ccypruss000 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Το note 7 αποσυρανε. Μετά βγάλανε το fan edition με μικρότερη μπαταρία που δεν είχε θέμα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α μαλιστα οκ τωρα καταλαβα επειδη δεν φανηκε ουτε Κυπρο ουτε ελλαδα το fan edition. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 (edited) Παιδιά καλημέρα, το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει πρόβλημα εστίασης της κάμερας σε βίντεο με μέτριο φωτισμό, σε σημείο που το redmi note 6 pro της γυναίκας μου στις ίδιες συνθήκες να τραβάει πολύ πιο καλό βίντεο και χωρίς πρόβλημα εστίασης, οταν κανω ταπ σε αυτο που τραβαω πάει να εστιάσει και δείχνει να διορθώνει το αποτέλεσμα, αλλά πάλι το χάνει και δείχνει οχι καλά, σε συνθήκες καλού φωτισμού το s7 είναι μπροστά.. Δεν είναι περίεργο? Υποτίθεται ότι το galaxy έχει ανώτερη κάμερα, ή μήπως είναι θέμα λειτουργικού? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2019 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Ο φακός σε τι κατάσταση είναι; Μήπως θέλει καθάρισμα; Αν έχει καμία γρατζουνιά επίσης μήπως έχει αυτή τη συμπεριφορά. Ο δικός μου δεν είναι σε τέλεια κατάσταση(σχεδόν 3 ετών συσκευή, δεύτερο χέρι που ο πρώτος δεν την πρόσεχε εξίσου). Έχω βάλει ένα προστατευτικό που βρήκα στο eBay, αλλά σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το φακό (το τζαμάκι εννοώ βασικά, όχι τον πραγματικό φακό που είναι μέσα). Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Και εγώ τα ιδια παρατήρησα τις τελευταίες μερες. Το 'προβλημα' το εστιαζω κυριως οταν υπαρχει κίνηση. (σαν να μενει το διαφραγμα λιγο περισσοτερο ανοιχτο). Εβαλα και εγω τζαμακι προσφατα και φαντάστηκα οτι ισως να επηρρεάζει αλλα σε αντιστοιχη φωτογραφηση την ημερα δεν διαπιστωσα προβλημα. Σημερα μαλιστα μου κρεμασε και η εφαρμογη της καμερας. (χτες περάστηκε το πατς φεβρουαριου). Θα δοκιμασω και με αλλες εφαρμογες να δω τι γινεται. Επισης θα δοκιμασω να κανω και clear cache της εφαρμογης (κατι που χρειαστηκε να γινει οταν περάστηκε η 8) Αν εχουμε καποια ενημερωση νωρίτερα, εννοειται ειναι ευπροσδεκτη Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 (edited) μετά το τελευταιο πατς κρασαρει που και που η εφαρμογή καμερας οπως και ο messenger κατά την πρώτη εκκίνηση. Με την 3η -4η ξεκιναει Edited February 21, 2019 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ήρθε ενημέρωση ασφαλείας 1ης Φεβρουαρίου. Πολύ καλό που έρχεται ακόμη τόσο έγκαιρα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση Φεβρουαρίου σε S7 με cosmote (GR). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Με το πιο προσφατο patch η μπαταρια εχει γινει αισχος. Μα 300 mb? Θαλασσα τα εκαναν Google και samsung.... σε εσας συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Γενικά δεν έχω πρόβλημα. Εχθές συμπτωματικά πριν έρθει η τελευταία ενημέρωση έκανα reset. Θα το παρακολουθήσω και αν παρατηρήσω κάτι θα το μεταφέρω. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 (edited) Σχετικά με κάτι θήκες - powerbanks που κυκλοφορούν, τι άποψη έχετε? Πέρα από το αισθητικό μέρος, κάνουν δουλειά? Edited February 25, 2019 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς γιατί δε δουλεύει η κοινοποίηση τοποθεσίας όταν είναι στην εξοικονομηση ενέργειας? Στα xiaomi και huawei δουλεύει κανονικά. Στα 2 Samsung s7 των παιδιών δε μου δουλεύει. Τι παίζει? Είναι κάποια άλλη ρύθμιση? Στο ρυθμίσεις Google όλα είναι εντάξει αλλά δεν έχω την τοποθεσία των παιδιών με WiFi ή με δεδομένα ανοιχτά! Αυτό που δε θέλουν τα παιδιά είναι να μην τους αυξήσω την κατανάλωση της μπαταρίας. Για αυτό δε θέλουν να βλέπουν ανοικτό το διακόπτη "Θέση". Στα xiaomi - huawei ο διακόπτης ονομάζεται "GPS" και ακόμα και όταν είναι κλειστός έχω κοινοποίηση τοποθεσίας. 1.Στα Samsung πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανοιχτός για να έχω κοινοποίηση τοποθεσίας στους χάρτες ? 2. Αν το ρυθμίσω στην εξοικονομηση μπαταρίας έχω σημαντικά λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας από την υψηλή? Edited February 24, 2019 by nutrialex Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Σχετικά με κάτι θήκες - powerbanks που κυκλοφορούν, τι άποψη έχετε? Πέρα από το αισθητικό μέρος, κάνουν δουλειά? https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=External+Power+Charging+Battery+Case+Cover+For+Samsung+Galaxy+S7&_sacat=20357&LH_TitleDesc=0&_osacat=20357&_odkw=GALAXY+S7+EDGE+BATTERY+%CF%88%CE%B7%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5++CASE Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Το βαζω κι εδώ για να χαρούμε κι εμείς λίγο (και για ..λίγο μόνο, αφού κατά τη γνώμη μου δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο). The customer service representative I talked to said Samsung is testing Pie on the S7 to see if the phone can handle the software. Πηγή: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 καλησπέρα, έσπασε η οθόνη και θέλω να πάρω backup, ύπαρχει τρόπος ; Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 καλησπέρα, έσπασε η οθόνη και θέλω να πάρω backup, ύπαρχει τρόπος ;Μπορεις να πάρεις με το Smart Switch στον υπολογιστή σου Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Παιδιά κανείς που να έχει αλλάξει μπαταρία υπάρχει; Βλέπω στο Σκρουτζ να έχει με 10€. Είναι άραγε αξιόπιστες; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παιδιά κανείς που να έχει αλλάξει μπαταρία υπάρχει; Βλέπω στο Σκρουτζ να έχει με 10€. Είναι άραγε αξιόπιστες; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7760620#post7760620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Δυστυχώς βρίσκομαι Κρήτη και μου είναι δύσκολο για smartec. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Πάει και το ACR. Κάνει καταγράφει αλλά δεν αποθηκεύει με τους αριθμούς. Σε κάθε εγγραφή λέει άγνωστος αριθμός. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ήρθε και η αναβάθμιση Μαρτίου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Με android 8.0 Μαρτίου security patch, έχω κάνει με επιτυχία το root . Ότι πρόγραμμα κι αν βάζω για να διαγράψω εφαρμογές συστήματος, δεν τις σβήνει. Παρόλο που ζητα κάθε πρόγραμμα έγκριση root permission. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Το cgam υπάρχει για το κινητό μας; Αξίζει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Είναι εύκολο να μου πείτε πως να ανεβάσω από το κινητό που έχω δύο φωτογραφίες εδώ στο νήμα? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/news-galaxy-note-fe-android-pie-update-t3914827 Επιτελους Edited March 26, 2019 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είναι εύκολο να μου πείτε πως να ανεβάσω από το κινητό που έχω δύο φωτογραφίες εδώ στο νήμα? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/news-galaxy-note-fe-android-pie-update-t3914827 ΕπιτελουςΤην έχουμε περάσει ηδη αχαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Την έχουμε περάσει ηδη αχαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλακα κανεις???? Που την βρηκες? Την Galaxy note FE η αλλη 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts