Jump to content

spab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spab

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Xiaomi Redmi Note 3

spab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι σλυνδεση και τι Router έχεις? Πρόσφατα, σε πολλά δίκτυα έχουν ασυμβατότηα με ορισμένα router (πχ wind με Belkin)
  2. Καλη επιτυχια σε ολους. Μεγάλο δώρο και μπράβο στο myphone.gr και vodafone
  3. Δεν είχα κανένα πρόβλημα εγώ. Με official το app της Πειραιως τρέχει κανονικά.
  4. Ρυθμισεις. Οθόνη. Colors & Contrast
  5. Στις επαφες κράτος τις τρεις παύλες κάτω αριστερά και μπαινεις ρυθμισεις για τις φωτό. Για το κίτρινο ρυθμίσεις->οθόνη και θα το βρεις.
  6. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της official stable 7.0.11 σε 7.1.6 έχει φτιάξει πολύ η κατανάλωση μπαταρίας. Από 07,00 το πρωί με 98% στις 17,30 είναι στο 90% με 16 κλήσεις 5' + wifi + 4G + χρήση εφαρμογών
  7. Καλησπερα σε ολους. Παντως το xiaomidevice.com απο οπου αγορασα εγω έβγαλε το SD http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-snapdragon-650.html
  8. Απο δοκιμές που έκανα με την Google camera βγάζει αρκετά καλύτερες φωτό απο οτι το εργοστασιακο app..
  9. Οπως ξανα ειπα μετα απο 6 μερες με stable 7.0.22. ολα καλα και απροβληματιστα. Πολυ γρηγορο, κανένα κόλλημα και μάλιστα το δακτυλικό (όταν formαριζε το εβαλα με ποικίλα πατηματα) πιάνει πάντα μέχρι και με αναποδα το δάχτυλο.
  10. Βασικά δεν με ενδιέφεραν προσωπικά τα Ελληνικά οπότε με απροβλημάτιστη λειτουργικά stable 7.0.11. που έκανε και αυτόματη αναβάθμιση σε 7,0,22 δεν είχα θέμα. Απλά ήρθε και ένα δώρο για άνθρωπο που θέλει Ελληνικά.. Προσωπικά τον απέτρεψα γιατί οτιδήποτε άλλο είναι σε στάδιο δοκιμών και βγάζει θεματάκια..
  11. Τρεις μέρες με wind Αθήνα μια χαρά 4G
  12. Τρεις μέρες με wind Αθήνα μια χαρά 4G
  13. Επειδη αγοράστηκαν δύο, αλλά το 2ο του θείου.., παρότι εχει την 7.0.22 που λειτουργεί απροβληματιστα και σφαιρατα, χρειάζεται ελληνικό μενού,ποιος ειναι ο πιο "ασφαλής τρόπος" να του βαλω ελληνικό μενού? Εννοώ να δωσει κάποιος τα φώτα του για την πλήρη διαδικασία. Όχι απλά βαλε την τάδε κλπ .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Απο χθες παραλαβή από γνωστό website Κίνα, με θήκη και tempered glass, 3G φυσικά, με 7.0.22.0+Google Play και αφαιρεμένες Κινεζιες. Το κινητό πετάει και δεν κολάει τίποτα μιας και χρήση έφαγε ήδη πολύ με το πρώτο update, πέρασμα εφαρμογών κλπ Τρομερά αξιόλογη επιλογή, γενικά και ειδικότερα στα λεφτά του (190€)
×
×
  • Create New...