Jump to content

jim78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jim78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Που να του φορέσεις και Nova Launcher. Εκεί πια είναι που θα το χαρείς για τα καλα (προσωπική μου άποψη) :)
  2. Παιδιά, αν παρ' ολα αυτά θέλετε οπτική ειδοποίηση, δοκιμάστε αυτό εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en Το χρησιμοποιώ σε J3 2016 και κάνει τη δουλεία άψογα, επιτρέποντας σου να παραμετροποιήσεις κυριολεκτικά τα πάντα.
  3. Οι σειρές Α και J σίγουρα δεν έχουν. Έχοντας το J3 πάντως, εγώ βολεύτηκα με αυτήν εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en , η οποία βγάζει τις ειδοποίήσεις στην οθόνη, είτε ως dots είτε ως icon της εκάστοτε εφαρμογής.
  4. Παιδιά καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Οποιαδήποτε στοκ ρομ είναι οκ ή πρέπει να επιλέξω κάποια ευρωπαϊκή και που τη βρίσκω?? Και πάλι ευχαριστώ!!:)
  5. Παιδια καλημέρα! 'Εχω το συγκεκριμενο tablet wifi έκδοση, απο το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το είχα κάνει root με kingroot και λειτουργούσε υποδειγματικά. Μου ήρθε αναβάθμιση σήμερα την οποία και έκανα αφού απεγκατέστησα το root. Δυστυχώς η αναβάθμιση ποτέ δεν τελείωσε, αφού με βγάζει συνεχώς σε recovery mode και ό,τι και να επιλέξω με βγάζει πάντα εκεί. Υπάρχει τρόπος να το σώσω ή θα πάει άκλαυτο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση.
  6. Οκ!!! Ευχαριστώ!! :)
  7. Ενημερωτικά, έχει βγει η 21Α για τα γαλλικά G3, την περνάω μέσω pc suite σε 16αρι.
  8. Παιδιά σα να κοντοζυγώνει το Android M :) http://tech.firstpost.com/news-analysis/will-lg-be-the-first-to-release-android-6-0-marshmallow-on-g3-and-g4-phones-283457.html
  9. 1) πιο snappy από ποτέ το κινητό, 2) προστέθηκε ξεχωριστή ρύθμιση έντασης για τις ειδοποιήσεις, 3) σε σύνδεση bluetooth headset φαίνεται η στάθμη της μπαταρίας αυτού δίπλα από το bluetooth icon (σε αντίθεση με πριν που έβγαινε τέρμα αριστερά). Αυτά μέχρι στιγμής.
  10. Άκυρο, δυστυχώς...5.1 V10c με περαιτέρω βελτιώσεις. Είπα κι εγώ...για να δούμε αν έχει διαφορές...
×
×
  • Create New...