harris2007 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά, το δικό μου A5 γιατί έχει μείνει στην έκδοση A510FXXU4BQCB? Αγορασμένο τα Χριστούγεννα από Γερμανό. Για Ελληνικό (EUR) CSC το τελευταίο update είναι 06 Ιουνίου και είναι η android nougat Υποθέτω το CSC σου είναι COS άρα πρέπει να περιμένεις τις εγκρίσεις της COSMOTE για τα updates. Πιο πρόσφατη έγκριση είναι στις 18 Απριλίου, security patch 1 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 128gb είμαι ανάμεσα σε δύο SanDisk και Samsung class 10 και οι δύο ποια θεωρείτε καλύτερη http://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter-80MB-s.html http://www.skroutz.gr/s/6899012/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngamer Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Όντως COS είναι. Σε ευχαριστώ. Ξέρεις μήπως που μπορώ να βλέπω τις τελευταίες ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Όντως COS είναι. Σε ευχαριστώ. Ξέρεις μήπως που μπορώ να βλέπω τις τελευταίες ενημερώσεις; https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a5-2016/SM-A510F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngamer Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a5-2016/SM-A510F/ Ευχαριστώ και πάλι. Άντε να δούμε πόσο καιρό θα περιμένουμε στην Ελλαδάρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστώ και πάλι. Άντε να δούμε πόσο καιρό θα περιμένουμε στην Ελλαδάρα... Παρακαλώ. Και εγώ που έχω Πολωνικό region-free ακόμα τπτ..Τα έχω ξαναπεί, τρομερή εταιρεία η Samsung αλλά όσον αφορά ενημερώσεις σε φτάνει στο αμήν. Πιο πολύ αναφέρομαι στη nougat που όπως και με τη marshmallow θα έρθει με 1 χρόνο καθυστέρηση σε σχέση με την κυκλοφορία της από την Google. Όχι ότι με χαλάει κάτι στο κινητό είναι καταπληκτικό, αλλά όπως προείπα, όσον αφορά ενημερώσεις OTA σε φτάνει στο αμήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 128gb είμαι ανάμεσα σε δύο SanDisk και Samsung class 10 και οι δύο ποια θεωρείτε καλύτερη http://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter-80MB-s.html http://www.skroutz.gr/s/6899012/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html Εχω SanDisk 128gb στο note εδώ και 3 χρόνια… Ολα καλά… Εχω χιλιάδες photos και πάρα πολλά video… Δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς καθυστερήσεις και έχω 21Gb ελεύθερα ακόμα διαθέσιμα… Την προτείνω.. ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngamer Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παρακαλώ. Και εγώ που έχω Πολωνικό region-free ακόμα τπτ..Τα έχω ξαναπεί, τρομερή εταιρεία η Samsung αλλά όσον αφορά ενημερώσεις σε φτάνει στο αμήν. Πιο πολύ αναφέρομαι στη nougat που όπως και με τη marshmallow θα έρθει με 1 χρόνο καθυστέρηση σε σχέση με την κυκλοφορία της από την Google. Όχι ότι με χαλάει κάτι στο κινητό είναι καταπληκτικό, αλλά όπως προείπα, όσον αφορά ενημερώσεις OTA σε φτάνει στο αμήν Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα, απλά εχθρός του καλού το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ξαναρωταω γτ απαντηση δεν πηρα. Υπαρχει τροπος να επιλεγω ποτε να φορτιζει με γρηγορη φορτηση και ποτε οχι χρησιμοποιωντας το φορτηστη που βρισκεται στην συσκευασια; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ξαναρωταω γτ απαντηση δεν πηρα. Υπαρχει τροπος να επιλεγω ποτε να φορτιζει με γρηγορη φορτηση και ποτε οχι χρησιμοποιωντας το φορτηστη που βρισκεται στην συσκευασια; Ευχαριστω εκ των προτερων.Αν είσαι με Android 6.0.1 δεν γίνεται αυτο! Δεν ξέρω αν προστέθηκε μετά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ξαναρωταω γτ απαντηση δεν πηρα. Υπαρχει τροπος να επιλεγω ποτε να φορτιζει με γρηγορη φορτηση και ποτε οχι χρησιμοποιωντας το φορτηστη που βρισκεται στην συσκευασια; Ευχαριστω εκ των προτερων. Βασικά θα μπορούσα να ρωτήσω γιατί κάποιος να το επιθυμεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα! Αξίζει η αγορα αυτου του τηλεφώνου (240 ευρώ) ή να προτιμήσω κάποιο πιο καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ξαναρωταω γτ απαντηση δεν πηρα. Υπαρχει τροπος να επιλεγω ποτε να φορτιζει με γρηγορη φορτηση και ποτε οχι χρησιμοποιωντας το φορτηστη που βρισκεται στην συσκευασια; Ευχαριστω εκ των προτερων. Ναι με Nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα! Αξίζει η αγορα αυτου του τηλεφώνου (240 ευρώ) ή να προτιμήσω κάποιο πιο καινούργιο?Αξίζει πιστεύω. Είναι πολύ καλό κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα! Αξίζει η αγορα αυτου του τηλεφώνου (240 ευρώ) ή να προτιμήσω κάποιο πιο καινούργιο?Πιστευω αυτη τη στιγμη το κινητο θα επρεπε να ειναι καπου στα 180. Εκει θα αξιζε.... Στα 240-260 εχει καλυτερα κινητα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Πιστευω αυτη τη στιγμη το κινητο θα επρεπε να ειναι καπου στα 180. Εκει θα αξιζε.... Στα 240-260 εχει καλυτερα κινητα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ενδιαφέρει κυριως η οθόνη και η κάμερα κ σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω να παιζει κατι καλυτερο. Αυτο που με βαζει σε σκεψεις, επειδη ειναι σχετικα παλιο κινητο, ειναι αν θα λειτουργει απροβληματιστα με τις νεες αναβαθμησεις που θα λαβει. Σιγουρα θα επρεπε να ηταν φθηνοτερο, εδω το Α5 2017 με 32GB κανει 50 ευρω παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Απο οθονη και καμερα ναι ειναι δυνατο... Λογικα θα μεινει στην Nugat αφου βγηκε με lollipop.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ναι με Nougat Μπορείς να μας πεις το path γιατί σε προηγούμενες σελίδες που βρήκα ένα path δεν έχει κάπου να αποεπιλέξουμε την γρήγορη φόρτιση με nougat. Ευχαριστώ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ξαναρωταω γτ απαντηση δεν πηρα. Υπαρχει τροπος να επιλεγω ποτε να φορτιζει με γρηγορη φορτηση και ποτε οχι χρησιμοποιωντας το φορτηστη που βρισκεται στην συσκευασια; Ευχαριστω εκ των προτερων. Μάλλον δεν είδες καλά: Αν είσαι σε nougat: Διαχείριση συσκευής -> Μπαταρία -> Πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά -> Σύνθετες ρυθμίσεις. Μπορείς να μας πεις το path γιατί σε προηγούμενες σελίδες που βρήκα ένα path δεν έχει κάπου να αποεπιλέξουμε την γρήγορη φόρτιση με nougat. Ευχαριστώ! Μια χαρά υπάρχει η επιλογή: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Μάλλον δεν είδες καλά: Μια χαρά υπάρχει η επιλογή: Καλησπέρα έμενα δεν μου την εμφανίζει αυτήν την λειτουργία Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Είσαι με nougat και δεν στην εμφανίζει; Άλλο πάλι και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ούτε σε εμένα! Μήπως είσαι στην 6 εσύ; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Ρυθμίσεις- Μπαταρία πάτησε στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη μπαίνει σύνθετες ρυθμίσεις και εκεί υπάρχει η επιλογή γρήγορης ή μη φόρτισης. Με nougat πάντα όχι marshmallow!!! Πιο νιανιά δεν γίνεται να το εξηγήσω αν δεν υπάρχει στο δικό σας τότε μιλάτε με σέρβις αν καίγεστε τόσο πολύ. Edited July 12, 2017 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Και εγω ειμαι με την 7 και δεν υπαρχει αυτη η ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Και εγω ειμαι με την 7 και δεν υπαρχει αυτη η ρύθμιση Τι να πω το δικό μου μετά την αναβάθμιση σε nougat έχει αυτήν την επιλογή. Αυστριακή ρομ έχει και έχει λίγο πάνω από μήνα που πήρε την 7αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts