Jump to content

pasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    420
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pasgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

pasgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες καλημέρα, η προγραμματισμένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συσκευής, που υπήρχε στις ρυθμίσεις - μπαταρία απόδοση, δεν τη βρίσκω συμβαίνει και σε σας αυτό? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει!!
  2. Καλησπέρα στην παρέα αν γνωρίζετε θα ήθελα να μάθω, μετά την λήξη του υπολοίπου σε καρτοκινητό F2G, σε πόσους μήνες διαγράφεται ο αριθμός? Παλιότερα αν θυμάμαι καλά ήταν μετά την πάροδο 12 μηνών ισχύει αυτό ακόμα?
  3. Υπάρχει κάποιος αριθμός που μπορούμε να καλέσουμε ώστε να μάθουμε ακριβώς πότε λήγει η σύνδεσή μας και κατά συνέπεια διαγράφεται και ο αριθμός μας?
  4. Παιδιά μια ερώτηση, γίνεται μεταφορά εφαρμογής από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd, υπάρχει τέτοια επιλογή όπως σε Samsung συσκευή που είχα παλιότερα?
  5. Εννοείται πως λειτουργεί, έτσι το έχω εγώ από το καλοκαίρι και δουλεύει άψογα... 2 sim και κάρτα sd συγχρόνως!!! Αν είσαι Αθήνα στείλε μου μήνυμα, έχω άλλο 1 ανταπτωράκι αχρησιμοποίητο.
  6. Τελικά με την 11 έφτιαξαν τις ειδοποιήσεις και παραμένουν στην μπάρα!!!
  7. Βάλε περιοχή Ελβετία ή άλλη χώρα!! ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε περιοχή Ελβετία ή άλλη χώρα π.χ.Ινδια!!
  8. Το δοκίμασα και εγώ και κάνει κλήσεις κανονικά με WiFi όχι με δεδομένα
  9. Απάντηση για τον φίλο που ρωτά γιατί ειδικά Ελβετία
  10. Παιδιά εγώ το έχω πάρει από Public τον Ιούνιο με την επιστροφή 20% που είχε προσφορά μέσω eurobank. Από την πρώτη μέρα έως και σήμερα λειτουργεί άψογα, ακόμα και χωρίς να το έχω κολλημένο στο αυτί μου σε απόσταση 2. πόντους από το αυτί και είναι οκ. Μάλλον θα είναι οι παρτίδες τι να πω!!!
  11. Χρόνια πολλά σε όλους!! Ανδρέα τίποτα πιο καινούργιο πιο ψαγμένο σε gcam έχουμε?
  12. Notch test βάλε από play store για να βλέπεις τις ειδοποιήσεις μόνιμα στο πάνω μέρος δοκιμασέ το έχει να το ρυθμίσεις ή σε άλλο σημείο της οθόνης!!!
  13. Υπάρχει κάποια επιλογή πρέπει δηλ να ενεργοποιήσω κάτι ώστε όταν έχω ειδοποιήσεις σε Facebook, Viber, messenger κ.λ.π να εμφανίζεται αριθμητικά πάνω στο εικονίδιο στην αρχική οθόνη? Όσο και αν έχω προσπαθήσει με ενεργοποίηση αδειών κ.λ.π. δεν το έχω καταφέρει. Έβαλα και Apex αλλά και nova launcher αλλά μάταια... Γνωρίζει κάποιος κάτι να βοηθήσει?
  14. Παιδιά έχει το 2api ενεργοποιημένο παίρνει gcam χωρίς ρουτ;
  15. Και εγώ νομίζω πως είναι λίγο καλύτερη!!!
×
×
  • Create New...