Valodtkas Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος μετά από την αναβάθμιση σε oreo να κρατήσω κάποιο backup στους κωδικούς wifi;θέλω να κάνω format και να το ξαναχτίσω απο την αρχή! Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να επαναφέρω τους κωδικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να επαναφέρω τους κωδικούς Παιδιά... εγώ έκανα επαναφορά από Samsung Cloud. Και μου επανέφερε τους κωδικούς και πάρα πολλές από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Γεια σας, Απο χθες εχω βάλει την Αγγλική Oreo και μέχρι τωρα ολα καλά αν και νομίζω οτι το τηλέφωνο ζεσταίνεται παραπάνω εκτός αν είναι ιδέα μου. Είχα διαβάσει νομίζω οτι στην oreo συμπεριλαμβάνεται και το Bixby. Αλλα δεν είδα κάτι.. Το s voice υπάρχει μόνο που αν είχα καταλάβει καλά το αντικαθιστά το Bixby. Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Καλημέρα .Ενω το κινητο γενικα ειναι ταχυτατο οταν μπαινω facebook το λαγκ ειναι απιστευτο.Επισης κ στα παιχνιδια τα γραφικα ειναι χαλια.Ειμαι με android 7 κ την αναλυση την εχω στα 1080p.Καμια βοηθεια ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Αυτό με το Facebook το κάνει και εμένα τώρα τελευταία το scrolling έχει γίνει πιο laggy από ποτε .Την έσβησα την εφαρμογή την έβαλα ξανά...παλι τα ίδια... Έχει κανείς καμία λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsta14 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Η Samsung σταματά προσωρινά την αναβάθμιση του Galaxy S7 και του Galaxy S7 Oreo update https://www.sammobile.com/2018/05/16/samsung-temporarily-halts-rollout-galaxy-s7-oreo-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Περσι με το S7 ειχα reboots και με το update σε Nougat. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Η Samsung σταματά προσωρινά την αναβάθμιση του Galaxy S7 και του Galaxy S7 Oreo update https://www.sammobile.com/2018/05/16/samsung-temporarily-halts-rollout-galaxy-s7-oreo-update Σε μένα έκατσε μια χαρά πάντως. Μέχρι και σήμερα δεν μου έβγαλε κάτι. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλημέρα .Ενω το κινητο γενικα ειναι ταχυτατο οταν μπαινω facebook το λαγκ ειναι απιστευτο.Επισης κ στα παιχνιδια τα γραφικα ειναι χαλια.Ειμαι με android 7 κ την αναλυση την εχω στα 1080p.Καμια βοηθεια ? Ευχαριστω.Ειναι ταχυτατο εκτός από τις περιπτώσεις που χρειαζεται ζόρικο gpu acceleration.. Δυστυχώς το πακετακι Mali + Samsung Android, δε δίνει τα καλύτερα αποτελεσματα σε performance σε σχέση με ενα καλο στημένο σύστημα με γραφικα Adreno.. Και σε μενα τα ιδια συμβαίνουν. Σε κινητα με Adreno θα χασεις αλλα πραγματα απο την αλλη μερια βεβαια. ετσι ειναι αυτα, οτι βολεύει τον καθένα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_21 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ομαδα καλησπερα εχω ενα s7 edge και μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 7.0 δεν υπαρχει η επιλογη 2g στην συσκευη. Δεν θελω να μπλεξω με root κτλ μππρω να κανω κατι αλλο να απενεργοποιησω καπως το hd voice ? Παιζει ρολο? Τι να κανω στην περιοχη που μενω εχω μεγαλο προβλημα με το 4g και χανω κλησεις συνεχως. Παρακαλω καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Eν το μεταξυ λενε ( https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_and_s7_edge_are_back_on_track_of_receiving_oreo_update-news-31145.php ) πως αποσυρανε το oreo update γιατι παρατηρηθηκαν φαινομενα bootloops και ακυρα restarts. Oσοι κανατε το update αντιμετωπισατε τετοια θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Σε μένα έκατσε μια χαρά πάντως. Μέχρι και σήμερα δεν μου έβγαλε κάτι. Eν το μεταξυ λενε ( https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_and_s7_edge_are_back_on_track_of_receiving_oreo_update-news-31145.php ) πως αποσυρανε το oreo update γιατι παρατηρηθηκαν φαινομενα bootloops και ακυρα restarts. Oσοι κανατε το update αντιμετωπισατε τετοια θεματα? Σημερα ξεκινησε παλι rollout..... https://www.sammobile.com/2018/05/18/galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge-oreo-update-rollout-resumed/ Edited May 18, 2018 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 18 μέρες που την έχω τίποτα από αυτά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Ήρθε η βαριά η ώρα να φύγει ένα από τα πιο αγαπημένα μου κινητά. Όποιο μέλος ενδιαφέρεται δίνω το εξαιρετικό κιτάκι της Samsung σε άθικτη πραγματικά κατάσταση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7572410 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Μου ήρθε update πάνω στην Oreo BTU. Για να δούμε, πάντως με την προηγούμενη τόσες μέρες δεν είχα κανένα παράπονο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxa055 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Καλησπέρα, έχω ένα S7 edge αγορασμένο από skroutzomagazo και η ROM του ειναι μάλλον vodafone άλλης χώρας. Έχω cosmote και θέλω να χρησιμοποιώ τις κλήσεις μέσω wifi γιατί στο γραφείο δεν έχω καθόλου σήμα, αλλά είδα ότι πρέπει να έχω cosmote ROM. Έβαλα μία από sammobile https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/COS/download/G935FXXU2DRC1/213427/ αλλά μάλλον χειρότερα αντί για καλύτερα. Δεν βρίσκω την σχετική ρύθμιση και τα settings φαίνονται άλλα για άλλα (διαφορετικό layout από την προηγούμενη που ήταν 7.0 και αυτή και έχει πχ το όνομα του wifi κάτω από τη ρύθμιση edge και διάφορα περίεργα. Τι μπορώ να βάλω για να χρησιμοποιήσω την σχετική υπηρεσία και να πάρει και καποια στιγμή την 8.0; Edit: την ξαναπερασα απο πανω και εστρωσε. Εμφανιστηκε και το voLTE οποτε ολα καλα. Αντε να βγαλουν και την 8.0 τωρα. Edited May 19, 2018 by mxa055 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 (edited) Σε μένα ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Πρέπει να ανησυχώ; Το πήρα τον Νοέμβρη του '17 από σκρουτζομάγαζο και είναι από Ιταλία. Οι προηγούμενες αναβαθμίσεις ήρθαν κανονικά. Edited May 20, 2018 by irkaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Σε μένα ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Πρέπει να ανησυχώ; Το πήρα τον Νοέμβρη του '17 από σκρουτζομάγαζο και είναι από Ιταλία. Οι προηγούμενες αναβαθμίσεις ήρθαν κανονικά. Η μονη χωρα που εχει παρει την 8 ειναι η Αγγλια. Σε λιγες εβδομαδες θα εχει ερθει σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Στη κάμερα παιδιά βλέπετε διαφορές όσοι πήρατε oreo ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Μπα σε νομίζω να υπάρχουν διαφορές στην κάμερα, τίποτα αυτοκόλλητα κλπ κουταμάρες λογικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλησπέρα, έχει κάποιες oreo και για gallery την quickpic να μου πει τι χρόνια γράμματα βγάζει κάτω από τους φακέλους γιατί εμένα είναι μοβ και δεν βρίσκω κάπου να αλλάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλησπέρα, έχει κάποιες oreo και για gallery την quickpic να μου πει τι χρόνια γράμματα βγάζει κάτω από τους φακέλους γιατί εμένα είναι μοβ και δεν βρίσκω κάπου να αλλάζει! Το ίδιο "πρόβλημα" και 'γω! Εδώ και καιρό, σε OnePlus 5T, και με android 8.0 και με 8.1! Με λίγο που έψαξα, δε βρήκα λύση να αλλάξει το χρώμα! Αν το βρεις ενημέρωσε και μας! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλησπέρα, έχει κάποιες oreo και για gallery την quickpic να μου πει τι χρόνια γράμματα βγάζει κάτω από τους φακέλους γιατί εμένα είναι μοβ και δεν βρίσκω κάπου να αλλάζει!Και σε εμένα μωβ τα βγάζει. Δεν βρήκα να αλλάζει από καπου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Το ίδιο "πρόβλημα" και 'γω! Εδώ και καιρό, σε OnePlus 5T, και με android 8.0 και με 8.1! Με λίγο που έψαξα, δε βρήκα λύση να αλλάξει το χρώμα! Αν το βρεις ενημέρωσε και μας! ;)Και σε εμένα μωβ τα βγάζει. Δεν βρήκα να αλλάζει από καπου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε δεν πάνε καλά μα μοβ χρώμα; τι όνειρο είδε ο dev της εφαρμογής;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts