Coolgreek Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ανακοινωθει τιποτα με Χ20. Και αν θυμαμαι καλα φοραει 4(?) Α72 και αυτο. Ενω ο 820 με το που ανακοινωθηκε,ανακοινωθηκαν και ποσες συσκευες. Δυστυχως και εγω πιστευω οτι εχουν προβληματα. 2 * Α72 θα έχει ο Χ20. Απλά χρονισμένους σε 2.5ghz που σημαίνει θερμότητα. Πάντως καιμε τον SD 810 είχαν ανακοινωθεί συσκευές πριν κυκλοφορήσει και ας είχε θέματα υπερθέρμανσης (και φήμες πριν κυκλοφορήσει). Ο Helio σε κάθε περίπτωση θα τύχει υποστήριξης (όπως πάντα) της κινέζικης αγοράς που έχει σίγουρη και τυχόν άλλων εταιριών (π.χ. έχει δώσει soc η MTK σε HTC, ακόμη και Sony τηλέφωνα) στην πορεία. Για προβλήματα θα δείξει αλλά δεν αναμένω μεγαλύτερη θερμότητα απο π.χ. τον SD 652 (που έχει 4 * Α72 πυρήνες στα 28nm αντί των 20nm του Helio X20). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woodygon Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Συγκριτικό με το g4-> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δυνατο το Pro... καλύτερη απόκριση... αλλά μου φαινεται ότι η οθόνη του G4 έχει καλύτερα χρώματα...!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το G4 κανει και καμια 150αρα παραπανω ε. Ενταξει δεν ανακαλυψαμε το κινητο που τα παταει ολα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ρωτησα και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση...παίζει ρόλο η ROM στις μετρήσεις του Antutu? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ρωτησα και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση...παίζει ρόλο η ROM στις μετρήσεις του Antutu? Παίζει ρόλο η μέτρηση του Antutu σε κάτι; Για να απαντήσω την δική σου ερώτηση, ΝΑΙ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ρωτάω γιατί θεωρώ ότι με δυνατή ROM μπορεί να ξεπεράσει και τα 80.000 στο ANTUTU... Φυσικά δεν μετράει αλλά είναι και αυτό ένα μέτρο σύγκρισης... Αντε να δουμε αν θα κανουμε αναβαθμίσεις και αλλαγές ROM όπως στο note 2 ή θα την πατήσουμε όπως στο note 3... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 video στα αγγλικά απο techtablets unboxing benchmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Και στα νεότερα και ενα καινούργιο review: http://en.miui.com/thread-222807-1-1.html όχι πολύ αναλυτικό αλλά επιβεβαιώνει: α) η θερμοκρασία σε full χρήση/παιχνίδια είναι αντίστοιχη του redmi note 3 (και ελάχιστα χαμηλότερη) ενώ και β) η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Επίσης κάτι διάβασα οτι κάτι μπορεί να παίξει και με τις LTE μπάντες. Θα δείξει. Πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται καλύτερο σε όλα έναντι του απλού note 3. Και στην κάμερα... 4Κ video δεν έχει πάντως αν και αναφέρεται ότι ίσως πάρει μελλοντικά μέσω αναβάθμισης. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μια χαρα. Και εμενα μου φαινεται περιεργο που δεν εχει μεγαλυτερη αναλυση στο βιντεο δεδομενου οτι πλεον εχει της samsung καινουργιο αισθητηρα που ειναι και isocell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 http://en.miui.com/thread-223244-1-1.html 1 day and 10 hours of stanby time whopping 8 hours of screen on time (unbelievable) I'm very satizfied with the battery life and this phome DOES NOT heat up at like snapdragon 808 & 810. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 http://en.miui.com/thread-223244-1-1.html φοβερο νούμερο οι 8 ωρες οθονη!!! αν και από ότι βλεπω wifi λεει 0% οπως και χωρίς κλήσεις.... αλλα οι 8 ώρες είναι 8 ωρες οταν τα περισσότερα smartphone παλεύουν να πιασουν τις 4.5.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 φοβερο νούμερο οι 8 ωρες οθονη!!! αν και από ότι βλεπω wifi λεει 0% οπως και χωρίς κλήσεις.... αλλα οι 8 ώρες είναι 8 ωρες οταν τα περισσότερα smartphone παλεύουν να πιασουν τις 4.5.... bluetooth on the whole time and connected to my Mi Band, car stereo for music streaming and hand free whenever i drive, wifi on @ home, wifi off when i'm out, pusing 1 email account thru mail app, heavy social media browsering, heavy web surfing, played some youtube videos with speaker @ 100% during the test, heavy picture taking and video recroding, played 2 games for 30mins during the test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Σήμερα εμφανίστηκε και σε μένα ότι ξεκίνησε "Despatched to overseas" οπότε ελπίζω ότι σε 5-7μέρες θα το έχω στα χέρια μου!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Σήμερα εμφανίστηκε και σε μένα ότι ξεκίνησε "Despatched to overseas" οπότε ελπίζω ότι σε 5-7μέρες θα το έχω στα χέρια μου!! :) Για δωσε ινφο. Παραγγελια ποτε εκανες? Ποσες μερες σου εκατσε στο information received και accepted from customer? Για να ξερω και εγω πανω κατω ποσο θα παει. Εσενα λογικα 6 θα φυγει απο εκει οποτε την αλλη βδομαδα θα το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Για δωσε ινφο. Παραγγελια ποτε εκανες? Ποσες μερες σου εκατσε στο information received και accepted from customer? Για να ξερω και εγω πανω κατω ποσο θα παει. Εσενα λογικα 6 θα φυγει απο εκει οποτε την αλλη βδομαδα θα το εχεις. Λοιπόν παραγγελία έδωσα στις 23/01 Σάββατο για το 16αρι. Μέχρι Δευτέρα δεν είχε γίνει καμία κίνηση και μίλησα μαζί τους γιατί εμφανίστηκε το 32GB και τους ζήτησα να πληρώσω τη διαφορά για να πάρω το 32GB. Την ίδια μέρα έγινε η αλλαγή στην παραγγελία μου και μου είπαν ότι θα το στείλουν την επόμενη λόγο της αλλαγής που έκανα. Την Παρασκευή 29/01 τους στέλνω να ρωτήσω για tracking number και μου λένε ότι επιστράφηκε πίσω το δέμα επειδή πλέον θέλει να πληρωθούν φόροι για να το στείλουν με royal mail. Οπότε συνεννοούμαι και το στέλνουν τελικά με Singapore Post. Με διαβεβαίωσε ότι θα το στέλνανε την ίδια μέρα. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς τους έστειλα μετά για να μου δώσουν tracking number αλλά από τη στιγμή που μου το έδωσαν μέχρι και χτες έγραφε "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)". Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι απλά μου δώσανε ένα number για να χαίρομαι. :P Σήμερα λοιπόν έγραψε ότι έφυγε oversea όπως προανέφερα... Άρα αν θεωρήσουμε ότι Παρασκευή 29/01 είναι η ημερομηνία που έφυγε χωρίς προβλήματα τότε είναι 8 μέρες μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε κάτι σωστό στο σάιτ της μεταφορικής! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 bluetooth on the whole time and connected to my Mi Band, car stereo for music streaming and hand free whenever i drive, wifi on @ home, wifi off when i'm out, pusing 1 email account thru mail app, heavy social media browsering, heavy web surfing, played some youtube videos with speaker @ 100% during the test, heavy picture taking and video recroding, played 2 games for 30mins during the test αυτα τα διαβασα , αλλα ειδα και τα screenshots που λενε αλλα!!! :lol: Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Λοιπόν παραγγελία έδωσα στις 23/01 Σάββατο για το 16αρι. Μέχρι Δευτέρα δεν είχε γίνει καμία κίνηση και μίλησα μαζί τους γιατί εμφανίστηκε το 32GB και τους ζήτησα να πληρώσω τη διαφορά για να πάρω το 32GB. Την ίδια μέρα έγινε η αλλαγή στην παραγγελία μου και μου είπαν ότι θα το στείλουν την επόμενη λόγο της αλλαγής που έκανα. Την Παρασκευή 29/01 τους στέλνω να ρωτήσω για tracking number και μου λένε ότι επιστράφηκε πίσω το δέμα επειδή πλέον θέλει να πληρωθούν φόροι για να το στείλουν με royal mail. Οπότε συνεννοούμαι και το στέλνουν τελικά με Singapore Post. Με διαβεβαίωσε ότι θα το στέλνανε την ίδια μέρα. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς τους έστειλα μετά για να μου δώσουν tracking number αλλά από τη στιγμή που μου το έδωσαν μέχρι και χτες έγραφε "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)". Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι απλά μου δώσανε ένα number για να χαίρομαι. :P Σήμερα λοιπόν έγραψε ότι έφυγε oversea όπως προανέφερα... Άρα αν θεωρήσουμε ότι Παρασκευή 29/01 είναι η ημερομηνία που έφυγε χωρίς προβλήματα τότε είναι 8 μέρες μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε κάτι σωστό στο σάιτ της μεταφορικής! :)Σε ευχαριστω.και μενα 29 το εστειλαν αρα θελω να ελπιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα να προλαβει να μου το βγαλει και μενα για να φυγει αυριο. αυτα τα διαβασα , αλλα ειδα και τα screenshots που λενε αλλα!!! :lol: Δε βλεπω λογο να πει ψεμματα.και μενα καμια φορα στα στατιστικα εδειχνε οτι να ναι. οπως και να εχει 8 ωρες και με ελαφρια χρηση ,ειναι ενα 6ωρο με βαρια ευκολα. Με το Κ3 πανω απο 5,5 ωρες δε πηγαινα για κανενα λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Έχουμε και το πρώτο πλήρες review, απο το techtablets.com: Και όσον αφορά το 4κ video recording: η μαμά εφαρμογή δεν επιτρέπει επι του παρόντος, αλλά θα προστεθεί (με firmware) στο μέλλον (υποθετικά το λεω, αφου ηδη γίνεται μέσω άλλων app). Η google camera το κάνει ήδη στο κινητό: Edited February 6, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 8,5 ωρες οθονης με το pc mark :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Έχουμε και το πρώτο πλήρες review, απο το techtablets.com: Και όσον αφορά το 4κ video recording: η μαμά εφαρμογή δεν επιτρέπει επι του παρόντος, αλλά θα προστεθεί (με firmware) στο μέλλον (υποθετικά το λεω, αφου ηδη γίνεται μέσω άλλων app). Η google camera το κάνει ήδη στο κινητό: Με μπαταρία στο 20% η Οθόνη πλησίασε τις 9 ώρες! :blink: Ένα ακόμα δείγμα κάμερας απο το techtablets.com: * Το review όντως είναι το πιο ολοκληρωμένο που έχω δει... Edited February 6, 2016 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Οντως απο τα λιγα review που εκατσα και το ειδα ολο ,30 λεπτα. Εχει πλακα κα η προφορα του τυπου :lol: Παντως και η θερμοκρασια με εξεπληξε. Λεει οτι σε gaming ειναι ελαφρως ζεστο ενω το μετρησε στο 29 βαθμους περιπου. Ενω απο προγραμμα ειδε 64 βαθμους. Θερμοκρασια που την επιανα και με το Κ3 και τον 6752. Αρα υποθετω οτι τα παει αρκετα καλα και σε αυτο. Αναφερει οτι ειναι πιο κρυος ο 650 απο τον 808. Πιστευω οτι το κινητο ευκολα στα 200Ε (οταν πεσει και η τιμη) θα ειναι για 1-2 χρονια οτι καλυτερο κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αναφερει οτι ειναι πιο κρυος ο 650 απο τον 808. Ο 650 δείχνει να έχει καλή ισορροπία, επιδόσεων θερμοκρασίας, αυτονομίας. Βέβαια να δούμε και τον 820, πιθανότατα να δώσει νέα στάνταρ... αν συσκευές που θα το φέρουν πλησιάζουν τα 300€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ο 650 δείχνει να έχει καλή ισορροπία, επιδόσεων θερμοκρασίας, αυτονομίας. Βέβαια να δούμε και τον 820, πιθανότατα να δώσει νέα στάνταρ... αν συσκευές που θα το φέρουν πλησιάζουν τα 300€ http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_for_tmobile_benchmarked_snapdragon_820_delivers-news-16470.php Στο geekbench 2300 single 5300 multi Στα 300 βεβαια δε νομιζω να φερει κανενα. Θα χτυπαει τους 650-652. Βεβαια ποτε δε ξερεις. Ο 810 κατεβηκε στα 300 λογω του θεματος υπερθερμανσης και μετα απο ποσα χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Απορία....Τα πληκτρα που εχει στο κάτω μέρος της οθόνης είναι φωτιζόμενα; Γιατί στο review δεν βλέπω κάτι...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts