Jump to content

R_TZAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by R_TZAS

  1. R_TZAS

    TCL Plex

    Έλαβα και γω την ενημέρωση, είναι ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου. Σήμερα έκλεισα έναν χρόνο με την συσκευή, πραγματικά έμεινα υπερευχαριστημένος!!
  2. R_TZAS

    TCL Plex

    Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις κάτι επιπλέων για μια θηκούλα, μην σε αγχώνει αυτό.. Αγοράζω τακτικά απο ali και δεν υπήρξε περίπτωση να πληρώσω κάτι έξτρα για μικρές αγορές. Η καλύτερη θήκη και η μόνη σοβαρή που υπάρχει για το plex είναι αυτή της αντιπροσωπίας, η μαύρη. Όπως είχα γράψει και παλιότερα την αγόρασα 15 ευρώ, πέρασαν 5-6 μήνες απο τότε και πραγματικά δεν έχει πάθει τίποτα, αξίζει τα χρήματα της και με το παραπάνω μιας και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη αγορά. Το μόνο ας πούμε θέμα της είναι το γεγονός ότι είναι κάπος χαλαρή και τρίζει, αν βάλετε λίγη μονοτική ταινία εσωτερικά στο τύχομα της το πρόβλημα θα λυθεί. Απο την άλλη το τζάμι προστασίας που πουλάνε είναι πολύ κακό! Εγώ έβαλα μια μεμβράνη απο το ali.
  3. R_TZAS

    TCL Plex

    Το notification light που αναφέρετε υπάρχει απο την έκδοση v2.0.2B.H.5, ανάβει ένα μπλέ φως περιμετρικά της οθόνης. Βέβαια αυτό δεν είναι το κλασικό notification light που περιμένετε, δηλαδή να φωτίζει η οθόνη μέχρις ότου δείτε την ειδοποίηση... είναι απλά ενα εφέ το οποίο δημιουργείτε όταν έρχεται μια ειδοποίηση πχ sms. Η επιλογή για την ενεργοποίηση υπάρχει στα Settings - Display - Notification Light (τέρμα κάτω). Απ'οτι γνωρίζω η συσκευή θα πάρει και την επόμενη έκδοση android, μέχρι τώρα πάντως η συσκευή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!!
  4. R_TZAS

    TCL Plex

    Γνωρίζω ότι καλύπτεται κανονικά, το κινητό είναι ευρωπαϊκό οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα... πάρε και ένα τηλ για σίγουρα. Θα σου έλεγα βέβαια να ψάξεις σε καμία αγγελία ειδικά στο γειτονικό φόρουμ, είδα ότι υπάρχει διαθέσημο σε πολύ χαμηλή τιμή μεταχειρισμένο σαν καινούργιο!
  5. R_TZAS

    TCL 10L

    To TCL PLEX είναι μια ποιοτικότερη και καλύτερη συσκευή, το 10L δεν ήρθε να αντικαταστήσει την πρώτη συσκευή της TCL και ουσιαστικά την ''ναυαρχίδα'' της μέχρι τότε. Αρχικά θα σας πω ποιές είναι οι διαφορές τους οι οποίες είναι αρκετές και σημαντικές, βέβαια κάποιος που δεν το έχει ψάξει δεν θα τις ξέρει. 1) Snap Dragon 675 > 665 (Δυνατότερο το plex και σε επεξεργαστική δύναμή αλλά και στα γραφικά) 2) Qualcom quick charge 3.0 18W (To 10L δεν υποστιρίζει την τεχνολογία, είναι απλά στα 10w και φορτίζει πλήρως σε 2,5 ώρες) 3) Μνήμη UFS 2.1 (Το 10L έχει emmc 5.1 η οποία είναι αρκετά ποιο αργή) 4) Μνήμη 128gb > 64gb 5) 48MP Sony IMX582 Exmor RS > 48MP Samsung S5KGM1 6) 16MP Ultrawide > 8MP Ultrawide 7) 2MP 2,9μm "Big Pixels" (Το Plex έχει απο τα καλύτερα βίντεο, κάνει την νύχτα μέρα, το 10L έχει το κλασικό macro και depth sensors) 8) Selfie 24MP > 16MP 9) Slow Motion 960 > 120 10) Ram DDR4X 11) Κατασκευή απο μέταλο και γυαλί (το 10l είναι απο πλαστικό) To Plex σαν συσκευή είναι 1 επίπεδο πάνω, ήταν δώρο στα 185 ευρώ.
  6. R_TZAS

    TCL Plex

    Όχι δεν είναι η μαλακή σιλικόνη, είναι σκληρή με μαλακή υφή και στο εσωτερικό έχει προστατευτική επίστρωση τύπου καστόρ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αξεσουάρ που έφεραν. Η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά είναι ποιοτική και επίσης δεν υπάρχει καλύτερη στην αγορά.. https://www.facebook.com/Cellcom.gr/ Εννοείς το προστατευτικό τζάμι και όχι την μεμβράνη γιατί έφεραν και μεμβράνη σαν αυτή που είχε προεγκατεστημένη. Τα συγκεκριμένα προστατευτικά τζάμια κολλάνε γύρο στο πλαίσιο και όχι πάνω στην οθόνη, υπάρχει δηλαδή αέρας μεταξύ οθόνη και προστατευτικού και γιαυτό το λόγο δεν έχει η οθόνη καλή απόκρηση όπως πρίν.. Δυστυχώς είναι τεράστιο αρνητικό, προσωπικά θα βρώ κάτι άλλο να βάλω γιατί δεν με κάλυψε και μενα.
  7. R_TZAS

    TCL Plex

    Παρέλαβα την θήκη και το τζάμι, το κόστος της θήκης είναι στα 15 ευρώ και το τζάμι 8 ευρώ. Η θήκη είναι αρκετά ποιοτική και πολύ ωραία στο κράτημα, το τζάμι είναι απο αυτά που κολλάει στο πλαίσιο και έχει φίλτρο μπλέ φωτός. Επίσης έχουν φέρει την εργοστασιακή ζελατίνα και την θήκη.
  8. R_TZAS

    TCL Plex

    Εξαιρετικά νέα, αύριο θα πάρω τηλ να παραγγείλω, θα ενημερώσω για τιμές.
  9. R_TZAS

    TCL Plex

    Επιτέλους!! Ήρθε το security update Μαίου και τα διόρθωσε όλα έτσι όπως μου υποσχέθηκαν!! Αρχικά επέστρεψε το ραδιόφωνο και λειτουργεί όπως πρέπει, οι ήχοι των εφαρμωγών διορθώθηκαν και επιτέλους μπορούμε να τους αλλάξουμε απροβλημάτιστα, τέλος το φαινόμενο της οθόνης λύθηκε και επιτέλους μπορούμε να την χαρούμε έτσι όπως πρέπει!! Προστέθηκαν και κάτι λεπτομέριες που θα τις καταλάβετε κατα την χρήση.
  10. R_TZAS

    TCL Plex

    Δυστυχώς θήκες δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο κάτι θήκες της πλάκας στο αλί, τύπου βιβλίο. Θήκη και τζάμι υπάρχει μόνο εδώ: https://eustore.tcl.com/ είναι τα επίσημα της TCL αλλά στέλνουν μόνο εντός Αγγλίας... Είχα μιλήσει με την TCL Hellas και μου είπαν ότι περιμένουν αξεσουλάρ και πως όταν τους έρθουν θα με ενημερώσουν. Εγώ πάντως έκανα skin απο carbon το οποίο εφάρμοσε εξαιρετικά, ζελατίνα θα ψάξω σε κανένα κινέζικο για συσκευή με ίδιες διαστάσεις.
  11. R_TZAS

    TCL Plex

    Για το θέμα με την ξεθωριασμένη οθόνη μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία eye comfort mode, το έχω ενεργοποιημένο στο τέρμα χαμηλό και δεν με ενοχλεί σχεδόν καθόλου, ουσιαστικά απενεργοποιεί τελείως το nxtvision.
  12. R_TZAS

    TCL Plex

    Μπα όχι δεν δουλεύει και λογικό νομίζω πως είναι... Έχουν απενεργοποιήσει με την παλιά 10αρα το ραδιόφωνο. Μπορείτε να μας πείτε εαν το θέμα με την οθόνη σε κόντρα ήλιο υπάρχει; Μπορεί να γίνει και ευκολότερα το τέστ απλά βάζοντας τον φακό στους αισθητήρες και παρατηροντας την οθόνη.
  13. R_TZAS

    TCL Plex

    Ίδιο security patch, άλλη έκδοση λογισμικού.
  14. R_TZAS

    TCL Plex

    Γι'αυτό το λόγο καθυστέρησε να έρθει το update + λόγω κορωνοϊού. Αν προστέθηκε και το fix της οθόνης για το οποίο επικοινώνησα μαζί τους πριν ένα μήνα τότε προστέθηκαν σίγουρα πράγματα στην αναβάθμιση. Με ποιο security update ήρθε η έκδοση; σε μας που την πήραμε πρώτοι οι διορθώσεις θα έρθουν με το επόμενο security update όπως μου είπαν.
  15. R_TZAS

    TCL Plex

    Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ.. Καλό είναι να τα ρίχνουμε μια ματιά πριν αναφέρουμε κάτι μιας και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στο θέμα. Όπως γράφτηκε, λογικά έχεις wind, με το android 10 λύνεται το θέμα, όλα τα υπόλοιπα δίκτυα δεν αναφέρθηκαν να έχουν πρόβλημα. Το βασικότερο πρόβλημα της συσκευής είναι αυτό της οθόνης που δεν λύθηκε ακόμα.
  16. R_TZAS

    TCL Plex

    Είναι σαφώς καλύτερο από το Honor, και θα δεις μεγάλη διαφορά και μετά την αναβάθμιση σε 10. Τα μόνα "προβλήματα" της συσκευής είναι αυτά που ειπώθηκαν σε προηγούμενα ποστ αλλά πιστεύω ότι θα λυθούν σύντομα και αυτά.
  17. R_TZAS

    TCL Plex

    Δυστυχώς δεν είναι αυτός ο λόγος. Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλους τους συνδιασμούς ρυθμίσεων, παίζει κάτι με τον αισθητήρα και το nxtvision. Είδαν το βίντεο που τους έστειλα και μάλιστα έκαναν δοκιμή οι προϊστάμενοι σε δικές τους συσκευές και όντως παρουσιάστηκε το πρόβλημα και σε αυτούς. Μου είπαν ότι δεν το είχαν παρατηρήσει και ότι θα το διορθώσουν άμεσα!
  18. R_TZAS

    TCL Plex

    Καλησπέρα, μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής θα ήθελα να κάνω, βασικά μία δοκιμή. Θα ήθελα αν μπορείτε να ανάψετε τη συσκευή, να βάλετε χειροκίνητη φωτεινότητα σε όποιο επίπεδο θέλετε, και στη συνέχεια να πάρετε έναν φακό και να φωτίσετε σε πολλή κοντινή απόσταση τους αισθητήρες φωτός (δεξιά από το μεγάφωνο). Όταν το κάνετε αυτό να παρατηρείτε την οθόνη, φωτίζει η οθόνη περισσότερο; συγκεκριμένα, ξεθωριάζει απότομα όλη η οθόνη σας; Έστειλα μηνύματα στην TCL σχετικά με το πρόβλημα των ήχων και το πρόβλημα της οθόνης. Μου απάντησαν αστραπιαία σε όλα μου τα μηνύματα και ενδιαφέρθηκαν πραγματικά! Στην συνέχεια μου είπαν να στείλω βίντεο για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά. Σχετικά με τους ήχους, μου είπαν ότι το ανέφεραν άμεσα στην ομάδα προγραμματιστών και θα το διορθώσουν σε επόμενο security update. Όσο αναφορά την οθόνη, περιμένω αύριο απάντηση. Μου είπαν απλά να δω αν το πρόβλημα υπάρχει σε πολλούς, και αν γίνεται να σταλεί IMEI, αριθμός παραγωγής, και έκδοση android. Αν θέλετε μπορώ να σας ανεβάσω και τα βίντεο για να δείτε τη συμπεριφορά της συσκευής στα προβλήματα που ανέφερα.
  19. R_TZAS

    TCL Plex

    Δεν μας το είπες και χθες... να το έκανα έτσι... Εγώ το έκανα κλασικά απο τις ρυθμίσεις και δεν έγινε απολύτως τίποτα! Σήμερα που το έβαλα στη φόρτιση παρατήρησα οτι κάνει και διαφορετικό ήχο όταν το βάζω στη πρίζα... Έψαξα για παρόμοιες καταστάσεις σε άλλες συσκευές μετά την αναβάθμιση σε android 10 και βρήκα αρκετές με προβλήματα στους ήχους. https://support.google.com/android/thread/17655849?hl=en Όχι, αρχικά έσβησε το κινητό, στη συνέχεια πάτησε το κουμπί μείωσης έντασης και το κουμπί ενεργοποίησης ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια επιλέγεις το recovery χρησιμοποιόντας τα κουμπάκια αυξομείωσης και ενεργοποίησης, αυτό θα σε βάλει σε ένα υπομενού που θα επιλέξεις το recovery.
  20. R_TZAS

    TCL Plex

    Όταν λες recovery menu εννοείς ότι πάτησες το συνδιασμό κουμπιών για να σου εμφανίσει το μενού; Από εκεί το έκανες reset; Εγώ το έκανα από τις ρυθμίσεις... Factory reset. Ίσως να παιζει ρόλο αυτό. Πάντως υπάρχει τεράστιο μπαχαλο με τους ήχους, αρχικά νόμιζα ότι η έκδοση των εφαρμογών ίσως να φταιει, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.
  21. R_TZAS

    TCL Plex

    Εσύ όταν πέρασες την 10αρα έκανες επαναφορά; Ίσως γι'αυτό να μην έχεις τα προβλήματα που έχουμε οι υπόλοιποι. Εγώ δεν έκανα πάντως... Λέω να κάνω. Edit: Έκανα στήσιμο από την αρχή και τα προβλήματα με τους ήχους παραμένουν όπως και πριν. Γενικά υπάρχει ένας χαμός στις ρυθμίσεις ήχων των εφαρμογών...
  22. R_TZAS

    TCL Plex

    Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ, υπάρχουν θέματα με τους ήχους της συσκευής στην έκδοση 10, λογικά και αυτό θα συγκαταλέγεται σε αυτά. Έχεις περασμένη την 10αρα σωστά; Πέρασες το update σε στημένη συσκευή ή έκανες hard reset ;;
  23. R_TZAS

    TCL Plex

    Υποστηρίζει κανονικά Android auto. Απλά όπως θυμάμαι προστέθηκε στο Android 10. Ποια έκδοση τρέχεις;;
  24. R_TZAS

    TCL Plex

    Σε μένα εξαφανίζεται μόνο όταν βάζω κάποια φωτογραφία ή βίντεο, εκεί όπου ουσιαστικά λειτουργεί και το nxtvision.
  25. R_TZAS

    TCL Plex

    Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το ανέφερα μόλις πέρασα την 10αρα, πριν δηλαδή έναν μήνα. Θεώρησα ότι είναι θέμα εφαρμογών αλλά μετά και από ενημερώσεις τελικά δεν είναι. Ο ήχος χτυπάει το ίδιο σε όλα, το Viber δεν αλλάζει και το messenger αλλάζει μόνο με τους ήχους που έχει η συσκευή, δλδ τα κλασικά μπλινκ κλτπ δεν δουλεύουν. Το θέμα τελικά πρέπει να είναι το γεγονός ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση λογισμικού ή επαναφορά, άτομα που δεν έχουν το πρόβλημα ίσως να πέρασαν την 10αρα με το που αγόρασαν την συσκευή. Ένα επίσης πρόβλημα που έχω και παρατήρησα τελευταία είναι ότι όταν βγαίνω το πρωί στον ήλιο η οθόνη ανεβάζει φωτεινότητα παραπάνω από το κανονικό της ρύθμισης πράγμα φυσιολογικό, όταν όμως μπαίνω σε κλειστό χώρο είναι λες και τα χρώματα της οθόνης έχουν κολλήσει, δηλαδή είναι φουλ ξεθωριασμένα, η φωτεινότητα πέφτει αλλά τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα! Αυτό που το επαναφέρει είναι η επανεκκίνηση ή αν βάλω μια φωτογραφία και ενεργοποιήσω και απενεργοποιήσω το nxtvision! Για παρατηρήστε το και σεις ρε μάγκες.
×
×
  • Create New...