Jump to content

len356

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by len356

  1. Το πηρα εγω και μπορω να πω πως ηταν η καλυτερη επιλογη. Ειχα ξεχασει για καποιο καιρο τα android, ειπα ο μλκσ να δοκιμασω microsoft (μακρια απο κει). Το design τα σπαει. Τεραστια αλλαγη απο ολα τα αλλα "ιδια" μοντελα που εχουμε συνηθησει. Νταξει το 1.5 ραμ μπορουσε να ειναι 2 αλλα δεν μασαει η συσκευη. Η καμερα ειναι σουπερ. Το στηνο κοντρα με το iphone 6s της γυναικας και τρωει σκονη ο tim cook :lol: Μεγαλυτερο μειωνεκτημα; Bloat software μεσα που δεν μπορεις να αφερεσεις αλλα τσιμπισα EZ Disabler με κανα ευρω η 1.5 δν θυμαμαι καλα, και μπορω τουλαχιστον να απενεργοποιησω κατι. Το μονο καλυτερο που θα μπορουσε να κανει η samsung ειναι δικο της λογισμικο οπως οι κυριοι με iOS. Αξιζει τα €€€ τουτο το μοντελο :cool: ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οντως αλλα οταν φτασει καπου στα 60-50% μετα δεν μασαει καθολου και κραταει καλα
  2. Τι μαρκα είναι αυτοι οι φακοι που λες; Εγω παιρνω τους soflens59 με 14,10 και το κουτακι εχει 6 φακους μεσα αρα 4,70 ευρω για 2 μηνιαιους φακους ;)
  3. Καλημέρα σε όλους και από μένα. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ εδώ αλλά όχι στους Όπως σωστά ειπώθηκε οι αλλαγές θερμοκρασίας, κλιματισμός και άλλοι παράγοντες μας δημιουργούν τέτοια προβλήματα το καλοκαίρι. Oι ακραίες εξωτερικές συνθήκες, επηρεάζουν και μειώνουν την ανθεκτικότητα των φακών. Σωματίδια μπορούν να κολλήσουν στους φακούς και στη συνέχεια να ερεθίσουν τα μάτια σας ή και να προκαλέσουν λοιμώξεις. Η καλύτερη συμβουλή είναι να συμβουλευτείτε τον οπτικό-οφθαλμίατρό σας.
×
×
  • Create New...