Jump to content

ThanosB75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ThanosB75

  1. Καλημέρα στο νήμα. Δυστυχώς και σε εμένα και στον κολλητό μου, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το πάγωμα μετά τις κλήσεις... Θα ήθελα ειλικρινά να παρακαλέσω εάν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμάς να μας το αναφέρει... Επίσης, εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμάς και το ξεπέρασε, να μας πει πως το κατάφερε αυτό! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα Φιλέ μου. Έχουμε Δύο Xperia 1 - III αγορασμένα από Sony Center Γλυφάδας πριν από κάνα εξάμηνο. Αντιμετωπίζαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το πάγωμα μετά τις κλήσεις... Πριν λίγες μέρες, πήραμε το Sony Update αμέσως μόλις ήταν αυτό διαθέσιμο: 61.1.Α.9.219 Release keys και έπειτα τις ενημερώσεις του Play Store. Όπου περιείχε μία ενημέρωση για το Τηλ.Google & μία τις Επαφές. Μετά από αυτά και στις δύο συσκευές μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΩΛΗΣΕΙ!!! YES!!! RUNNING UP TIME: 147.36.20. Δείχνει να έχει λυθεί οριστικά. Είμαστε ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΑΥΤΗ!!! Georgerapp κάνε τα παραπάνω και ενημέρωσε εάν σε βοήθησα. Καλή Επιτυχία.
  3. ThanosB75

    LG G5

    Καλησπέρα σας, μετά την αναβάθμιση κάθε που πάω να το φορτίσω ενώ δείχνει fast charge μετά από ένα λεπτό περίπου ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και γυρνάει σε απλή φόρτιση. Αν βγάλω και ξανατοποθετήσω το καλώδιο στο κινητό τότε μένει σε fast charge. Το έχετε προσέξει και εσείς αυτό το πρόβλημα?
  4. ThanosB75

    LG G5

    Καλησπέρα σας! Ακριβώς το ιδιο πρόβλημα με την φόρτιση αντιμετωπίζω και εγώ! (μετά την αναβάθμιση σε ν20i κάθε που πάω να το φορτίσω ενώ δείχνει fast charge μετά από ένα λεπτό περίπου ακούγεται ο ήχος της φόρτισηε και γυρνάει σε απλή φόρτιση. Αν βγάλω και ξανατοποθετήσω το καλώδιο στο κινητό τότε μένει σε fast charge.) Εγώ έχω την V20h-202-01. Ξέρουμε τι έχει συμβεί? Έχει κάποιος τίποτα νεότερο?
  5. ThanosB75

    LG G5

    Δεν έχει ξεβάψει λέμε!!! Έτσι καλύπτει τις κεραίες. Εάν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου, Ok! πάρε κάτι άλλο!!! :nuke:
  6. ThanosB75

    LG G5

    Καλησπέρα! Είναι σε όλους τους κατόχους του LG G5! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Είναι οι εσωτερικές κεραίες! Join LG G5 Club!:cool:
  7. ThanosB75

    LG G5

    Συμφωνώ απόλυτα !!!!!!
  8. ThanosB75

    LG G5

    Καλορίζικο Λοιπόν!!! Καλώς ήρθες στο LG G5 Club!!!
  9. ThanosB75

    LG G5

    Π.Χ. Το να είμαστε ειλικρινείς δεν βλάπτει!!! Την άποψη μου εκφράζω!!! Αν δεν σας πειράζει!!! Ευχαριστώ! Υ.Γ. Παίρνω στα σοβαρά... Μόνο όσους μιλούν με επιχειρήματα!
  10. ThanosB75

    LG G5

    Καλημέρα σας! Πήραμε πριν 15 ημέρες δύο LG G5 Titan από το Γερμανό με την προσφορά που έτρεχε στα 529€ έκαστο και είμαστε κατενθουσιασμένοι εγώ & η κοπέλα μου! Έπειτα από 15 ημέρες ψάξιμο και μετά την εμπειρία χρήσης, η γνώμη μου έχει διαμορφωθεί ως εξής: - Η σχεδίαση του LG G5 με καλύπτει απόλυτα και γουστάρω τρελά την modular κατασκευή του (Μπαταρία – αλλαγή στο δευτερόλεπτο!!!). Μην ακούτε τις ψευτιές των πολλών που πέφτουν θύματα marketing άλλων εταιρειών αγνοώντας πλήρως τα πολύ σοβαρά σκάνδαλα (όπως πχ burn-in issues σε Samsung Amoled οθόνες) και ρίχνουν λάσπη στο LG G5. - Το κινητό είναι όπως το περίμενα και το επιβεβαιώνω μετά από 15 ημέρες χρήσης , Ταχύτατο, Lag free, Τρελό Gaming, Σκέτος Πύραυλος!!!!!! Μία δοκιμή θα σας πείσει!!! - Στο LG G5 το λευκό στην IPS οθόνη του είναι πραγματικό λευκό και όχι άσχετο με την πραγματικότητα (βλέπε Samsung S7). - Επιτέλους χαίρομαι που η LG στην ναυαρχίδα της LG G5 σέβεται τον καταναλωτή και έχει κρατήσει: Υπέρυθρες, Ραδιόφωνο που είναι κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό τόσο για εμένα όσο και για την κοπέλα μου. - Το Φάσμα του ήχου που παράγεται από το ηχείο στο κάτω μέρος του LG G5 είναι Σωστό, Πολύ Δυνατό, έχει και Μπάσο!!! - Μας αρέσει που από φέτος χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που ενσωματώνει η LG στο LG G5 όπως: USB Type–C & Fast charge 3.0… Και όχι σαν κάποιους άλλους που θα τα βάλουν και αυτοί … Του Χρόνου όμως… Βλέπε Samsung S8 κτλ. - Τέλος με ενθουσιάζει η καινοτομία της LG με την Wide Camera!!!! Οι Φωτογραφίες που βγάζει και τα Videoς είναι Επαγγελματικού Επιπέδου DSLR!!!! Όσον αφορά την βασική κάμερα του LG G5 είναι: 16MP με aspect ratio 16/9 και είναι σαφώς καλύτερη από αυτήν του Samsung S7 που έχει 12MP με απαρχαιωμένο aspect ratio 4/3… έλεος!?! Απλά το Samsung S7 παραμυθιάζει το πλήθος και όσους δεν μπορούν να ξεχωρίζουν την πραγματικότητα (LG-G5), με την υπερτονισμένη, απαράδεκτη σε χρεοπίστωση χρωμάτων Super (Duper) Amoled… οθόνη του Samsung S7… Μην ακούτε παπατζιλίκια… Ψαχτείτε… Να πάτε να το δείτε Live το LG G5 για να καταλάβετε την διαφορά!!!! Υ.Γ. Η κολλητή μου είχε το Samsung S5 & Samsung S6 Edge και στα δύο με πολύ σοβαρά burn-in issues κάτι που είναι γνωστό σε όλους με την Super Amoled τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Samsung στα κινητά της. Google it για να δείτε την χαρά… Έχει διαπιστώσει την απαράμιλλη λειτουργία στα δύο LG G5 μας και θα το αγοράσει στα γενέθλια της αύριο 13-06-2016! Χρόνια σου πολλά Γιώτα! Join the LG G5 Club!!!
  11. ThanosB75

    LG G5

    Καλησπέρα σας! Είδαμε σήμερα το LG G5 Live (επιτέλους) και ενθουσιαστήκαμε εγώ & η κοπέλα μου! Έπειτα από πολύ ψάξιμο και μετά την Live εμπειρία, η γνώμη μου έχει διαμορφωθεί ως εξής: - Η σχεδίαση του LG G5 με καλύπτει απόλυτα και γουστάρω τρελά την modular κατασκευή του (Μπαταρία – αλλαγή στο δευτερόλεπτο!!!). - Το κινητό είναι όπως το περίμενα και Live, Ταχύτατο, Lag free, Πύραυλος!!!! Μία δοκιμή θα σας πείσει! - Επιτέλους μια ναυαρχίδα κινητό που σέβεται τον καταναλωτή (Έχει Υπέρυθρες, Ραδιόφωνο…) - Χαίρομαι ιδιαιτέρως που από φέτος ενσωματώνει η LG στο LG G5 νέες τεχνολογίες όπως: USB Type–C & Fast charge 3.0… Όχι σαν κάποιους άλλους που θα τα βάλουν και αυτοί … Του Χρόνου όμως… Βλέπε Samsung S8 κτλ. - Τέλος με ενθουσιάζει η καινοτομία της LG με την Wide Camera!!!! Όσον αφορά την βασική κάμερα του LG G5 είναι: 16MP με aspect ratio 16/9 και είναι σαφώς καλύτερη από αυτήν του Samsung S7 που έχει 12MP με aspect ratio 4/3… έλεος! Απλά το Samsung S7 παραμυθιάζει το πλήθος και όσους δεν μπορούν να ξεχωρίζουν την πραγματικότητα (LG-G5), με την υπερτονισμένη, απαράδεκτη σε χρεοπίστωση χρωμάτων Super (Duper) Amoled… οθόνη του Samsung S7… Υ.Γ. Η κολλητή μου είχε το Samsung S5 & Samsung S6 Edge και στα δύο με πολύ σοβαρά burn-in issues κάτι που είναι γνωστό σε όλους με την Super Amoled τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Samsung στα κινητά της. Google it για να δείτε την χαρά… Τώρα όμως μαντέψτε: Θα αγοράσει το LG G5. Όποτε έχουμε: 1 LG G5 από τη κολλητή μου & 2 LG G5 από εμένα και την κοπέλα μου = 3 ολοκαίνουργια LG G5 που θα αγοραστούν ΑΜΕΣΑ για να γουστάρουμε τρελά!!!
  12. ThanosB75

    LG G5

    Κατάπληκτες φωτογραφίες !!! Συγχαρητήρια!!!
  13. Εννοείται πως θα αναβαθμιστώ εγώ και ο κολλητός μου με τη άμεση αγορά 2 x LG G5!!! Συγχαρητήρια στην LG για το καταπληκτικό κινητό που κατασκεύασε και για την τέλεια 24ωρη υποστήριξη - εξυπηρέτηση που έχει στην χώρα μας!!! …Την στιγμή που άλλοι κάνουν περικοπές στην εξυπηρέτηση πελατών βλέπε Samsung... Είμαι Ερωτευμένος με το LG G5!!! Πολύ Απλά!!!
  14. Ούτε εγώ ξέρω τι να πω... Την μια έτσι την άλλη αλλιώς...
  15. Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγορασμένα δύο Razr XT-910 από το Media Markt. Και στα δύο χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικά Bluetooth (το ένα είναι Motorola Bluetooth & το άλλο itech Bluetooth). Πράγματι αρκετές φορές έχω παρατηρήσει ότι αυτόν το πολύ δυνατό, ενοχλητικό ήχο τον κάνουν και τα δύο Razr για μισό δευτερόλεπτο, σε άσχετη περιοδικότητα (μία - δύο φορές την ημέρα το καθένα) και συμβαίνει όταν μας καλούν και πατάμε το κουμπί του Bluetooth για να απαντήσουμε την κλήση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό… Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο συμβαίνει … Απλά το επιβεβαιώνω σαν γεγονός και εγώ για τα δικά μου Razr… Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγορασμένα δύο Razr XT-910 από το Media Markt. Και στα δύο χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικά Bluetooth (το ένα είναι Motorola Bluetooth & το άλλο itech Bluetooth). Πράγματι αρκετές φορές έχω παρατηρήσει ότι αυτόν το πολύ δυνατό, ενοχλητικό ήχο τον κάνουν και τα δύο Razr για μισό δευτερόλεπτο, σε άσχετη περιοδικότητα (μία - δύο φορές την ημέρα το καθένα) και συμβαίνει όταν μας καλούν και πατάμε το κουμπί του Bluetooth για να απαντήσουμε την κλήση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό… Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο συμβαίνει … Απλά το επιβεβαιώνω σαν γεγονός και εγώ για τα δικά μου Razr… -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  16. Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον file manager για το Razr μας που να λειτουργει σωστά με το ICS? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...