sakissalonika Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Στο store ψάξε galaxy buttons light Δούλεψε! Σε ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το α3 2016 δε βγαίνει σε δικαρτο παιδιά; Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το α3 2016 δε βγαίνει σε δικαρτο παιδιά; Ελα τωρα σοβαρα? Τρεις αναρτησεις πιο πανω γινεται λογος σε αυτο! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 φιλε kostantinos7 έχεις δίκιο ,λογω βιασύνης δε διατύπωσα σωστά την ερώτηση ,το δικαρτο μπορούμε να το προμηθευτουμε από καπου εύκολα? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 φιλε kostantinos7 έχεις δίκιο ,λογω βιασύνης δε διατύπωσα σωστά την ερώτηση ,το δικαρτο μπορούμε να το προμηθευτουμε από καπου εύκολα? Δεν είναι για ευρωπαική αγορά οπότε το "εύκολα" είναι σχετικό. Αν βιάζεσαι θα ψάξεις ebay, αν πάλι όχι, περιμένεις μέχρι να το φέρουν Ελλάδα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ξέρουμε αν θα πάρει android 6? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχεις μου ήρθε μια αναβάθμιση περίπου 250MB. Ξέρει κανείς αν προετοιμαζόμαστε για την ΜΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παίδες το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά του Α3. Ξέρω ναι το Xiaomi ή το 5Χ είναι ανώτερα απλά το Α3 είναι πανέμορφο και compact. Κολλάει γενικά ή τρέχει απροβλημάτιστα? Αξίζει τα 210 ευρώ του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αξίζει παρα πολύ φίλε μου. Έχει απίθανη μπαταρια, είναι πανέμορφο και η οθόνη του είναι υπέροχη. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Παιδιά σας το προτείνω χωρίς αμφιβολία.Είναι σούπερ η οθόνη, καλή μπαταρία και πάει μια χαρά...προσωπικά είμαι αρκετά απαιτητικός αλλά εδώ δεν είχα θέμα..Επιπλέον και τα παιχνίδια τα τρέχει μια χαρά έχω κατεβάσει αρκετά πάει πολύ καλά. Τώρα ήθελα να ρωτήσω ένα πράγμα.Πόσο ελεύθερο χώρο πρεπει να εχω για να μην έχω πρόβλημα με την απόδοση στο μέλλον? Edited May 21, 2016 by xaroumpas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδιά η κάμερά του τι λέει? Μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Παιδιά η κάμερά του τι λέει? Μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτό? Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες http://i795.photobucket.com/albums/yy234/sakissalonika/Mobile%20Uploads/20160423_172712.jpg Edited May 21, 2016 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παρατήρησα ότι όταν βρίσκομαι σε χώρο με χαμηλό φωτισμό, τότε η οθόνη γίνεται κάπως πιο "πράσινη" και μόλις βρεθεί σε χώρο με πιο πολύ φως τότε επανέρχεται στα κανονικά. Το ίδιο κάνει αν είναι πχ κάτω από μια δυνατή λάμπα και καλύψω τον αισθητήρα φωτός με το δάχτυλο. Το έχετε παρατηρήσει εσείς; Λέτε να έχει θέμα το δικό μου ; Και εμένα το κάνει φίλε μάλλον είναι έτσι από κατασκευής για κάποιον λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grd123 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδια με τη μπαταρια πως τα πατε? Ειναι λογικο τη νυχτα στο κομοδινο το κινητο να πεφτει η μπαταρια του 7-8% σε 8-9 ωρες χωρις να το ακουμπαω?? Στάλθηκε από το LG-D320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδια με τη μπαταρια πως τα πατε? Ειναι λογικο τη νυχτα στο κομοδινο το κινητο να πεφτει η μπαταρια του 7-8% σε 8-9 ωρες χωρις να το ακουμπαω?? Στάλθηκε από το LG-D320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ είναι, 2-3% σε αυτό το χρονικό διάστημα πέφτει της γυναίκας μου που το βλέπω κάποιες φορές, διότι δε πολύ προσέχει τη μπαταρία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grd123 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εν το μεταξυ μεχρι κ το 85% τη τρωει νερο τη μπαταρια μολις το δουλεψω λιγο κ μετα σταθεροποιητε κααι ειναι κομπλε..το εχει κανενας αυτο το θεμε; Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εν το μεταξυ μεχρι κ το 85% τη τρωει νερο τη μπαταρια μολις το δουλεψω λιγο κ μετα σταθεροποιητε κααι ειναι κομπλε..το εχει κανενας αυτο το θεμε; Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα το κάνει αυτό αλλά γενικά τώρα τελευταία μου την τρώει γρήγορα την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά παρατήρησα ότι τις εφαρμογές που είναι περασμένες στην sd όταν τις βάζω στην αρχική οθόνη αφού κάνω restart το κινητό δεν τις δείχνει...ενώ αυτές που είναι στο τηλέφωνο τις δείχνει.Ξέρετε γιατί?το έχει πάθει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
len356 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 To αγόρασε κανείς να μας πει καμια άποψη? :) Το πηρα εγω και μπορω να πω πως ηταν η καλυτερη επιλογη. Ειχα ξεχασει για καποιο καιρο τα android, ειπα ο μλκσ να δοκιμασω microsoft (μακρια απο κει). Το design τα σπαει. Τεραστια αλλαγη απο ολα τα αλλα "ιδια" μοντελα που εχουμε συνηθησει. Νταξει το 1.5 ραμ μπορουσε να ειναι 2 αλλα δεν μασαει η συσκευη. Η καμερα ειναι σουπερ. Το στηνο κοντρα με το iphone 6s της γυναικας και τρωει σκονη ο tim cook :lol: Μεγαλυτερο μειωνεκτημα; Bloat software μεσα που δεν μπορεις να αφερεσεις αλλα τσιμπισα EZ Disabler με κανα ευρω η 1.5 δν θυμαμαι καλα, και μπορω τουλαχιστον να απενεργοποιησω κατι. Το μονο καλυτερο που θα μπορουσε να κανει η samsung ειναι δικο της λογισμικο οπως οι κυριοι με iOS. Αξιζει τα €€€ τουτο το μοντελο :cool: ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα το κάνει αυτό αλλά γενικά τώρα τελευταία μου την τρώει γρήγορα την μπαταρία Οντως αλλα οταν φτασει καπου στα 60-50% μετα δεν μασαει καθολου και κραταει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κρατάει πίσω το γεγονός ότι δεν έχει notification led. Το θεωρώ μεγάλο μείον αυτό καθώς ακόμα και φθηνότερα μοντέλα το διαθέτουν. Όσοι το έχετε σας έχει λείψει ; Διάβασα κάπου ότι υπάρχει δυνατότητα όταν ακουμπάς το χέρι σου να δονείται όταν υπάρχει κάτι. Το έχετε ενεργοποιήσει και αν ναι, πως σας φάνηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grd123 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Οταν το πας να το παρεις απο το τραπεζι πχ δονειτε αν υπαρχει κατι ναι...εγω τις πρωτες μερες παντως ειχα ξεχασει πως ειχε τετοια λειτουργεια και νομιζα οτι εχει θεμα και τρωει φλασιες η δονηση :-P εχει στις ρυθμισεις παντως και επαναλυψη ειδοποιησεων για ολα κ το βαζεις κ χτυπαει παλι αν δεν εχεις δει κατι ανα 1 λεπτο πχ οποτε με ολα αυτα πιστευω οτι ειναι κομπλε και χωρις led.οχι οτι θα μας χαλαγε αλλα... Στάλθηκε από το LG-D320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Παιδιά, αν παρ' ολα αυτά θέλετε οπτική ειδοποίηση, δοκιμάστε αυτό εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en Το χρησιμοποιώ σε J3 2016 και κάνει τη δουλεία άψογα, επιτρέποντας σου να παραμετροποιήσεις κυριολεκτικά τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Ήμουν λάτρης των συσκευών με notification led. Πάντα ήταν το πρώτο μου κριτήριο. Επειδή δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ομορφιά του Α3, είπα να κάνω τα στραβά μάτια και να το δοκιμάσω. Έβαλα την εφαρμογή που προτείνει ο φίλος (No Led) και μπορώ να σου o ότι με βολεύει πιο πολύ γιατί το led με ανάγκαζε να δω την ειδοποίηση μόνο και μόνο για να σταματήσει να είναι συνέχεια στο οπτικό πεδίο μου. Είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει ο συνδυασμός αυτής της συσκευής με την εφαρμογή που σου προτείνουμε. Edited June 29, 2016 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Την έκανα την παραγγελία σήμερα και περιμένω τώρα. Το κινητό το δοκίμασα λίγο σε κατάστημα και έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος. Τρέχανε αρκετές εφαρμογές πίσω και δεν λάγκαρε ούτε στο ελάχιστο. Οθονάρα και εμφανισιακά τρομερό. Πλέον, ψάχνω και μια θήκη να βρω ώστε να το προστατέψω από τυχόν πεσίματα. Θα γράψω εντυπώσεις εδώ, όταν το πάρω και το τεστάρω πλέον στο σπίτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Την έκανα την παραγγελία σήμερα και περιμένω τώρα. Το κινητό το δοκίμασα λίγο σε κατάστημα και έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος. Τρέχανε αρκετές εφαρμογές πίσω και δεν λάγκαρε ούτε στο ελάχιστο. Οθονάρα και εμφανισιακά τρομερό. Πλέον, ψάχνω και μια θήκη να βρω ώστε να το προστατέψω από τυχόν πεσίματα. Θα γράψω εντυπώσεις εδώ, όταν το πάρω και το τεστάρω πλέον στο σπίτι. :) Που να του φορέσεις και Nova Launcher. Εκεί πια είναι που θα το χαρείς για τα καλα (προσωπική μου άποψη) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts