evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 βάλε προσωρινά και το sygic στο τηλέφωνο να το χρησιμοποιείς γι αυτή την περίπτωση https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh16nlv Προσωρινά ή μόνιμα; ;) :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ελπιζω να προσθεσει σε επομενο update την λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο συγκεκριμενο. Θα ηθελα να οδηγαω και να βλεπω τι υπαρχει διπλα μου. Σε ταξιδι στην ευρωπη μου ελειψε πολυ. Σε στοχευμενο προορισμο ομως η πλοηγηση της microsoft δουλευει super. Αυτό γινεται με 4 κλικ στην οθονη . Αν διαβασεις ποιο πισω θα δεις πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Τι εννοεις φιλε μου; να δειχνει μια μετακινουμενη κουκιδα;θα ηταν πιο ολοκληρωμενο εαν εδειχνε το βελος της κινησης και πλαι στους δρομους τα POI. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμισεις οθονης εχει μεχρι πεντε λεπτα. Το ποτε στην συσκευη μου δεν το εχει. 950XL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Τι εννοεις φιλε μου; να δειχνει μια μετακινουμενη κουκιδα;θα ηταν πιο ολοκληρωμενο εαν εδειχνε το βελος της κινησης και πλαι στους δρομους τα POI. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμισεις οθονης εχει μεχρι πεντε λεπτα. Το ποτε στην συσκευη μου δεν το εχει. 950XL. Στο 640 υπαρχει και το ποτε. Τωρα για τα poi δεν το θεωρω πρακτικο και ασφαλες να οδηγας και να βλέπεις πανω στον χαρτη ένα σωρο κουκιδες που να σου δειχνουν καφετεριες η φαρμακεια. Αν θελεις να αναζητήσεις κατι σταματας και το αναζητάς. Αν εχεις και την αγγλικη γλωσα το ζητας και από την Cortana. Edited August 31, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Από τη στιγμή όμως που υποτίθεται παίρνουν και περνουν τους χάρτες από τους Here, έπρεπε να τους ακολουθήσουν και σ' αυτό το θέμα και όχι μόνο στην πλοήγηση! Όλοι οι χάρτες έχουν τοξάκια ή αυτοκίνητο για να δείχνουν την κατεύθυνση. Τον στόχο που έβαλαν εδώ είναι απαράδεκτος! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ξναγραφω οι χαρτες εχουν διορθωθει σε μεγαλο βαθμο! Στις διακοπες τους χτησιμοποιησα παρα πολυ και σε δυσκολα σε σημεια...δε με προδωσαν ποτε ,την ιδια στιγμη που οι google maps στο κινητο της γυναικας μου με εβαλαν να κανω ...κυκλους (δεν λεω οτι οι χαρτες της google δεν ειναι καλοι απλα ολα τα gps στα τελεφωνα εχουν θεματακια). Mονο πρόβλημα για εμενα πλεον ειναι οτι τα αγαπημενα χανονται καποιες φορες ...και αναγκαζομαι να κανω εισαγωγη ξανα και συγχρονισμο οταν υπαρχει internet.Αυτο ειναι θεμα, αν δεν κανω κατι λαθος εγω που δεν το νομιζω. Ακομα και το να βρεις βενζιναδικο δουλευει σωστα οταν το ειχα αναγκη ....με εσωσε κυριολεκτικα μια φορα αυτο. Επισης πρεπεινα διορθωθει και η βλακια του "στριψτε ελαφρως " την στιγμη που υπαρχει στροφαρα!:p τι ελαφρως..κουκλα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ξναγραφω οι χαρτες εχουν διορθωθει σε μεγαλο βαθμο! Στις διακοπες τους χτησιμοποιησα παρα πολυ και σε δυσκολα σε σημεια...δε με προδωσαν ποτε ,την ιδια στιγμη που οι google maps στο κινητο της γυναικας μου με εβαλαν να κανω ...κυκλους (δεν λεω οτι οι χαρτες της google δεν ειναι καλοι απλα ολα τα gps στα τελεφωνα εχουν θεματακια). Mονο πρόβλημα για εμενα πλεον ειναι οτι τα αγαπημενα χανονται καποιες φορες ...και αναγκαζομαι να κανω εισαγωγη ξανα και συγχρονισμο οταν υπαρχει internet.Αυτο ειναι θεμα, αν δεν κανω κατι λαθος εγω που δεν το νομιζω. Ακομα και το να βρεις βενζιναδικο δουλευει σωστα οταν το ειχα αναγκη ....με εσωσε κυριολεκτικα μια φορα αυτο. Επισης πρεπεινα διορθωθει και η βλακια του "στριψτε ελαφρως " την στιγμη που υπαρχει στροφαρα!:p τι ελαφρως..κουκλα μου... Ελαφρώς εννοεί ότι δεν θα στρίψεις 90 μοίρες, αλλά πιο ανοιχτά! Άσχετα πόσο μεγάλη είναι η στροφή! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Συμφωνω. Στην κεντρικη ευρωπη που τους χρησιμοποιησα με εβγαλαν ασπροπροσωπο. Με πηγαν πορτα πορτα οπου και αν ζητησα. Επαναλαμβανω οτι μου ελειψε πολυ η απλη πλοηγηση χωρις προορισμο. Απλη περιηγηση σε μια πολη με το αμαξι και να εμφανιζει το POI στην διαδρομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ξναγραφω οι χαρτες εχουν διορθωθει σε μεγαλο βαθμο! Στις διακοπες τους χτησιμοποιησα παρα πολυ και σε δυσκολα σε σημεια...δε με προδωσαν ποτε ,την ιδια στιγμη που οι google maps στο κινητο της γυναικας μου με εβαλαν να κανω ...κυκλους (δεν λεω οτι οι χαρτες της google δεν ειναι καλοι απλα ολα τα gps στα τελεφωνα εχουν θεματακια). Mονο πρόβλημα για εμενα πλεον ειναι οτι τα αγαπημενα χανονται καποιες φορες ...και αναγκαζομαι να κανω εισαγωγη ξανα και συγχρονισμο οταν υπαρχει internet.Αυτο ειναι θεμα, αν δεν κανω κατι λαθος εγω που δεν το νομιζω. Ακομα και το να βρεις βενζιναδικο δουλευει σωστα οταν το ειχα αναγκη ....με εσωσε κυριολεκτικα μια φορα αυτο. Επισης πρεπεινα διορθωθει και η βλακια του "στριψτε ελαφρως " την στιγμη που υπαρχει στροφαρα!:p τι ελαφρως..κουκλα μου... Την ώρα που χάνεις τα αγαπημένα, τσέκαρε να δεις αν είσαι συνδεδεμένος...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν ειμαι...το ξερω ...κατι πρεπει να γινει με αυτο ομως,ειναι φαουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 παιδια καλησπερα, εχει καποιος να προτεινει τροπο να λειτουργησω επιτελους την φωνητικη πλοηγηση σε 640xl lumia, αναβαθμισμενο στο πιο προσφατο fast insider ring ? ποτε δεν το ακουσα να "μιλαει" οπως θα επρεπε ως gps. ! περιοχη Ελλάδα το έχω, γλώσσα Ελληνικά. ειναι το μοντελο dual sim 4G, αγορασμενο από expancys.gr. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Κατι αναβαθμιστηκε στους χαρτες σημερα. Καποιος με περισσοτερες πληροφοριες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Κατι αναβαθμιστηκε στους χαρτες σημερα. Καποιος με περισσοτερες πληροφοριες;;;; Σαν τι δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Στην ενημερωση των χαρτων. Κατω κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Γνωρίζετε κάποια καλή εφαρμογή, για έλεγχο κάμερας παρακολούθησης; κατά προτίμηση στα ελληνικά. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) παιδια καλησπερα, εχει καποιος να προτεινει τροπο να λειτουργησω επιτελους την φωνητικη πλοηγηση σε 640xl lumia, αναβαθμισμενο στο πιο προσφατο fast insider ring ? ποτε δεν το ακουσα να "μιλαει" οπως θα επρεπε ως gps. ! περιοχη Ελλάδα το έχω, γλώσσα Ελληνικά. ειναι το μοντελο dual sim 4G, αγορασμενο από expancys.gr. Μετά από hard reset λόγω υπερθέρμανσης έχασα και εγώ την φωνητική πλοήγηση. Έχω πρόβλημα με το gps που δεν κλειδώνει σωστά και σπάνια έβρισκε την τοποθεσία μου. Τώρα αν την βρει ξεκινάει η πλοήγηση αλλά δεν μιλάει. MICROSOFT σε ευχαριστούμε που μας έχεις δώσει ένα τόσο σταθερό λειτουργικό!!! Κάθε μέρα χαλάει και κάτι καινούριο. Και εννοείτε οτι δεν πρόκειτε να κάνω άλλο hard reset. Έχω κάνει πολλά όπως και soft reset. Δεν θα ασχοληθώ άλλο πια με αυτήν την κατάσταση. :mad: Edited September 5, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εχεις δικιο φιλε μου. Εχω κουραστει να ξαναπερναω τα αγσπημενα μου ξανα και ξανα. Στο εξωτερικο και ενω ειχα φυγει απο το ξενοδοχειο μου εσβησε την διευθυνση στα αγαπημενα και δεν μπορουσα να το βρω. δεν πειραζει MICROSOFT. αλλη φορα εαν υπαρξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εχεις δικιο φιλε μου. Εχω κουραστει να ξαναπερναω τα αγσπημενα μου ξανα και ξανα. Στο εξωτερικο και ενω ειχα φυγει απο το ξενοδοχειο μου εσβησε την διευθυνση στα αγαπημενα και δεν μπορουσα να το βρω. δεν πειραζει MICROSOFT. αλλη φορα εαν υπαρξει. Μήπως όταν περνάς αγαπημένα δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ή στον λογαριασμό σου; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εχεις δικιο φιλε μου. Εχω κουραστει να ξαναπερναω τα αγσπημενα μου ξανα και ξανα. Στο εξωτερικο και ενω ειχα φυγει απο το ξενοδοχειο μου εσβησε την διευθυνση στα αγαπημενα και δεν μπορουσα να το βρω. δεν πειραζει MICROSOFT. αλλη φορα εαν υπαρξει. Μια φορά μου χάθηκαν τα αγαπημένα. Τσεκαρα και είχε αποσυνδεθεί. Συνδέθηκα πάλι και ήταν όλα εκεί. Πιστεύω πως το ίδιο συμβαίνει και με σένα. Μου φαίνεται αδύνατο έτσι απλα να εξαφανίζονται τα αγαπημένα. Είναι θέμα αποσύνδεσης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν μετά την αλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά, έχει μουγκαθεί η φωνή πλοήγησης τι κάνουμε; Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν μετά την αλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά, έχει μουγκαθεί η φωνή πλοήγησης τι κάνουμε; Sent from my Lumia 930 using mTalk Σβήνεις και ξανακατεβάζεις τους χάρτες. Υποθέτω...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν μετά την αλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά, έχει μουγκαθεί η φωνή πλοήγησης τι κάνουμε; Sent from my Lumia 930 using mTalk Εισαι στα 8.1 η στα 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα 10. Ενώ γύρισα την γλώσσα και την περιοχή στα ελληνικά, η εφαρμογή παρέμεινε... Μισή στα ελληνικά και μισή στα αγγλικά. Μετά όμως από λίγη ώρα, άλλαξε μόνη της σε ελληνικά. Ακόμη και στο live tile. Δεν δοκίμασα ακόμη πραγματική πλοήγηση, αλλά στα αγγλικά όταν ήταν και επέλεξα προορισμό, μου μίλησε στα αγγλικά. Τώρα, τίποτα. Θα δοκιμάσω και στον δρόμο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια και εμενα μου εχασε ενα αγαπημενο. το περναω και αυτο μετα οταν ξανανοιγω την εφαρμογη σβηνεται. ενα καινουργιο αγαπημενο. κατι πρεπει να παιζει με καποιο καινουργιο μπαγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ερώτηση προς όσους δουλεύει η φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά. Όταν επιλέγετε μια διαδρομή και πατήσετε έναρξη, ακούγετε κάτι ή πρέπει να αρχίσει η πλοήγηση για να ακουστούν οι οδηγίες; Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts