Jump to content

aromeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    762
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by aromeo

  1. Καλησπέρα. Είναι κανένας με EMS από Κίνα που να αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο; Πρώτη φορά μου κολλάει τόσο πολύ στο ΚΤΕΠ.
  2. Χθες επαιζε το 512 στα 1400κατι. Σήμερα ενω μπηκα το ειδα 1400κατι παλι, μετα απο λιγο που πηγα να παραγγείλω ανεβηκε στα 1700κατι. Πηρα τηλεφωνο και μου λενε αλλαζει αυτοματα η τιμη. Προφανως κραχτης.
  3. Ναι ολα καλα, δεν απαντησα επιθετικα. Ουτε εμενα μου εχει ξανατυχει, γι'αυτο ρωτησα. Ακομα και σε Custom ROM με Magisk,Xposed και δεν ξερω και εγω τι αλλο που ειχα σε αλλα κινητα, δεν ειχα συναντησει τετοιο πραγμα. Τεσπα, μικρο το κακο καθως υπαρχουν back up απ'ολα. Απλα αν τυχει και σε καποιον αλλον, να μη νιωθει μονος του :P . ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπανανα που δοκιμασα δεν τρωει παντως χαχα. Τι εννοεις;
  4. Καταλαθος πως; Με το κινητο νεκρο; Το κοιταξα ωστοσο και ειναι κλειστο.
  5. Καλησπερα και παλι. Μπηκα στη διαδικασια να το γραψω γιατι δεν εκανα απολυτως τιποτα παραπανω απο αυτα που κανω παντα. Δεν εχω εγκαταστησει ποτε στη ζωη μου Cleanerοειδη, ειπαμε :P . Το κινητο οπως καθε βραδυ φορτιζε. Σε καποια φαση που ξυπνησα το πρωι νωρις ηταν ανοιχτο γιατι κοιταξα για ενα μηνυμα που ηθελα. Μετα απλα νεκρο στην πριζα. Το μοναδικο που σκέφτομαι είναι μηπως εκανε αυτοματα update και κατι πήγε στραβα. Edit : Εκανα 4-5 reboot κατευθειαν αλλα δεν. Επίσης όταν ανοιξε περα απ'το οτι σερνοταν, μου έβγαζε τις μαμα εφαρμογες μεσα σε φακελους αλλα και εξω με το σηματακι του Dual App (πορτοκαλι), οι οποιες μετα απο λιγο εξαφανιστηκαν. Εχει τιποτα σαν Users το MIUI? Τελος το αποτυπωμα/FaceID/MI Account/Google ηταν περασμενα κανονικα οταν το ανοιξα.
  6. Προφανώς χωρίς να έχω κάνει εγώ. Ξύπνησα και το βρήκα έτσι. Πρόσβαση έχω μόνο εγώ. Mi 9T από BG με Global Stable 10.3.12. Δεν έγινε επαναφορά, απλά άνοιξε χωρίς εφαρμογές και με κάποιες ρυθμίσεις χαμένες.
  7. Σε εμένα σήμερα το πρωί ήρθε ένα μίνι-εγκεφαλικό. Το κινητό όταν ξύπνησα ήταν νεκρό. Πατάω το power για 10 δευτερόλεπτα, bootάρει και ξαφνικά αντικρίζω το τίποτα. Λείπουν όλες οι εφαρμογές, οι επαφές-κλήσεις, μερικές ρυθμίσεις και γενικά έχει γυρίσει σε στοκ μορφή. Μεγάλη απογοήτευση.
  8. Παρέλαβα και εγώ σήμερα από BG με Priority. Παραγγελία στις 10/7. Θα πω περισσότερα όταν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
  9. 285€ βγαίνει το 128άρι σε κόκκινο με Priority, αν σε παίρνει ακύρωσέ το.
  10. Πριν το βγάλει στα 271€ έπαιζε κουπόνι στα 282€ το 6/128. Δηλαδη με +18€ παιρνεις διπλάσιο αποθηκευτικό. Μικρή η διαφορά στα €, τεράστια στην πράξη.
  11. Αν έχω καταλάβει καλά ναι απλά το Mi 9T δεν υποστηρίζει 4K 60fps λόγω SoC.
  12. Το πηρα απο Banggood με Priority στα 282€ το 6/128. Μιας και ερχομαι απο OnePlus 5T με φοβιζει μονο το MIUI σε σχεση με Oxygen. Θα δειξει. Καιρο ειχα να δοκιμασω Xiaomi, ελπιζω να μην με απογοητευσει.
  13. Απο που, αν επιτρεπεται;
  14. Αξίζει να παω από 1+ 5t στο απλό Mi 9T ή να περιμένω το Pro? Δεν παίζω παιχνίδια και το 1+ δεν με κρέμασε ποτέ στη χρήση που κάνω. Ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει, απλά βαρέθηκα και η τιμή μου φαίνεται αρκετά καλή απο Bangood τώρα που οριακά μπορώ να το διώξω ακόμα το 5t. Το μόνο που φοβάμαι είναι το Xiaomoλειτουργικό μετα το Oxygen που είναι κορυφή.
  15. Απο Banggood με Priority Direct LX702641187NL παει βολτα Θεσσαλονικη ενω μενω Πελοπόννησο, τι φαση; Το χα ξαναδει παλαιοτερα εδω που καποιος το ειχε αναφερει αλλα δεν μου ειχε τυχει ποτε. Να ανησυχησω ή τυχαιο γεγονος και το εστειλαν να παρει αερα;
  16. Ο promotion που είχα πετύχει μου είχε πει ότι ενώ έχω ήδη φοιτητικό cosmote, μπορώ να πάρω κι'άλλο. Ενώ η cosmote λέει ένα νούμερο/πάσο. Γι'αυτό ρωτάω μήπως παίζει κάποιο εσκεμμένο "bug" με τα promotion.
  17. Καλησπέρα, Έχω ήδη ένα φοιτητικό Vodafone στο όνομα μου. Μπορώ να βγάλω και 2ο με κάποιο τρόπο; Θυμάμαι ότι μια φορά είχε έρθει ένα παλικάρι σε καφετέρια από Cosmote και ήθελε να μου πουλήσει ένα φοιτητικό. Όταν του είχα πει ότι έχω ήδη, μου είχε πει ότι μπορείς να το πάρεις και να το δώσεις σε έναν φίλο. Ισχύει αυτό; Θυμάμαι όταν είχα βγάλει 2ο μου είχαν ακυρώσει το 1ο αυτόματα, σε κατάστημα. Μήπως από τα promotion γίνεται να πάρω και δεύτερο χωρίς πρόβλημα; Ευχαριστώ!
  18. aromeo

    OnePlus 5T

    Αυτό με τη θύρα ακουστικών δεν με ενόχλησε ποτέ. Πορτοφόλι είχα πάντω πάνω μου και το ανταπτοράκι ήταν πάντα εκέι. Και δεν το χρησιμοποιήσα και ποτε. Τα stereo ηχεία ναι ήταν καλύτερα και για εμένα πιο βολικά αφού σε δύσκολες συνθήκες άκουγα από το ακουστικό αλλά οκ, not a big deal. Για την αγορά απ'έξω, δεν βρίσκω λόγο γιατί όχι. Έχω αγοράσει πάρα πολλά κινητά για εμένα και φίλους από κίνα. Εποχές που τα κινέζικα-ό,τι να ναι έδιναν και έπαιρναν, όχι brands όπως Xiaomi, Huawei και 1+. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γενικά δεν αγοράζω κάτι με το σκεπτικό ότι θα χαλάσει. Αν χαλάσει, θα δούμε. Τα 70€ που γλύτωσα είναι ένα ΣΚ. Το προτιμώ από την ευρωπαϊκη εγγύηση, προσωπικά. Το "επίσημη έκδοση" δεν κατάλαβα τι σημαίνει. Εγώ με το iPhone ήμουν ευχαριστημένος μέχρι το iOS 11. Εκεί η μπαταρία χάλασε πάρα πολύ και ξεκίνησα να ψάχνομαι για κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός της μπαταρίας όμως, σε συσκευές όπως το 6s με το throttling τα έκαναν θάλασσα. Τα "δεν κολλάει ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση" και "το λειτουργικό δουλέυει αέρας γιατί είναι φτιαγμένο για τη συσκευή αποκλειστικά" πήγαν περίπατο. Τα περι οικοσυστήματος δεν με κολλάνε ιδιαίτερα, ας έχω MacBook και Hackintosh. Μια χαρά συνεργάζονται με την Google όπως και όλες οι συσκευές που συνδεόνται στο internet. Το μοναδικό θετικό του iPhone που δεν νομίζω να το έχει άλλη συσκευή, είναι η μεταπωλητική αξία. Το πήρα 650€ και 1.5 χρόνο μετά σε μέτρια κατάσταση το έδωσα 430€. Υ.Γ. Ένα ακόμα μείον είναι η αδιαβροχοποίηση. Όχι ότι βούταγα το κινητό στις πισίνες να το παίξω μούρη, αλλά ήταν ένα μεγάλο + αν χυθεί ένας καφές πχ.
  19. aromeo

    OnePlus 5T

    Έρχομαι από iPhone 7. Πήρα 5t 6/64 απο Banggood. 430€, όσο πούλησα το 1.5 χρονών iPhone. Το τηλ είναι ένα σκαλί πάνω από iPhone 7 σε όλα και σε μερικά πράγματα όπως η μπαταρία είναι αρκετά σκαλιά πάνω. Μοναδικές ελλείψεις από το iPhone είναι το OIS (κλαιν) και το σημαντικότερο για εμένα WiFi Calling καθώς μου είχε λύσει τα χέρια μιας και μένω σε υπόγειο. Anyway, πολύ premium συσκευή απ'όσα έχω δει μέχρι ώρας. Περιμένω και ένα Lava Red για την κοπέλα μου η οποία άλλαξε από 6s. Γενικά το iPhone εμφανισιακά μπροστά στο 1+ είναι σαν... κινέζικο :P . Είναι δυνατόν με τέτοια bezels και bugs στο iOS 11 ο κόσμος να τα αγοράζει ακόμα;
  20. aromeo

    iPhone 7

    Ποιος καθεται να το κανει ομως. Ασε που πηρα iPhone για να γλυτωσω αυτη τη φασαρια. Θεωρω οτι θα βελτιωθει με τα updates οπως γινεται συνηθως. Γενικα δεν ειχα θεμα ποτε με OTA ουτε στο Mac ουτε στο iPhone/iPad. Εχω να κανω restore πολλα χρονια. Ελπιζω να μη χρειαστει τωρα.
  21. aromeo

    iPhone 7

    Νομίζω έχω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με αναβάθμιση iOS 11(OTA) σε iPhone 7.
  22. Έχει κανένας εμπειρία με S.F. Express? Περιμένω ένα πληκτρολογιάκι για tv box, παραγγελία στις 17/07 απο Aliexpress και ενώ μου βγάζει ότι έχει έρθει Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φάση είναι. Στο 17track το μήνυμα δείχνει ότι μου άφησαν ειδοποίηση. Παράξενο γιατί ο ταχυδρόμος με ξέρει και μου αφήνει τα δέματα πάντα σε συγκεκριμένο μέρος για να μην τρέχω στα ΕΛΤΑ κάθε μέρα επειδή παραγγέλνω συνέχεια. Βέβαια μπορεί να μου έριξαν το 3ευρω καπέλο και γι'αυτο να μην το άφησε. Αλλά δεν βρήκα ειδοποίηση πουθενά. Στο aftership δείχνει ότι θα γίνει ξανά προσπάθεια και ότι δεν το παρέδωσαν λόγω διακοπών ή σαββατοκύριακου στις 13/09 (Τετάρτη) :wacko: . Να πάω στα ΕΛΤΑ να χάσω το χρόνο μου ή να περιμένω;
  23. Έχει κανένας εμπειρία με S.F. Express? Περιμένω ένα πληκτρολογιάκι για tv box, παραγγελία στις 17/07 απο Aliexpress και ενώ μου βγάζει ότι έχει έρθει Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φάση είναι. Στο 17track το μήνυμα δείχνει ότι μου άφησαν ειδοποίηση. Παράξενο γιατί ο ταχυδρόμος με ξέρει και μου αφήνει τα δέματα πάντα σε συγκεκριμένο μέρος για να μην τρέχω στα ΕΛΤΑ κάθε μέρα επειδή παραγγέλνω συνέχεια. Βέβαια μπορεί να μου έριξαν το 3ευρω καπέλο και γι'αυτο να μην το άφησε. Αλλά δεν βρήκα ειδοποίηση πουθενά. Στο aftership δείχνει ότι θα γίνει ξανά προσπάθεια και ότι δεν το παρέδωσαν λόγω διακοπών ή σαββατοκύριακου στις 13/09 (Τετάρτη) :wacko: . Να πάω στα ΕΛΤΑ να χάσω το χρόνο μου ή να περιμένω;
×
×
  • Create New...