dleyteris Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Θέλω να ανεβάσω μια φωτο απο status της μπαταρίας μου αλλα βγαζει το μην. Screenshot_2017-10-02-22-18-25-1.png: Exceeds forum quota by 75,1 KB. Δηλαδή τι μέγεθος πρέπει να εχει;; το υπάρχον εινα 110 kb Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Στο χειροκινητο, οταν τραβαω φωτο με το φλας στο on,γιατι βγαινουν μωβ το ασπρο?Σαν να εχει ολη ηφωτογραφια ενα μωβ πεπλο...Ενω στο βασικο δεν το κανει αυτο...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια τι μπορει να φταιει??Ευχαριστω... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Τους πήρα σήμερα τηλ για το ίχνος που μου αφήνει στην οθόνη για κάποια ώρα και μου είπαν είναι φυσιολογικό για το g5 και δεν χρειάζεται αλλαγή ή οθόνη πάρα μόνο αν γίνει μόνιμο στην οθόνη. Μετά από αυτό αντε γειά LG. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Τους πήρα σήμερα τηλ για το ίχνος που μου αφήνει στην οθόνη για κάποια ώρα και μου είπαν είναι φυσιολογικό για το g5 και δεν χρειάζεται αλλαγή ή οθόνη πάρα μόνο αν γίνει μόνιμο στην οθόνη. Μετά από αυτό αντε γειά LG. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα ότι δεν αλλάζουν οθόνη, είναι <<χαρακτηριστικό>> της οθόνης . Βασικά πολύς κόσμος έχει δώσει το g5 , έπρεπε όταν άρχισε να σκάει το θέμα να μαζευτούμε και να ταράξουμε στις μυνήσεις την Lg. Τώρα δεν υπάρχει lg greece και πολλοί άλλαξαν κινητό οπότε οι τελευταίοι ρομαντικοί τα λουζόμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα ότι δεν αλλάζουν οθόνη, είναι <<χαρακτηριστικό>> της οθόνης . Βασικά πολύς κόσμος έχει δώσει το g5 , έπρεπε όταν άρχισε να σκάει το θέμα να μαζευτούμε και να ταράξουμε στις μυνήσεις την Lg. Τώρα δεν υπάρχει lg greece και πολλοί άλλαξαν κινητό οπότε οι τελευταίοι ρομαντικοί τα λουζόμαστεΜπράβο στην LG τότε. Να τα έχει και να τα χαίρεται τα κινητά της. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Μπράβο στην LG τότε. Να τα έχει και να τα χαίρεται τα κινητά της. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγω "παθων"και μαθων...Ποτε ξανα Lg κινητο,κι ας βαλει Αγιους για specs...Και ενα περιστατικο που μου ετυχε χτες να γελασετε.Βρεθηκα στην Procordia για να ρωτησω και να δω απο κοντα το G6 σαν δειγμα,και πεφτει το ματι παραδιπλα στο g5 σε λειτουργια demo κανονικα,παω να το πιασω και ζεματαγε παιδια,μονο που δεν μου εκαψε το χερι!Το αφησα γρηγορα στη θεση του εφυγα γελωντας και κουνωντας το κεφαλι μου.... Edited October 6, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κινητό και το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η κάμερα. Αξίζει λέτε να πάρω το g5 ή θα το μετανιώσω λόγω των υπολοίπων προβλημάτων του; Επίσης, αν το πουλάει κανείς σε καλή κατάσταση, ας στείλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κινητό και το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η κάμερα. Αξίζει λέτε να πάρω το g5 ή θα το μετανιώσω λόγω των υπολοίπων προβλημάτων του; Για κάμερα αν σε ενδιαφέρει δεν θα το μετανιώσεις, με τα λεφτά που κάνει τώρα το G5 θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εγώ δεν το έχω μετανιώσει έκλεισα χρόνο και δεν τα αλλάζω παρά μόνο για το V30 κάποια στιγμή στο 2018 που θα πέσει η τιμή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κινητό και το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η κάμερα. Αξίζει λέτε να πάρω το g5 ή θα το μετανιώσω λόγω των υπολοίπων προβλημάτων του; Επίσης, αν το πουλάει κανείς σε καλή κατάσταση, ας στείλει πμ το μόνο θέμα που έχει το g5 είναι το ghost που κάνει η οθόνη.... όσο για την μπαταρία που κάνουν πολλοί παράπονο οκ δεν κάνει και μπαμ όπως σε κάποιες άλλες συσκευές :X ...... έχει μια ικανοποιητική αυτονομία.......;) η κάμερα του τα σπάει θα μείνεις πάρα πολύ ικανοποιημένος.... και η τιμή του αυτή τι στιγμή πολύ προσιτή.... στο συνιστώ ανεπιφύλακτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Καλησπέρα σας, μετά την αναβάθμιση κάθε που πάω να το φορτίσω ενώ δείχνει fast charge μετά από ένα λεπτό περίπου ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και γυρνάει σε απλή φόρτιση. Αν βγάλω και ξανατοποθετήσω το καλώδιο στο κινητό τότε μένει σε fast charge. Το έχετε προσέξει και εσείς αυτό το πρόβλημα? Edited October 7, 2017 by ThanosB75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα θέμα. Μου ρίξανε το κινητό μια μικρή τούμπα σε χόρτο και σταμάτησε να δουλεύει το gyroscope μου τα δείχνει όλα ανάποδα. Ξέρουμε που βρίσκεται αυτός ο αισθητήρας? Ελπίζω όχι πάνω στην μητρική... Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα θέμα. Μου ρίξανε το κινητό μια μικρή τούμπα σε χόρτο και σταμάτησε να δουλεύει το gyroscope μου τα δείχνει όλα ανάποδα. Ξέρουμε που βρίσκεται αυτός ο αισθητήρας? Ελπίζω όχι πάνω στην μητρική... Δυστυχως οι περισσοτεροι αισθητηρες του κινητου εκει βρισκονται.Στην μητρικη...Πας για σερβις, και αν σταθεις τυχερος, δεν θα σου χρεωσουν τη ζημια.Φυσικα εσυ δεν θα πεις οτι εφαγε τουμπα,αν δεν εχει εξωτερικα σημαδια που να το αποδεικνυουν αυτο...Θα πεις οτι ξαφνικα αρχισε να τα δειχνει ολα αναποδα... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα θέμα. Μου ρίξανε το κινητό μια μικρή τούμπα σε χόρτο και σταμάτησε να δουλεύει το gyroscope μου τα δείχνει όλα ανάποδα. Ξέρουμε που βρίσκεται αυτός ο αισθητήρας? Ελπίζω όχι πάνω στην μητρική... Και εγω την ειχα παθει ετσι με το G4 ,κολλησε το γυροσκόπιο αλλα το χτυπησα ελαφρα ,οπως εκανες και εσυ φανταζομαι και επανηλθε. Αμα το πας για service θα σου το καλυψουν 100% , "αλλα και αλλα" τηλεφωνα εχουν περασει απο κει ,εσυ δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Και εγω την ειχα παθει ετσι με το G4 ,κολλησε το γυροσκόπιο αλλα το χτυπησα ελαφρα ,οπως εκανες και εσυ φανταζομαι και επανηλθε. Αμα το πας για service θα σου το καλυψουν 100% , "αλλα και αλλα" τηλεφωνα εχουν περασει απο κει ,εσυ δεν θα εχεις κανενα προβλημα. αυτό διάβασα στο ιντερνετ και σώθηκα. το τσούγκρισα με την θήκη του σαν αυγό στο γραφείο 2 φορές και έστρωσε.:X Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 αυτό διάβασα στο ιντερνετ και σώθηκα. το τσούγκρισα με την θήκη του σαν αυγό στο γραφείο 2 φορές και έστρωσε.:X Ευτυχως.Τελος καλο,ολα καλα λοιπον...:D:) Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ευτυχως.Τελος καλο,ολα καλα λοιπον...:D:) γενικά το G5 έχει τα θεματάκια του, μπορεί να είναι πλέον συλλεκτικό μιας και έχει αποσπόμενη μπαταρία, ir blaster, radio , εύκολη diy επισκευή με 2 βίδες . Αλλά από την άλλη μια τα σένσορς, μία η οθόνη με τα burn in, άλλες με καμένα πίξελ, μια με την κεραία του GPS. Τρέχα γύρευε λοιπόν αν και όπως πάει η αγορά πιστεύω να το κρατήσω άλλα 2 χρόνια αν αντέξει. Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 γενικά το G5 έχει τα θεματάκια του, μπορεί να είναι πλέον συλλεκτικό μιας και έχει αποσπόμενη μπαταρία, ir blaster, radio , εύκολη diy επισκευή με 2 βίδες . Αλλά από την άλλη μια τα σένσορς, μία η οθόνη με τα burn in, άλλες με καμένα πίξελ, μια με την κεραία του GPS. Τρέχα γύρευε λοιπόν αν και όπως πάει η αγορά πιστεύω να το κρατήσω άλλα 2 χρόνια αν αντέξει. τα burn in καλυπτονται απο εγγυηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 τα burn in καλυπτονται απο εγγυηση? Οχι. Θεωρειτε "χαρακτηριστικο" της οθονης Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα παιδιά..το κινητό μου όταν το βάζω για φόρτιση ξαφνικά σταματάει να.φορτιζει.το βάζω το βράδυ στο 20 τις εκατό και μένει το ίδιο.καμια λύση; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα παιδιά..το κινητό μου όταν το βάζω για φόρτιση ξαφνικά σταματάει να.φορτιζει.το βάζω το βράδυ στο 20 τις εκατό και μένει το ίδιο.καμια λύση; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασες τις βασικες λυσεις;(αλλος φορτιστης,αλλο καλωδιο,hard reset κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δοκιμασες τις βασικες λυσεις;(αλλος φορτιστης,αλλο καλωδιο,hard reset κλπ;Μου έχει χαλάσει ο δικός του φορτιστής.χρησιμοποιω έναν εξίσου δυνατό όμως.φτιαχνει αν το βάλω κ το ξανά βάλω.θα πάρω τον δικό του και αν το συνεχίσει το πάω για σέρβις Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μου έχει χαλάσει ο δικός του φορτιστής.χρησιμοποιω έναν εξίσου δυνατό όμως.φτιαχνει αν το βάλω κ το ξανά βάλω.θα πάρω τον δικό του και αν το συνεχίσει το πάω για σέρβις Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατα ενα 99% φταιει ο φορτιστης Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μου έχει χαλάσει ο δικός του φορτιστής.χρησιμοποιω έναν εξίσου δυνατό όμως.φτιαχνει αν το βάλω κ το ξανά βάλω.θα πάρω τον δικό του και αν το συνεχίσει το πάω για σέρβις Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δοκίμασε να το συνδέσεις σε ένα pc να δεις αν φορτίζει..... θα συμφωνήσω με τον nick ότι έχει θέμα ο φορτιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 δοκίμασε να το συνδέσεις σε ένα pc να δεις αν φορτίζει..... θα συμφωνήσω με τον nick ότι έχει θέμα ο φορτιστήςΕυχαριστώ για την απάντηση ...αλλά και με άλλο φορτιστή το κάνει .βέβαια είναι στα 1500 μιλιαμπερ.και το ίδιο αυτός που το φόρτιζω . Θα το ψάξω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση ...αλλά και με άλλο φορτιστή το κάνει .βέβαια είναι στα 1500 μιλιαμπερ.και το ίδιο αυτός που το φόρτιζω . Θα το ψάξω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦαντάζομαι αλλάζεις και καλώδιο εκτός από φορτιστή.....? Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts