Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Σορρυ αν παρανόησα κάτι...δεν κατάλαβα ότι ο Νίκος εννοούσε ομιλία...Εγώ μιλάω για σκάλισμα απλό το κινητό και Ίντερνετ wifi...Πχ αυτή τη στιγμή στα 81% η μπαταρία μου δίνει χρόνο λειτουργίας της οθόνης 53 λεπτά....είναι οκ αυτό;;;Χωρίς ομιλία απλά χρήση Ίντερνετ και σκάλισμα..Τώρα όσο για το iPhone θα παραθέσω μια φωτό να μου πείτε αν είναι κάτι παρόμοιο...Και προς Θεού μην φορτώνετε ψάχνομαι ακόμη...Μια βδομάδα έχει που χρησιμοποιώ android...Από το 2010 χρησιμοποιούσα iPhone.

fc1c100b63a05ce6fe3d9daafa67ffc0.jpg

Ο καλύτερος τρόπος είναι να συγκρίνεις με ίδια χρήση τι διαφορά έχεις στην αυτονομία

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ο καλύτερος τρόπος είναι να συγκρίνεις με ίδια χρήση τι διαφορά έχεις στην αυτονομία

Η φώτο είναι από το ipad...Το iPhone το έδωσα οπότε δεν μπορώ πλέον να συγκρίνω....Απλώς η αίσθηση μου είναι ότι δεν κρατάει περισσότερο...ίσως επειδή έχω στο μυαλό μου και την διαφορά χωρητικωτητας των δύο μπαταριών

....Βλέπω αυτά που γράφεται για SOT....και πραγματικά απορώ....όταν με το δικό μου Note5 n920c έχω ΑΝΕΤΑ 6-6.50 ώρες SOT με χρήση (youtube, viber, πολύ σερφάρισμα στο internet, emails, games, 1ώρα ομιλία, όχι fb/twitter), πάντα σε wifi (χωρίς 4g ή το πολύ 90-10 σε αναλογία) και όλα αυτά τουλάχιστον σε έναν 24ώρο κύκλο.

μιλάμε γιά 3000mah μπαταρία vs 3600 του s7edge!

Edited by frix_ath

Αφαιρείς Sim, κάνεις reboot, clear data σε samsung themes, ενεργοποιείς vpn και όταν πας στα θέματα μπορείς να δεις και τα paid

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Η σιμ γιατί πρέπει να βγει και σε ποιο στάδιο ξαναμπαίνει;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Καταρχάς μιλάμε σε λάθος θέμα. Δεύτερον το sot δε μπορεί να είναι ίδιο σε όλους. Οι αποκλίσεις είναι μεγάλες ανάλογα το σήμα τη χρήση το στήσιμο κτλ.

Για τον φίλο με το iPhone, δεν χρειάζεται να το έχεις. αν κάνεις την ίδια χρήση και σου βγάζει την ίδια αυτονομία τότε κάτι παίζει.

Δεν συγκρίνω ποτέ νούμερα, απλά ξέρω τι χρήση κάνω και Μπορώ να καταλάβω αν μια συσκευή πάει καλύτερα από μια άλλη ή όχι.. Αυτό αρκεί

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

....Βλέπω αυτά που γράφεται για SOT....και πραγματικά απορώ....όταν με το δικό μου Note5 n920c έχω ΑΝΕΤΑ 6-6.50 ώρες SOT με χρήση (youtube, viber, πολύ σερφάρισμα στο internet, emails, games, 1ώρα ομιλία, όχι fb/twitter), πάντα σε wifi (χωρίς 4g ή το πολύ 90-10 σε αναλογία) και όλα αυτά τουλάχιστον σε έναν 24ώρο κύκλο.

Μάλλον μπερδεύεσαι, πες μας καλύτερα ώρες browsing σε ώρες, γιατί άλλο είναι να σερφαρω 1 ώρα και 3 ώρες gaming και να λέω έχω οθόνη 4 ώρες και άλλο το ανάποδο, διαφορετική κατανάλωση και ώρες

Αφαιρείς Sim, κάνεις reboot, clear data σε samsung themes, ενεργοποιείς vpn και όταν πας στα θέματα μπορείς να δεις και τα paid

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ναι τα ξέρω αυτά, το θέμα όμως είναι ότι μετά πρέπει να απενεργοποιήσεις με το package disabler pro τα theme packages για να βάλεις τα paid themes που κατέβασες και να λειτουργούν χωρίς το όριο των 5 λεπτών του trial.

Edit: Είδα τώρα το ποστ του bas13, οπότε no problem! Θα κάνω και εγώ την αναβάθμιση τώρα.

Edited by kostasb13

Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο στα 400 περίπου ευρώ που το βρήκα, αλλαγή μπαταριας γίνεται από κάποια αντιπροσωπεία της Samsung? Σε περί που έχει ήδη πέσει πολύ η απόδοση, μιας και είναι ενσωματωμένη... Και πόσο κοστίζει?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κοστος της μπαταριας που ρωτησα στο επισημο της σαμυ στη θεσσαλονικη ειναι στα 58 ευρω!

Παιδιά Σορρυ αν παρανόησα κάτι...δεν κατάλαβα ότι ο Νίκος εννοούσε ομιλία...Εγώ μιλάω για σκάλισμα απλό το κινητό και Ίντερνετ wifi...Πχ αυτή τη στιγμή στα 81% η μπαταρία μου δίνει χρόνο λειτουργίας της οθόνης 53 λεπτά....είναι οκ αυτό;;;Χωρίς ομιλία απλά χρήση Ίντερνετ και σκάλισμα..Τώρα όσο για το iPhone θα παραθέσω μια φωτό να μου πείτε αν είναι κάτι παρόμοιο...Και προς Θεού μην φορτώνετε ψάχνομαι ακόμη...Μια βδομάδα έχει που χρησιμοποιώ android...Από το 2010 χρησιμοποιούσα iPhone.

Δεν μετράς την αυτονομία το ίδιο στο android με το ios.

Το SOT είναι screen on time ενώ το ios μετράει χρήση της συσκευής

Στο ios μετράει ( πολύ μπακαλίστικα γιατί θέλει πιο λεπτομερής εξήγηση ) χρήση για οτιδήποτε κάνει η συσκευή ακόμα και με κλειστή την οθόνη ( download/updates/μουσική κτλπ ).

Η κατανάλωση μπαταρίας είναι σχετική και οι αριθμοί μπορεί να μη λένε την αλήθεια. Εγώ πχ την μισή ημέρα κινουμε σε περιοχή όπου το σήμα της κινητής είναι edge κι εγώ έχω μόνιμα 4g. Αυτό ρουφάει την μπαταρία αλλά δεν αποτυπώνεται κάπου......

Πάντως για την αυτονομία της συσκευής θα πω ότι την περίμενα λίγο καλύτερη. Όχι πως είναι κακή, το αντίθετο. Όμως είναι μισό κλικ καλύτερη από το 950 που είχα (με 3000 μπαταρια) με ακριβώς την ίδια χρήση ενώ περίμενα μεγαλύτερη διαφορά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επειδή είχα το NOTE 5 θα σου πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση στην αυτονομία εγώ τις ώρες που γράφεις τις πιάνω σε 48 ώρες με το s7 edge ενώ με το NOTE δεν μπορούσα να πάω σε δεύτερη μέρα χρήσης

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που προέρχομαι από το s6 τώρα έχω διπλάσια μπαταρία με το edge, ίδια χρήση και τα δύο, είμαι πολύ ευχαριστημένος

Με 4 email λογαριασμούς να συγχρονίζουν (όχι push, ανά 15' ο κεντρικός λογαριασμός, ανά ώρα οι δύο υπόλοιποι, και ανά 4 ώρες ο τελευταίος), αυτόματη φωτεινότητα στο 1/4 - 1/5 της μπάρας, 2g εντός σπιτιού με mobile data off και μόνιμα wifi on (ή 2g/3g με mobile on και wifi off για εκτός), bluetooth μόνιμα on και συνδεδεμένο το headset (το οποίο τρώει αρκετή μπαταρία), nearby device scanning off, high accuracy σε locating method και με απενεργοποιημένα τα δύο tabs στο improve accuracy, AOD για 07:00-00:00, ΔΙΧΩΣ FACEBOOK (αν θέλω κάτι, login από browser και logout μετά), messenger/viber/telegram μόνιμα ανοιχτά, σκουρόχρωμο theme, απενεργοποίηση του fast charging, μόνιμα VPN και adblock παντού, πριν τον ύπνο απενεργοποιώ wifi/locations:

Σε MM -> 1,5 ημέρα κρατούσε πριν την πλήρη επαναφόρτιση

Σε Nougat -> 2 ημέρες (και κάτι ψιλά) με την ίδια χρήση

Συνήθως 4 ώρες SoT, με μπόλικη ομιλία, ελάχιστα έως καθόλου παιχνίδια (και αν ναι, δεν είναι τα απαιτητικά). Αν χρησιμοποιήσω google maps (online για να βλέπω κίνηση), πέφτει ένα ~7,5% / μισή ώρα.

Το package disable pro μόλις έδωσε αναβάθμιση & λύνει το θέμα που προέκυψε.

Τώρα δουλεύει κανονικά:)

ΟΚ, τακτοποιηθηκε κι αυτό!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! ;)

Αν και είμαστε off εδώ για τα θέματα της μπαταρίας, θα βάλω μόνο το link από ενα δικό μου post απ' το νήμα του LG G2, για τα παιδιά που μου ζήτησαν review εκεί.

Στο τέλος έχει τα αποτελέσματα της μπαταρίας:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7061912

Πάντως με την μικρή αναβάθμιση που έδωσε είδα μια διαφορά όσον αφορά στη χρήση. Κάπου κάπου έτρωγε σκαλωμα το κινητό στη ραμ και σκαλωνε. Τώρα είδα ότι δουλεύει όπως πρέπει παλι. Δεν ξέρω αν ισχύει κ για άλλους. Υπόψιν δεν είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση στην 7.

Δημήτρης

Παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο, προσεξα μονο πως το λεντακι ειδοποιησεων καποιες φορες αναβει πιο εντονα και καποιες πιο αχνα, με το ιδιο χρωμα παντα, το κανει και σε εσας;

Παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο, προσεξα μονο πως το λεντακι ειδοποιησεων καποιες φορες αναβει πιο εντονα και καποιες πιο αχνα, με το ιδιο χρωμα παντα, το κανει και σε εσας;

Δεν είναι ίδιο χρώμα...το απαλό είναι το μωβ για ειδοποιήσεις πχ viber...το μπλε το έντονο ανάβει στα email...πράσινο στον μεσεντζερ

Πάντως με την μικρή αναβάθμιση που έδωσε είδα μια διαφορά όσον αφορά στη χρήση. Κάπου κάπου έτρωγε σκαλωμα το κινητό στη ραμ και σκαλωνε. Τώρα είδα ότι δουλεύει όπως πρέπει παλι. Δεν ξέρω αν ισχύει κ για άλλους. Υπόψιν δεν είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση στην 7.

Και εγω το ιδιο!

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Παίζει να χάλασε η ποιότητα της φωτογραφίας με την Nougat? Πολύ θολούρα. Έκανα πριν ένα mini συγκριτικό με το s6 και σε όλες σχεδόν το s6 είναι καλυτερο

Παίζει να χάλασε η ποιότητα της φωτογραφίας με την Nougat? Πολύ θολούρα. Έκανα πριν ένα mini συγκριτικό με το s6 και σε όλες σχεδόν το s6 είναι καλυτερο

Το θεωρω απιθανο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...δοκιμασες με αλλη εφαρμογη; εκει θα δουνε αν φταιει κατι...

Το θεωρω απιθανο...βεβαια ποτε δεν ξερεις...δοκιμασες με αλλη εφαρμογη; εκει θα δουνε αν φταιει κατι...

Και εγώ απίθανο το θεωρώ :lol: Αύριο τα χαραματα θα δοκιμάσω και κάτι νυχτερινά να δω αν είναι όπως πριν . Ναι έχω την camera fv5

Αυτό που μάλλον χάλασε είναι ο φακός σου από καμιά γρατζουνιά η κάτι άλλο. Καμία απολύτως διαφορά στην ποιότητα της κάμερας...

Αυτό που μάλλον χάλασε είναι ο φακός σου από καμιά γρατζουνιά η κάτι άλλο. Καμία απολύτως διαφορά στην ποιότητα της κάμερας...

Θα ανεβάσω στο ανάλογο θέμα φωτογραφία. Αν θέλεις μπες να δεις τι εννοώ

Ο φακός είναι μια χαρά

Το ξδιο μου φαινεται και εμενα. Μακαρι να ειναι η ιδεα μου

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned