phonee Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ποτε θα έρθει το update? Ota εννοώ. Εχουμε κανα χρονοδιάγραμμα; Από σήμερα κάτοχος και ήδη κατεβάζει OTA την nougat. ελληνικό. Το πρώτο πράγμα που είδα είναι ότι υπαρχει RAW στις φωτό, δεν το είχα προσέξει στα review που κοίταξα γρήγορα. έχει ασχοληθεί κανείς να πει αν αξίζει να κάνεις επεξεργασία για καλύτερο αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Το πρώτο πράγμα που είδα είναι ότι υπαρχει RAW στις φωτό, δεν το είχα προσέξει στα review που κοίταξα γρήγορα. έχει ασχοληθεί κανείς να πει αν αξίζει να κάνεις επεξεργασία για καλύτερο αποτέλεσμα; Απλά να ξέρεις ότι τα raw τα αποθηκεύει κάπου απο μόνο του και γεμίζει η μνήμη αλλά σου ζητάει περιοδικά το smart doctor αν θες να τα διαγράψεις και σου δίνει επιλογές να το κάνεις επιτόπου αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έχεις φατσομπούκι;;; Οχι. Δυστυχως. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Από σήμερα κάτοχος και ήδη κατεβάζει OTA την nougat. ελληνικό. Το πρώτο πράγμα που είδα είναι ότι υπαρχει RAW στις φωτό, δεν το είχα προσέξει στα review που κοίταξα γρήγορα. έχει ασχοληθεί κανείς να πει αν αξίζει να κάνεις επεξεργασία για καλύτερο αποτέλεσμα; Εννοώ την v 20b της nougat με νεα έκδοση ασφαλείας Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Οχι. Δυστυχως. Τότε κάποια άλλη κακογραμμένη εφαρμογή στην κάνει την "ζημια" Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Τότε κάποια άλλη κακογραμμένη εφαρμογή στην κάνει την "ζημια" Πηρα backup. Και μαλλον θα το φορμαρω να δω τι φταει. Η λεω να περιμενω να ερθει η 20b μπας και αλλαξει τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ την v 20b της nougat με νεα έκδοση ασφαλείας Ποια εκδοση ειχες πριν; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Πηρα backup. Και μαλλον θα το φορμαρω να δω τι φταει. Η λεω να περιμενω να ερθει η 20b μπας και αλλαξει τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εκδοση ειχες πριν; V20a EUR εχω με ενημέρωση ασφαλειαςς 1 Νοεμβρίου 2016 Romania το κινητό σκρουτζομαγαζο απροβλημάτιστο απο καλοκαιρι 2016 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Back up με την εφαρμογή "LGback up"κάνετε; Το Google assistant το έβαλε κανείς; Edited March 4, 2017 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 V20a EUR εχω με ενημέρωση ασφαλειαςς 1 Νοεμβρίου 2016 Romania το κινητό σκρουτζομαγαζο απροβλημάτιστο απο καλοκαιρι 2016 Κι εγω ρουμανικο απο σκρουτζομαγαζο τον ιουλιο. Με v20a ειμαι αλλα ακομα τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Back up με την εφαρμογή "LGback up"κάνετε; Το Google assistant το έβαλε κανείς; Εγω με lgbackup Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά θυμηστε μου πως το πληκτρολόγιο στα sms αλλάζει χρώμα σε μαύρο! Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά θυμηστε μου πως το πληκτρολόγιο στα sms αλλάζει χρώμα σε μαύρο! Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Πληκτρολόγιο LG -> Θέμα πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Χαιρετώ μετά από καιρό. Θέλω να μου πείτε κάτι. Συμβαίνει και σε σας, στη κατανάλωση μπαταρίας, το phone idle να είναι το τοπ στη κατανάλωση πολύ συχνά έως πάντα; Android 7, v20a.. Το είχα και αμέσως μετά την αναβάθμιση στην 7.0, εξαλείφθηκε, αλλά ξαναεμφανίστηκε εν καιρώ και τελευταία το βλέπω συνέχεια έτσι. Το φορτίζω κάθε βράδυ βέβαια και δε μπορώ να καταλάβω ιδιαίτερη διαφορά στη πράξη όσο αφορά τη διάρκεια μπαταρίας. Κάπως μειωμένη τη βλέπω πάντως. Επίσης, να αναφέρω ότι δύο φορές έχει γίνει mute το κινητό (όλο το notifications system συν alarms), ξαφνικά, κάτι που ενοχλεί πολύ διότι έχασα μία σημαντική κλήση διότι δεν χτύπησε. Σας έχει συμβεί; Έχει συμβεί σε κάποιους κατόχους απ΄οτι έχω μάθει και φταίει μάλλον η Android 7.0 διότι έχει συμβεί και σε Galaxy S7 & Nexus & Pixel στην 7.0. Edited March 6, 2017 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Πληκτρολόγιο LG -> Θέμα πληκτρολογίου. παω οπως λες και το τελευταιο βημα ειναι πληκτρολογιο lg παταω αλλα εχει επιλογη γλωσσας αγγλικα ελληνικα υψος και διαταξη πληκτρολογιου προτεινομενες λεξεις εισαγωγη διαδρομης αυτοματη διορθωση περισσοτερα βοηθεια δεν εχει θεμα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εγω εχω φιλε μου τρομερη καταναλωση μπαταριας σε αδρανεια. Ενω εαν το χρησιμοποιω μπορω να βγαλω screen on time πανω απο 4 ωρες. Πως γινεται αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα. Και με 6 και με 7 τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 παω οπως λες και το τελευταιο βημα ειναι πληκτρολογιο lg παταω αλλα εχει επιλογη γλωσσας αγγλικα ελληνικα υψος και διαταξη πληκτρολογιου προτεινομενες λεξεις εισαγωγη διαδρομης αυτοματη διορθωση περισσοτερα βοηθεια δεν εχει θεμα Eανοιξε τα περισσοτερα και δες Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πέρασα την v20c (tlf branded αλλα δεν υπάρχει καθόλου bloat) διότι η neu δεν έλεγε να αναβαθμιστεί για κανένα λόγο. Δε ξέρω αν φταίει το reset, αλλα η μπαταρία σε αυτή τη Rom μετα τη πρώτη κιόλας φόρτιση νομίζω ότι ειναι καλύτερα. Περιμένω να δω εαν συνεχίζει να καταναλώνει το phone idle τη μπαταρία ως πρώτο drainer. Λεπτομέρειες προς ενδιαφερόμενους: το dll του guide του φιλου geo29 το οποίο ειναι και αυτό που δίνεται γενικά σε αρθρα fora κτλ, δε κανει δουλειά τουλάχιστον σε μένα. Έτρεξα το uppercut και εκανα upgrade μεσω lgup. Refurbish δεν υποστηρίζει το uppercut συνεπώς αναγκαστικά upgrade και μετα factory reset. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Χαιρετώ μετά από καιρό. Επίσης, να αναφέρω ότι δύο φορές έχει γίνει mute το κινητό (όλο το notifications system συν alarms), ξαφνικά, κάτι που ενοχλεί πολύ διότι έχασα μία σημαντική κλήση διότι δεν χτύπησε. Σας έχει συμβεί; . Σε μενα δεν δουλευε η ειδοποιηση των μυνηματων και τα συμβαντα του ημερολογιου γιατι ειχα επιλεξει την επιλογη "αναφωνηση στοιχειων καλουντος και μηνυματων" Η οποια δεν δουλευε κιολας Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πέρασα την v20c (tlf branded αλλα δεν υπάρχει καθόλου bloat) διότι η neu δεν έλεγε να αναβαθμιστεί για κανένα λόγο. Δε ξέρω αν φταίει το reset, αλλα η μπαταρία σε αυτή τη Rom μετα τη πρώτη κιόλας φόρτιση νομίζω ότι ειναι καλύτερα. Περιμένω να δω εαν συνεχίζει να καταναλώνει το phone idle τη μπαταρία ως πρώτο drainer. Λεπτομέρειες προς ενδιαφερόμενους: το dll του guide του φιλου geo29 το οποίο ειναι και αυτό που δίνεται γενικά σε αρθρα fora κτλ, δε κανει δουλειά τουλάχιστον σε μένα. Έτρεξα το uppercut και εκανα upgrade μεσω lgup. Refurbish δεν υποστηρίζει το uppercut συνεπώς αναγκαστικά upgrade και μετα factory reset. Sent from my LG-H850 using Tapatalk αν έχεις νουγκατ δεν χρειάζεται το dll όταν κάνεις αναβάθμιση από μασμελοου το χρειάζεσαι g5 lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 αν έχεις νουγκατ δεν χρειάζεται το dll όταν κάνεις αναβάθμιση από μασμελοου το χρειάζεσαι g5 lg g5 nougat monster Χωρις καθόλου dll δηλαδή, θα μπορούσα να φλασαρω απλα τη ρομ που ήθελα απο v20a σε v20c? Διότι οσο ειχα dll περασμένο το lgup στην εκκίνηση εβγαζε μήνυμα του τυπου cannot recognize model. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Χωρις καθόλου dll δηλαδή, θα μπορούσα να φλασαρω απλα τη ρομ που ήθελα απο v20a σε v20c? Διότι οσο ειχα dll περασμένο το lgup στην εκκίνηση εβγαζε μήνυμα του τυπου cannot recognize model. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Ναι το dll αρχείο είναι μόνο για την μετάβαση από την marshmallow σε nougat.... g5 lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Επειδή είμαι στην v20a μέσω lgup περνώ την τελευταία αναβάθμιση;Το Google assistant πως το βάζουμε; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Παιδιά δε τη παλεψα με το retention γιατί ειχε χειροτερεψει πολυ, και τελικά πηρα Galaxy S7. Κρίμα η LG διότι τα γραφικά του 820 ειναι καλύτερα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είμαι στην v20a μέσω lgup περνώ την τελευταία αναβάθμιση;Το Google assistant πως το βάζουμε; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και θα χρειαστείς και το kdz αρχείο της ενημερωμενης έκδοσης στο lg-firmwares.com. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Κάποια παιδιά που λέτε ότι έχετε πολύ image retention βάλτε καμιά φωτό να δούμε που είναι και πως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Να ήταν μόνο το image retention καλά θα ήμασταν. Εγώ έξι μήνες έχω το κινητό και ΠΟΤΕ εκτός θήκης και σε 2 σημεία έχει ξεφλουδίσει. Σίγουρα δεν είναι από κλειδιά- πετραδάκια κλπ αλλά έχω αρχίσει και σπάζομαι με την Lg. Γελάγαμε με την apple και το αλα μπανάνα ξεφλούδισμα αλλά άλλος κλαίει τώρα :( Θα το χαρώ όσο αντέξει και μετά κουνάω μαντήλι από Lg, είναι πολλά και γνωστά τα θέματα από διάφορα μοντέλα , είπαμε είμαστε καταναλωτές όχι ζώα. Είναι μικρό το ξεφλούδισμα αλλά δεν παύει να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Αυτό πάντως που πάθανε τα αηφον και πολύ πιθανόν και το δικό σου είναι πως η θήκη μπορεί να κράταγε ιδρώτα και άλλες εκρίσεις από εσένα και σε συνδυασμό ότι ήταν μονίμως επάνω να στο "διαβρωσε". Αυτό τουλάχιστον πάθανε τα 7άρια της Apple. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts