Jump to content

mxa055

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mxa055

  1. Καλησπέρα, έχω ένα S7 edge αγορασμένο από skroutzomagazo και η ROM του ειναι μάλλον vodafone άλλης χώρας. Έχω cosmote και θέλω να χρησιμοποιώ τις κλήσεις μέσω wifi γιατί στο γραφείο δεν έχω καθόλου σήμα, αλλά είδα ότι πρέπει να έχω cosmote ROM. Έβαλα μία από sammobile https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/COS/download/G935FXXU2DRC1/213427/ αλλά μάλλον χειρότερα αντί για καλύτερα. Δεν βρίσκω την σχετική ρύθμιση και τα settings φαίνονται άλλα για άλλα (διαφορετικό layout από την προηγούμενη που ήταν 7.0 και αυτή και έχει πχ το όνομα του wifi κάτω από τη ρύθμιση edge και διάφορα περίεργα. Τι μπορώ να βάλω για να χρησιμοποιήσω την σχετική υπηρεσία και να πάρει και καποια στιγμή την 8.0; Edit: την ξαναπερασα απο πανω και εστρωσε. Εμφανιστηκε και το voLTE οποτε ολα καλα. Αντε να βγαλουν και την 8.0 τωρα.
  2. Μόνο σε iPhone προς το παρών. Sent from my Android
  3. Φοράω την φινλανδική ρομ που υποστηρίζει overclock. Το set CPU δεν θέλει κάτι απλά τραβάς την μπάρα στα 710 ίσως και λίγο παραπάνω 800 είναι πολύ νομίζω για νορμάλ χρήση. Το clockwork με ext3 δεν κάνει φλας άλλες ρομ σε εμένα βγάζει failed to complete. Μάλλον τυχαίο από ότι λες. Sent from my Android
  4. Το clockwork που υποστηρίζει ext3 το φοράω εγώ, αλλά δεν παίζει με άλλη ρομ πέραν τις finish. Όσο για overclock που ρώτησε κάποιος άλλος με το set CPU από το μάρκετ. Sent from my Android
  5. Για καθημερινή χρήση η καλύτερη είναι αυτή εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324938/rom-eclair-finnish-fillyjonk-rls4-2010-12-22/ κατά τη δική μου άποψη και τις έχω δοκιμάσει όλες! με ένα overclock στα 710MHz με 50+ applications αρκετά widgets και live wallpaper το κινητό δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ σταθερό. @validus όλα την ίδια internal storage έχουν. Μόνο RAM αλλάζει.
  6. Το maps γίνεται update μόνο του εκτός και αν έβαλες το brute mod. Στο μάρκετ δεν εμφανίζεται παντως. Sent from my Android
  7. Αυτό γίνεται παντού ακόμα και αγγλία. Ο λόγος είναι ότι η Samsung που βγάζει τις amoled δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση η έτσι λέει τουλάχιστον. Sent from my Android
  8. Εγώ το έκανα ακόμα πιο βίδες το 1ο μου αφού αποφάσισε να κάνει μακροβούτι (έχω και ανταλλακτικά για το 2ο :lol:). Η οθόνη ανοιγεί και άλλο από όσο έδειξε και εμφανίζονται οι δύο πλάκες του "πυκνωτή" και η πλακέτα των sim & sd είναι αυτοκόλλητη και έχει ένα connector στο πλάι. Αυτό που παρατήρησα εγώ σε σχέση με άλλα κινητά που έχω ανοίξει είναι ότι 1ον πέφτει πολύ στρίμωγμα, 2ον έχει κάποια πολύ ευαίσθητα κλιπάκια και αυτοκολλητάκια που στανταρ θέλουν αντικατάσταση για να το δέσεις πάλι σωστά αλλά 3ον όλα είναι πολύ προσεγμένα και έχει επώνυμα components.
  9. Από όσο ξέρω όλα ίδια. Τώρα άμα πέσεις σε άλλη παρτίδα με τέτοιες διάφορες τι να πω. Sent from my ZTE-BLADE
  10. Εγώ δεν το αγορασα φίλε. Είναι preproduction αλλά ελληνικό. Sent from my ZTE-BLADE
  11. Τα πάντα ίδία πέρα από οθόνη και πίσω καπάκι που εμένα δεν γραφει ZTE Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
  12. Χτες το αγόρασε και ο γαμπρός μου από WIND και το έφερε σήμερα από εδώ να του το μοντάρω. Με το που το βλέπω κατάλαβα ότι κάτι ήταν διαφορετικό. Αφού τα έβαλα δίπλα δίπλα κατάλαβα ότι η διαφορά ήταν η οθόνη. Η Wind από ότι φαίνεται έχει AMOLED οθόνες (εμένα δεν είναι commercial το κινητό και σίγουρα έχει TFT). Καμία σχέση η μία με την άλλη πάντως.
  13. Παιδιά μην πανικοβάλεστε! Αυτό που διάβασες φίλε, μιλάει για μία Developer ROM (κάτι σαν το firmware) που πήραν στα χέρια τους κάποια παλικάρια στο modaco από την 2.2 έκδοση (λογικά κλεμμένα κινητά από την ZTE) και ήθελαν να ξεσηκώσουν την νέα ROM για να την δώσουν στον λαό. Η ZTE όμως επειδή ακριβώς πρόκειται για ακυκλοφώρητο προϊόν της έβαλε μία δικλίδα ασφαλείας να στείλει SMS με τα στοιχεία του κατόχου πίσω στην ZTE σε περίπτωση που πέσει σε λάθος χέρια (όπως και έγινε). Απλά τα παλικάρια (developers του modaco) το κατάλαβαν και το απενεργοποίησαν πριν χρησιμοποιήσουν την αρχική ROM.
  14. Όπως λέει και το 1ο comment... this needs a little clarification: - the rom in question is a dump from a dev unit that was NEVER PUBLICALLY released and probably and prbly implemented as a security measure to make a stolen unit traceable - fibblesan from modaco sucessfully patched out in the current froyo roms that are in circulation
  15. Όχι δεν είναι το Froyo 2.2 Το Froyo δεν έχει βγει ακόμα επίσημα για το κινητό και οι όποιες εκδόσεις κυκλοφορούν είναι σε δοκιμαστική έκδοση και δεν λειτουργούν 100% σωστά. Η έκδοση που σου είπα είναι η 2.1 αλλά με αρκετές βελτιώσεις που βρίσκονται στην 2.2. Για την 2.2 σου προτείνω να κάνεις λίγη υπομονή μερικές μέρες ακόμα. Για την αναβάθμιση έτσι λένε, τώρα δεν έχει συμβεί ακόμα οπότε δεν μπορώ να στο εγγυηθώ. Για τις εφαρμογές στην SD στο 2.1 μόνο με το app2SD και στην 2.2 από την μάνα του. Έχω το samsung Jet με Amoled και δεν βρίσκω διαφορές. Βέβαια δεν έχω ξανακάνει σύγκριση οπότε δεν ξέρω σίγουρα.
  16. 1. Ο ήχος είναι λίγο χαμηλός αλλά με καλά ακουστικά βελτιώνεται κάπως. 2. Εγώ διαβάζω...σίγουρα όχι ολόκληρο γιατί θα στραβωθείς σε οτιδήποτε κάτω από 10 ίντσες, αλλά διαβάζεις.
  17. Λοιπόν είναι πολύ απλό. 1. Μετονόμασε το zip που κατέβασες σε update.zip 2. Ρίξε το zip με το image στην SD Κάρτα σου. 3. Άνοιξε το κινητό με πατημένο το Volume - 4. Μέσα στο μενού κουνιέσαι με volume + - και εκτελείς με το home button. 5. Πήγαινε εκεί που λέει Apply update.zip from SD (τα λέω από μνήμης δεν τα βλέπω αυτή τη στιγμή) και πάτα το home κουμπάκι (πάνω δεξιά όπως κρατάς ανάποδα το κινητό) 5. Μετά κάνε wipe data (θα χάσεις ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα στο κινητό, δεν είναι απαραίτητο σε όλες τις ROM, αλλά εγώ το κάνω πάντα) 6. Τέλος reboot. Το 2.2 πάντως που διάλεξες είναι beta και ίσως έχει προβλήματα ακόμα. Εγώ θα σου συνιστούσα αυτό που έχω εγώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323528/rom-eclair-hungarian-hedgehog-rls2-2010-11-26/
  18. Για να το θέσω απλά... αφού αυτό το κινητό έχει 159, εγώ δεν θα έδεινα πάνω από 300-350 ευρώ για το καλύτερο κινητό με android αυτή τη στιγμή (βλ γαλαξία και hd). Δεν λέω ότι το κινητό δεν έχει ελαττώματα, αλλά είναι τρελό value for money σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
  19. Όχι δεν είναι κλειδωμένο. Τα παιδιά μιλάνε για το αντίστοιχο αγγλικό από Orange UK που είναι κλειδωμένο.
  20. Όπως είπα φημολογείται... διάβασε εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324098/zte-blade-comes-to-germany/ Κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα. EDIT: μόλις τώρα πρόσεξα κάποια νέα post που δεν υπήρχαν όταν το είχα πρωτοδιαβάσει ότι αφαιρέθηκε το flash από την περιγραφή στο εν λόγω Γερμανικό site. Οπότε μάλλον έχεις δίκιο!
  21. Η μόνη διαφορά είναι στην μνήμη 256mb vs 512mb και στην οθόνη TFT vs OLED. Το να βρεις SF είναι λίγο μανούρα μιας και η orange δεν στέλνει Ελλάδα και στο ebay είναι λίγο τσιμπημένο. Επίσης σύντομα φιμολογείται ότι βγαίνει στην Γερμανία αυτό που βγήκε στην Ιαπωνία που είναι ίδιο με το SF με 5MP camera και Flash το οποίο είναι και το αδύνατο σημείο του κινητού (η κάμερα είναι απλά απαράδεκτη).
×
×
  • Create New...