Jump to content

vasilis19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis19

  • Ημ. Γέννησης 09/01/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasilis19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα.Θέλω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. Να ζητησω Multilanguage rom η την official?
  2. vasilis19

    Honor 6

    Καλησπερα,εχω την B317 γνωριζει καποιος πως θα εγκαταστησω την Miui Rom? Ενα λινκ αρκει.
  3. vasilis19

    Honor 6

    Ο εσωτερικος χωρος του κινητου μετα απο φλασαρισμα b313 μου δειχνει μεγιστο 3,85gb.Γνωριζει κανεις τι εχει γινει και πως το φτιαχνω?
  4. vasilis19

    Honor 6

    Μπορει καποιος να μου πει πως κανω downgrade απο emui 3.0 σε 2.3? Συγκεκριμενα απο απο b313 σε b117?μεσω Local update δεν γινεται τπτ,ολο πεταει install failed.Δοκιμασα να flasharo την recovery του b117 και παλι τπτ.
  5. vasilis19

    Honor 6

    Εκανα update στην b310 και η μπαταρια τελειωνει στο μισο χρονο σε σχεση με πριν την αναβαθμιση (B117). Υπαρχει καποια αλλη εκδοση,αλλο kernel για καλυτερη αποδοση?
  6. vasilis19

    Honor 6

    Καλησπερα οταν πρωτοπηρα το κινητο πριν 2 μηνες περιπου και κατι ειχε ερθει με την Β117-EmotionUI 2.3 Δεν εκανα update καθως διαβαζα αρνητικα σχολια κυριως για την μπαταρια και κολληματα reboots κ.λ.π Μολις κατεβασα την B310.Συστηνετε να κανω update?Θα αλλαξει κατι προς το αρνητικο?Διαρκεια μπαταριας θα μειωθει?
  7. Καλησπέρα,ψάχνω για tablet κινέζικο μέχρι 100Ε Θέλω να έχει οπωσδήποτε wifi Bluetooth 7" η παραπάνω Και γενικά να μην σέρνεται Τι έχετε να προτείνετε?:O
  8. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε βρει καποια θηκη που να μπαινει στον εξαερισμο,ειχα παραγγειλει προσφατα αυτην εδω http://www.obostore.com/car-vehicle-motor-air-vent-holder-mount-for-samsung-galaxy-s2-p-1264-c-124.html αλλα επειδη φοραει και την θηκη sgp neo hybrid δεν χωραει να μπει. Εχετε να προτεινετε κατι αναλογο?
  9. καλησπερα Σκεφτομαι να αγορασω ενα galaxy y απο το ιντερνετ,το ατομο το οποιο θα το πουλησει μου λεει πως δεν εχει αποδειξη γιατι ειναι απο δωρο αλλα ειναι καταχωρημενο το IMEI της συσκευης στην samsung.Δηλαδη αν παθει κατι το κινητο θα μπορεσω να το στειλω για επισκευη η θα μεινω κρεμασμενος?
  10. πηρα το samsung galaxy s2,υπερευχαριστημενος ως τωρα,αλλα το μονο σημειο που μου κανει νερα ειναι το gps κανει αιωνες να lockarei και μερικες φορες δεν lockarei και ποτε. τι να κανω για να πιανει δορυφορους σχετικα γρηγορα?
  11. καλησπερα,εχω ενα θεμα με τις επαφες,τις εκανα sync απο το gmail και δεν μου εμφανιζονται στο σωστο γραμμα,πχ. ονομα που αρχιζει απο Ι το εχει στο Τ. Τι μπορει να φταιει?
  12. Αυτη τη στιγμη επειδη ειχα καιρο να κανω update φαινεται πως ειναι η εκδοση για v10c.Πατησα για ενημερωση λογισμικου βρηκε,το κατεβασε παει να το βαλει στο 10% βγαζει το εικονιδιο που ανεφερα και μετα κολλαει εκει,εβγαλα μπαταρια και τωρα δεν μου ζηταει καν το το κωδικο για sim και δεν δειχνει κατασταση μπαταριας,με αλλα λογια δεν εχω την λειτουργια τηλεφωνου,ξαναπροσπασπαθησα για το update,τπτ παλι τα ιδια
  13. προσπαθω να κανω update το τελευταιο εδω και ποση ωρα,κανονικη ρομ,και μου εχει κολλησει στο ρομποτακι με το κουτι.Ποση ωρα παιρνει συνηθως?ηδη περιμενω 14 λεπτα
  14. εκανα,με την επιλογη μεσα απο το τηλεφωνο,τα ιδια,καταφερα να κατεβασω απο αλλο pc το αρχειο που προανεφερα,αναμενω
×
×
  • Create New...