Jump to content

jim78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jim78

  1. Που να του φορέσεις και Nova Launcher. Εκεί πια είναι που θα το χαρείς για τα καλα (προσωπική μου άποψη) :)
  2. Παιδιά, αν παρ' ολα αυτά θέλετε οπτική ειδοποίηση, δοκιμάστε αυτό εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en Το χρησιμοποιώ σε J3 2016 και κάνει τη δουλεία άψογα, επιτρέποντας σου να παραμετροποιήσεις κυριολεκτικά τα πάντα.
  3. Οι σειρές Α και J σίγουρα δεν έχουν. Έχοντας το J3 πάντως, εγώ βολεύτηκα με αυτήν εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en , η οποία βγάζει τις ειδοποίήσεις στην οθόνη, είτε ως dots είτε ως icon της εκάστοτε εφαρμογής.
  4. Παιδιά καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Οποιαδήποτε στοκ ρομ είναι οκ ή πρέπει να επιλέξω κάποια ευρωπαϊκή και που τη βρίσκω?? Και πάλι ευχαριστώ!!:)
  5. Παιδια καλημέρα! 'Εχω το συγκεκριμενο tablet wifi έκδοση, απο το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το είχα κάνει root με kingroot και λειτουργούσε υποδειγματικά. Μου ήρθε αναβάθμιση σήμερα την οποία και έκανα αφού απεγκατέστησα το root. Δυστυχώς η αναβάθμιση ποτέ δεν τελείωσε, αφού με βγάζει συνεχώς σε recovery mode και ό,τι και να επιλέξω με βγάζει πάντα εκεί. Υπάρχει τρόπος να το σώσω ή θα πάει άκλαυτο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση.
  6. Οκ!!! Ευχαριστώ!! :)
  7. Ενημερωτικά, έχει βγει η 21Α για τα γαλλικά G3, την περνάω μέσω pc suite σε 16αρι.
  8. Παιδιά σα να κοντοζυγώνει το Android M :) http://tech.firstpost.com/news-analysis/will-lg-be-the-first-to-release-android-6-0-marshmallow-on-g3-and-g4-phones-283457.html
  9. 1) πιο snappy από ποτέ το κινητό, 2) προστέθηκε ξεχωριστή ρύθμιση έντασης για τις ειδοποιήσεις, 3) σε σύνδεση bluetooth headset φαίνεται η στάθμη της μπαταρίας αυτού δίπλα από το bluetooth icon (σε αντίθεση με πριν που έβγαινε τέρμα αριστερά). Αυτά μέχρι στιγμής.
  10. Άκυρο, δυστυχώς...5.1 V10c με περαιτέρω βελτιώσεις. Είπα κι εγώ...για να δούμε αν έχει διαφορές...
  11. Παιδιά μόλις βγήκε αναβάθμιση λογισμικού 331 ΜΒ!! Κατεβάζω τώρα ΟΤΑ, μυρίζομαι 5.1.1, δεν πρόλαβα να δω καν τι αφορά.
  12. Έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο, θα έλεγα οτι δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Φυσικά αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το μοντέλο των 3gb εννοείται οτι προτιμάς αυτό.
  13. Παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες από γερμανικό φόρουμ, η 5.1.1 είναι στο τελικό στάδιο του τεσταρίσματος στην Κορέα και σε 2 εβδομάδες (από την ημέρα του δημοσιεύματος 1 εβδομάδα πριν, άρα σε μία εβδομάδα υπολογίζω) θα βγει για τα κορεάτικά και λίγες εβδομάδες μετά και για τα ευρωπαϊκα. Θα περιλαμβάνει και το νέο User Interface του G4. https://www.androidpit.de/lg-g3-android-update
  14. LoL :lol: πότε έγινε αυτό ρε παιδιά κ δεν πήρα είδηση??:p Άντε να ψάχνω τώρα...μπορείς μήπως να αναφέρεις 2,3 αλλαγές εν τάχει??
  15. Έκδοση V10b. Το τηλέφωνο παει το ίδιο σφαίρα όπως ήταν. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφόρα.
  16. Παιδιά μόλις μου έβγαλε αναβάθμιση λογισμικού. Παρτίδα 505 τσέχικο. Βελτίωση Google και διάφορες βελτιώσεις έλεγε, στο περίπου. Είμαι στην εγκατάσταση, περισσότερα σε λίγο...:cool:
  17. Ακόμα και το 16ρι να πάρεις, το οποίο έχω εγώ, με την 5.0 πραγματικά το κινητο πετάει και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Κάποιοι φίλοι φυσικά, μπορεί να έχουν άλλη άποψη, αλλά προσωπικά θεωρώ οτι δε χρειάζεται να κολλάς στην 5.1. Δεν το χρησιμοποιώ για gaming, αλλά για φυσιολογική, καθημερινή χρήση και λειτουργεί υποδειγματικά. Εάν πάρουμε 5.1, σαφώς δε θα μας χαλάσει, αλλά η μεγάλη υπόθεση είναι η Μ :cool:
  18. Πράγματι! Εάν το googlαρετε, θα δείτε οτι πολλά δημοσιεύματα λένε για απευθείας αναβάθμιση σε Μ και όχι σε 5.1.1, σύμφωνα, όπως αναφέρουν, με την LG Greece, η οποία αναφέρθηκε σχετικά στο FB!! Για να δούμε...;)
  19. 505 έχω εγώ, που το πήρα πριν μια εβδομάδα και το κινητό απλά φυσάει. Ούτε bleeding, oύτε τπτ, ως συσκεύη δε, αξίζει και την τελευταία δεκάρα.
×
×
  • Create New...