_ilidan_ Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αυριο παραλαμβανω κι εγω ενα μαυρουλι απο skroutz. Θελω να το κανω root. Το ερωτημα ειναι, μπορω να το επιστρεψω σε εργοστασιακη κατασταση για να μην φανει σε περιπτωση service; Επισης λεω να ακολουθησω αυτη την μεθοδο: http://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797 . Αφου το κανω αυτο αξιζει να περασω ROM; Θα κερδισω κατι; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Βασικά πάρε το κινητό και μετά δες αν χρειαζετε ρουτ και αν ναι του κάνεις. Τι είναι αυτό που που σε κάμει να θες να ρουταρεις; για να καταλάβω δλδ Η 320 είναι σε όλα καλύτερη και ως αναμενόμενο θα έλεγα ότι τραβάει λίγο περισσότερη μπαταρία βέβαια αυτό θα το σιγουρευτώ αύριο Έτσι να κάνει και καμία πλήρη φόρτιση ακόμα. Στις φώτο και εγώ δεν είδα καμία διαφορά φίλε μου ΕΣΥ που έχεις κοκο έχεις βγάλει την ζελατίνα που έχει στην κάμερα; για κοίτα λίγο όλα έχουν και δεν φαίνετε καλά Edited May 31, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Root θελω για καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Adblocker, App Quarantine και Titanium Backup. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Βασικά πάρε το κινητό και μετά δες αν χρειαζετε ρουτ και αν ναι του κάνεις. Τι είναι αυτό που που σε κάμει να θες να ρουταρεις; για να καταλάβω δλδ Η 320 είναι σε όλα καλύτερη και ως αναμενόμενο θα έλεγα ότι τραβάει λίγο περισσότερη μπαταρία βέβαια αυτό θα το σιγουρευτώ αύριο Έτσι να κάνει και καμία πλήρη φόρτιση ακόμα. Στις φώτο και εγώ δεν είδα καμία διαφορά φίλε μου ΕΣΥ που έχεις κοκο έχεις βγάλει την ζελατίνα που έχει στην κάμερα; για κοίτα λίγο όλα έχουν και δεν φαίνετε καλά Το κινητό δεν το πήρα σήμερα.Το Έχω με την B180 αρκετές μέρες Και Έχω κάνει σύγκριση Και νομίζω πως Και μπροστά Και πίσω είναι χειρότερες οι φωτο Και το βίντεο Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Root θελω για καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Adblocker, App Quarantine και Titanium Backup. Αν θες Ρουτ μόνο και μόνο για αυτες τις εφαρμογες, τότε δεν νομιζω οτι με emui σου είναι απαραίτητο το Ρουτ. Για διαφημίσεις χρησιμοποιείς το adguard, για back up η εφαρμογή backup της emui είναι υπέρ αρκετή, για freeze και αφαίρεση εφαρμογών συστηματος χωρις ρουτ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294, αν και δεν νομίζω να το χρειαστείς. Ρουτ με emui χρειάζεσαι αν θες να παίζεις με kernel tweaks κλπ. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 όχι μόνο.κάτι gmail, hangouts κλπ θέλουν σουτάρισμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το adguard ποιο ακριβώς είναι που κόβει τις διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Root θελω για καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Adblocker, App Quarantine και Titanium Backup. Αρα δεν χρειαζεσε ρουτ . Και εγώ συνέχεια ρουταριζα φασαρα κτλ εδώ και πολλά χρόνια από την μέρα που πείρα το ματε8 ησύχασα . Πραγματικά όπως στα λέει το φιλαράκι από κάτω και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν θες Ρουτ μόνο και μόνο για αυτες τις εφαρμογες, τότε δεν νομιζω οτι με emui σου είναι απαραίτητο το Ρουτ. Για διαφημίσεις χρησιμοποιείς το adguard, για back up η εφαρμογή backup της emui είναι υπέρ αρκετή, για freeze και αφαίρεση εφαρμογών συστηματος χωρις ρουτ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294, αν και δεν νομίζω να το χρειαστείς. Ρουτ με emui χρειάζεσαι αν θες να παίζεις με kernel tweaks κλπ. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Με πρόλαβες όλα . Να είσαι καλά. Φρειζ κάνεις και πάλι με την μαμά ΡΟΜ που διαλέγεις ποιές εφαρμογές θες να τρέχουν Όταν κλείνεις την οθόνη κάνει κάτι περισσότερο η εφαρμογή που προτίνεις; Το adguard ποιο ακριβώς είναι που κόβει τις διαφημίσεις; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2958895 Το κινητό δεν το πήρα σήμερα.Το Έχω με την B180 αρκετές μέρες Και Έχω κάνει σύγκριση Και νομίζω πως Και μπροστά Και πίσω είναι χειρότερες οι φωτο Και το βίντεο Έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβώς ίδιες . Θα σου πω με σιγουριά αύριο που θα τεςταρω καλύτερη. Αν βλέπεις μεγάλες διαφορές κάτι δεν θα έχει κάτσει καλά και θα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση . .. Edited May 31, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παρ'ολο που δεν χρειαζεται οπως λετε... Αν εγω πραγματι το κανω root, θα μπορω να το επιστρεψω σε εργοστασιακη κατασταση για να μην φανει σε περιπτωση service; Επισης λεω να ακολουθησω αυτη την μεθοδο: http://forum.xda-developer...uawei-t3369797 . Την εχει κανει κανεις; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά λύστε μου παρακαλώ μια απορία: Αγόρασα τη συσκευή με την έκδοση L29-C432B105 Στη συνέχεια αναβάθμισα σε: NXT-C900B180. Τώρα κατεβάζω την L29-C432B320. Είναι ένα αρχείο με το όνομα update.zip. Σκοπεύω να το κάνω extract σε ένα φάκελο που τον ονομάζουμε dload. 1. Νομίζετε ότι θα δουλέψει;;; 2. Θα χρειαστεί να κάνω κάποια ενέργεια πριν ή μετά την αναβάθμιση;;;; Ευχαριστώ :-) :-) :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχει περάσει κανείς την L29C432B320; Επέστρεψε η επιλογή για να βλέπεις την κίνηση του δικτύου; Τελικά υπάρχει! :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά λύστε μου παρακαλώ μια απορία: Αγόρασα τη συσκευή με την έκδοση L29-C432B105 Στη συνέχεια αναβάθμισα σε: NXT-C900B180. Τώρα κατεβάζω την L29-C432B320. Είναι ένα αρχείο με το όνομα update.zip. Σκοπεύω να το κάνω extract σε ένα φάκελο που τον ονομάζουμε dload. 1. Νομίζετε ότι θα δουλέψει;;; 2. Θα χρειαστεί να κάνω κάποια ενέργεια πριν ή μετά την αναβάθμιση;;;; Ευχαριστώ :-) :-) :-) :-) Λογικά θα δουλέψει. Πέρασε το update.app που θα βρεις μέσα στο update.zip στην εσωτερική μνήμη του κινητού στον dload φάκελο. Μέτα Vol+ & Vol- & Power button και έτοιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σε ευχαριστώ Chris!!! Νομίζεις θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ναι φίλε θα δουλέψει 100% και θα έχεις και πάλι την έκδοση σου C432.... Εγώ πάντα προτείνω να κάνουν όλοι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν και επειδή βλέπω νέο κύμα με Updates (η κινεζική έφτασε Β321 - Β323 - Β330) και λόγο του ότι η Β320 μάλλον έχει θέμα με την κάμερα (αναφέρθηκε και στο xda από άλλους χρήστες και είναι από τις βασικές διορθώσεις της νέας κινεζικης Β330) θα σου έλεγα να την περάσεις έτσι από πάνω και εφόσον σου δουλεύουν όλα σωστά και βγουν και κάνα 2 ακόμα Updates τα περνάς και αυτά και μετά κάνεις την επαναφορά σου.... Edited June 1, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οποιος δεν θελει προβλημα με την καμερα ας περιμενει την 331 η οπως θα λεγεται... Διορθωνεται εκει η καμερα λενε. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) όχι μόνο.κάτι gmail, hangouts κλπ θέλουν σουτάρισμα. Εντάξει, στην τελική τις παγώνεις και είναι σαν να μην υπάρχουν, πιάνουν μόνο χώρο. Με 32GB χώρο, δεν θα καταλάβεις διαφορά αν τις αφήσεις. Με πρόλαβες όλα . Να είσαι καλά. Φρειζ κάνεις και πάλι με την μαμά ΡΟΜ που διαλέγεις ποιές εφαρμογές θες να τρέχουν Όταν κλείνεις την οθόνη κάνει κάτι περισσότερο η εφαρμογή που προτίνεις; Ουσιαστικά όχι. Αυτό που κάνει είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις freeze/disable οποιαδήποτε εφαρμογή συστηματος που η ρομ μπορεί να μην σου επιτρέπει, οπότε δεν χρησιμοποιούν καθόλου πόρους. Πχ μερικοί δεν θέλουν το phone manager στην emui. Νομίζω ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται γιατί συνήθως κατι "σκουπίδια" της Google ούτος η άλλως μπορείς να τις κάνεις disable. Πιο πολύ ισως για κινέζικες ρομ που μπορεί να έχουν κάποιες εφαρμογές που δεν θες να τις βλέπεις. Αυτό που κάνει η official Rom με screen off είναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν εφαρμογές τύπου greenify. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 1, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εντάξει, στην τελική τις παγώνεις και είναι σαν να μην υπάρχουν, πιάνουν μόνο χώρο. Με 32GB χώρο, δεν θα καταλάβεις διαφορά αν τις αφήσεις. Ουσιαστικά όχι. Αυτό που κάνει είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις freeze/disable οποιαδήποτε εφαρμογή συστηματος που η ρομ μπορεί να μην σου επιτρέπει, οπότε δεν χρησιμοποιούν καθόλου πόρους. Πχ μερικοί δεν θέλουν το phone manager στην emui. Νομίζω ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται γιατί συνήθως κατι "σκουπίδια" της Google ούτος η άλλως μπορείς να τις κάνεις disable. Πιο πολύ ισως για κινέζικες ρομ που μπορεί να έχουν κάποιες εφαρμογές που δεν θες να τις βλέπεις. Αυτό που κάνει η official Rom με screen off είναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν εφαρμογές τύπου greenify. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk εγώ θέλω να μην τρέχουν απλά, με κλειστή η ανοιχτή οθόνη.θέλω να δουλεύει μόνο ότι χρειάζομαι.θέλω όλες τις εφαρμογές να τις κάνω disable και να βάλω δικές μου.αν αυτό γίνεται τότε οκ συμφωνώ ότι το ρουτ μπορεί και να μην χρειάζεται. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 εγώ θέλω να μην τρέχουν απλά, με κλειστή η ανοιχτή οθόνη.θέλω να δουλεύει μόνο ότι χρειάζομαι.θέλω όλες τις εφαρμογές να τις κάνω disable και να βάλω δικές μου.αν αυτό γίνεται τότε οκ συμφωνώ ότι το ρουτ μπορεί και να μην χρειάζεται. Γίνετε μπορείς να τις κάνεις η αναγκαστική διακοπή που θα είμαι σαν να μην υπάρχουν η απλά μπορείς να τις παγώνει και να μην τρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 τότε μια χαρά αφού γίνεται αυτό χωρίς ρουτ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πραγματικά αυτό το κινητό οταν το πείρα δεν πίστευα ότι είναι τόσο πλήρες. Τώρα μετά από 3 μήνες είμαι καθόλα ευχαριστημένος.το έχω ξαναπεί αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Είναι κινητάρα το άτιμο. Δύσκολα πάντως θα το αποχωριστώ για χάρη του note. Μπορεί όμως να με κάνει το mate 9 με τη σειρά του να αποχωριστώ το note Μετέπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά, το navigation bar μπορεί να κρύβεται? :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Όχι....δεν μπορεί Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Στο Κινέζικο μοντέλο ναι. Στο Ευρωπαϊκό δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δυστυχως τις τελευταιες φορες εχω διαλεξει international rom αρα δεν μπορω να ξερω αν στην κινεζικη latest υπαρχει η επιλογη Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δυστυχως τις τελευταιες φορες εχω διαλεξει international rom αρα δεν μπορω να ξερω αν στην κινεζικη latest υπαρχει η επιλογη Υπήρχε απο την αρχή... δεν υπάρχει λόγος να την αφαιρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts