Jump to content

rafalef1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rafalef1

  1. Οκ παιδιά το άλλαξα ,ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το f2g .Η μάνα μου παραπονιέται ότι της τρώνε τα χρήματα 3-4 φορές το χρόνο όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας.Την τελευταία φορά το έκανα εγώ κ έβαλα 12 ε τα οποία εξαφανίστηκαν και έμειναν 0,3 ε χωρίς να μπορώ να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο . Είναι πολλά χρόνια συνδρομητής και το πακέτο ήταν το freetalker που έδινε bonus 300' με κάθε ανανέωση.Επίσης, της είχα ενεργοποιήσει την προσφορά να παίρνει 120' κάθε μήνα επειδή έχω wind σταθερό.Ούτε αυτό το παίρνει λέει τελευταία.Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την wind αλλά τίποτα.Τι ισχύει;Έχουν καταργηθεί τα 120; Tα χρήματα που της "τρώει" 3-4 φορές το χρόνο είναι κάποιο είδος εγγύησης; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Thanks!!
  3. Nαι υπάρχει και είναι σοβαρή εταιρεία.Αλλά πρέπει να βγάλεις εσύ την πλακέτα και να την στείλεις μέσω κουριερ ή να την πας ο ίδιος εκεί για να την ελέγξουν και να σου πουν αν φτιάχνεται ή όχι. Όχι ότι πιο "φιλικό" για τον μέσο χρήστη κλιματιστικού...Δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.
  4. Τελευταία ενημέρωση στο πρόβλημα που μου είχε παρουσιάσει ένα ΤΟΥΟΤΟΜΙ Izuru.H ταλαιπωρία έφθασε σχεδόν 1 μήνα. Η επίσημη αντιπροσωπεία ζητούσε να υπενθυμίσω 42Ε για να έλθει να διαπιστώσει ότι πρόκειται για καμμένη πλακέτα .Τελικά για να μην πολυλογώ η καμμένη πλακέτα κοστολογήθηκε στα 250Ε!!!! και παραλαβή λέει από τον ...χειμώνα.Σε όλα τα εξωτερικά -ανεξάρτητα συνεργεία που απευθύνθηκα μου είπαν ότι είτε δεν αναλαμβάνουν είτε δεν μπορούν να την επισκευάσουν.Όλα αυτά για ένα μηχάνημα πενταετίας. Τελικά το κλιματιστικό πετάχτηκε στην ανακύκλωση με μεγάλη μου χαρά. Αγοράσθηκε ένα οικονομικό άλλης-φυσικά- μάρκας και η περιπέτεια έληξε . Οσο για την Toyotomi και την αντιπροσωπεια της ούτε θέλω να την ξέρω...
  5. 6 χρόνια μετά δεν θυμάμαι καν αν καλύπτεται...:p:O
  6. Nεότερα από το μέτωπο... Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Επικοινώνησα με 2-3 εταιρείες που κάνουν service.Περιέγραψα το πρόβλημα.Όλοι μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν την επισκευή ,μάλλον πρόκειται για καμένη πλακέτα και να απευθυνθώ στην αντιπροσωπία της Toyotomi,πράγμα που έκανα.Η κυρία με ενημέρωσε ότι το κόστος της επίσκεψης του τεχνικού είναι ...42Ε( ούτε γιατρός) + τα όποια ανταλλακτικά .Τσίνησα και τελικά περιμένω τηλέφωνο από τον τεχνικό να κανονίσουμε τι μπορεί να γίνει... Τελος πάντων έχοντας εμπειρία από 3 Mitsubishi Heavy Ιndustries( 20 και 15 ετίας ) που δεν έχουν κάνει κιχ ,δηλώνω ελαφρώς απογοητευμένος από την Toyotomi. Σύντομα θα χρειαστώ ακόμα ένα 12άρι κλιματιστικό οπότε καλό θα αρχίσω και εδώ την έρευνα αγοράς. Τoyotomi από τώρα εκτός ...
  7. Νταξ θα ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος εκεί που είναι η εξωτερική μονάδα...απλά ήθελα να ξέρω πάνω κάτω που θα κυμανθεί το κόστος ... Θα ενημερώσω ...ευχαριστώ παιδιά!
  8. @korak42 Δεν δουλεύει μάλλον έχει κάει.. ξέρετε πάνω κάτω πόσο θα μου έρθει η λυπητερή ?
  9. Καλησπέρα παιδιά,έχω στο υπνοδωμάτιο ένα Toyotomi Izuru 9000 BTU εξαετίας περίπου. Ημουν ευχαριστημένος μέχρι πριν χθες. Είχα να το δουλέψω από πέρυσι το καλοκαιρι είχα καθαρισει φιλτρα κλπ, εκτός πρίζας .Το βάζω σήμερα να δουλέψει ... μου ρίχνει την ασφάλεια. Το ξανανοίγω και έχω δουλεύει δεν βγάζει παγωμένο αέρα και αναβοσβήνουν τα λεντ υποδεικνύοντας βλάβη. Θα πάρω τεχνικό αλλά θα ήθελα μια γνώμη του την μπορεί να φταίει.
  10. Είπες ακριβώς αυτά που θα έγραφα . Είμαι κ εγώ πλέον χρήστης android (ξανά, αφού to 640 μου ήταν το πρώτο μου Windows Phone) και έρχονται στιγμές που θέλω να ξαναγυρίσω στα windows για διάφορους λόγους...τέσπα όπως και να έχει χρόνια πολλά σε όλους τους εναπομείναντες εδώ ! :)
  11. Nαι στα Aγγλικά θα είναι. Απο ότι έχω καταλάβει όσοι έχουν το τηλέφωνο στα Ελληνικά δεν έχουν όλοι το πρόβλημα με την πλοηγηση.Σε κάποιους δουλεύει κανονικά.Άρα κάποιο άλλο θέμα είναι μάλλον συνδιασμος πολλών πραγμάτων κ μάλλον δεν θα ασχοληθεί κανείς για να το φτιάξει για τόσο μικρή βάση χρηστών.Από την άλλη η εταιρεία λέει ότι ακόμη υποστηρίζει το λειτουργικό έστω κ στην μορφή που το κάνει τώρα πια, άρα έχει την υποχρέωση κατά την άποψή μου να βρεί μια λύση στο πρόβλημα που η ίδια προκάλεσε. Το bug testing αυτό γιατί περί αυτού πρόκειται-όσο κι αν ακούγεται αστείο - προκειμένου να βρεθεί η λύση, καλό είναι να γίνεται από τους μηχανικούς της ΜS κ όχι τον τελικό χρήστη τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού.Μια εταιρεία με το όνομα κ το κυρος της MS νομίζω ότι οφείλει να δώσει μια λύση με τον Α ή Β τρόπο ακόμη κ για 100 χρήστες.
  12. Κάνω την αναβάθμιση ...ελπίζω μετά να μην πατάω το home button και αρχίζει να τρέχει το καζανάκι το σπιτιού έτσι όπως τα χουν κάνει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις :X:p
  13. Θέλεις να πεις οτι δεν εχεις κανένα προβλημα με την πλοήγηση μετα την τελευταία αναβάθμιση και εχεις Ελληνικά ως γλώσσα τηλεφώνου? Οκ,τι να πω...μιλάμε για μπέρδεμα που ποιος ξέρει με τι εχει να κανει πια.
  14. To mytube ενημέρωσε ο άνθρωπος οτι θα το φτιάξει ,ήδη ασχολείται με αυτο γράφει οποτε λογικά δεν θα εχεις θεμα.Για το αλλο δεν εχω την εφαρμογή αλλα υποθέτω οτι θα γινει το ιδιο αν δεν την έχουν παρατημένη...
  15. Ισως να παιζει κ αυτό με τους τόνους faasf...
  16. Ναι δουλεύει ...το δοκίμασα με το Χαλκοκονδυλη (παρεπιπτοντως με CH το έχουν περασμένο με Λατινικούς χαρακτήρες)
  17. Τις αναζητήσεις παντα στα λατινικά τις έκανα . Στα Ελληνικό δεν έβγαζε πολλές φόρες σωστο αποτέλεσμα! Οπότε δεν αλλάζει σε εμένα κάτι με αυτό. Κατα τα άλλα το θέμα πρέπει να διορθωθεί κ γρήγορα μάλιστα, εστω κι αν αφορά ακόμα κ ενα χρήστη που λέει ο λόγος... Το κινητο το έχω σαν δευτερο πια...αλλά κ παλι με αυτο ασχολούμαι περισσότερο απ οτι φαινεται!
  18. Bingo ! Λειτουργεί με την γλώσσα στα Αγλικα,το αστείο είναι ότι το μόνο τηλεφωνο που είχα πότε στα Ελληνικά ήταν το 640,όλα τα άλλα και υπολογιστές κλπ τα είχα στα Αγγλικά. Δεν το ξανακάνω :P Συνεχίζουμε να τους βομβαρδιζουμε παρολαυτα με αναφορές για να το φτιάξουν γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να έχει σπουδάσει στην Οξφόρδη για να έχει πλοήγηση στο κινητό του!:O
  19. Πέρα απ την πλάκα δεν έχω δει καμιά αναφορά για το πρόβλημά μας από ξένους σε φόρα. Είναι μόνο πρόβλημα με την Ελληνική πλοήγηση ? Κανονικά θα πρεπε να χει βουίξει ο τόπος...αν είναι έτσι την βάψαμε μιας κ όντως δεν γεμίζουμε ταξί ξαναλέω :lol:
  20. Πολλα ζητας! 100? Απο ότι φαίνεται δεν γεμιζουμε Ταξι πια...:p
  21. Μεχρι στιγμής οι χάρτες είναι μη χρησιμοποιήσιμοι πάντως,έχουν περάσει κάποιες μέρες αλλά δεν έχει διορθωθεί τίποτα. Φαουλ κ κίτρινη κάρτα για αρχή από εμένα.
  22. Όντως, ενώ βρίσκει την θέση σου όταν του βάζεις να βρει διεύθυνση δεν βρίσκει τίποτα.Για την ακρίβεια σε μένα βρίσκει κ κάνει πλοήγηση μόνο σε αποθηκευμένες τοποθεσίες. Ελπίζουμε σε γρήγορη διόρθωση.
  23. Δεν ξερω αν θα σε βοηθήσει αλλα το ιδιο θεμα είχε η σύζυγος μου με το 650 .Πριν δυο τρεις εβδομάδες μου ανέφερε απο την δουλεια μάλιστα οτι το τηλ "τρώει" όλη την μπαταρία και ανεβάζει θερμοκρασίες με απιστευτους ρυθμούς.Για να μην κλείσει μάλιστα στην δουλεία της κ μείνει χωρίς επικοινωνία αναγκαστηκε να το φορτίζει συνεχώς.Τέλος πάντων τελικά του έβγαλα την μπαταρία κλπ ...κ ως δια μαγείας ολα λύθηκαν αμέσως .Μεχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει το ίδιο θέμα.
×
×
  • Create New...