Jump to content

mix_dou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mix_dou

  • Ημ. Γέννησης 27/08/1999

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mix_dou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Για πες ποια ειναι αυτα τα γκρουπ, γιατι ψαχνω να βρω Digital face που να ειναι απλο χωρις πολλες υπερβολες. Θελω να εχει μονο ωρα, ημερομηνια και μπαταρια, αντε και βηματα η παλμους και να ειναι ωραιο που αυτο ειναι υποκειμενικο.
  2. Αυτο εκανα και γω σε ενα samsung a5 με λινκς απο το telegram, αλλα δεν με αφηνει να βαλω δικα μου faces.
  3. Η διαδικασια για να βαλουμε custom faces, ειναι ιδια με αυτη του GT2? Γιατι εψαξα αλλα δεν βρηκα βιντεακι που να δειχνει πως τα περνας στο δικο μας GT.
  4. Ευχαριστω. Σε 3-4 μερες θα το εχω στα χερια μου και ευτυχως εχω nova5t, οποτε θα το δοκιμασω σιγουρα.
  5. Θελω να ρωτησω 2 πραγματα πριν προβω σε αγορα του: 1) Υποστηρίζεται ακομα με ενημερώσεις ή οχι? 2) Η huawei μας δινει τα watchfaces του gt2 ή έστω να βαζει 2-3 το εξαμηνο για υπαρχει ποικιλια?
  6. mix_dou

    Huawei P30 Pro

    Εχεις αλλος προβλημα με την οργανωση των επαφων; Τι εννοω; Εχω μια επαφη 3 φορες γιατι το ατομο αυτο εχει 3 αριθμους. Προσπαθω να τις συγχωνευσω σε μια, αλλα δεν διαβαζει τις επαφες που εχουν ιδια ονοματα ωστε να τις επιλεξω και να τις συγχωνευσω. Συμβαινει σε αλλους;
  7. Εχεις αλλος προβλημα με την οργανωση των επαφων; Τι εννοω; Εχω μια επαφη 3 φορες γιατι το ατομο αυτο εχει 3 αριθμους. Προσπαθω να τις συγχωνευσω σε μια, αλλα δεν διαβαζει τις επαφες που εχουν ιδια ονοματα ωστε να τις επιλεξω και να τις συγχωνευσω. Συμβαινει σε αλλους;
  8. Τις εχω δει αυτες στο aliexpress, αλλα εχει χρονο παραδοσης 30-50 μερες και δεν μπορω να περιμενω τοσο. Για την ωρα θα βολευτω με καμια ΟΕΜ που κανει κανα 3ευρω.
  9. Φιλε απο που την αγορασες, γτ σκρουτζ δεν υπαρχει τιποτα ποιοτικο σε θηκες διαφανες. Κοιταξα και σε amazon αλλα ειδα χρονους παραδοσης απο τελος του μηνα μεχρι αρχες ιουλιου και τιμες κανα 20ρικο με τα μεταφορικα. Αν εχει βρει καποιος stock nillkin η spigen διαφανες, ας με ενημερωσει.
  10. Σας ευχαριστώ πολυ και τους δυο. Εισασταν πολυ κατατοπιστικοι.
  11. Καταλαβα ευχαριστω. Ξεχασα να ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για το ηχειο (ενταση και καθαροτητα) και κατα ποσο βολευει το διαχτυλικο αποτυπομα λογο της θεσης που βρισκεται οταν εχεις θηκη σιλικονης;
  12. H συσκευή έχει IR Blaster; Διαβάζω οτι δεν έχει αλλά στις φωτογραφίες πανω από το ηχείο την κλήσεων φαίνεται να έχει.
  13. mix_dou

    Huawei P30

    Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενο tempered glass το οποιο να μην ξεκολαει οταν βαζω θηκη;
  14. mix_dou

    Huawei P30 Pro

    Μέσα στο κουτί είχε την κλασική διάφανη θήκη?
  15. mix_dou

    Huawei P30

    Μέσα στο κουτί είχε την κλασική διάφανη θήκη?
×
×
  • Create New...