Jump to content

stepar10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stepar10

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ψαχνοντας είδα το cityshop να το έχει 470. Απλά με βάση από όσα διάβασα εδω μέσα σου κάνουν τη ζωη δυσκολη; Για ποιο λόγο ομως; Αν ζητουν συγκεκριμένα χαρτιά, τσ στελνεις κ τελος. Ειναι κάτι που δεν εχω καταλάβει;
  2. Καλησπέρα, ύπαρχει κάποιο μαγαζί στο σκρουτζ που να δεχεται (συμφωνα με την εμπειρία σας) αγορά χωρις τον ΦΠΑ για επιχειρηση, ώστε να πάρει κανεις το S10 γύρω στα 450- 470?
  3. Nαι ναι το γνωρίζω. Το ίδιο λέμε. Απλώς έχεις ακούσει ποτε πως όταν παλιωνει η μπαταρια φορτιζει πιο γρηγορα; Ισως πχ μπορει να μειωνεται η χωρητικοτητα της;
  4. Eυχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω πως του εχω φερθει πολύ καλά. Μάλιστα (δεν ξερω αν παιζει τοσο ρόλο) τον πρώτο χρόνο το φορτιζα με την απλή αργη φόρτιση και συνήθως το είχα σε λειτουργια πτήσης και το αφηνα στην ησυχ'ια του. Απλώς μου εκανε εντυπωση η τοσο μεγάλη μείωση του χρόνου φορτισης.
  5. Kαλησπέρα σε ολους! Πολύ ευχαριστημένος με το τιμιοτατο S7 μετά από 2 χρόνια και 8 μήνες αποφάσισα να παω στο S10 κατα τα Χριστούγεννα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ οτι η μπαταρία φορτίζει πολύ πολύ γρήγορα σε σχεση με παλιοτερα χωρίς φυσικά να έχω αλλάξει κάτι. Παίζει να είναι επειδη η μπαταρία γενικά αρχίζει και τα φτύνει; EDIT : Σύμφωνα με το phoneinfo εχω 1110 κύκλους φορτισης και μπαταρία στο 65% . Αυτο σημαινει οτι το έχω λίωσει για τα καλα; Ειναι στα τελευταια της;; :)
  6. Kαλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιω το s7 για μια διετία και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το εχω καταχαρει σε ολους τους τομείς και αναμένω να πέσει λίγο σε τιμη το s10 ωστε να αναβαθμιστω καποια στιγμή. Ερώτηση: Εδω και μια εβδομάδα παρατηρω οτι η φορτιση γίνεται πολύ πιο αργά χωρις να εχω αλλαξει τιποτα. (Φορτιστής που ειχε στο κουτί, επιλογή γρήγορης φόρτισης), Να σημειώσω ότι 1,5 χρόνο το λειτουργουσα με την απλή φορτιση (και οχι την fast) για να μην επιβαρυνω την μπαταρία. Δεν ξερω και αν ισχύει βέβαια, απλά δε χρειαζόμουν την fast και ετσι δεν την χρησιμοποιούσα. Ευχαριστω!
  7. Ευχαριστούμε για την κλήρωση. Αν κερδίσω θα το δωρισω στην μητέρα μου! Δεν είχε ποτέ smartphone.
  8. Mε τον στοκ dialer πληκτρολογω ελληνικα και καναει αναζητηση κανονικα. Δεν ξερω αν εννοειτε κατι αλλο. ΕΔΙΤ. Ηταν παραθεση απο ενα προηγουμενο μηνυμα φιλου αλλα κατα λαθος δεν την εβαλα.
  9. :):lol: Ki ομως μου το εκανε! Κι εγω πρωτη φορα το βλεπω κι εχω ανοιξει και σεταρει πολλά. Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο ομως. Μενω κοντα σε καταστημα κινητης, πηρα μια νανο και ξεκινησα να το ανοιγω κανονικα. Οσον αφορα την nougat? βγαινουν πλεον και την εχουν φορεμενη; με το που το ανοιξα την φορουσε. Ολα αυτα τα ψαχνω για να αποφυγω τη μηδαμινη περιπτωση να ειχε ανοιχτει το τηλ απο καποιον αλλο. Αν και δε το νομιζω. Η συσκευασια ηταν μια χαρα, ζελατινες κλπ.
  10. Μου εκανε εντυπωση επισης πως αν δεν εβαζα καρτα σιμ δε μπορουσε να ανοιξει. Δε με αφηνε να προσωρησω ουτε ενα βημα στις αρχικες ρυθμισεις. Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Γνωριζεις μηπως γιατι; Το τηλ αγοραστηκε unbranded απο citishop λογω καλών κριτικών.
  11. Σήμερα ανοιξα το καινουριο μου S7 και όταν πηγα κατασταση τηλεφωνου είχε ήδη εγκατεστημένη την Νοugat!! Με εξεπληξε, νομιζα πως επειδη βγαινει το τηλ με την 6 θα πρεπει να την εγκαταστησω εγω. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο το τηλ νομιζω ήταν για την Πολωνικη αγορά.
  12. Kαλησπερα σε ολους. Επειδη το thread ειναι τεραστιο, περιμενω το καινουριο μου κινητο αυριο (μετα απο 3 μιση χρονια με ενα τιμιο moto g!). Eιναι το απλό S7. Προτεινετε θηκη tpu και tempered glass ή να το χαρω το κινητο οπως ειναι και βλεπουμε; Γενικά γλιστράει στο χέρι; το gorilla glass 4 προστατευει επαρκως; Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει!
  13. Δε μου αρεσει καθολου να στηνω τηλεφωνα καθε λιγο!! :) Απλά επειδη αλλαζω τηλεφωνο καθε 3 χρόνια θελω να κανω το καλύτερο δυνατο και διαβαζω εδω για προβληματα κλησεων επανεκιννησεων κλπ που με κανουν σκεπτικο. Εχω αποφασισει και δεν αλλαζω την αγορα του S7 αλλά μου κανει εντυπωση που μια ναυαρχιδα εχει τετοια θεματα. Αρα η συμβουλη σου, ανοιγω το τηλ, περναω την 7 και αμεσως επαναφορα εργοστασιακων; (απορια ενος αδαη: η επαναφορα δε θα επαναφερει και την marsh?)
  14. Φιλε σου στελνω για μια θηκη που εγραψες πως χαριζεις; Υπαρχει ακομα μηπως; Ευχαριστω προκαταβολικα!
  15. Αν καποιος αγορασει τωρα τη συσκευη, ειναι καλύτερο να περασει απευθειας την nougat και να κανει επαναφορα εργοστασιακων ή να την δουλεψει με την marsh και καποια στιγμη να βαλει την nougat απο πανω;
  16. Καλησπέρα παιδες, κάποιος που ασχολειται με τιμες κλπ ίσως γνωριζει (απο προηουμενες χρονιες κλπ) Η τιμη του Σ7 τωρα είναι 420 περιπου. Με την κυκλοφορια του Σ8 και το διαστημα που μεσολαβει ενδεχεται να πεσει κι αλλο; πχ Ιουνιο μπορει να πεσει και στα 400; Ξερω οτι κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος αλλα ειμαι τσιμα τσιμα σε μπατζετ και θελω να το παρω. Ακομα και η μικρη πτωση τιμης με ενδιαφερει.
  17. stepar10

    Moto G

    Ειναι πιο ελαφρια απο οτι καταλαβα θεωρητικά; Χάνω κατι στις λειτουργιες τους;
  18. stepar10

    Moto G

    Εχει κανεις αλλος κολληματα γενικα με την συσκευη; το τελευταιο διαστημα σε εφαρμογες οπως φεις και μεσσεντζερ αλλά και μηνυματα το κινητο δειχνει σαν να μη τις σηκωνει. Σαν να περασε η εποχή του. Το εχω δυο χρόνια και ηταν πολύ ευχαριστη η χρηση του μεχρι τωρα. Υπαρχει καποια συμβουλη που ισως βοηθουσε; πχεπανεκκινηση του κανω συχνα αλλα δεν βοηθα αυτο. Επαναφορα ισως; Τι λετε;
  19. stepar10

    Moto G

    Δοκιμασα σημερα το tethering και εδωσε κανονικα ιντερνετ στο ipad . Μοτο G 1ης γενιάς. Lollipop
  20. Παντως σε επικοινωνια μου με το μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν πως ολα τα προιοντα της apple εχουν 1 χρονο εγγυηση. Δεν αληθευει;
  21. Τι πρεπει να κανω; ευχαριστω για τον χρονο σου.
  22. Αγόρασα το Ipad mini απο καταστηματης Αθηνας και μου εκοψαν μια απη αποδειξη ταμειακης μηχανής. (οχι μηχανογραφημένη) οποτε δεν αναγραφει το imei της συσκευης μου πανω. ΕΙναι προβλημα κατι τετοιο;
  23. Τo μοντέλο που πηρα ειναι το Ipad mini retina 32 giga. Εβαλα 2-3 εφαρμογες. (youtube-facebook-google drive) Nα κανω set up as new οπως διαβασα εδω οταν βαλω την 8.3; το λειτουργω μονο2 μέρες. Edit. Τελικά έκανα την ενημέρωση. Δεν με ρωτησε καν να κανει εγκατασταση απο την αρχή. Λογικά δεν χρειαζόταν. Τωρα φοράει την 8.3 και δουλευει και παλι ρολοι οπως πριν.
  24. Καλημέρα σε όλους! Πήρα σήμερα το τάμπλετ. Το πρωτο μου προιο της apple. Ηρθε με εγκατεστημένη την 8.1.2 Να αναβαθμίσω στην 8.3? Ποιες οι ουσιαστικες τους διαφορές;
×
×
  • Create New...