναλωσης Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 μολις την δουλέψεις, δώσε μας και στοιχεία καταναλωσηςΚαλά πάει Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Η καμερα δουλεύουν ολα εκτός από το εφέ πανόραμα κ φαγητό. Κ για να ενεργοποιηθεί το bluetooth πρέπει να έχεις κλειστό το wifi. Αφού ανοίξεις το bl μπορείς να ανοίξεις κ το wifi Μετά .ολα αυτά τουλάχιστον σε μένα. Άλλοι δεν έχουν θέμα σε κανένα από τα παραπάνω που ανέφερα Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. VoLTE ή / και VoWIFI εχεις με αυτη τη ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα. VoLTE ή / και VoWIFI εχεις με αυτη τη ROM;Οχι Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 ποιοτητα φωτογραφιων σε σχεση με την στοκ, πως είναι? Σε dual sim παίζει αυτή η ρομ? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 ποιοτητα φωτογραφιων σε σχεση με την στοκ, πως είναι? Σε dual sim παίζει αυτή η ρομ?Η ποιότητα είναι μια χαρά. Απλώς κάποια εφέ στη πίσω κάμερα δε δουλεύουν. Ναι δουλεύει σε dual Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Η ποιότητα είναι μια χαρά. Απλώς κάποια εφέ στη πίσω κάμερα δε δουλεύουν. Ναι δουλεύει σε dual Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος.. 7+ ωρες SOT είναι αρκετα καλά. Με την μανίσια μετα βίας 4+ωρες Εχω εγγύηση μέχρι 11/19 αλλά ψήνομαι να την σπάσω. :p Υ.Γ. : Οπου γράφει S7 flat εννοει το απλό s7, δλδ όχι το edge? edit: το προβλημα του bluetooth μπορει να λυθεί με macroεντολή. Δλδ, να ορίσεις μία συνθήκη κατά την εκκίνηση της συσκευής οπότε θα είσαι οκ. (παλιά κόλπα από port σε mtk). Δλδ, Ενεργοποίηση BT με συντομευση, σβησιμο WIFI, ανοιγμα ΒΤ, ανοιγμα Wifi ή με συνθήκη If - then με trigger την ενεργοποιηση του ΒΤ πολυ καλή η εφαρμογη macrodroid Edited March 28, 2019 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Bugs: 1.Wifi after reboot must be enabled manually 2.Hotspot 3.BT isn't working if enabled while wifi is on,so enable bt then enable wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 1.,3. There's an workaround using macrodroid apk. Can be partially fixed. For hotspot issue need some more research Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 1.,3. There's an workaround using macrodroid apk. Can be partially fixed. For hotspot issue need some more research Μακάρι να λυθούν όλα τα bugs και να έχουμε κι εμείς μια καλή Pie rom να βάλουμε (προσωπικά μετά τα Xmas, καθότι τότε θα έχει λήξει η διετία της εγγύησης). Μέχρι τότε, κι αφού θα έχουν περάσει μήνες development, διορθώσεων και εκτεταμένης δοκιμής της από χρήστες, αντιστέκομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω ένα samsung galaxy s7 και εννοείτε εδώ και 1μιση χρονο το χρησιμοποιώ με Ελληνική sim αλλά πως μπορώ να μάθω αν είναι sim locked και αν είναι μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς να χάσω την εγγύηση του κινητου? Μπορώ δηλαδή να του βάλω μια Αμερικάνικη ή Ασιατικη κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 https://www.sammobile.com/2019/04/01/galaxy-s7-quarterly-security-updates From now on, Samsung will update the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge with a new security patch every three months. Both devices were receiving monthly security updates up to this point, with the March 2019 security patch out for the S7 and S7 edge in some countries, and Samsung has now shifted them to the quarterly schedule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Παιδιά, καλησπέρα. Στο phone info μου δείχνει CSC: AUT (switzerland) Θέλω να περάσω της vodafone (VGR) και έχω κολλήσει λίγο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ odin. Αυτό που κάνω είναι οτι απλά φλασάρω το firmware της vodafone που έχω κατεβάσει με το αντίστοιχο csc? Σε κάποια site λέει οτι αρκεί αυτό, σε κάποια άλλα διάβασα για κάτι PIT (δεν ξέρω κάν τι είναι αυτό) και έχω ψιλοχαθεί. Αν μπορούσατε να με κατατοπίσετε θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. EDIT: Μου βγάζει fail. Μάλλον επειδή η VGR είναι παλιότερη της EUR. Μπορώ να φλασάρω μόνο το CSC ή θα τα κάνω σκ...α? Edited April 9, 2019 by Theiosbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Έβαλες home csc ή το απλό csc; Αναφερομαι στο φάκελο csc που κάνεις upload στο Odin. Edited April 9, 2019 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Kαλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιω το s7 για μια διετία και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το εχω καταχαρει σε ολους τους τομείς και αναμένω να πέσει λίγο σε τιμη το s10 ωστε να αναβαθμιστω καποια στιγμή. Ερώτηση: Εδω και μια εβδομάδα παρατηρω οτι η φορτιση γίνεται πολύ πιο αργά χωρις να εχω αλλαξει τιποτα. (Φορτιστής που ειχε στο κουτί, επιλογή γρήγορης φόρτισης), Να σημειώσω ότι 1,5 χρόνο το λειτουργουσα με την απλή φορτιση (και οχι την fast) για να μην επιβαρυνω την μπαταρία. Δεν ξερω και αν ισχύει βέβαια, απλά δε χρειαζόμουν την fast και ετσι δεν την χρησιμοποιούσα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ή/και φορτιστή; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Kαλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιω το s7 για μια διετία και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το εχω καταχαρει σε ολους τους τομείς και αναμένω να πέσει λίγο σε τιμη το s10 ωστε να αναβαθμιστω καποια στιγμή. Ερώτηση: Εδω και μια εβδομάδα παρατηρω οτι η φορτιση γίνεται πολύ πιο αργά χωρις να εχω αλλαξει τιποτα. (Φορτιστής που ειχε στο κουτί, επιλογή γρήγορης φόρτισης), Να σημειώσω ότι 1,5 χρόνο το λειτουργουσα με την απλή φορτιση (και οχι την fast) για να μην επιβαρυνω την μπαταρία. Δεν ξερω και αν ισχύει βέβαια, απλά δε χρειαζόμουν την fast και ετσι δεν την χρησιμοποιούσα. Ευχαριστω! Το έχω προσέξει και εγώ στο δικό μου (S7edge) το ίδιο και στο fast charge. Άλλες φορές θέλει 3 ώρες και άλλες μέσα σε 20 λεπτά έχει πάει από 10% σε 90%. Πιθανώς να έχει θέμα το καλώδιο ή είναι κάποια "κόλπα" της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts