Jump to content

pakakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    209
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pakakos

  1. Πήρατε όλοι 2ο patch Αυγούστου; Γιατί εγώ πήρα ένα τον Αύγουστο και ένα προχθές του Σεπτεμβρίου
  2. Φίλε μου το διάβασα και στα προηγούμενα post που αναφέρθηκε, το έκανα αλλά δεν έπιασε. Εννοείται δοκίμασα και wipe cache και data αλλά πάλι τίποτα. Να περάσεις την εφαρμογή από την αρχή, το έχεις δοκιμάσει;
  3. Έκανα αλλαγή μπαταρίας τον Ιούνιο. Το κινητό πραγματικά πετούσε σε θέμα αυτονομίας. Έβγαζε πάνω από 5.30 SOT (χρησιμοποιούσα μόνο τα δεδομένα και τα έκλεινα όταν δεν τα χρησιμοποιούσα). Κατάφερα να πιάσω 6 ώρες SOT και κάτι λεπτά με 1.5 μέρα(το τονίζω μόνο με τα δεδομένα). Mε την αναβάθμιση του Ιουλίου, η αυτονομία έπεσε λίγο κάτω από τις 5 ώρες. Με το update του Αυγούστου, η αυτονομία κυμαίνεται στις 4.00 - 4.30 ώρες. Κάθε αναβάθμιση και χειρότερα. Απογοήτευση.
  4. Κινητό μέχρι 500€ για αγορά από Ελλάδα. Σαν πρώτες σκέψεις μου έρχεται το Mi8 και το S8. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις παραπάνω για να πας στο P20. Μας ενδιαφέρει το απροβλημάτιστο multitaksing, η διάρκεια μπαταρίας και η κάμερα.
  5. Φίλε μου το θέμα είναι ότι ο άλλος στο πουλάει καινούργιο ενώ (μάλλον) είναι refurbished ... Νεότερη ενημέρωση: H κοπέλα το πήρε πριν μια εβδομάδα. Για να είμαι πιο ακριβής, το αγόρασε πριν 10 μέρες το αγόρι της ως δώρο γενεθλίων. Ο πωλητής ο οποίος τυχαίνει να είναι και "γνωστός'' του του είπε ότι πρόκειται για το S7 EDGE!!! Υποθέτω ότι το παλικάρι ήταν τέρμα άσχετο πάνω σε αυτό το θέμα και δεν είδε καν ή δεν ήταν σε θέση να καταλάβει ότι η απόδειξη έγραφε S7 σκέτο! Το πλήρωσε και 425€ από τον "γνωστό" του! Θα το ψάξω περαιτέρω το θέμα ευελπιστώντας να είναι όντως refurbished ώστε να απευθυνθούν στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Edit: To Phone Info, πατώντας πάνω αριστερά στο κουμπί, έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν το κινητό είναι refurbished ή όχι. Κρίμα που δεν μου έκοψε εκείνη τη στιγμή να το κάνω εγώ. Αν όντως πρόκειται για refurbished θα τους προτρέψω στη Γ.Γ.Κ. Αν όντως ισχύει, επιτρέπεται να ανεβάσω το όνομα του σκρουτζομάγαζου ώστε να προφυλαχθούν άλλοι από παρόμοιες αγορές; Προσπάθησα να ανεβάσω πριν φωτογραφία με την απόδειξη που γράφει S7 και σύνολο 425€(!) αλλά δεν το κατάφερα.
  6. 8 με battery health 98% περίπου. Η μπαταρία είναι καινούργια αλλά υποθέτω ότι έχει γίνει αλλαγή μητρικής!Εγώ που την περασμένη Δευτέρα το πήγα στη Smartec, μου άλλαξαν μητρική και έδειχνε Manufacturing Data 17-03-2018. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να φτιάχτηκαν S7 τον Απρίλιο του 2018. Αλλά το όνομα του μαγαζιού που το πήρε έχει κακά σχόλια, και όλα τα θετικά είναι fake profils. Για αυτό που μπήκε το μικρόβιο να το ερευνήσω και να ακούσω τις γνώμες σας ...
  7. Καλησπέρα. Φίλη αγόρασε προ 1 βδομάδας "καινούργιο" S7 από σκρουτζομάγαζο στην Αθήνα (Ν.Προάστια). Επειδή όμως το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει καθόλου καλή φήμη και το πήρε γύρω στα 300€, κατέβασα το Phone Info να δω τι παίζει. Βλέπω Manufacturing Date 11-04-2018!! Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν S7 που να έχουν κατασκευαστεί μέσα στο 2018 ή πρόκειται για refurbished?
  8. Δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μόνο που η αναλογία σε εμένα είναι χειρότερη. Η αναμονή μου τρώει πάνω από 1.000 mAh κάθε φορά, με αποτέλεσμα η διάρκεια της μπαταρίας να έχει μειωθεί δραματικά. Του έχω κάνει 2 φορές hard reset, τίποτα. Αυτή τη στιγμή που γράφω η αναμονή είναι στο 31% και η οθόνη στο 11%. Μιλάμε για αναλογία κατανάλωσης 3 προς 1 σχεδόν. Επόμενο βήμα είναι να την αφήσω να αδειάσει τελείως η μπαταρία και να τη φορτίσω για 5-6 ώρες. Αν στρώσει έτσι θα ενημερώσω, διαφορετικά το πάω Smartec μιας και κλείνω σε 20 μέρες χρόνο από την αγορά του κινητού.
  9. Η μπαταρία μετά την αναβάθμιση προσωπικά μου φαίνεται χειρότερη . Η αναμονή καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και είναι συνέχεια πρώτη. Χαρακτηριστικό ότι χθες με το που το έβγαλα από την πρίζα, ασχολήθηκα μαζί του μισή ώρα, και αντί να βλέπω την οθόνη να καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, την κατανάλωνε η αναμονή. Καμία πρόταση / ιδέα;
  10. Μήπως στην τρώει ο Πίκατσου την μπαταρία; Πέρα από την πλάκα, αφού πλησιάζεις 2ετία, είναι λογικό να έχει φθορά η μπαταρία σου, ειδικά αν δεν την πρόσεχες. Και οι περισσότεροι, λίγο πριν λήξει η εγγύηση, πάμε με την απόδειξη αγοράς(γλιτώνεις τα εργατικά) και αγοράζουμε καινούργια μπαταρία. Φίλε εσύ εφόσον έχεις την Marshmallow, θα πας settings->about device->και εκεί μέσα θα πατήσεις για αναβάθμιση.
  11. Δεν υπάρχει σύγκριση! Εδώ το S7 υπερτερεί του G6, πόσο μάλλον το S8.
  12. Προσωπικά το είχα και σε προηγούμενα κινητά. Κατανάλωση τίποτα το ιδιαίτερο παρόλο που τρέχει συνέχεια από πίσω. Βέβαια εδώ και 3 μέρες, ενώ έβγαζα 5 ώρες SOT τώρα με την ίδια χρήση βγάζω 3.5 ώρες. Δεν γίνεται ξαφνικά να έπεσε τόσο πολύ η μπαταρία και ψάχνω να βρω ποιά εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά. Ελπίζω να μην είναι αυτή γιατί μου έχει λύσει τα χέρια! Θα σου συνιστούσα σίγουρα όμως να τη δοκιμάσεις. Έχει λειτουργίες ( μέσω αισθητήρα εννοείται) που αν το κινητό είναι ανάποδα και το γυρίζεις ανάβει η οθόνη. Όταν το βάζεις στην τσέπη κλείνει μόνη της η οθόνη και αντίστοιχα όταν το βγάζεις από την τσέπη ανοίγει κατευθείαν. Όσον αφορά τη μπαταρία, με 185 κύκλους φόρτισης, σύμφωνα με το phone info, είναι στα 2584mah και στο 86%. Είναι φυσιολογικά τα νούμερα γιατί δεν το κατέχω το συγκεκριμένο αντικείμενο.
  13. Γενικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ τα κουμπιά του κινητού. Για να ανοίγω την οθόνη έχω το gravity screen και για screenshot έχω εγκαταστήσει εφαρμογή από playstore. Θα βγάλω την μεμβράνη αύριο μήπως όντως φταίει αυτό αλλιώς service
  14. Καλησπέρα. Προσπαθώ να βγάλω screenshot με την έξυπνη αποτύπωση αλλά συνέχεια ανεπιτυχώς. Παίζει ρόλο που έχω μεμβράνη;
  15. Τούμπανο!!Ευχαριστούμε και καλές γιορτές σε όλους
  16. Δεν είναι καθόλου τυπικά φίλε μου.Προσωπικά πλέον έχω σβήσει την εφαρμογή του FB , χρησιμοποιώ το Mood sms για να στέλνω μηνύματα , το οποίο δεν απαιτεί κανένα δικαίωμα , και γενικά εφαρμογές που δεν θέλουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή έστω ελάχιστα.Ένας μήνας πέρασε εξάλλου από τότε που βγήκε στη φόρα το σκάνδαλο με την Uber, που μέσω της εφαρμογής της, παρακολουθούσε τις κινήσεις των χρηστών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και που βρίσκονται ,όπως και τις κινήσεις στις πιστωτικές τους κάρτες.Αν νομίζεις ότι οι άλλες εταιρίες δεν κάνουν παρόμοια πράγματα , είσαι γελασμένος.Φιλικά πάντα
  17. Σε όλους μας έχει έρθει η ενημέρωση του youtube και σαφώς έχετε παρατηρήσει ότι ζητάει πρόσβαση σε επιπλέον προσωπικά δεδομένα.Εκτός του ότι οι περισσότερες αναβαθμίσεις δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ,εκτός του ότι θέλει επιπρόσθετα προσωπικά δεδομένα,τώρα σε "εκβιάζει" να κάνεις την ενημέρωση ,αλλιώς πρέπει να περιμένεις 30" για να μπεις στην εφαρμογή.Να μου επιτραπεί η έκφραση, αλλά αυτό είναι νταβατζιλίκι.Δεν έχω σκοπό φυσικά να κάνω την ενημέρωση ,αν και πιστεύω ότι σε λίγο θα μας λέει, για να εισέλθετε είναι αναγκαστική η ενημέρωση. Εσείς κάνατε την ενημέρωση;Και πως σας φαίνεται αυτή η στάση της Google?
  18. Aν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου γνωστού σου,αγοράζεις οθόνη από ebay ή amazon και την βάζεις μόνος σου.Kόστος 30-35€ μαζί με μεταφορικά.Δες κανένα βιντεάκι στο youtube,και αν νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις,κάνεις την αγορά.
  19. Καλή μας επιτυχία για ακόμη μία φορά!
×
×
  • Create New...