Jump to content

metalmike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About metalmike

  • Ημ. Γέννησης 19/08/1985

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ζωγράφου

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

metalmike's Achievements

  1. Φίλε μου μόλις το δοκίμασα σε S23+ με τα JBL Live Pro 2 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είναι θέμα των ακουστικών αλλά του κινητού. Και δεν ξέρω αν έχει γίνει επίτηδες έτσι απο τη Samsung ή έιναι κάποιο bug.
  2. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο περιμένω. Απ'οτι φαίνεται θα εχει SD το S24+, για να δούμε...
  3. Ειχα στειλει και το δικο μου OnePlus 6 στην Πολωνία για αλλαγή μπαταρίας και η διαδικασία κράτησε ουτε 5 εργάσιμες μέρες, ακραία γρήγορη διαδικασία, μεσα σε 4 μέρες το είχα πάλι πίσω έτοιμο και σένιο. Αργότερα πήρα το S21, έδωσα το OnePlus 6 στην κοπέλα μου και της το έκλεψαν, καλά πήγε αυτό, χαχαχα! Είναι να μην σου κάτσει ατυχία.
  4. Έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και κάθε φορά που το χρησιμοποιω μου κάνει εντυπωση ποσο σφαίρα πηγαινει και ποσο smooth ειναι. Εγω σκεψου ειμαι κατοχος S21, χωρις προβλημα βεβαια, αλλα για να καταλαβεις με ποιο αλλο κινητο μπορω να το συγκρινω. Για 'μένα η συσκευή κρατάει παρα πολύ καλά ακόμα, τωρα αν θες απλα αλλαγη και ανανεωση επειδη το βαρεθηκες ειναι αλλο, αλλα δεκτο. Αν θες αλλαγή μπαταρίας πάντως επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.
  5. Μόλις έλαβα την ενημέρωση για το One UI 6.
  6. Samsung Galaxy S21 Android 14 (One UI 6) Update –-> 20 Νοεμβρίου
  7. Βεβαίως, η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html Την εχω βάλει 2 φορές και τις 2 με άριστα αποτελέσματα. Κανενα πρόβλημα στα άκρα με θήκες, καλύπτει απόλυτα την οθόνη, εχει οπή στην κάμερα μπροστα κλπ. Δεν ειναι χοντρο tempered glass σαν τα κλασσικα, εχει το μισο παχος αλλά είναι κανονικά γυαλί, όχι ζελατίνα. Κανένα απολύτως θεμα με το δακτυλικό.
  8. Έχετε να προτείνετε καμία καλή και σταθερή βάση αυτοκινήτου για αεραγωγό; Το έχω σε μια σχετικά χοντρούλα θήκη και ζορίζει αρκετά στο βάλε βγάλε και δεν είναι σταθερό γενικά.
  9. Επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.
  10. Πηγαιντε στο gallery σε μια φωτογραφια και πατηστε με το δαχτυλο κρατημενο επανω σε ενα αντικειμενο ή προσωπο κλπ και δειτε τι θα γινει σε μερικα δευτερόλεπτα. Καποιοι μπορεί να το ήξεραν ήδη, εγω το ανακάλυψα χτες και είπα να το μοιραστώ. Πιθανόν να χρειάζεται να έχετε κάνει το τελευταίο update.
  11. Όλα αυτά τα προγράμματα και τα modules έχουν επιπτώσεις στην μπαταρία;
  12. Ισχυει 100%. Πολλές φορές το βλέπεις να μη μπορεί να κρατήσει το υψηλο refresh rate και χανει frames. Το παρατηρώ σε ανοίγμα εφαρμογών, φακέλων, ξεκλείδωμα κλπ.
  13. Ευχαριστούμε για το αρχικο review. Ενημέρωσε μας μετα από κάποιες μέρες περι μπαταρίας και κάμερας, ειδικά σε συγκριση με το S21 που είχες. Καλοδούλεφτο.
  14. Ναι, αυτή που έχει στην οθόνη σαν προστασία. Αυτη εννοει ο φίλος, όχι αυτές που βγάζουμε απο το πισω μερος κλπ.
×
×
  • Create New...