jimaska Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Μπορεις να δεις στο πισω μερος ποιος ειναι ο κατασκευαστης της μπαταριας; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 donghwa tocad electronics energy yantai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Απο αυτονομια πως παει; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Δεν είμαι και ο καταλληλότερος να σου απαντήσω :p αλλά μια ημέρα με τα πάντα ανοιχτά, τη βγάζει οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Δεν είμαι και ο καταλληλότερος να σου απαντήσω :p αλλά μια ημέρα με τα πάντα ανοιχτά, τη βγάζει οριακά. Αρχοντας εισαι τοτε,μην μιλας καθολου... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα, εχω την συσκευή λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και τελευταία παρατηρώ και γω κάποιες περίεργες αντιδρασεις τις μπαταρίας και ειδικά όταν κάνω επανεκκίνηση που μου ρίχνει πανω από 10% από το αρχικό ποσοστό. Αξίζει γενικά η αλλαγή της μπαταρίας; θα δω διαφορά ; Εάν ναι από που να την αγοράσω καλύτερα, από procordia ή από skroutz κτλπ; Στο skroutz βέβαια βλέπω αρκετές αρνητικές αξιολογήσεις και ψιλιαζομαι μήπως και δεν είναι οι αυθεντικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα, εχω την συσκευή λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και τελευταία παρατηρώ και γω κάποιες περίεργες αντιδρασεις τις μπαταρίας και ειδικά όταν κάνω επανεκκίνηση που μου ρίχνει πανω από 10% από το αρχικό ποσοστό. Αξίζει γενικά η αλλαγή της μπαταρίας; θα δω διαφορά ; Εάν ναι από που να την αγοράσω καλύτερα, από procordia ή από skroutz κτλπ; Στο skroutz βέβαια βλέπω αρκετές αρνητικές αξιολογήσεις και ψιλιαζομαι μήπως και δεν είναι οι αυθεντικές. Μην μπεις σε εξοδα για νεα μπαταρια.Δυστυχως δεν αλλαζει κατι,ειτε απο σκρουτζ η απο Προκορντια...Το θεμα το εχει το τηλεφωνο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μην μπεις σε εξοδα για νεα μπαταρια.Δυστυχως δεν αλλαζει κατι,ειτε απο σκρουτζ η απο Προκορντια...Το θεμα το εχει το τηλεφωνο... Αυτό είχα στο μυαλό μου, μήπως και δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλα ενα από τα πολλα θέματα που έχει η συσκευή. Οπότε κάθομαι έτσι οπως ειμαι (ισως κανω καποια επαναφορά) και όσο κρατήσει.. Κρίμα και κρατάει ακόμα καλά σε πολλά επίπεδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μην μπεις σε εξοδα για νεα μπαταρια.Δυστυχως δεν αλλαζει κατι,ειτε απο σκρουτζ η απο Προκορντια...Το θεμα το εχει το τηλεφωνο... Δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δεν ισχύει αυτό που λες. Οκ,σορυ λοιπον γιατι γραφω ανακριβειες.Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος απο την αυτονομια της συσκευης σου,παω πασο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margiekam Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Αυτό είχα στο μυαλό μου, μήπως και δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλα ενα από τα πολλα θέματα που έχει η συσκευή. Οπότε κάθομαι έτσι οπως ειμαι (ισως κανω καποια επαναφορά) και όσο κρατήσει.. Κρίμα και κρατάει ακόμα καλά σε πολλά επίπεδα...Εγώ που άλλαξα από procordia είδα διαφορά πάντως. Όχι τρελά πράγματα αλλά υπήρχε μια βελτίωση. Εκεί που έβγαζα με το ζόρι τη μέρα μετά την αλλαγή την έβγαζα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Κατεβάστε το advanced battery calibrator και θα ξεμπερδεψετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Έχει δίκιο ο magos_88. Αν η μπαταρία του είναι πεσμένη θα δει διαφορά αν την αλλάξει και φυσικά μόνο από procordia γιατί του skroutz είτε είναι μούφα είτε χειρότερης ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Κατεβάστε το advanced battery calibrator και θα ξεμπερδεψετε. Το κατέβασα, έκανα την διαδικασία που θέλει και θα στείλω αργότερα συμπεράσματα. Την εφαρμογή την διέγραψα, δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Το κατέβασα, έκανα την διαδικασία που θέλει και θα στείλω αργότερα συμπεράσματα. Την εφαρμογή την διέγραψα, δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο σωστά ; Μπα δεν παίζει ρόλο. Περιμένω εντυπώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στην μπαταρια με κατασκευαστη dongwua και στη μπαταρια με κατασκευαστη yantai θα ηθελα να ακουσω την αποψη του. Ολες οι μπαταριες που κυκλοφορουν εκτος lg ειναι yantai. Οι μπαταριες απο procordia ειναι dongwua. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στην μπαταρια με κατασκευαστη dongwua και στη μπαταρια με κατασκευαστη yantai θα ηθελα να ακουσω την αποψη του. Ολες οι μπαταριες που κυκλοφορουν εκτος lg ειναι yantai. Οι μπαταριες απο procordia ειναι dongwua. Εγω εχω 2 yantai και οι δυο και ειναι αστα να πανε απο αυτονομια.Το απογευμα θελει φορτιση αν εχω ολα ανοιχτα(wifi,gps,4g).Dongwua δεν ειχα ποτε για να εχω μετρο συγκρισης.... Edited April 25, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αγορασμενες απο skroutz να υποθεσω; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αγορασμενες απο skroutz να υποθεσω; Ναι,σκρουτζομαγαζα και οι 2.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εγω σημερα αντικατεστησα την πρωτη που ειχα παρει πριν απο ενα μηνα και μεχρι στιγμης δειχνει να κραταει πολυ καλα. Μαλλον ειναι θεμα τυχης. Αν θα πεσεις σε καλο στοιχειο η οχι. Καινοι δυο yantai. Η διαφορα ειναι οτι η δευτερη ηρθε στη συσκευασια της lg με το γνησιο αυτοκολλητο απ εξω. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εγω σημερα αντικατεστησα την πρωτη που ειχα παρει πριν απο ενα μηνα και μεχρι στιγμης δειχνει να κραταει πολυ καλα. Μαλλον ειναι θεμα τυχης. Αν θα πεσεις σε καλο στοιχειο η οχι. Καινοι δυο yantai. Η διαφορα ειναι οτι η δευτερη ηρθε στη συσκευασια της lg με το γνησιο αυτοκολλητο απ εξω. Από ποιο κατάστημα την αγόρασες; Δούλεψε την καμία βδομάδα να μας δώσεις πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εγώ είχα παρει απο ebay δυο φορες και μου βγηκε καλή η μπαταρία(2018 παραγωγής). Κραταει όλη τη μέρα με ολα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Απο cellphone καλλιθεα. Δειχνει αρκετα καλη μεχρι στιγμης. Βεβαια θελει 2-3κυκλους μεχρι να στρωσει οποτε θα επανελθω. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μετά από 1 βδομάδα αφότου έκανα calibration, η αυτονομία μου φαίνεται κάπως καλύτερη και σίγουρα πιο σταθερή η ένδειξη της στάθμης. Όποιοι δεν το έχετε κάνει δεν χάνετε κάτι για να το δοκιμάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts