Jump to content

emsyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About emsyr

  • Ημ. Γέννησης 31/07/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

emsyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ακριβώς ολόιδια περίπτωση με σένα έχω κι εγώ. Σήμερα είδα ότι το ξεφόρτωσαν Ελλάδα. Αναμένω να δω τι διαδρομή θ' ακολουθήσει!
  2. Εννοείται. Δες τον οδηγό Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi για το πως θα ελέγξεις εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
  3. Έκδοση 3GB/16GB(;;;;;;; ) από το Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_391604.html
  4. Τελικά μάλλον παίζει και η έκδοση 2GB Ram - 16 GB Rom http://xiaomi-mi.com/mi-max/xiaomi-mi-max-2gb16gb-dual-sim-silver/. Τα 2 GB είναι άραγε αρκετά για να τρέξει το λειτουργικό μαζί με λίγες εφαρμογές ή θα αργεί;
  5. Πάντως στο επίσημο φόρουμ en.miui.com [Q & A] [Mi Max FAQ] Most commonly asked FAQs' answered [LIVE Update: 14Jun2016] δεν υπάρχει έκδοση 2-16. Θα πρότεινα λίγο προσοχή παραπάνω εδώ.
  6. Ψάξε σε αυτό το νήμα μήπως βρεις πληροφορίες για την πιστωτική σου Paypal - Capital Controls [ONLY]. Επίσης πάρε ένα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας γιατί όλο και κάτι χρήσιμο μαθαίνεις κι από 'κει.
  7. Τραγικό. Δηλαδή πουλάνε 15%+ παραπάνω το χρώμα στο ίδιο μοντέλο!!! Να μας πεις που είσαι να έρθουμε να το δούμε γιατί ετοιμαζόμαστε κι εμείς να το ψωνίσουμε! Καλορίζικο!
  8. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική σε κάποια καταστήματα το ίδιο μοντέλο σε γκρι το δίνουν 30 ευρώ πάνω από τα άλλα χρώματα;
  9. Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο... Άραγε τι να λένε; :lol:
  10. Επειδή ψήνομαι για Mi Max (θέλω οθόνη!!!) εάν κάποιος θέλει το Redmi Note 3 (όχι Pro) με τη ROM της Ελληνικής κοινότητας μεταχειρισμένο ας μου στείλε προσωπικό μήνυμα για λεπτομέρειες.
  11. (Off topic) Η απόδειξη που στέλνουν, εάν στείλουν, έχει συνήθως ένα συμβολικό ποσό για να μην υπάρχει τυπικό θέμα με τελωνείο. Εάν μπεις στον λογαριασμό σου στο ηλεκτρονικό μαγαζί και πας στις αγορές θα δεις κανονικά την παραγγελία με το ποσό που έχεις πραγματικά πληρώσει. Εάν χρειαστείς κάτι από εγγύηση (αχρείαστη να είναι) θα επικοινωνήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα που υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες της αγοράς σου.
  12. Για μένα δεν έχει τόσο σημασία η ROM αυτή καθεαυτή όσο η διαδικασία. Μαθαίνεις και χαίρεσαι!!! Πάντως μου αρέσει και το γεγονός ότι δουλεύω μία ROM που έχει τροποποιηθεί από φίλους προγραμματιστές.
  13. ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Προχθές το πρωί ήρθε μήνυμα για ξεκλείδωμα κι εχθές το βράδυ κατάφερα να εγκαταστήσω την τελευταία ελληνική GTV Rom από την ομάδα του xiaomi-miui.gr . Μέσα στο ΣΚ σκέφτομαι να κάνω μία ανάρτηση με το βήματα που ακολούθησα μαζεμένα και τα προβλήματα που αντιμετώπισα, με αναφορά βέβαια στους φίλους που έγραψαν τους συγκεκριμένους οδηγούς.
  14. Παιδιά έχει κάνει κάποιος προσπάθεια να συνδέσει το κινητό με εξωτερικό monitor; Επίσης το bluetooth ποντίκι δεν παίζει. Δείχνει ότι συνδέεται κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται δείκτης. Καμιά ιδέα;
×
×
  • Create New...