ccypruss000 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Τη 2η επιλογή στη 2η εικόνα σου. Να σαι καλα φιλε μου και κατι αλλο θα μπορουσα να βαλω την αγγλικη Naought 7.1 συμφωνα με τις παραπανω εικονες που δειχνω το phone info του κινητου μου τι λεει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Να σαι καλα φιλε μου και κατι αλλο θα μπορουσα να βαλω την αγγλικη Naought 7.1 συμφωνα με τις παραπανω εικονες που δειχνω το phone info του κινητου μου τι λεει. Μπορείς ναι, την περνάς κατ' ευθείαν. Οδηγίες έχει λίγα post's πιο πισω. Η Αγγλική BTU είναι προς το παρών 7.0 και όχι 7.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κλειδώσεις την κάρτα μνήμης? Δηλαδή αν πχ σου κλέψουν το κινητό, να μην μπορούν να δουν τι έχει η κάρτα μνήμης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Παιδιά υπάρχει τρόπος να κλειδώσεις την κάρτα μνήμης? Δηλαδή αν πχ σου κλέψουν το κινητό, να μην μπορούν να δουν τι έχει η κάρτα μνήμης.... Υπάρχει η δυνατότητα κρυπτογραφησης. Edited February 10, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Παιδιά υπάρχει τρόπος να κλειδώσεις την κάρτα μνήμης? Δηλαδή αν πχ σου κλέψουν το κινητό, να μην μπορούν να δουν τι έχει η κάρτα μνήμης.... settings - lockscreen and security - encrypting sd card ΠΡΟΣΟΧΉ διάβασε προσεχτικά πριν πατήσεις encrypting sd... *δε θα έχεις πρόσβαση στην κάρτα χωρίς τη συσκευή που έγινε η κρυπτογράφηση, άρα για οποιοδήποτε λόγο χαθεί το κλειδί από τη συσκευή = ξεχνάς το πλήρη περιεχόμενο της sd (format) edit: η διαδικασία κρατάει αρκετή ώρα και κάνει χρήση του hardware = καλό θα ήταν να είναι στη φόρτιση η να χεις full μπαταρία Edited February 10, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot με τίποτα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει πιο εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot με τίποτα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει πιο εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κεντρικο πληκτρο και power button ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot με τίποτα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει πιο εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κάνεις χρήση του edge panel = κατέβασε από samsung το softkey edge και παίρνεις δώρο και άλλα χρήσιμα κουμπιά ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μπορείς ναι, την περνάς κατ' ευθείαν. Οδηγίες έχει λίγα post's πιο πισω. Η Αγγλική BTU είναι προς το παρών 7.0 και όχι 7.1. Καλο μεσημερη ναι αυτο ηθελα να πω 7.0 επισης δεν υπαρχει αφαιρουμενη μπαταρια οπως υπηρχε με το Note 4 που την εβγαζες την μπαταρια εκλεινε το κινητο και μετα πατουσες τα πληκτρα για να μπει στο recovery mode μετα το flashάρισμα της ROM και μετα απο αυτο πατουσες να διαγραφτει το cache και το wipe/factory reset. ΕΔΩ πως θα γινει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Αν κάνεις χρήση του edge panel = κατέβασε από samsung το softkey edge και παίρνεις δώρο και άλλα χρήσιμα κουμπιά ;-) Τι είπες τώρα φίλε; :D σ ευχαριστώ πολύ, από τις καλύτερες επιλογές, αν γνωρίζεις και τίποτε άλλο πες μου :p Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Έχω κλειδώσει με δακτυλικο κάποιες εφαρμογές. Πως αλλάζει αυτό δεν βρίσκω την ρύθμιση για να της ξεκλειδώσω.. *συγνώμη παιδιά σε λάθος θέμα έγραψα.. Edited February 10, 2017 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις έφτασε νέα αναβάθμιση λογισμικού για BTU 98.,11 mb Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις έφτασε νέα αναβάθμιση λογισμικού για BTU 98.,11 mb Είσαι σίγουρος ότι ειναι νέα και όχι αυτη του προηγούμενου 4ημέρου? :rolleyes: Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Γενικά η 7 για μένα είναι πιο γρήγορη και ομαλή από την 6. Ακόμα και εκεί που με την 6 μπορεί να είχα κάποια σπασιματακια όπως πχ στην multitask screen όταν τα έκλεινα ολα στην 7 δεν υπαρχουν. Γενικα δεν βλεπω lag σε μικρα πραγματα που στην 6 μπορει να εβλεπα, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά υπήρχαν. Η μονη εφαρμογη που μου φαινεται βαρια ειναι η στοκ gallery. Η οποια ομως ειχε ηδη βαρυνει και με την 6 απο τη στιγμη που αλλαξε το ui. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να την διορθώσει η samsung κάποια στιγμη, έχω βαλει μια παλιότερη έκδοση της HTC στοκ και πάει σφαίρα όπως και η Piktures. Μπαταρία, μαλλον λίγο πιο κάτω από την 6, είμαι όμως με entertainment mode έχοντας βγάλει μόνο την αύξηση της φωτεινότητας. Το αποτύπωμα, απλά μεγάλη διαφορά με την 6, είναι αστραπιαίο και πιάνει παντα. Γενικά ειμαι ικανοποιημενος απο αυτα που βλεπω, ελπιζω και σε περαιτερω βελτιωσεις στη συνεχεια. Μου έδωσες ελπίδες. Το δαχτυλικο αποτύπωμα είναι κακό στην 6 και πιάνει οπότε θέλει με αποτέλεσμα να το έχω απενεργοποιησει γιατί χρησιμοποιώ παααααρα πολύ το κινητό στην δουλειά και αύριο με έβγαζε από τα ρούχα. Υπομονή λοιπόν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Είσαι σίγουρος ότι ειναι νέα και όχι αυτη του προηγούμενου 4ημέρου? :rolleyes: Δεν ξερω.ποια είναι Αυτή που λες; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν ξερω.ποια είναι Αυτή που λες; Απλά ο φίλος εννοεί ότι δεν είναι και τόσο "νέα" η αναβάθμιση!! Τι έχουμε περάσει εδώ και 4 μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Απλά ο φίλος εννοεί ότι δεν είναι και τόσο "νέα" η αναβάθμιση!! Τι έχουμε περάσει εδώ και 4 μέρες :) Καταλαβα τι λέει.. .απλά έψαξα εδώ μέσα τις τελευταίες 4 μέρες και δεν βλέπω αναφορά σε αναβάθμιση γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καταλαβα τι λέει.. .απλά έψαξα εδώ μέσα τις τελευταίες 4 μέρες και δεν βλέπω αναφορά σε αναβάθμιση γι'αυτό ρωτάω. Τρεις μέρες, συγγνώμη..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7073724 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot με τίποτα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει πιο εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε κίνηση με το χέρι σου απο το δεξιό άκρο της οθόνης προς αριστερά και όταν είσαι οριζόντια Επίσης(δεξια αριστερά,δλδ απο κάτω προς τα πάνω) Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Δεν μπορώ να βγάλω screenshot με τίποτα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει πιο εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε κίνηση με το χέρι σου απο το δεξιό άκρο της οθόνης προς αριστερά και όταν είσαι οριζόντια Επίσης(δεξια αριστερά,δλδ απο κάτω προς τα πάνω) Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Εμένα δεν με βόλεψε γιατί πολύ συχνά μου άνοιγε τις γρήγορες επαφές.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 καλημερα ... μετα απο λιγες μερες χρήσης μπορω να πω πως ειναι πολυ καλο κινητο (τι διαολο τοσα λεφτα δωσαμε) θα ηθελα καλυτερη μπαταρια ... ελπιζω να μην πέσει η απόδοση της γρήγορα . απο πτώσεις πως τα παει το κινητο ? ελπιζω να αντεχει φοβαμαι πως αν πεσει μια ανακοπουλα χαλαρα την παθαινεις .. *τι προστασια βολεύει για την οθονη ? τεμπερτ ή ζελατινα ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παίδες έχει κανείς την EUR APC8 σε κανένα Dropbox Mega?? Το Sammobile έχει συντήρηση 10 11 12 του μήνα και σε free account δεν κατεβάζει. Όπου αλλού κοίταξα είναι όλα corrupted τα zip που κατεβαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) καλημερα ... μετα απο λιγες μερες χρήσης μπορω να πω πως ειναι πολυ καλο κινητο (τι διαολο τοσα λεφτα δωσαμε) θα ηθελα καλυτερη μπαταρια ... ελπιζω να μην πέσει η απόδοση της γρήγορα . απο πτώσεις πως τα παει το κινητο ? ελπιζω να αντεχει φοβαμαι πως αν πεσει μια ανακοπουλα χαλαρα την παθαινεις .. *τι προστασια βολεύει για την οθονη ? τεμπερτ ή ζελατινα ? Αν σου πεσει γυμνό φίλε μου από ύψος τραπεζιου εκτός απροόπτου θα κάνεις μνημόσυνο.. μια θήκη βιβλίο βοηθάει κατά πολύ.. το ασχημαινει αλλά έχεις κάπως το κεφάλι σου ήσυχο.. γυαλί δεν ξέρω αν κάποιο κρατάει γιατί λόγω κυρταδας ξεκολλουσαν με τις θήκες.. Εκείνη τη νουγκατ-ινα θα γερασω και δε θα έχει έρθει Edited February 11, 2017 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εκείνη τη νουγκατ-ινα θα γερασω και δε θα έχει έρθει Τώρα που είσαι...... νέος ακόμη, πέρασε με ODIN την BTU και αναμονή τέλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάνεις την εφαρμογή quickpic? Είχα κάποια θέματα δεν μπορούσα να διαγράψω η να μετακινήσω φωτογραφιες που βρίσκονται στην sd, με το πρώτο update της nougat λύθηκε όμως τώρα με το δεύτερο update παρουσιάστηκε ξανά. Μου ζητάει να βρω το root της sd αλλά δεν υπάρχει μέσα στο default file manager μήπως έχει βρει κάποιος κάποια λύση? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts