larrysalonika Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Settings -> SIM Cards & Mobile networks, κάτω-κάτω στο Internet ποια SIM έχει επιλεγμένη; Φίλος το είχα βρει αλλά κόλλησα αλλού και δεν ανανέωσα το post. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως είναι απίστευτο. Έστησα το κινητό σε 2 ώρες και κολλάω με τις ρυθμίσεις του. 1. Πως εναλλάσεις τον system launcher ή τον Nova launcher (έκανα εγκατάσταση)? 2. Με τον Nova launcher δεν παίζει το fmradio. Με τον system launcher έπαιζε κανονικά. Φταίει ο launcher ή κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Για τις φωτογραφίες γίνεται μετακίνηση από τον φάκελο αρχεία κ όχι από το άλμπουμ της κάμερας. Πας αρχεία κ πάνω δεξιά σου έχει επιλογή για δημιουργία φακέλου. Τον δημιουργεις κ αυτόματα εμφανίζεται κ στο άλμπουμ. Από τα αρχεία πάλι αν πατήσεις πάνω σε μια φώτο ή βίντεο παρατεταμένα σου δίνει επιλογή για μετακίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 να σαι καλα φιλε μου ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Για τις κλήσεις, πας στην εφαρμογή phone πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί, incoming call settings και έχει διάφορες επιλογές εκεί μαζί και για σίγαση ενώ το αναποδογυρίζεις.. Για ξυπνητήρι δοκίμασε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείς Η εφαρμογή της συσκευής για το ξυπνητήρι πάντως δεν το υποστηρίζει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos8916 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπερα.Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.Πηρα το κινητο απο vickmall με την international rom.Ολα καλα κανενα προβλημα.Απλα στα μηνυματα εχω ενα θεμα.Στελνω μην σε καποια απο τις επαφες μου.Οταν αυτος μου απαντησει το μην μπαινει σε αλλο φακελο και αποθηκευεται με τον αριθμο.ενω υπαρχει φακελος με μην της επαφης αυτης.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παίδες έχει βρεθεί τρόπος να γίνει το playstore default εφαρμογη και οχι το κινεζικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maloukaki Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασε τον οδηγό: http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html κάπου σε προηγουμενες σελιδες το έχει μεταφρασμένο καποιο μέλος. Πάρε μια ιδέα και σιγουρα και κάποιοι άλλοι θα σε βοηθησουνε να διαλέξεις ρομ. Νομίζω το ευρωπαικο έχει μια multilanguage rom αλλά δεν παιρνει αναβαθμίσεις. ευχαριστώ για την απάντηση σου.... έχω όλη μέρα και διαβάζω προσπαθώντας να βγάλω άκρη... μου φαίνεται θα το πουλήσω να ξεμπερδεύω.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είσαι ευχαριστώ για την απάντηση σου.... όπως έχω αναφέρει και παραπάνω έχω όλη μέρα και διαβάζω προσπαθώντας να βγάλω άκρη... ακόμα και το γεγονός ότι έχω windows 10 στον υπολογιστή είναι ένα μικρό πρόβλημα... Δεν θέλω να το πειράξω χωρίς να ξέρω.. μου φαίνεται θα το πουλήσω να ξεμπερδεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εχω ενα samsung note 3. Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση στο redmi note 3. Με ενδιαφέρει η οθόνη του και η καμερα να ειναι σε παρόμοια επίπεδα με αυτά του τωρινού μου κινητού.(κάποιος ίσως που είχε πριν το samsung note 3 να μπορεί να απαντήσει) Ευχαριστώ Νομίζω ότι δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να κάνεις τέτοια αλλαγή. Και μόνο η διαμαντένια super amoled οθόνη του samsung αρκεί για να μη μπεις καν στη διαδικασία σύγκρισης. Για να μην αναφέρω τον κυκεώνα των κινεζοεφαρμογών στον οποίο θα μπλέξεις αν πας σε xiaomi. Τα νούμερα του antutu δεν πρέπει είναι το κύριο κριτήριο επιλογής συσκευής, άποψή μου. Εξάλλου μιλάμε για διαφορά τιμής τουλάχιστο 150Ε. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ για την απάντηση σου.... έχω όλη μέρα και διαβάζω προσπαθώντας να βγάλω άκρη... μου φαίνεται θα το πουλήσω να ξεμπερδεύω.... Παιδιά μην τρελαίνεστε. Ακολούθησε τα βήματα εδώ όπως τα λέει ο φίλος ninjamoz και θα δεις ότι όταν καταλάβεις τι κάνεις θα φλασάρεις για πλάκα τις rom. Αν κολλήσεις στέλνεις μήνυμα και βρίσκουμε άκρη... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Φτιάχτηκε αυτή η ρομ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μόλις κάνεις unlock την βάζεις Έχει βγει πολύ καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το Vickmall από ποτέ αρχίζει πάλι να ξαναστέλνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει κανείς από εσάς που έχει την Official αγγλοκινέζικη ROM, και να είχε πρόβλημα με το 'διάβασμα' κάποιας εφαρμογής ελληνικής (ή και αγγλικής); Γιατί ένας φίλος μου μου λέει ότι κάποιες εφαρμογές (εκείνος είχε θέμα με το e-banking της Πειραιώς), μου λέει ότι την διάβαζε μόνο στα κινέζικα, και εν τέλει δεν μπορούσε να την αποδώσει στα ελληνικά. Ξέρετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spab Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν είχα κανένα πρόβλημα εγώ. Με official το app της Πειραιως τρέχει κανονικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά μην τρελαίνεστε. Ακολούθησε τα βήματα εδώ όπως τα λέει ο φίλος ninjamoz και θα δεις ότι όταν καταλάβεις τι κάνεις θα φλασάρεις για πλάκα τις rom. Αν κολλήσεις στέλνεις μήνυμα και βρίσκουμε άκρη... Συμφωνώ και εγώ με το φίλο. Δεν είναι τίποτα, ίσως σε μπερδευει επειδή είναι πρώτη φορά. Ελάτε, δεν θέλω ηττοπάθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με το 4G τι ταχυτητες εχετε πιασει? Αθηνα κεντρο εγω με wind και δεν ειδα πανω απο 18mbps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει κανείς από εσάς που έχει την Official αγγλοκινέζικη ROM, και να είχε πρόβλημα με το 'διάβασμα' κάποιας εφαρμογής ελληνικής (ή και αγγλικής); Γιατί ένας φίλος μου μου λέει ότι κάποιες εφαρμογές (εκείνος είχε θέμα με το e-banking της Πειραιώς), μου λέει ότι την διάβαζε μόνο στα κινέζικα, και εν τέλει δεν μπορούσε να την αποδώσει στα ελληνικά. Ξέρετε κάτι; Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ουτε εγω εχω θεμα με την πειραιως.μολις μπηκα και ολα μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πριν από μία εβδομάδα περίπου παρέλαβα από vickmall το 3GB RAM, 32άρι με multi rom 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) όπως αναγράφει. Δεν είχε εγκατεστημένη καμία "κινέζικη" εφαρμογή, το playstore υπήρχε προεγκατεστημένο. Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ROM όλα λειτουργούν τέλεια και με την μπαταρία είμαι μια χαρά. Μια απορία μόνο, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να διαπιστώσω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το ίδιο εχω από vickmall και είναι κλειδωμένο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mei_ Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παιδες ξερει κανεις με την αγγλοκινεζικη τι μπορουμε να κανουμε για να φανουν σωστα τα ελληνικα σε PDF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Παιδιά προσπαθώ να βάλω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή με αποτελέσματα αγωνων αλλά δεν βγάζει.. Πριν την τελευταία αναβάθμιση δούλευε κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάτι με τη διαχειρηση μπαταριας?? Φοραω την τελευταια official αγγλοκινεζικη Edited February 7, 2016 by StathisSe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά προσπαθώ να βάλω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή με αποτελέσματα αγωνων αλλά δεν βγάζει.. Πριν την τελευταία αναβάθμιση δούλευε κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάτι με τη διαχειρηση μπαταριας?? Φοραω την τελευταια official αγγλοκινεζικη Μαλλον πρεπει να ξαναγυρισεις στην παλια Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα στη παρεα να ρωτησω πως γινετε οταν πατας το κουμπι για να ξεκλειδωσεις να βγαινει κατευθειαν το μοτιβο αντι να πρεπει πρωτα να βγαινει η οθονη που τη σερνεις προς τα πανω και μετα το μοτιβο?πηγα οθονη η προφυλαξη οθονης αλλα δεν το βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα στη παρεα να ρωτησω πως γινετε οταν πατας το κουμπι για να ξεκλειδωσεις να βγαινει κατευθειαν το μοτιβο αντι να πρεπει πρωτα να βγαινει η οθονη που τη σερνεις προς τα πανω και μετα το μοτιβο?πηγα οθονη η προφυλαξη οθονης αλλα δεν το βρηκα. settings-password and fingerprint-skip swipe screen Αυτό νομίζω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts