DjTony Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Cosmote δεν το εχω παρει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Κολλησε και μενα στο logo της Samsung. Πως το ξεκολαμε τωρα...? Μόλις το πήρα από το σέρβις και μου έκαναν και επαναφορά. Η δικαιολογία ότι ήταν χαμηλή η μπαταρία μου. :mad:Το είχα στο 40 της εκατό Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Είναι με τα καλά τους ρε; έχω κάνει σχεδόν όλες τις αναβαθμίσεις μου σε όλα τα κινητά όλα αυτά τα χρόνια με 20-30% ενώ φορτίζει... Ότι να ναι λένε. Προφανώς κάνανε μόνο επαναφορά και έστρωσε. Και μόνος αν το έκανες θα έστρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Πιθανοτατα ναι γιατι σε μενα χωρις μεμβρανη βγαζει κανονικα By the way, εκτος από την εξυπνη αποτυπωση με το χερι, υπαρχει και άλλος "κλασικος" τρόπος για screenshot?Power + home button ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Thanks! Btw, ειναι το μονο κινητο που τα αποθηκευει στον φακελο camera και οχι σε φακελο screenshots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Thanks! Btw, ειναι το μονο κινητο που τα αποθηκευει στον φακελο camera και οχι σε φακελο screenshots Εμένα στο φάκελο screenshots τα αποθηκεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εμένα ελληνικό unbranded όλα καλά μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εμένα ελληνικό unbranded όλα καλά μετά την αναβάθμιση.Έχει κάτι ουσιαστικό; Ή είναι απλά ασφαλείας; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Παιδιά έκανα την αναβάθμιση και το κινητό έχει μείνει στο ,logo και αναβοσβηνει εδώ και κάνα μισάωρο:mad: Δεν άνοιξε ξανά bootloop μάλλον Μου ήρθε ξανά το μήνυμα της αναβάθμισης και την έκανα. Τώρα όλα καλά. Τι κώλυμα έφαγε τι να πω. Έχασα όμως πράγματα αρκετά που δεν είχα σώσει. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Power + home button ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ τα κουμπιά του κινητού. Για να ανοίγω την οθόνη έχω το gravity screen και για screenshot έχω εγκαταστήσει εφαρμογή από playstore. Θα βγάλω την μεμβράνη αύριο μήπως όντως φταίει αυτό αλλιώς service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Έχει κάτι ουσιαστικό; Ή είναι απλά ασφαλείας; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω να σου πω. Εχθές που του πέρασα την αναβάθμιση ελάχιστα το είδα και αυτό για να περάσω τα πάντα από το S7 Edge στο νέο μου ΝΟΤΕ 8 που επίσης εχθές πήρα, οπότε καταλαβαίνεις.... Αύριο μεθαύριο όμως θα το πάρει η γυναίκα μου και πριν της το δώσω θα ασχοληθώ μαζί του για να της το << παραδώσω >>. Αν δω λοιπόν κάτι ουσιαστικό θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Γενικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ τα κουμπιά του κινητού. Για να ανοίγω την οθόνη έχω το gravity screen και για screenshot έχω εγκαταστήσει εφαρμογή από playstore. Θα βγάλω την μεμβράνη αύριο μήπως όντως φταίει αυτό αλλιώς serviceΔουλεύει κανονικά με τζαμακι η έξυπνη κίνηση για αποτύπωση. Μήπως δεν το κάνεις σωστά; ακουμπάει το χέρι την οθόνη; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Σε ιταλικο ITV, αναβαθμιση ολα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Πηρε μια νεα αναβαθμηση το κινητο μου σημερα λογικα κανα security fix θα ειναι γιατι ουτε η εκδοση android αλλαξε απο 7.0 ουτε τιποτα αλλο. Η εκδοση που κατεβασε ειναι η "g930fxxu2drb6" Να δω ποτε θα παρουμε την android 8? Edited March 14, 2018 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Πηρε μια νεα αναβαθμηση το κινητο μου σημερα λογικα κανα security fix θα ειναι γιατι ουτε η εκδοση android αλλαξε απο 7.0 ουτε τιποτα αλλο. Η εκδοση που κατεβασε ειναι η "g930fxxu2drb6" Να δω ποτε θα παρουμε την android 8? Εγω πιστευω οτι κατα το καλοκαιρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλησπέρα στη παρέα, έχω ένα σοβαρό (και πολύ περίεργο) πρόβλημα με το S7 μου. Αγόρασα λοιπόν 2 φορτιστές με καλές αξιολογήσεις από το gearbest για να τους βάλω σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού μου. Δυστυχώς, πέρα από το ότι φορτίζουν με ρυθμό 2% την ώρα, μετά την χρήση τους δεν δουλεύει το fast charging ούτε με τον γνήσιο φορτιστή του κινητού και γενικά φορτίζει υπερβολικά αργά! Ούτε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει, ενώ έκανα ακόμη και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έφτιαξε! Φαντάζομαι το έχεις κάνει, αλλά είπα να το επισημάνω . Είναι σίγουρο πως εκτός από άλλους φορτιστές έχεις δοκιμάσει και με διαφορετικό καλώδιο; Το έχω πάθει δύο φορές, μία με το αυθεντικό καλώδιο του S7 Edge και άλλη μία με άλλο πολύ καλό υποτίθεται και που χάλασε μέσα σε τρεις μήνες. Εκεί πίστεψα ότι πια χάλασε ο φορτιστής, αλλά ήταν πάλι το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καλημερα, εχω ασφαλεια απο πτωση και εσπασε το πισω τζαμι, οποτε και θα παω να μου το αλλαξουν. θα χρειαστει format? κι αν ναι, ποιο ειναι το καλυτερο backup ωστε στο restore να το εχω οπως πριν? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καλημερα, εχω ασφαλεια απο πτωση και εσπασε το πισω τζαμι, οποτε και θα παω να μου το αλλαξουν. θα χρειαστει format? κι αν ναι, ποιο ειναι το καλυτερο backup ωστε στο restore να το εχω οπως πριν? ευχαριστω Αν το κινητό σου είναι rooted, τότε titanium backup. Αν όχι, δεδομένου ότι το Samsung Cloud backup δεν κρατάει app data, μάλλον το backup της Google, αλλά και πάλι κι αυτό δεν τα κρατάει όλα, επίσης δεν μπορείς να το κάνεις trigger manually, το ανοίγεις και εν καιρώ κάνει το backup. Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με το helium, αλλά μη περιμένεις θαύματα. Δυστυχώς στο android (πέρα απ το backup της MIUI) δεν υπάρχει αξιοπρεπής λύση για backup/restore app+data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Αν το κινητό σου είναι rooted, τότε titanium backup. Αν όχι, δεδομένου ότι το Samsung Cloud backup δεν κρατάει app data, μάλλον το backup της Google, αλλά και πάλι κι αυτό δεν τα κρατάει όλα, επίσης δεν μπορείς να το κάνεις trigger manually, το ανοίγεις και εν καιρώ κάνει το backup. Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με το helium, αλλά μη περιμένεις θαύματα. Δυστυχώς στο android (πέρα απ το backup της MIUI) δεν υπάρχει αξιοπρεπής λύση για backup/restore app+data. Με το Smart Switch δε παίζει να τα κάνει όλα; Φίλος που έκανε αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας πριν λίγες μέρες, πήρε back up με αυτό και του το ξανά έκανε ίδιο ακριβώς. Το μόνο που δε του πέρασε είναι τις συσκευές που είχε βάλει να συνδέεται με ΒΤ. Τα υπόλοιπα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Smart switch και είσαι έτοιμος Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δε νομίζω ότι το smart switch αποθηκεύει app data, ίσως της Samsung μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Τι εννοείτε app data. Πλέον όλα συγχρονίζονται με το google account σου μέχρι και τα παιχνίδια. Οκ θα ξαναπεράσει τα αποτυπώματα του, και θα ξαναβάλει κωδικούς στα social Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καλησπερα .. εχει προσεξει καποιος για το BK Package Disabler pro αν δουλεύει με την τελευταια αναβαθμιση την G930FXXU2DRB6 συγκεκριμενα. εκανα ρεσετ και βλεπω οτι δεν μπορει να ενεργοποιηθει που σημαινει οτι καποιο θεμα ασφαλειας υπαρχει ''μας την εκανε παλι η σαμσουνγκ''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σύμφωνα με τη Samsung υπάρχει ο Αβραμίδης Μιχαήλ. Κων/νου Καραμανλή 54 - 2310500277 Κάνε μια ερώτηση κι εκεί κι ενημέρωσέ μας. Ρωτησα εγω σημερα 25 ευρω εφοσον εισαι σε εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ρωτησα εγω σημερα 25 ευρω εφοσον εισαι σε εγγυηση οταν λες εγγυηση εννοεις της διετιας του κινητου ? η της μπαταριας που ειναι ενος χρονου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts