Jump to content

stakhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    237
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stakhs

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

stakhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπράβο στα παιδιά για τους οδηγούς! Respect!
  2. Εγω να δεις!!! :)
  3. Απο χθες βράδυ φοραω τη νεα gtv 6.3.11 Δεν ξερω αν είναι ιδέα μου, αλλα νιώθω το κινητό πιο άμεσο στην απόκριση του σε οτιδήποτε εχω ανοίξει μέχρι στιγμής. Για μπαταρία, δε μπορω να κανω λογο καθώς πρέπει να γίνουν μερικες φορτισεις. Με τη 6.3.3 ειχα ελαφρώς μεγαλύτερη καταναλωση σε σχεση με την 6.2.25. Με ολες τις ελληνικές gtv, ουδέποτε προσωπικά ειχα lag ή επανεκκινησεις. Θεωρώ, σε ότι rom εχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, ειναι η ανώτερη απ'ολες και φυσικά ελληνική.
  4. Η νεα GTV 6.3.3 είναι μακράν μέχρι στιγμής, η πιο γρήγορη σε σχέση με οσες gtv εχω δοκιμάσει. Πραγματικά, τα παιδιά στην ελληνική κοινότητα, κανουν απίστευτη δουλειά. Ζητηστε άδεια για unlock του Bootloader. Αξίζει και με το παραπάνω η ελληνική GTV. Προσωπική μου γνώμη, γίνετε vip members. Εκτός ότι θα έχετε κάποια ωφελη, βοηθάτε τα παιδιά να συνεχίσουν την προσπαθεια τους στην εβδομαδιαια αναβάθμιση.
  5. Ninjamoz, ξανακανε εγκατάσταση. Το led με τις ειδοποιήσεις σε εμένα δουλεύει κανονικά.
  6. Αφιερωμένο στον φιλο ninjamoz. Δεν παίζεσαι! Σε περιμένω Θασο.
  7. Γειά σου παιδί. Διαβασε τον οδηγό.
  8. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader/ Ξεκλειδωμα του Bootloader
  9. Δεν παίζεσαι!!! Respect! Το δες τον οδηγό θα παίζει συνέχεια. Μπράβο αγορινο.
  10. Ninjamoz, είσαι θεουλης! Respect!!! Τα έγραψες ολα, πραγματικά μπράβο. Αν είναι εύκολο, να μπει στην αρχική σελίδα απο καποιον συντονιστή, καλο θα είναι.
  11. Οτι θέλουν απαντούν στον καθένα. Σε εμένα ειχαν πει οτι μόνο μια φορά το μήνα δικαιουσαι ξεκλειδωμα, μπορείς να ξεκλειδωσεις όσες συσκευές θελεις αρκεί να εχουν το δικό σου λογαριασμό mi.
  12. Αρχικά, μπράβο σου που το παλεψες με υπομονή και επιμονή!!! Η πρόταση σου: Στο τέλος τα έκανα όλα απ την αρχή και τελικά τα κατάφερα, είναι το μυστικό για την εγκατάσταση μιας νεας ρομ. Και πάλι, μπράβο σου.
  13. Κανε το update και κατέβασε για σιγουριά το Google installer για να περάσεις από εκει το play store. Δες πρώτα, αν θα διορθωθεί απο το update. Καλως ηρθες και μπράβο σου που διάβασες το thread. RESPECT!!!
  14. Να είσαι καλα :)
  15. Μπες https://xiaomi-miui.gr/community/ Και θα σου λυθούν πολλες απορίες σχετικά με ελληνικη ρομ κτλ
×
×
  • Create New...