kodorevi8ulis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα στη παρεα να ρωτησω πως γινετε οταν πατας το κουμπι για να ξεκλειδωσεις να βγαινει κατευθειαν το μοτιβο αντι να πρεπει πρωτα να βγαινει η οθονη που τη σερνεις προς τα πανω και μετα το μοτιβο?πηγα οθονη η προφυλαξη οθονης αλλα δεν το βρηκα. η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι πως το έκανα αλλά για δοκίμασε ρυθμίσεις -> πρόσθετες ρυθμίσεις -> επιλ για προγραμματιστές (αν υπάρχει) -> αμεση προσβαση στο συστημα αν δεν υπάρχει τότε ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνα και πατάς καμια δεκαριά φορές πάνω στο Εκδοση Miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πατησα πανω στο miui εγραψε γονατε διαχείριστης πηγα επιλογή για προγραμματιστες μπορω να τα επιλεξω ολα εκτος απο το αμεση επεμβαση στο συστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πατησα πανω στο miui εγραψε γονατε διαχείριστης πηγα επιλογή για προγραμματιστες μπορω να τα επιλεξω ολα εκτος απο το αμεση επεμβαση στο συστημα Αυτή η επιλογή καταργεί εντελώς την Lock Screen. Γι'αυτό δεν είναι ενεργή, επειδή έχεις βάλει κωδικό ξεκλειδώματος. Αν θες να γλυτώσεις το swipe, κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος arist1976 στο post #3048. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Προσπαθησα να κανω και αυτο του φίλου ειναι στα ελληνικα εμενα εκανα μια ψευτομεταφραση αλλά την τελευταία επιλογη δεν τη βρήκα. ..Ευχαριστώ πάντως παιδια για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Προσπαθησα να κανω και αυτο του φίλου ειναι στα ελληνικα εμενα εκανα μια ψευτομεταφραση αλλά την τελευταία επιλογη δεν τη βρήκα. ..Ευχαριστώ πάντως παιδια για τη βοήθεια ρυθμίσεις -> κλείδωμα οθόνης -> κωδικός πρόσβασης (βάζεις το pattern ή πιν που έχεις βάλει) -> στην νέα καρτέλα μετά την μέση λέει Προχωρημένες Ρυθμίσεις , ενεργοποιείς το Προβολή κωδικού στην Οθόνη (κάτω με μικρότερα γράμματα έχει την επεξήγηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Προσπαθησα να κανω και αυτο του φίλου ειναι στα ελληνικα εμενα εκανα μια ψευτομεταφραση αλλά την τελευταία επιλογη δεν τη βρήκα. ..Ευχαριστώ πάντως παιδια για τη βοήθεια http://i.imgur.com/4iL2ypF.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Παιδιά οκ. Χάρη στον Aromeo την έκανα τη δουλειά gia to locale more language setting. Έφαγα ένα δύωρο σχεδόν. Φίλε μου σε ευχαριστώ :):) Τι εκανες λαθος τελικα? Τα κατάφερα τελικά! Χίλια ευχαριστώ όλους για την εξυπηρέτηση που μου κάνατε! Το συμπέρασμα από όλη αυτήν την ιστορία ήταν: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΙΑΟΜΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ! Μπορείτε να σβήνεται μόνο από τις επιλογές που έχει στο App Store και στην καρτέλα uninstall. Και πάλι ευχαριστώ! Μπορεις και συ φιλε μου σε παρακαλω να αναφερεις πως τα καταφερς? τι εφταιγε? Edited February 7, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλημέρα παίδες. Η σύζυγος είναι κάτοχος εδώ και 3 ημέρες και εγώ είμαι κατευχαριστημένος :lol: Γενικά η συσκευή δίνει την αίσθηση που για να βρεις σε άλλες πρέπει να δώσεις αρκετές εκατοντάδες ευρώ :D Πέρασα την 7.1.6 Multi Stable και είναι όλα κομπλέ, μόνο μία απορία έχω: Αν θελήσω να flashάρω update της ROM με τον ίδιο τρόπο, θα γίνεται πάντα factory reset; Φαντάζομαι ότι αν ξετικάρω το userdata στο SP Flash θα είμαι οκ, σωστά; Edited February 8, 2016 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μετα απο αρκετη εμπειρια με τα Xiaomi ομολογω οτι το Note 3 ειναι το πρωτο που μου αφηνει τις καλυτερες εντυπωσεις (εχω πιασει και το pro αλλα ειναι αλλη κατηγορια και δεν το αναφερω). Εχω ριξει αρκετο κραξιμο στην εταιρια , και τωρα ηρθε η ωρα να πω και τα καλα. Αισθηση, ταχυτητα, υλικα κατασκευης, βαρος, και επιτελους μπαταρια απο την xiaomi παρα το ενεργοβορο miui. Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα ελπιζοντας για λιγο καλυτερες επιδοσεις καμερας (η οποια ειναι αρκετα καλη) σε νεο firmware και γιατι οχι καποια στιγμη aosp. Για τα χρηματα του θα ελεγα αυτη την στιγμη χωρις αντιπαλο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα Φοράει κανεις την SphinXv2b Miui 7.1 V7. 1.3 για να γράψει μερικές εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θεματακι να μπορεις να στειλεις sms αλλα να μη ερχονται απο αλλους, καμια λυση παιδες ; Να φταιει η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Το Vickmall από ποτέ αρχίζει πάλι να ξαναστέλνει???? Μετά της 15 γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι κατοχος της συσκευής εδω και μία εβδομάδα και εχω μείνει καταευχαριστημένος!!!! Τρέχω την εκδοση 7.0.19 Γενικά υπάρχει κάποιος ευκολος κωδικός για root και flash roms? Επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για fingerprint unlock γιατι δεν εχει κάτι μέσα προεγκατεστημένο; Ευχαριστώ προκαταβολοκά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Επίσης ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για fingerprint unlock γιατι δεν εχει κάτι μέσα προεγκατεστημένο; Ευχαριστώ προκαταβολοκά!! καλησπερα. Settings>> Lock screen & password>>Password & Fingerprint Edited February 8, 2016 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα . Εχω την εκδοση 77.0 . 19 .0 stable , απο μινι ντιλ και με ελληνικα . Ηθελα να ρωτησω : 1 Με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα περνας ..., Stable ROM , multi stable , Full ROM pack , .... κτλ 2 Αναβαθμησεις απο MIUI ? Γιατι τωρα δεν εχει μου λεει . 3 Υποστηριζεται επισημα η ελληνικη απο MIUI , ετσι ωστε να παιρνει updates? 4 Ποια ειναι η πιο σταθερη ? Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) - edit - βρηκα ακρη Edited February 8, 2016 by vasou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα . Εχω την εκδοση 77.0 . 19 .0 stable , απο μινι ντιλ και με ελληνικα . Ηθελα να ρωτησω : 1 Με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα περνας ..., Stable ROM , multi stable , Full ROM pack , .... κτλ 2 Αναβαθμησεις απο MIUI ? Γιατι τωρα δεν εχει μου λεει . 3 Υποστηριζεται επισημα η ελληνικη απο MIUI , ετσι ωστε να παιρνει updates? 4 Ποια ειναι η πιο σταθερη ? Ευχαριστω . Πέρνα την official με τον οδηγό να έχεις αναβαθμίσεις και να πετάει και το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis19 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα.Θέλω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. Να ζητησω Multilanguage rom η την official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σήμερα έγινε unlock και περάστηκε ή ελληνική dev rom Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγω φιλε μου το πηρα με την multi γτ δεν ασχολούμαι με ρομ τοβθελω για απλη χρηση σερφαρισμα και τετοια..και ηθελα να εχει τα ελληνικά. ...αναλογα τι ζηταει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Μόλις παρέλαβα το κινητό και εγώ. Τρέχει τί άλλο; 7.0.19.0.0 Πάω για αναβάθμιση σε Stable. Μια ερώτηση. Το κινητό το πήρα από To2c. Όλα καλά αλλά δεν ήρθε η μαύρη θήκη που παρήγγειλα και το Tampered glass. Για το Tampered όμως δεν είμαι σίγουρος. Υπάρχει περίπτωση να το φορέσαν αυτοί; Γιατί όταν το κοιτάς κάθετα φαίνεται περίπου ένα χιλιοστό το γυαλί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Να κάνω μια ερωτησούλα? Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζουμε ξεχωριστά την ένταση του ήχουν κλήσης και των notification? Δεν θέλω να βαρανε δυνατά όλα τα notification απο τις εφαρμογές, τουλάχιστον όσο δυνατά ακούγετε ο ήχος κλήσης. Πως αλλάζει, γιατί στις ρυθμίσεις τα έχει μαζί. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τι εκανες λαθος τελικα? Δεν έβρισκα το usb debugging Φίλος το είχα βρει αλλά κόλλησα αλλού και δεν ανανέωσα το post. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως είναι απίστευτο. Έστησα το κινητό σε 2 ώρες και κολλάω με τις ρυθμίσεις του. 1. Πως εναλλάσεις τον system launcher ή τον Nova launcher (έκανα εγκατάσταση)? 2. Με τον Nova launcher δεν παίζει το fmradio. Με τον system launcher έπαιζε κανονικά. Φταίει ο launcher ή κάτι άλλο Παιδιά καμιά βοήθεια με εναλλαγή από stock launcher σε nova launcher? Φοβάμαι ότι σχετίζεται με το πρόβλημα που έχω με το fmradio. Δεν ανοίγει καν σαν εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Όταν το ανοίξεις και κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις πόση ελεύθερη μνήμη μένει; Με αγχώνει λίγο η απουσία sd. Αναφέρομαι στην έκδοση με τα 16Gb Edited February 8, 2016 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) 7.1.8 Chinese σε σχεση με την 7.1.6. Χειρότερη ληψη καμερας και αρκετα bugs με τα notifications. Πολλες φορες δεν τα δειχνει, κυριως mail. Περιμενουμε νεοτερη λοιπον. Edited February 9, 2016 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts