Jump to content

emsyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by emsyr

  1. Ακριβώς ολόιδια περίπτωση με σένα έχω κι εγώ. Σήμερα είδα ότι το ξεφόρτωσαν Ελλάδα. Αναμένω να δω τι διαδρομή θ' ακολουθήσει!
  2. Εννοείται. Δες τον οδηγό Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi για το πως θα ελέγξεις εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
  3. Έκδοση 3GB/16GB(;;;;;;; ) από το Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_391604.html
  4. Τελικά μάλλον παίζει και η έκδοση 2GB Ram - 16 GB Rom http://xiaomi-mi.com/mi-max/xiaomi-mi-max-2gb16gb-dual-sim-silver/. Τα 2 GB είναι άραγε αρκετά για να τρέξει το λειτουργικό μαζί με λίγες εφαρμογές ή θα αργεί;
  5. Πάντως στο επίσημο φόρουμ en.miui.com [Q & A] [Mi Max FAQ] Most commonly asked FAQs' answered [LIVE Update: 14Jun2016] δεν υπάρχει έκδοση 2-16. Θα πρότεινα λίγο προσοχή παραπάνω εδώ.
  6. Ψάξε σε αυτό το νήμα μήπως βρεις πληροφορίες για την πιστωτική σου Paypal - Capital Controls [ONLY]. Επίσης πάρε ένα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας γιατί όλο και κάτι χρήσιμο μαθαίνεις κι από 'κει.
  7. Τραγικό. Δηλαδή πουλάνε 15%+ παραπάνω το χρώμα στο ίδιο μοντέλο!!! Να μας πεις που είσαι να έρθουμε να το δούμε γιατί ετοιμαζόμαστε κι εμείς να το ψωνίσουμε! Καλορίζικο!
  8. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική σε κάποια καταστήματα το ίδιο μοντέλο σε γκρι το δίνουν 30 ευρώ πάνω από τα άλλα χρώματα;
  9. Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο... Άραγε τι να λένε; :lol:
  10. Επειδή ψήνομαι για Mi Max (θέλω οθόνη!!!) εάν κάποιος θέλει το Redmi Note 3 (όχι Pro) με τη ROM της Ελληνικής κοινότητας μεταχειρισμένο ας μου στείλε προσωπικό μήνυμα για λεπτομέρειες.
  11. (Off topic) Η απόδειξη που στέλνουν, εάν στείλουν, έχει συνήθως ένα συμβολικό ποσό για να μην υπάρχει τυπικό θέμα με τελωνείο. Εάν μπεις στον λογαριασμό σου στο ηλεκτρονικό μαγαζί και πας στις αγορές θα δεις κανονικά την παραγγελία με το ποσό που έχεις πραγματικά πληρώσει. Εάν χρειαστείς κάτι από εγγύηση (αχρείαστη να είναι) θα επικοινωνήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα που υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες της αγοράς σου.
  12. Για μένα δεν έχει τόσο σημασία η ROM αυτή καθεαυτή όσο η διαδικασία. Μαθαίνεις και χαίρεσαι!!! Πάντως μου αρέσει και το γεγονός ότι δουλεύω μία ROM που έχει τροποποιηθεί από φίλους προγραμματιστές.
  13. ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Προχθές το πρωί ήρθε μήνυμα για ξεκλείδωμα κι εχθές το βράδυ κατάφερα να εγκαταστήσω την τελευταία ελληνική GTV Rom από την ομάδα του xiaomi-miui.gr . Μέσα στο ΣΚ σκέφτομαι να κάνω μία ανάρτηση με το βήματα που ακολούθησα μαζεμένα και τα προβλήματα που αντιμετώπισα, με αναφορά βέβαια στους φίλους που έγραψαν τους συγκεκριμένους οδηγούς.
  14. Παιδιά έχει κάνει κάποιος προσπάθεια να συνδέσει το κινητό με εξωτερικό monitor; Επίσης το bluetooth ποντίκι δεν παίζει. Δείχνει ότι συνδέεται κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται δείκτης. Καμιά ιδέα;
  15. Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα με την έκδοση 5.1520 (για linux) του flash tool. Δοκίμασα την παλιότερη έκδοση (σε windows) που δίνει o ninjamoz στον οδηγό του και δούλεψε μια χαρά.
  16. Από 'δω και πέρα βάλε στην υπογραφή σου τον οδηγό και τις συμβουλές. Έτσι μπορεί να διευκολυνθεί ο κόσμος και κάθε 10-15 σελίδες να μη διαβάζεις τις ίδιες ερωτήσεις.
  17. Δεν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση των drivers και δεν μπορούν τα windows να επικοινωνήσουν σωστά με το τηλέφωνο. Προσπάθησε πάλι να κάνεις την εγκατάσταση.
  18. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Διάβασα στη σελίδα της Πειραιώς ότι μπορείς να κάνεις συναλλαγές με επιχειρήσεις από το εξωτερικό που διατηρούν τραπεζικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι σε κάποια καταστήματα αγοράζεις χωρίς πρόβλημα και σε άλλα τρως πόρτα. Εγώ κανένα πρόβλημα. Να ευχαριστηθείς το κινητό γιατί είναι από τα καλύτερα vfm που κυκλοφορούν! Γράψε ακριβώς σε ποιο βήμα φτάνεις και δεν προχωράει. Έλεγξε πρώτα το θέμα με τους drivers γιατί είναι κλασσική περίπτωση προβλήματος. Αν πιστεύεις ότι τους έχεις εγκαταστήσει σωστά δες στη Διαχείριση Συσκευών όταν συνδέεις το κινητό εάν σου εμφανίζει κάποια συσκευή με θαυμαστικό.
  19. Μη γράφετε. Θα το κερδίσει η Αθανασία Νταβαρίνου.
  20. Παιδιά μην τρελαίνεστε. Ακολούθησε τα βήματα εδώ όπως τα λέει ο φίλος ninjamoz και θα δεις ότι όταν καταλάβεις τι κάνεις θα φλασάρεις για πλάκα τις rom. Αν κολλήσεις στέλνεις μήνυμα και βρίσκουμε άκρη...
  21. Δοκίμασες να ξαναφλασάρεις τη rom από την αρχή; Δες τις οδηγίες εδώ. Εσύ ξεκινάς από το βήμα 5.
  22. Ξέρεις κάποιος εάν αντί να χρησιμοποιήσουμε το SP_flash_tool μπορούμε να κάνουμε την ίδια δουλειά με την εφαρμογή fastboot; Την εφαρμογή την έχω εγκατεστημένη από προηγούμενο κινητό και το redmi note 3 το βλέπει. Την ιδέα την πήρα από εδώ.
  23. Ποιες είναι οι βασικές διαφορές της dev από τη stable και γιατί κάποιος να προτιμήσει να βάλει dev αντί για stable;
  24. Ξαναδιαβάζοντας τις οδηγίες στον παραπάνω σύνδεσμο, ο τύπος λέει ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και χωρίς κωδικό, μόνο με το εργαλείο ξεκλειδώματος. Αυτός έχει dev rom. Λέτε να παίζει; Update 1: by @bartl, let's thank his! NO CODE needed! Only use unlock tools from xioami 1. Login to unlock tools (MiFlashUnlock_latest.zip) via XIOAMI ID 2. Conect phone to PC and start phone in fastboot 3. Click on the ONLY ONE button which is in the tools 4. Wait for 7 second 5. DONE But only works for me ON DEV ROM, on stable proces failed on 50%
×
×
  • Create New...