zorbas100 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το led οταν εχετε αναπαντητες δουλευει γιατι το δικο μου μονο στα μηνυματα στην nougat ουτε πριν την αναβαθμιση ουτε τωρα ενω στην ΜΜ δουλευε μια χαρα αλλα και τωρα στα μηνυματα μια χαρα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Για να καταλαβω κατι την νουγκατ την βαλατε κατευθειαν απο το προγραμμα ή μεσω οντιν; Γιατι εγω προσπαθω μεσω του προγραμματος κ μου βγαζει αποτυχια εγγραφης κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Για να καταλαβω κατι την νουγκατ την βαλατε κατευθειαν απο το προγραμμα ή μεσω οντιν; Γιατι εγω προσπαθω μεσω του προγραμματος κ μου βγαζει αποτυχια εγγραφης κανω κατι λαθος; Την Nougat προφανως την περνας μεσω Odin εκτος αν εισαι official beta tester. Αφου γινει η εγκατασταση...αν εχεις την αρχικη εκδοση της beta...κατεβαζεις το galaxy beta.apk που το βρισκεις πιο πανω στις σελιδες και αφου κανεις register λογικα θα σου εμφανισει 2 updates των 90 και 300mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Εντυπώσεις από μία μέρα χρήσης της nougat με τα δυο τελευταία updates..ακόμη πιο fluid ή εμπειρία μέσα στο UI αλλά νομίζω ότι η μπαταρία επίσης εξαντλείται πιο γρήγορα! Ο chrome φαινεται να εχει ισοφαρισει σε ταχυτητα τον samsung browser...αλλα χωρις adblock..τι να το κανεις. Ελπιζω καποια στιγμη να βαλουν καποιο ρυθμιση για Import bookmarks-passwords. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited November 29, 2016 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μολις πέρασα και εγώ την nougat, αφού πρώτα περασα την btu μεσω odin. Στο beta programme έκανα κατευθείαν εγγραφή χωρις κανενα πρόβλημα και μετά απο λίγα λεπτά ήρθε και η αναβάθμιση σε nougat. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μολις πέρασα και εγώ την nougat, αφού πρώτα περασα την btu μεσω odin. Στο beta programme έκανα κατευθείαν εγγραφή χωρις κανενα πρόβλημα και μετά απο λίγα λεπτά ήρθε και η αναβάθμιση σε nougat. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δωσε λιγο λινκ με την btu mm Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Για δωσε λιγο λινκ με την btu mm http://www.sammobile.com/firmwares/download/110954/G935FXXU1BPJG_G935FBTU1BPJ2_BTU/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Παιδιά να κάνω μια ερώτηση... Επειδή η ένταση του ήχου σε κάποια πράγματα δεν είναι ικανοποιητικη για μένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα third app για την αυξομειωση της; να το κάνω πιο λιανά, μπορώ να χρησιμοποιώ το poweramp για τα βίντεος στο YouTube app πχ για να αυξάνω την ένταση ή ακόμα και τον equaliser του; Edited November 29, 2016 by kostasb13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση... Επειδή η ένταση του ήχου σε κάποια πράγματα δεν είναι ικανοποιητικη για μένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα third app για την αυξομειωση της; να το κάνω πιο λιανά, μπορώ να χρησιμοποιώ το poweramp για τα βίντεος στο YouTube app πχ για να αυξάνω την ένταση ή ακόμα και τον equaliser του; Αν δεν κάνω λάθος μονο με ρουτ αυτό είναι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση... Επειδή η ένταση του ήχου σε κάποια πράγματα δεν είναι ικανοποιητικη για μένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα third app για την αυξομειωση της; να το κάνω πιο λιανά, μπορώ να χρησιμοποιώ το poweramp για τα βίντεος στο YouTube app πχ για να αυξάνω την ένταση ή ακόμα και τον equaliser του; υπάρχουν εφαρμογές αλλά ζητούν root γιαυτό που θες ΑΛΛΆ με ρουτ απλά ανοίγει τον περιορισμό του adroid ΜΌΝΟ = όταν το hardware (amp) δε μπορεί να οδηγήσει τα ακουστικά είναι τρελό να περιμένεις από ένα mod (πχ viper) η μια εφαρμογή να δώσει ένταση, μια μικρή αύξηση θα έχεις αλλά μέχρι εκεί, η μόνη λύση είναι εξωτερικό amp/dac (πχ fiio) για ακουστικά & εξωτερικό ηχείο που σημαίνει όχι και τόσο portable! σετ, για το ηχείο της συσκευής μόνο με root. υποθέτω ότι έρχεσαι από htc? και σου φαίνεται κάπως, αλλά δεν μπορούμε να τα χουμε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ευχαριστω παιδια! Ναι ειχα HTC καλα το καταλαβες... :D Με την μουσικη το εχω λυσει το θεμα με τον poweramp alpha που για μενα ειναι ο μονος player που εχει σωστη ενταση με equalizer. Στα βιντεος, youtube κτλ εχω ενα θεμα αλλα οπως λες δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, η συσκευη ειναι κορυφαια γενικα, οχι τοσο ομως στον ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παιδιά η εγκατάσταση ρομ μέσω οντιν,σπάει την εγγύηση; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παιδιά η εγκατάσταση ρομ μέσω οντιν,σπάει την εγγύηση; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Η εγκατάσταση επίσημης ρομ μεσω odin δεν σπάει εγγύηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Εντυπώσεις από μία μέρα χρήσης της nougat με τα δυο τελευταία updates..ακόμη πιο fluid ή εμπειρία μέσα στο UI αλλά νομίζω ότι η μπαταρία επίσης εξαντλείται πιο γρήγορα! Ο chrome φαινεται να εχει ισοφαρισει σε ταχυτητα τον samsung browser...αλλα χωρις adblock..τι να το κανεις. Ελπιζω καποια στιγμη να βαλουν καποιο ρυθμιση για Import bookmarks-passwords. Sent from my SM-G935F using Tapatalk εγώ πάλι γιατί έχω 1+ ώρα SOT με την nougat? ήμουν στις 3 ώρες με το ζόρι, και αυτές τις 2 μέρες που έχω nougat (τελευταίο update) βγάζω χαλάρα 4+ ώρες, προφανώς με την ίδια χρήση.... έχω το δίκαρτο, και πέρασα OTA την nougat, με το samsung beta apk, πάνω από BTU... όσον αφορά τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω στη fluid εμπειρία, και γενικά το κινητό ρολλάρει πιο καλά, από το ήδη πολύ καλά που ρόλλαρε με ΜΜ... με χαλάει λιγο το μενού ρυθμίσεων που δεν έχει τα shortcuts πάνω πανω (δε βρήκα πως να τα εμφανίσω, αν γίνεται...), και ότι δεν μου δείχνει στα toggles το όνομα του wifi που είμαι συνδεδεμένος, χωρίς να το κάνω expand... κατά τα άλλα νομίζω ότιξαναερωτεύτικα το s7 edge μου... ξέχασα να αναφέρω ότι άλλαξα την ανάλυση σε FHD.... Edited November 30, 2016 by fasmatikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Να κανω κ γω μια χαζη ερωτηση,εγω την ελληνικη cosmote κ χτες κατεβασα την Btu Mm!το samsung beta απο που το κατεβαζω?γιατι εψαξα κ βρηκα αρκετα κ δν ξερω ποιο να κατεβασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καμια καλη προτιμηση για πληκτρολογιο αλλο υπαρχει; Δεν με βολευει καθολου το πληκτρολογιο της samsung οταν γυριζει στα ελληνικα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ειναι σε λαθος "θεση" τα γραμματα απο οτι το αγγλικο πληκτρολογιο για παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καμια καλη προτιμηση για πληκτρολογιο αλλο υπαρχει; Δεν με βολευει καθολου το πληκτρολογιο της samsung οταν γυριζει στα ελληνικα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ειναι σε λαθος "θεση" τα γραμματα απο οτι το αγγλικο πληκτρολογιο για παραδειγμα. Συμφωνω απολυτα...για αυτο το λογο μονοδρομος για μενα τουλαχιστον το Google keyboard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Συμφωνω απολυτα...για αυτο το λογο μονοδρομος για μενα τουλαχιστον το Google keyboard... Ωραιο και αυτο. Δε μου αρεσει που τα γραμματα τα βγαζει τοσο μεγαλα. Εχει ρυθμιση για μικροτερα αλλα θα ηθελα λιγο ακομα :lol: Και το TouchPal ειναι καλο, αλλα με τοσες διαφημισης που εχουν βαλει κατανταει κουραστικο. Και δεν εχει και για πληρωμη. Ειναι συνδρομητικό. Ελεος δηλαδη. Λιγο την διαγωνιο να φτιαξουν ρε παιδι μου στο "μαμα". Δεν ειναι τιποτα δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καμια καλη προτιμηση για πληκτρολογιο αλλο υπαρχει; Δεν με βολευει καθολου το πληκτρολογιο της samsung οταν γυριζει στα ελληνικα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ειναι σε λαθος "θεση" τα γραμματα απο οτι το αγγλικο πληκτρολογιο για παραδειγμα. SwiftKey πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κατ' εμέ κορυφαίο είναι το Xperia Keyboard. Με διαφορά όμως. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 SwiftKey πολύ καλή +1 από μένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κατ' εμέ κορυφαίο είναι το Xperia Keyboard. Με διαφορά όμως. Ειναι συμβατο με το S7 Edge? To swiftkey επισης αρκετα καλο...αλλα νομιζω οτι κολλαει σε καποια σημεια..αργει τα suggestions ή καμια φορα βγαζει κατι περιεργα Σε ποιο θα καταληξεις ειναι μαλλον διαδικασια trial and error...μαλλον πρεπει να περασεις απο ολα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ που πέρασα, με έμαθε καλύτερα στο... Σύρσιμο το TouchPal SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ειναι συμβατο με το S7 Edge? To swiftkey επισης αρκετα καλο...αλλα νομιζω οτι κολλαει σε καποια σημεια..αργει τα suggestions ή καμια φορα βγαζει κατι περιεργα Σε ποιο θα καταληξεις ειναι μαλλον διαδικασια trial and error...μαλλον πρεπει να περασεις απο ολα :p Είναι συμβατό αλλά όχι όλες οι εκδόσεις. Σε εμένα γινόταν εγκατάσταση μόνο αυτό που τελειώνει σε 26. http://www.apkmirror.com/?s=Sony+keyboard+&post_type=app_release&searchtype=apk Σε εμένα όσο καιρό είχα το 7 edge ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο. Από συσκευή σε συσκευή κάλλιστα να διαφέρει άρα δοκιμάζεις. Χειροκίνητη εγκατάσταση. Δεύτερη εναλλακτική google keyboard. Της Samsung για πέταμα είναι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 de-register πως κανουμε απο το beta προγραμμα για να ξανα κανουμε εγγραφη;προσπαθω να κατεβασω το update αλλα δεν το κατεβαζει..την περασα μεσω odin την nougat.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts